עמית~קיבה ג'ונסון-
"אהה!" אתה צורח ומזנק בחמיקה מהתנין.
"עזרה אולי?" אתה פונה אל אבי וסאלי.
"כן" סאלי מחייכת וטורטת לכיוון התנין עם הלהבים שלה.
אבי חובט בראשו של התנין עם המגן שלו.
התנין חומק ומסתובב אליהם בעצבנות, הזנב שלו מתעופף לכיוונך!
אלון~קודק סטורן-
'עליך' אתה מגחך 'אז אתה יכול לדבר בטלפתיה'.
<ולקרוא מחשבות> הוא מאשר ומוריד את הראש של בובת אימון מקש.
מה תעשה?
עמית~קיבה ג'ונסון-
"לא שוב!" אתה אומר וקופץ כדי להתחמק מהזנב, אך הוא פוגע ברגליך ואתה מתהפך.
עינייך עצומות, אתה עטוף במשהו, אתה פוקח את עינייך ואתה נמצא בתוך תערובת כסופה ושחורה של דלק ונוזל כסוף.
נפלת לנוזל של הביוב.
מה תעשה?
'אוי לא!' אחשוב לעצמי ואשחה בשיא המהירות למעלה על מנת לצאת מנוזל הביוב 'מה אם אני לא אצליח?מה אם אמות פה בנוזל ביוב מגעיל.לא קיבה!אתה חייב להיות אופטימי!אתה תחיה,אתה תצא בשלום מהנוזל הזה!'עמית~קיבה ג'ונסון-
"לא שוב!" אתה אומר וקופץ כדי להתחמק מהזנב, אך הוא פוגע ברגליך ואתה מתהפך.
עינייך עצומות, אתה עטוף במשהו, אתה פוקח את עינייך ואתה נמצא בתוך תערובת כסופה ושחורה של דלק ונוזל כסוף.
נפלת לנוזל של הביוב.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
"תרגע זאבוס אני לא טעים!" אומר לו ואחשוב ששתי חיות ניסו לטרוף אותי באותו יום אם יש ימים בגהינום "אני יכול לעזור לך למצוא אוכל, אתה לא צריך לתקוף אותי, תתקוף חיה אחרת, אתה גם יותר מדי חלש כרגע בשביל לתקוף בן אדם!" אומר ואנסה לפנות להגיון הזאבי שלומתן~לוקאס אודיטורה-
"דיי כבר!" אתה אומר ואוטם את אוזניך "אני לא יכול יותר זה משגע אותי!"
"מה זה המקום הזה! אני הייתי בן אדם טוב לא מגיע לי ללכת לגיהינום!" אתה ממרמר בבכי "מה כבר עשית!"
מהשיחים קופץ זאב, פרוותו חומה, הוא רזה מאוד, מזיל ריר כחלחל.
הוא מלקק את שפתיו, ניבים חדים כטער נחשפים בחיוכו.
הוא מזנק, דוהר לכיוונך במהירות גבוהה.
מה תעשה?
'הכל אבקה חולית מה יהיה!! אוקי אין מה לעשות אני חייב לעשות "קבר חול". אני לא אוהב את זה אבל זה נראה כמו הפתרון היחיד' אחשוב לעצמי ומהר אחפור בור בחול בגודל שלי ואכנס לתוכו,אסגור אותו אבל אדאג שיהיו כמה חורים כדי שאני אוכל לנשום. אשתדל לא לזוז אך אם אראה שהרוח סותמת את החורים אעשה חורים אם האצבע או אנשוף כדי להעיף את החול.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
עמית~קיבה ג'ונסון-
'אוי לא!' אתה חושב לעצמך ושוחה למעלה על מנת לצאת מנוזל הביוב.
בדרך אתה חושב 'מה אם אני לא אצליח?מה אם אמות פה בנוזל ביוב מגעיל.לא קיבה!אתה חייב להיות אופטימי!אתה תחיה,אתה תצא בשלום מהנוזל הזה!'
אתה שוחה לגדה, אתה לא רואה את התנין שם, מה תעשה?
מור~מגנוס רידלסן-
'הכל אבקה חולית מה יהיה!! אוקי אין מה לעשות אני חייב לעשות "קבר חול". אני לא אוהב את זה אבל זה נראה כמו הפתרון היחיד' אתה חושב לעצמך.
ואז מהר חופר בור בחול בגודל שלך במהירות שרק אדם מאוד מבוהל מסוגל להגיע אליה.
את נכנס לתוכו וסוגר אותו אבל דואג שיהיו כמה חורים כדי שתוכל לנשום.
אתה משתדל לא לזוז, למזלך לא נגרם נזק לחורים.
אתה שומע את הצווחות עוברות מעליך, אתה מרגיש תפיפות קטנות מעליך ואז הצווחות מתרחקות עד כדי כך שאינך יכול לשמוע אותן.
מה תעשה?
מתן~לוקאס אודיטורה-
"תרגע זאבוס אני לא טעים!" אתה אומר לו וחושב ששתי חיות ניסו לטרוף אותך באותו יום אם יש ימים בגהינום.
''אני יכול לעזור לך למצוא אוכל, אתה לא צריך לתקוף אותי, תתקוף חיה אחרת, אתה גם יותר מדי חלש כרגע בשביל לתקוף בן אדם!" אתה אומר ומנסה לפנות להגיון הזאבי שלו.
לצערך, אתה מגלה שאין לו הגיון זאבי.
הוא מזנק ושורט את הזרוע הימנית שלך בפראות.
הוא מזנק למתקפה נוספת, עינייו ממוקדות על פרצופך.
מה תעשה?
"אינעל @!$#$@" אומר ואתחיל לרוץ "אני שונא אותך זאב! חבל שאתה לא כמו בני משפחתך כלבי ההאסקי!" אומר וארוץ, אסתכל על היד החבולה שלי "בן !@$4" אמלמל בשקט ואמשיך לרוץמתן~לוקאס אודיטורה-
"תרגע זאבוס אני לא טעים!" אתה אומר לו וחושב ששתי חיות ניסו לטרוף אותך באותו יום אם יש ימים בגהינום.
''אני יכול לעזור לך למצוא אוכל, אתה לא צריך לתקוף אותי, תתקוף חיה אחרת, אתה גם יותר מדי חלש כרגע בשביל לתקוף בן אדם!" אתה אומר ומנסה לפנות להגיון הזאבי שלו.
לצערך, אתה מגלה שאין לו הגיון זאבי.
הוא מזנק ושורט את הזרוע הימנית שלך בפראות.
הוא מזנק למתקפה נוספת, עינייו ממוקדות על פרצופך.
מה תעשה?
מתן~לוקאס אודיטרה-
"אינעל @!$#$@" אתה אומר ומתחיל לרוץ "אני שונא אותך זאב! חבל שאתה לא כמו בני משפחתך כלבי ההאסקי!"
אתה מסתכל על היד החבולה שלך, רק שריטות קטנות ולא מזיקות.
"בן !@$4" אתה ממלמל בשקט וממשיך לרוץ.
עוד זאב דומה מזנק מהשיח שמולך, הוא נראה יותר חזק מהקודם ויותר בריא.
אך בדבר אחד הם דומים, שניהם מסתכלים עליך באותה צורה.
מה תעשה?
"פיו, התנין לא שם.." אומר לעצמי ואח"כ אומר לסאלי ואבי:"איפה התנין?הרגתם אותו?"עמית~קיבה ג'ונסון-
'אוי לא!' אתה חושב לעצמך ושוחה למעלה על מנת לצאת מנוזל הביוב.
בדרך אתה חושב 'מה אם אני לא אצליח?מה אם אמות פה בנוזל ביוב מגעיל.לא קיבה!אתה חייב להיות אופטימי!אתה תחיה,אתה תצא בשלום מהנוזל הזה!'
אתה שוחה לגדה, אתה לא רואה את התנין שם, מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
אלון~קודק סטורן-
'אז מה אתה?' אתה חושב ומרגיש מוזר שאתה מדבר בטלפטיה.
<אתה לא מדבר בטלפטיה גאון> הוא אומר בראשך <אני קורא את המחשבות שלך ועונה>
<אני ג'יי> הוא מציג את עצמו, עדיין בגבו אליך.
מה תעשה?
מתן~לוקאס אודיטרה-
"אוף באסה" אתה אומר וחושב על תקופתך כמדען "אני לא בטוח שזאבים יודעים לטפס".
אתה רץ ומטפס על עץ, הזאבים מייללים באכזבה, עוד ועוד זאבים מגיעים לקרחת היער העבות.
עד שמולך עומדת להקה שלמה, בין 100 ל- 150 זאבים, שמחכים בעצבנות שתרד מהעץ.
מה תעשה?
ספוילר
עמית~קיבה ג'ונסון-
"פיו, התנין לא שם.." אתה אומר לעצמך.
אתה מסתכל ומחפש את אבי וסאלי, גם הם לא שם.
מה תעשה?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)