מור~דיוויס ג'ונסון+אלון~קודק סטורן
"נשמע מצויין מאסטר" דיוויס אומר "אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!"
"במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה" הוא מחייך.
"בסדר" קודק מסכים ומסתכל על גופו, הוא בודק אם השריון על גופו עוד תקין, והוא נראה דיי טוב.
"עכשיו אנו נשתגר?" הוא שואל את המאסטר, שעונה לו "תתפסו בי".
שניכם תופסים בו ואתם משתגרים למקום שקט, חלקת שדה קטנה שצמח בה דשא קצר, ממרחק אתם רואים את קיק, את המגדלים, הבקתות.
את החלקה גובלת גדר סלעים, המאסטר נעלם בתוך חור שחור ואתם שומעים קול דהירה.
קנטאור נעצר לפניכם, שיערו בלונדיני והוא מחזיק בחרב, קשת ואשפת חצים עם חצים.
"אני ארוו" הוא אומר "כן, המאסטר שלח אותי לדאוג שלא יהיו בעיות".
"תתחילו להלחם" הוא אומר ברשמיות "בהצלחה לשניכם, אם מישהו נפצע- עוצרים".
הוא זורק אל מור שריון כמו זה שקודק לובש.
מה תעשו? *מור בנוסף אתה יכול להחליט אם לשים את השריון או לא, תתייחסו לכל התגובה*
ספוילר
אדם~ג'ייק בונד- "כן" סיא אומר בקול מסתורי "המקום מסוכן, מספרים תמיד שפעם בכמה ימים, המים סוחף כאן את כל מה שנמצא כאן.
יצורים ימיים מסוכנים עולים על החוף המוצף וטורפים נסחפים שהלכו לאיבוד, ומי שניצל לרוב מת בים.
לא היה מקרה שחזר לחוף אחרי שנסחף".
"וזה אמור לקרות בפעם הבאה..." הוא אומר בטון המסתורי "היום!"
מה תעשה?
עמית~קיבה ג'ונסון- "אוקיי, תודה" אתה מודה לאבי על העצה ועל העובדה שהוא הגיש לך את החרב.
אתה שורט אותו במהירות בכתפו השמאלית אבל הוא מזנק הצידה וחומק, אתה דוקר אותו ברגל והוא כושר בד מהגלימה כדי שלא תדמם.
הוא קם ודוקר אותך בביטנך עם החנית, אתה מרגיש כאב חזק בבטן בגלל הזעזוע מהשריון.
מה תעשה?
"וואוו.." אומר ואנסה להתייצב.לאחר מכן אקפוץ ואשרוט את אבי בבטן בכיוון מואזן.עמית~קיבה ג'ונסון- "אוקיי, תודה" אתה מודה לאבי על העצה ועל העובדה שהוא הגיש לך את החרב.
אתה שורט אותו במהירות בכתפו השמאלית אבל הוא מזנק הצידה וחומק, אתה דוקר אותו ברגל והוא כושר בד מהגלימה כדי שלא תדמם.
הוא קם ודוקר אותך בביטנך עם החנית, אתה מרגיש כאב חזק בבטן בגלל הזעזוע מהשריון.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
מור~דיוויס ג'ונסון+אלון~קודק סטורן
"תודה אבל אני לא צריך את השיריון, הוא סתם יאט אותי, קשקשי מספיק חזקים!" דיוויס מוותר על השריון.
קודק לוקח את חרב הסיף שלו ושורט את דיוויס בידו הימנית, הוא מפספס בסנטימטרים בודדים.
דיוויס רץ לעברו בכבדות ומנסה לנשוך את קודק בכתפו, סמני שיניים קטנות נראים על כתפו של קודק.
מה תעשו?
*מור תזכור שעדיין החרב ביד שלך, אלון תזכור שאתה יכול להשתמש גם ב"פיליות" שלך- חטים, חדק, צורת הרגליים וכו'...*
אדם~ג'ייק בונד- "סתאאאם" סיא צוחק "סתם צחקתי".
"תושבי דארקניה כתבו את השלט כדי להפחיד את המקומיים".
"למרות שתזהר לאן שאתה הולך, יש כאן חולות שבולעים אנשים" הוא אומר "ולא, זה כבר לא בדיחה".
עמית~קיבה ג'ונסון- "מה קרה?" האבים שואלים, קולם מסתחררים סביבך ומהדהדים בראשך.
"אתה בסדר?" האבים שואלים בעוד אתה נופל אחורה "מה קורה לך? מה אתה רואה?"
תומר~דרייק הנרי- אתה זורק אבנים על הנו"ד אך הוא מזנק מעליהם.
אתה רץ עם ציפורניים שלופות אל הנו"ד, אתה מתקרב אליו יותר... ויותר...
משהו קורה, אתה שומע צליל מוכר ומרגיש גל של הדף מפיל אותך אחורה.
ריח מסריח מתפשט, הנו"ד מתרומם לאוויר ומתחיל לרוץ למרחק.
מה תעשה?
אבי~ג'וני ג'ון- אתה בורח מלהקת הזאבים, אתה מחפש מקומות מסתור אפשריים תוך כדי ריצה.
אתה רואה שם מערה גדולה, מאורה קטנה יותר וצרה, ערימה של סלעים וערימת חול דק.
הזאבים דולקים בעקבותיך, מה תעשה?
'אוי נו הצמח...' אחשוב לעצמי ואז אסתכל על אס, "מה קרה עכשיו?" אשאל אותו בתהייה.תומר~דרייק הנרי- אתה זורק אבנים על הנו"ד אך הוא מזנק מעליהם.
אתה רץ עם ציפורניים שלופות אל הנו"ד, אתה מתקרב אליו יותר... ויותר...
משהו קורה, אתה שומע צליל מוכר ומרגיש גל של הדף מפיל אותך אחורה.
ריח מסריח מתפשט, הנו"ד מתרומם לאוויר ומתחיל לרוץ למרחק.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)