Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 73 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1092
  1. היכל התהילה
    חזרנו! ממחר אני אחזור להגיב כמה תגובות ביום, אולי אפילו היום אגיב 2-3.
    בנוסף- על פי הצעתו של מור (הלוא הוא "מגנוס רידלסן") החלטתי לפתוח בקרוב "ויקימלנד", ויקיפדיה למשחק.
    אם מישהו הבין את הרעיון של המ"ת טוב ויודע להתבטא טוב, אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פרטית ויעזור לי עם הפרוייקט.

מור~מגנוס רידלסן-
    'אוי זה היה מחליא מאוד.. אני מקווה מאוד שאיזה נחש עיכל אותו כי אחרת יש מצב שהוא הפך ליצור מסוכן או שאיזה יצור מסוכן עומד מאחוריו' אתה חושב לעצמך.
    אתה מסתובב בהיכון להכיש, ורואה חבורה של יצורים סגולים, מזכירים לך צבועים זוללים את גופתו של הגמד.
    "מה?" הפה שלך אומר והגוף שלך מתחיל לרקוד לכמה שניות "מה אתה רוצה מאיתנו?"

עמית~קיבה ג'ונסון-
    "אוו! מה קורה פה?" אתה שואל את אבי וסאלי ונחלץ מהמתכת.
    לפתע פתחי האוורור קורסים תחתיכם, אתם עומדים בחדר חשוך, מוקפים בעשרות עיניים זוהרות בצהוב.
    מה תעשה?

מתן~לוקאס אודיטרה-
    אתה זז הצידה, חותך את העוקץ שלה עם טפריך.
    היא עפה ומתחילה לגסוס ליד עץ, שתי דבורים אחרות עפות לכיוונך במהירות!
    מה תעשה?

עידן~ברי וולפר-
    אז תמלא בבקשה את הטופס מחדש, מצידי אל תשקיע, פשוט שאני אשים אותו בדף הרשומים..
    תשלח לי אותו בה"פ.
    ---
    "אוקיי... אז.... איפה המישהו הזה?" אתה שואל, אך הצפרדע קופץ לו לדרכו והג'ירף רץ אחריו.
    "שלום" אתה שומע קול מאחוריך "ברי וולפר?"

אלון~קודק סטורן-
    ג'יי?" אתה שואל ומנסה לא לחשוב יותר מדי.
    "בסדר, אבל למה?" אתה מנסה לחתוך את הבמבוק שלו.
    בתנועה מהירה הוא מסחרר את הבמבוק על ידו וחומק מחרבך, ובהמשך לאותה תנועה מעיף את חרבך מידך, כמה מטרים מאחוריו.
    <ככה> הוא משיב ומרים את המקל במבוק באיום.

ליאור~לי אוזומאקי-
    "אתה יודע זה לא מונמס לאכול את הגוף של היריב שלך?.אתה לא מונמס" אתה אומר לאיש-דוב-חזיר.
    "תגיד לי אתה מטומטם?" אתה שומע קול מאחוריך "מול יצור כזה לא מתעמתים- בורחים!"
    האיש דוב חזיר שואג אליך, וצועד לכיוונך בכבדות, טפריו החדים והעצומים מנצנצים לאור השמש, שינייו חשופות.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~קיבה ג'ונסון-
    "אוו! מה קורה פה?" אתה שואל את אבי וסאלי ונחלץ מהמתכת.
    לפתע פתחי האוורור קורסים תחתיכם, אתם עומדים בחדר חשוך, מוקפים בעשרות עיניים זוהרות בצהוב.
    מה תעשה?
    "אמאל'ה מה זה העיניים האלה?" אשאל את אבי וסאלי.
    NYO HO HO BITCH

3. היכל התהילה
    עמית~קיבה ג'ונסון-
    "אין לי מושג" הם עונים.
    האור נדלק, עשרות ינשופים סגלגלים מתעופפים דרך החלון הפתוח.
    "אררררר" אתה רואה יצור ירוק, מגודל, בעל עיניים אדומות, שיניים חדות והוא חמוש באלה ושריון.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tigraro צפה בהודעה
    [COLOR=black]
    ליאור~לי אוזומאקי-
    "אתה יודע זה לא מונמס לאכול את הגוף של היריב שלך?.אתה לא מונמס" אתה אומר לאיש-דוב-חזיר.
    "תגיד לי אתה מטומטם?" אתה שומע קול מאחוריך "מול יצור כזה לא מתעמתים- בורחים!"
    האיש דוב חזיר שואג אליך, וצועד לכיוונך בכבדות, טפריו החדים והעצומים מנצנצים לאור השמש, שינייו חשופות.
    אני אומר לקול מאחורי" כי אני מטומטם.מאיפה לי לדעת מה עושים כשפוגשים איש דוב חזיר שרוצה לאכול אותי.תגיד לי מי אתה ?מה אתה רוצה מימני.תעזור לי לחסל תיצור הזה ?". אני מתחיל לברוח שוב מאדם דוב חזיר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. היכל התהילה
    ליאור~לי אוזומאקי-
    "כי אני מטומטם.מאיפה לי לדעת מה עושים כשפוגשים איש דוב חזיר שרוצה לאכול אותי.תגיד לי מי אתה ?מה אתה רוצה מימני.תעזור לי לחסל תיצור הזה?" אתה עונה.
    "תפוס אותי" אתה שומע משק כנפיים בעזרת אוזנייך הגדולות, אתה שומע את טפיפות רגליו של האיש-דוב-חזיר שמאחוריך.
    אתה מביט למעלה, מעליך מעופף אדם בעל כנפיים גדולות וטפרים במקום רגליים, שיערו כחול.
    מה תעשה?

6. NYO HO HO
    עמית~קיבה ג'ונסון-
    "אין לי מושג" הם עונים.
    האור נדלק, עשרות ינשופים סגלגלים מתעופפים דרך החלון הפתוח.
    "אררררר" אתה רואה יצור ירוק, מגודל, בעל עיניים אדומות, שיניים חדות והוא חמוש באלה ושריון.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר
    "הצילו!" אומר לאבי וסאלי "אני מצטער אבל אין לי דרך לעזור לכם, אין לי נשק.."
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור~לי אוזומאקי-
    "כי אני מטומטם.מאיפה לי לדעת מה עושים כשפוגשים איש דוב חזיר שרוצה לאכול אותי.תגיד לי מי אתה ?מה אתה רוצה מימני.תעזור לי לחסל תיצור הזה?" אתה עונה.
    "תפוס אותי" אתה שומע משק כנפיים בעזרת אוזנייך הגדולות, אתה שומע את טפיפות רגליו של האיש-דוב-חזיר שמאחוריך.
    אתה מביט למעלה, מעליך מעופף אדם בעל כנפיים גדולות וטפרים במקום רגליים, שיערו כחול.
    מה תעשה?
    ניאומר ליצור המעופפף" אני מבין אתה המלאך השומר שלי שבאה להגן עלי מפני איש דוב החזיר ". אאני תופס את היצור מלאך שמעופף
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    בנוסף- על פי הצעתו של מור (הלוא הוא "מגנוס רידלסן") החלטתי לפתוח בקרוב "ויקימלנד", ויקיפדיה למשחק.
    אם מישהו הבין את הרעיון של המ"ת טוב ויודע להתבטא טוב, אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פרטית ויעזור לי עם הפרוייקט.

אלון~קודק סטורן-
    ג'יי?" אתה שואל ומנסה לא לחשוב יותר מדי.
    "בסדר, אבל למה?" אתה מנסה לחתוך את הבמבוק שלו.
    בתנועה מהירה הוא מסחרר את הבמבוק על ידו וחומק מחרבך, ובהמשך לאותה תנועה מעיף את חרבך מידך, כמה מטרים מאחוריו.
    <ככה> הוא משיב ומרים את המקל במבוק באיום.
    "טוב אני מצטער בכלל על שפגשתי אותך" אומר ואסתער לעברו עם חיטיי בחדים, במטרה לתקוע בו אותן.

Spoiler ספוילר

9. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

מור~מגנוס רידלסן-
    'אוי זה היה מחליא מאוד.. אני מקווה מאוד שאיזה נחש עיכל אותו כי אחרת יש מצב שהוא הפך ליצור מסוכן או שאיזה יצור מסוכן עומד מאחוריו' אתה חושב לעצמך.
    אתה מסתובב בהיכון להכיש, ורואה חבורה של יצורים סגולים, מזכירים לך צבועים זוללים את גופתו של הגמד.
    "מה?" הפה שלך אומר והגוף שלך מתחיל לרקוד לכמה שניות "מה אתה רוצה מאיתנו?"
    איזה כיף שההצעה שלי התקבלה
    -------------------------------------------
    "להבין למה אתם מעכלים את הגמד הזה.. אבל זה לא כל כך חשוב אני חושב שאני אלך מפה עכשיו" אפנה אליהם את הגב ואמשיך ללכת.. 'מיותר להסתבך עם דמויי צבועים,אם הם כמו צבועים אז הם יכולים גם לנצח אריה.' אחשוב
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מתן~לוקאס אודיטרה-
    אתה זז הצידה, חותך את העוקץ שלה עם טפריך.
    היא עפה ומתחילה לגסוס ליד עץ, שתי דבורים אחרות עפות לכיוונך במהירות!
    מה תעשה?
    "שיט" אומר ואחתוך את שתיהן לחצי ואתחיל לרוץ לעבר העיר עוד פעם

11. היכל התהילה
    ליאור~לי אוזומאקי-
    "אני מבין אתה המלאך השומר שלי שבאה להגן עלי מפני איש דוב החזיר" אתה אומר לו ותופס בטפריו.
    "מה פתאום" הוא מגחך, אך אתה יודע שהוא נעלב מעט "אני כמוך, פשוט התמזגתי עם ינשוף".
    אתם עפים, מתרחקים מהMBP.

מור~מגנוס רידלסן-
    "להבין למה אתם מעכלים את הגמד הזה.. אבל זה לא כל כך חשוב אני חושב שאני אלך מפה עכשיו" אתה מפנה אליהם את הגב ומתחיל ללכת.
    "הוא מת כבר מלפני שעה" הפה שלך עונה, אתה מרגיש מוזר, כי זה לא אתה מדבר, כאילו מישהו שולט בך.
    הדמויי צבוע הקרוב אליך נראה מאוד מרוכז, וכשאתה מסיים לדבר ללא שליטה הוא נראה מאוד מותש ומתיישב.
    'מיותר להסתבך עם דמויי צבועים,אם הם כמו צבועים אז הם יכולים גם לנצח אריה.' אתה חושב.
    "העמדנו פנים שהוא חיי כדי שתלך מפה" הפה שלך ממשיך "תלך!"

אלון~קודק סטורן-
    "טוב אני מצטער בכלל על שפגשתי אותך" אתה מסתער עם החטים החדים שלך.
    הוא מצליף בבטנך במיומנות עם הבמבוק, אתה נרתע מעט.
    מה תעשה?

מתן~לוקאס אודיטורה-
    "שיט" אתה אומר, אתה מצליף ומוריד לאחת את הראש, את השנייה אתה מפספס בסנטימטרים ספורים.
    אתה מתחיל לרוץ לכיוון העיר, הדבורים בעקבותיך, אתה רואה עיר משונה באופק, אך אתה יודע שאנשי העיר לא יישמחו אם דבורים עצומות ייכנסו לעיר.
    מה תעשה?

עמית~קיבה ג'ונסון-
    "אתה חצי אדם חצי זאב" סאלי אומרת וחומקת מחבטת אלה בגלגול לכיוונך.
    "תשתמש בנשק הטבעי שלך" אבי אומר ושולף את הפגיון של האורק, אותו פגיון שהאורק ענד בחגורתו, במהירות.
    האורק מטיח בכיוונך את אגרופו הגדול והירוק!
    מה תעשה?

12. NYO HO HO
    עמית~קיבה ג'ונסון-
    "אתה חצי אדם חצי זאב" סאלי אומרת וחומקת מחבטת אלה בגלגול לכיוונך.
    "תשתמש בנשק הטבעי שלך" אבי אומר ושולף את הפגיון של האורק, אותו פגיון שהאורק ענד בחגורתו, במהירות.
    האורק מטיח בכיוונך את אגרופו הגדול והירוק!
    מה תעשה?
    "מה זאת אומרת הנשק הטבעי שלי?" אשאל את סאלי ואנסה לתקוף את האורק עם הציפורניים שלי ואנשוך אותו.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    מור~מגנוס רידלסן-
    "להבין למה אתם מעכלים את הגמד הזה.. אבל זה לא כל כך חשוב אני חושב שאני אלך מפה עכשיו" אתה מפנה אליהם את הגב ומתחיל ללכת.
    "הוא מת כבר מלפני שעה" הפה שלך עונה, אתה מרגיש מוזר, כי זה לא אתה מדבר, כאילו מישהו שולט בך.
    הדמויי צבוע הקרוב אליך נראה מאוד מרוכז, וכשאתה מסיים לדבר ללא שליטה הוא נראה מאוד מותש ומתיישב.
    'מיותר להסתבך עם דמויי צבועים,אם הם כמו צבועים אז הם יכולים גם לנצח אריה.' אתה חושב.
    "העמדנו פנים שהוא חיי כדי שתלך מפה" הפה שלך ממשיך "תלך!"

"בסדר בסדר תגרשו את מי שיכול לארגן לכם שלא תהיו רעבים אף פעם!" אצעק על הדמויים ואלך
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מתן~לוקאס אודיטורה-
    "שיט" אתה אומר, אתה מצליף ומוריד לאחת את הראש, את השנייה אתה מפספס בסנטימטרים ספורים.
    אתה מתחיל לרוץ לכיוון העיר, הדבורים בעקבותיך, אתה רואה עיר משונה באופק, אך אתה יודע שאנשי העיר לא יישמחו אם דבורים עצומות ייכנסו לעיר.
    מה תעשה?
    "לא אכפת לי!" אצעק לעצמי וארוץ לעיר בצרחות "הצילו! הצילו! דבורים ענקיות רודפות אותי!"

15. היכל התהילה
    מתן~לוקאס אודיטרה-
    "לא אכפת לי!" אתה צועק לעצמך ורץ לעיר בצרחות "הצילו! הצילו! דבורים ענקיות רודפות אותי!"
    אתה מגיע לשער שגובל בין היער לעיר, הוא נסגר לפני שאתה מצליח להכנס פנימה.
    מה תעשה?

מור~מגנוס רידלסן-
    "בסדר בסדר תגרשו את מי שיכול לארגן לכם שלא תהיו רעבים אף פעם!" אתה צועק עליהם ומתחיל ללכת.
    לפתע אתה מוצא את עצמך הולך בחזרה אליהם "איך בדיוק תארגן את זה?" שואל אחד מגודל.

עמית~קיבה ג'ונסון-
    "אתה יודע.. שרירים, ניבים, טפרים.. כל אלו נשקים טבעיים.." סאלי עונה.
    אתה שורט את האורק ואז נושך אותו, אך זה לא עוצר בעדו ואתה עף אחורנית ונתקל בקיר כעוצמה מהאגרוף.
    דם זולג מהלסת שלך.

אלון~קודק סטורן-
    אתה תופס את הבמבוק עם החדק שלך ונועץ בו את חטיך, משום מה לא יורד לו דם ורק נוצר קרע קטן בחולצתו.
    הוא בועט בך ואתה משחרר את אחיזתך בבמבוק.
    מה תעשה?

עמוד 34 מתוך 73 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •