Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 73 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1092
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tigraro צפה בהודעה
    אלון~קודק סטורן-
    הוא לא מת אתה יודע, וגם לא התאדה והפך לאוויר.
    רק תפסת אותו חזק אז הוא שחרר את הבמבוק.
    תגיב מחדש.
    אבל אמרתי שאני אשבור את הבמבוק, ואז כאילו אין לו מה לעשות, כי זה הנשק היחידי שלו, אני לא רואה למה להגיב שוב..

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~קיבה ג'ונסון-
    "רגע, אולי הזאב לא יתקוף אותי, אנחנו בני משפחה.." אתה אומר לאבי וסאלי.
    "זה לא זאב" סאלי אומרת "אתה זאב אבל הוא לא, הוא רק מקביל לזאב, אבל גדול ומסוכן יותר".
    אתה מתכנן לתקוף אך אבי עוצר אותה ואומר "הוא לא שייך לכאן".
    עוד שריקה, הפעם האישה שורקת ממשרוקית אדומה, וכ- 15 יצורים נוספים נוהרים לשם.
    "מה נעשה?יש לה מלא יצורים ואנחנו רק שלושה!" אומר לאבי וסאלי בחשש מאשת הנחש ומהיצורים שלה.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

מור~מגנוס רידלסן-
    'יש לי רעיון זה עשוי לעבוד אני אחכה' אתה חושב לעצמך ומתביית על לשונו.
    הוא מתקרב ואתה נועץ את שינייך בלשונו העסיסית, הוא נעשה כחול, מבוהל מאוד.
    אתה יודע שזה רק עניין של זמן, ושההתרוצצויות הבהולות שלו רק יחמירו את מצבו.
    המגודל יותר מפסיק לצחוק בבהלה.
    מה תעשה?
    "אמרתי לך שאני מסוכן" אפנה למגודל יותר "עכשיו,כשהבנתם שאוכל אתם לא תעשו ממני,אתם רוצים לבוא איתי ושיהיה לכם אוכל כל הזמן? ותעשה לי טובה תגיד לו להפסיק להתרוצץ כבר אם הוא לא רוצה למות" אגיד למגודל ואצביע על הדמוי-צבוע שמתרוצץ בבהלה
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור~לי אוזומאקי-
    אתה לא הופך לכלום, אתה חצי ותשאר חצי.
    ---
    אתה אומר לאייס: " הי תעצור רגע .נראה לי שאני רואה יצור מסכן שנתקף על ידי להקת יצורים שאני לא מכיר.אני חושב שכדי נמעזור ליצור המסכן לחיות.אני לא רוצה שימות ".
    אתם נוחתים, אתם מוחבאים מאחורי גבעת חול.
    אתה מציץ והלהקה מזכירה לך להקת צבועים, אחד הצבועים מתרוצץ בבהלה ופנייו בצבע כחול, על לשונו שמשתרבלת בחוץ סימני הכשה.
    היצור שמותקף נראה בגילך, הוא כמוך- ממוזג עם חיה, הוא ממוזג עם נחש כלשהו.
    מה תעשה?
    r]
    אני שואל את אייס" אתה חושב שכדי לנו לעזור לחיצור הממסכן הזה ?" . אני אחכה לתשובתו של אייס ואמשיך לצםות במה שקורה לנגד עיני
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. היכל התהילה
    מתן~לוקאס אודיטרה-
    "אתה ראסטם?" אתה שואל בבהלה "אני לוקאס, מישהי בשם אנג'י שלחה אותי אליך".
    "אתה רואה כאן אדם אחר?" הוא מחייך ולוחץ את ידך "נעים מאוד, רסטאם".
    "אנג'י.." הוא ממלמל בשקט לעצמו "היא בדרך כלל לא שולחת אליי.. כנראה מיועד לקיק.."

ליאור~לי אוזומאקי-
    "אתה חושב שכדאי לנו לעזור ליצור המסכן הזה?" אתה שואל את אייס.
    "הוא לא כזה מסכן" הוא מעופף ומביט ביצור "ואנחנו חייבים, אחרת להקת הצבועים תאכל אותו, או גרוע יותר.."
    הוא מתעופף מעבר לגבעה, אתה רואה אותו תולש את עינייו של הצבוע המתרוצץ, וכמעט אוכל אותן.
    אך אז הוא סוטר לעצמו, ועושה פרצוף נגעל, הוא זורק אותן, וחצי מהלהקה רצה לעבר זוג העיניים הטריות.
    צבוע מגודל ועוד חצי להקה סוגרת עליו ועל החצוי שהוא עזר לו.
    מה תעשה?

מור~מגנוס רידלסן-
    "אמרתי לך שאני מסוכן" אתה פונה למגודל יותר.
    "עכשיו,כשהבנתם שאוכל אתם לא תעשו ממני,אתם רוצים לבוא איתי ושיהיה לכם אוכל כל הזמן? ותעשה לי טובה תגיד לו להפסיק להתרוצץ כבר אם הוא לא רוצה למות".
    "הלוואי שימות" הוא מזיל ריר על האדמה "ואתה עדיין תהיה אוכל, אתה לא כזה מסוכן".
    לפתע אתה רואה חצי אדם- חצי ינשוף מתעופף לעבר הצבועים, טפריו תולשים בזריזות את העיניים של הצבוע המתרוצץ.
    הוא מתכוון לאכול אותם אך אז הוא סוטר לעצמו, ועושה פרצוף נגעל, הוא זורק אותן, וחצי מהלהקה רצה לעבר זוג העיניים הטריות.
    המגודל ועוד חצי להקה סוגרת עליך ועל האדם שתקף אותם, שנחת לידך וכעת אין לו מספיק מרחב בכדי לעוף.

אלון~קודק סטורן-
    תגיב מחדש, הוא לא אוויר, חוץ מזה אמרת שתלך לשם, איך תלך אם הוא עדייו מולך, ועוד תפוס בחטיך?
    פעם הבאה תגובה כזאת בה"פ.
    ואיך בדיוק אתה יכול לשבור את הבמבוק? ולקחת את החרב שלך שרחוקה ממך בעשר מטרים?

עמית~קיבה ג'ונסון-
    "מה נעשה?יש לה מלא יצורים ואנחנו רק שלושה!" אתה אומר לאבי וסאלי בחשש מאשת הנחש ומהיצורים שלה.
    "אני אסיח את דעתה ואתם תטפלו ביצורים" סאלי אומרת בנחישות ומזנקת לכיוון "אשת הנחשים".
    "היי סיק! נחשית ארסית שכמוך, נתערב שיהיה כמו בקרב הקודם!" סאלי רצה רחוק מכם, סיק בעקבותיה.
    מה תעשה? *היצורים נשארו מולכם*

6. NYO HO HO
    עמית~קיבה ג'ונסון-
    "מה נעשה?יש לה מלא יצורים ואנחנו רק שלושה!" אתה אומר לאבי וסאלי בחשש מאשת הנחש ומהיצורים שלה.
    "אני אסיח את דעתה ואתם תטפלו ביצורים" סאלי אומרת בנחישות ומזנקת לכיוון "אשת הנחשים".
    "היי סיק! נחשית ארסית שכמוך, נתערב שיהיה כמו בקרב הקודם!" סאלי רצה רחוק מכם, סיק בעקבותיה.
    מה תעשה? *היצורים נשארו מולכם*
    "קדימה סאלי!" אומר בעידוד לסאלי ולאחר מכן אומר לאבי:"אתה תטפל בגדולים ואני בקטנים" ואלך אל היצורים הקטנים יותר כיוון שלי אין נשק.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש וותיק מאוד
    מור~מגנוס רידלסן-
    "אמרתי לך שאני מסוכן" אתה פונה למגודל יותר.
    "עכשיו,כשהבנתם שאוכל אתם לא תעשו ממני,אתם רוצים לבוא איתי ושיהיה לכם אוכל כל הזמן? ותעשה לי טובה תגיד לו להפסיק להתרוצץ כבר אם הוא לא רוצה למות".
    "הלוואי שימות" הוא מזיל ריר על האדמה "ואתה עדיין תהיה אוכל, אתה לא כזה מסוכן".
    לפתע אתה רואה חצי אדם- חצי ינשוף מתעופף לעבר הצבועים, טפריו תולשים בזריזות את העיניים של הצבוע המתרוצץ.
    הוא מתכוון לאכול אותם אך אז הוא סוטר לעצמו, ועושה פרצוף נגעל, הוא זורק אותן, וחצי מהלהקה רצה לעבר זוג העיניים הטריות.
    המגודל ועוד חצי להקה סוגרת עליך ועל האדם שתקף אותם, שנחת לידך וכעת אין לו מספיק מרחב בכדי לעוף.
    [/COLOR]
    "קדימה תנסה לנקר אותם בפנים עד שיהיה לך מספיק מרחב לא לוותר!" אצעק לינשוף ואז מהר אני אנסה לתקוף את המגודל עוד פעם,הפעם אנסה לתקוף אותו ברגל שמאל.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    ליאור~לי אוזומאקי-
    "אתה חושב שכדאי לנו לעזור ליצור המסכן הזה?" אתה שואל את אייס.
    "הוא לא כזה מסכן" הוא מעופף ומביט ביצור "ואנחנו חייבים, אחרת להקת הצבועים תאכל אותו, או גרוע יותר.."
    הוא מתעופף מעבר לגבעה, אתה רואה אותו תולש את עינייו של הצבוע המתרוצץ, וכמעט אוכל אותן.
    אך אז הוא סוטר לעצמו, ועושה פרצוף נגעל, הוא זורק אותן, וחצי מהלהקה רצה לעבר זוג העיניים הטריות.
    צבוע מגודל ועוד חצי להקה סוגרת עליו ועל החצוי שהוא עזר לו.
    מה תעשה?
    אני אומר לאייס , אני בא לעזרתך ". אני רץ לעבר הצבואים ונותן להם אגרופים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מתן~לוקאס אודיטרה-
    "אתה ראסטם?" אתה שואל בבהלה "אני לוקאס, מישהי בשם אנג'י שלחה אותי אליך".
    "אתה רואה כאן אדם אחר?" הוא מחייך ולוחץ את ידך "נעים מאוד, רסטאם".
    "אנג'י.." הוא ממלמל בשקט לעצמו "היא בדרך כלל לא שולחת אליי.. כנראה מיועד לקיק.."
    קיק באטוסקי?
    ~~~~~~~~
    "מה זאת אומרת?" אשאל, עצבני שאני צריך להמשיך "לטייל" ביערות הללו

10. היכל התהילה
    עמית~קיבה ג'ונסון-
    "קדימה סאלי!" אתה אומר בעידוד לסאלי ולאחר מכן אומר לאבי:"אתה תטפל בגדולים ואני בקטנים".
    "כמה פעמים צריך להגיד לך?!" אבי מרים את הפגיון של האורק באיום על היצורים "שיש לך נשק!"
    "והפאקסים מאוד מסוכנים, תזהר מהם" הוא מוסיף ורץ בפראיות לכיוון הנחש הקטן יותר.
    פאקסים אחדים רצים לכיוונך בזעם, ומתעופפים לכיוון פרצופך!

מור~מגנוס רידלסן+ליאור~לי אוזומאקי
    "קדימה תנסה לנקר אותם בפנים עד שיהיה לך מספיק מרחב לא לוותר!" מגנוס צועק אך שם לב שהאדם ינשוף לא בעל מקור.
    "אייס , אני בא לעזרתך!" לי אומר ומופיע מאחורי הגבעה שהאדם ינשוף- אייס עף ממנה.
    לי ממוזג עם ארנב שעיר ופרוותי, ואילו מגנוס ממוזג עם נחש תוקפני ומחוספס.
    לפתע הצבוע המגודל יותר משתנה לצורה אנושית יותר, שיערו שיער צבוע ואוזנייו אוזני צבוע, גופו בוער בלהבות.
    "תקיפו אותם!" הוא אמר ללהקתו, והם מצייתים, אתם מוצאים את עצמכם מוקפים בידי כל הלהקה-
    אולי חוץ מצבוע שניים שעדיין נלחמים על עינייו הטריות של הצבוע העיוור. [שהוא עצמו עדיין מתרוצץ]
    Spoiler ספוילר

מתן~לוקאס אודיטרה-
    אתה בעיר O-:
    ---
    "מה זאת אומרת?" אתה שואל מעט בעצבנות.
    "אנג'י לא שולחת אליי כי היא לא שליחה, ולרוב סאלי ואייס מביאים אליי חדשים" רסטאם עונה בסובלנות.
    "וקיק זה מקום שבו המאסטר ילמד אותך להלחם, ובבוא המלחמה עם דינאקס אתה תתייצב לשורותינו! ואולי אף תהיה זה שישמיד את דינאקס!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

"קדימה תנסה לנקר אותם בפנים עד שיהיה לך מספיק מרחב לא לוותר!" מגנוס צועק אך שם לב שהאדם ינשוף לא בעל מקור.
    לפתע הצבוע המגודל יותר משתנה לצורה אנושית יותר, שיערו שיער צבוע ואוזנייו אוזני צבוע, גופו בוער בלהבות.
    "תקיפו אותם!" הוא אמר ללהקתו, והם מצייתים, אתם מוצאים את עצמכם מוקפים בידי כל הלהקה-
    אולי חוץ מצבוע שניים שעדיין נלחמים על עינייו הטריות של הצבוע העיוור. [שהוא עצמו עדיין מתרוצץ]
    Spoiler ספוילר

[B][COLOR=b
    אני אומר למגנוס" אהלן אני לי באתי להציל אותך מפני חברת להקת הצבועים האלו עם חבריי אייס ". אנ אפנה אל אייס ואומר לו " אייס תשמשת בכנפיך כדי ליצור רוח חזקה מאוד שתעיף את הצבאוים האלו למקום מרוחק מפה ". אני ניגש אל שתי הצבועים שאוכלים תצבוע ואומר להם" זה לא טוב להיות קניבלים" ומחטיף להם אגרוף

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שם פרטי:אלי
    שם במשחק:ברנדון מוריניו
    כינוי בפורום:anubis
    תיאור מראה של הדמות:שיער שחור עומד(בערך כמו של דודו אהרון)עגיל זהב קטן באוזן ימין גבוה מעט טיפה יותר מרזה מכנסי גינס כחולים בהיר שקרועים בברך שמאל עינים ירוקות נוצצות נעלי ריצה אורטופדיות בצבע אפור מעט שרירים בבטן בידים וברגלים(שרירים שלומר חזקים)
    אופי:מעט מתנשא ציני לפעמים כשנחה עליו הרוח הוא עוזר לאנשים לא מרבה לחייך בקיצור חש כזה
    רקע:
    חיה שאיתה הדמות ממוזגת:יגואר שחור
    איך התמזגה איתה?:פעם כשהלך לטיל ביער באפריקה עם משפחתו החלה סופת ברקים והוא איבד את דרכו ואת משפחתו ואז באמצע הסופה הוא מצא את עצמו פנים אל פנים עם יגואר שחור ואז הוא ברק לידם והם התעופפו במרחק של עשרה מטרים והתגלגלו אחד על השני במהירות ונחבטו בעץ בעוצמה בעץ ברנדון התעלף וגילה שהיגואר נעלם וכך הם התמזגו
    הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל:שניצל(נמרים אוהבים בשר )להרשם כמובן!

13. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    שם פרטי: דוד.
    שם במשחק: דיויד אדלר.
    כינוי בפורום: artist ninja
    תיאור מראה של הדמות: גבוה, שיער חום בהיר, מסודר בדרך כלל. עיניים חומות כהות, כמעט שחורות, נטולות כל מבע. עור בהיר, ניבים מחודדים וארוכים מעט יותר מהרגיל. בעל כוח עצום למרות ששריריו אינם מפותחים יתר על המידה.
    אופי: שתקן. בודד. חסר רחמים על אויביו. מגן על חבריו הבודדים כמעט בחירוף נפש כשיזדדקקו לכך. חשדן.
    רקע: עד גיל 12, חייו של דיויד כמו כוסו בבד שחור, נארזו בארגז, ונשלחו אל ארץ רחוקה באונייה. הוא אינו זוכר דבר משם מלבד צעקות, אש דם וחושך.הוא לא יודע מי היו הוריו, חבריו, אחיו ואחיותיו. בגיל 12 וחצי, כשהוא התעורר בבוקר יפה בבית לא מוכר, בחדר לא מוכר ועל מיטה לא מוכרת. הוא לא ידע היכן הוא ומי היו אלו שטפילו בוא, הם סיפרו לו רק שהם חברים של הוריו (הוא לא היה בטוח כלל שזה נכון) ושהם קיבלו על עצמם לטפל בו. בכל מקרה, הוא מעולם לא גילה פרט אחד קטן על חייו הקודמים. הוא חיי כזאב בודד, היו לא מעט חברים וגם הם הוריו המאמצים הוא לא בילה הרבה.
    חיה שאיתה הדמות ממוזגת: זאב מצוי.
    איך התמזגה איתה?: יום אחד, דיויד הילך ברחובות העיר בשעת ערב חשוכה וסוערת. הוא חלף על פני אחת הסמטאות ושם לב לשני עיניים אדומות הנועצות בו מבט מתוך החשכה. העיניים הזכירו לו משהו, משהו שחשב שהוא חלום אך בעצם גם הוא היה זכרון- שלוש זוגות עיניים אדומות המסתובבות סביבו ושומרות עליו מצלליות שעמדו בצל מדורה ענקית. הוא פנה לרוץ אחרי העיניים שהתרחקו במהירות. הוא קיצר את דרכו על ידי טיפוס על גדרות ובסופו של דבר השיג את זוג העיניים. הוא נעצר והתנשף, העיניים הסתכלו עליו, לא במבט המשחר להרג, והוא זיהה צללית של זאב. לפתע הבזיק ברק, וכשהתעורר מצא שהוא התמזג עם הזאב.
    הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל: אחר.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

14. NYO HO HO
    עמית~קיבה ג'ונסון-
    "קדימה סאלי!" אתה אומר בעידוד לסאלי ולאחר מכן אומר לאבי:"אתה תטפל בגדולים ואני בקטנים".
    "כמה פעמים צריך להגיד לך?!" אבי מרים את הפגיון של האורק באיום על היצורים "שיש לך נשק!"
    "והפאקסים מאוד מסוכנים, תזהר מהם" הוא מוסיף ורץ בפראיות לכיוון הנחש הקטן יותר.
    פאקסים אחדים רצים לכיוונך בזעם, ומתעופפים לכיוון פרצופך!
    אני אדקור את את הפאקסים שבאים אליי בעזרת הפיגיון שלי ואשרוט זאב אחד.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש וותיק מאוד
    Spoiler ספוילר
    "תתקפו את שאר הלהקה אבל המגודל שלי!" אגיד וארוץ אחורה ואז אסתובב וארוץ אל המגודל,אתכונן להכיש ואז בשניה אחת אתכופף ואכיש אותו בבטן.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 38 מתוך 73 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •