מתן~לוקאס אודיטרה-
"ואיך אני יכול להגיע לשם?" אתה שואל בסקרנות יתר ומסתכל עליו בקוצר רוח, מוכן כבר ללכת...
אתה מסתכל על הטפרים שלך וחושב 'לאיזה מפלצת אני נהפכתי!'
"מישהו כבר ייקח אותך" הוא עונה ומבחין במבט המודאג שלך "אל תדאג, לא תשאר כך לנצח".
"מישהו בשם ארוו ייקח אותך, אתה תזהה אותו כשתראה אותו" הוא מוסיף.
אתה יורד מהעץ ורואה שם עשרות אנשים, בינייהם:
2-3 אנשים רגילים שמסתובבים ביחד בשוק, קנטאור שעומד ממש מתחת לעץ ומדבר עם אדם בגילך, כמה חצויים- חצי קרפדה, חצי ארנב, חצי פר וחצי קיפוד שיושבים מאחורי דוכן בשוק.
מה תעשה?
עומר~טום רידל-
"לא ילד,טום,רק עוד שאלה אחת,מה לעשות אני נער סקרן למדי בכול הנוגע לדברים שאני לא יודע או מכיר,מה זה או מי זה ה'רסטאם' הזה שדיברת עליו,עיר,כפר,יער,איש או אולי המחתרת שפועלת נגד הדינוזאור הזה?" אתה אומר לארוו.
"הוא לא עיר, לא כפר, לא יער ובטח שלא המחתרת" ארוו עונה "הוא אדם חשוב, הוא מגייס אנשים ל- 'אנטי דינאקס', הוא זה שגייס אותי".
"הוא שם על העץ" ארוו מצביע למעלה לבקתה שנמצאת על העץ הגבוה ביותר בעיר, אתה מבחין שיש שם אדם בגילך, מעט מוזר, שיורד מעץ.
הוא לא ממש אדם, פרווה לבנה עוטה אותו והוא מעט מגודל, יש לו טפרים ולסת חזקה, הוא חצי אדם וחצי דוב כלשהו.
מה תעשה?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אני שואל אותו [את ארוו]:"שאלה,כול האנשים האלה הם חצי אדם חצי משהו אחר,לדוגמא אתה קנטאור,מה זה קנטאור חצי סוס חצי אדם רק שהוא יותר חכם,יותר מהיר ויותר חזק,הכוונה לקנטאור כן,אתם הרבה יותר טובים מבני האדם הרגילים והנה רסטאם חצי אדם חצי דוב כלשהו,יש פה כאלה שנולדו בעולם הזה והם בני אדם שלמים?".
"איך בדיוק אני אמור לזהות אותו" אומר לעצמי ואמשיך להסתובב בשוק...מתן~לוקאס אודיטרה-
"ואיך אני יכול להגיע לשם?" אתה שואל בסקרנות יתר ומסתכל עליו בקוצר רוח, מוכן כבר ללכת...
אתה מסתכל על הטפרים שלך וחושב 'לאיזה מפלצת אני נהפכתי!'
"מישהו כבר ייקח אותך" הוא עונה ומבחין במבט המודאג שלך "אל תדאג, לא תשאר כך לנצח".
"מישהו בשם ארוו ייקח אותך, אתה תזהה אותו כשתראה אותו" הוא מוסיף.
אתה יורד מהעץ ורואה שם עשרות אנשים, בינייהם:
2-3 אנשים רגילים שמסתובבים ביחד בשוק, קנטאור שעומד ממש מתחת לעץ ומדבר עם אדם בגילך, כמה חצויים- חצי קרפדה, חצי ארנב, חצי פר וחצי קיפוד שיושבים מאחורי דוכן בשוק.
מה תעשה?
שם פרטי:אלמוג
שם במשחק:אלמוג כהן
כינוי בפורום:הרוח המתמטקאית
תיאור מראה של הדמות:אני בעל שער חום קצר וחלק ועיינים ירוקות כזית . יש לי נקודות חן ואני בעל עור בעיר. אני רזה וגובהי טיפה נמוך מין הממוצע.
אופי:אני תמים שלא חורש רעות. יחסית חכם ועוזר לזולת אך טיפה אגואיסטית. אני טיפה פחדן אך יכול לעזור אומץ בשעת סכנה. וכאשר מציקים לי אני יחזיר.
רקע:אני גדלתי במשפחה ממוצעת. אבא עובד בהייטק ואמא עקרת בית. יש לי שתי אחיות. אני טוב בבית הספר אך בקושי נפגש עם חברים אך אני נהנה מהחיים בכך שאני קורא ספרים ומשחק במחשב.
חיה שאיתה הדמות ממוזגת:פיל
איך התמזגה איתה?:באותו התקופה הייתי בן 16, ביקשתי מין ההורים שלי ללכת לספארי אך הם הפתיעו אותי ונתנו לי טיול לג'ונגל הצללים תקף אותנו האטי,ניסנו לחמוק אך לא הצלחנו למזלנו הגיע לשם עדר פילים. מאותו היום אני ואחד מפילי העדר התמזגנו ונהיינו לאחד. . להערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל:להרשם.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
מור~מגנוס רידלסן+לי אוזומאקי
"אין בעיה בהצלחה בלהביס את הצבוע המגודל" לי אומר למגנוס.
"זאת טעות חייך שאתה מחליט להתעסק איתי" לי אומר לצבוע שמולו.
"הוא לא נורמלי לא זה לא ייתכן מה זה!" מגנוס ממלמל לעצמו ומכיש אותו שוב, הפעם ברגלו.
אך שוב, הפצע נרפא באורח פלא.
לי מתחיל להתגלגל ורומס את הצבוע, הצבוע צולע משם בכאב.
לפתע באים צבועים לכיוון מגנוס , ומקיפים אותו ואת הצבוע האנושי הבוער, לי עומד מאחוריהם ואייס עסוק בקרב מול שישה צבועים רעבים.
עומר~טום רידל-
"שאלה,כול האנשים האלה הם חצי אדם חצי משהו אחר,לדוגמא אתה קנטאור,מה זה קנטאור חצי סוס חצי אדם רק שהוא יותר חכם,יותר מהיר ויותר חזק,הכוונה לקנטאור כן,אתם הרבה יותר טובים מבני האדם הרגילים והנה רסטאם חצי אדם חצי דוב כלשהו,יש פה כאלה שנולדו בעולם הזה והם בני אדם שלמים?" אתה שואל את ארוו.
"זה לא רסטאם, זה מישהו אחר שהלך אליו" הוא מצחקק "ולא, רוב האנשים בעולם הם או חצויים, או מגזעים, אני נכלל ב'מהגזעים', אבל יש מעטים שלא התמזגו עם חיה".
מתן~לוקאס אודיטרה-
"איך בדיוק אני אמור לזהות אותו" אתה אומר לעצמך ומבחין שהקנטאור מצביע עליך ומדבר עם הנער שבגילך.
הנערים החצויים ממשיכים להתרכז בעצמם והאנשים הרגילים ניגשים לדוכן בשוק וקונים איזה מאכל מוזר.
מה תעשה?
עידן~ברי וולפר-
"חח עלק איום" אתה מגחך לעצמך בשקט. "אז... לאן הולכים?"
"אני יכול להיות איום אם אני רוצה" הוא אומר בתוקפנות "רוצה להפרד לשלום מהראש שלך?"
מה תעשה?
יואב~קומאן מקובו- רשום, התחלה:
אתה מלטף את מטורו במקלט לחיות הבר, לפתע גל של בוהק לבן מתפשט בחדר, פיצוץ.
אתה מוצא את עצמך נוחת בחוף ים משונה, לידך עומד שלט:
'-----------------חוף ים הפחד----------------
-----------היכונו למות תושבים!!!-------------'
מה תעשה? *אתה עדיין אדם רגיל לגמרי*
אלון~קודק סטורן-
הוא לא מאחורי עץ, פשוט הרים את המקל במבוק שלו ונעמד מולך.
תגיב שוב..
אלמוג~ ההערות שלי הן כאלו:
-אתה ברקע חי בעולם רגיל, לכן לא תוכל להגיע לג'ונגל הצללים או להאטי.
-כבר בחרו פיל, תיאלץ לבחור בחיה אחרת.
-אני מעדיף שם אמריקאי/אנגלי או כל דבר אחר שהוא לא עברי.
תתקן את אלו ואתה בפנים.
דוד~דיויד אדלר~
"מאיפה הגיע הר געש?" אתה ממלמל ומנסה שלא להחנק מהאדים ומהריח.
אתה מתחיל לרדת בזהירות למטה, אך ההר געש רותח מחום, והרגליים שלך נכוות.
אתה מתגלגל למטה כתוצאה מנפילה, והזאב לא שם.
אתה נמצא במדבר, באופק אתה רואה מעין עיר.
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור~לי אוזומאקי-
אני אגיב לך כשמור יגיב..
עומר~טום רידל-
"אז יש פה אנשים נורמליים?ושאלה אני כן אוכל להתמזג עם חיה?ועוד שאלה אם זה רסטאם אז מי זה רסטאם?" אתה שואל.
"נדיר מאוד למצוא כאן אנשים רגילים, אבל כן, יש כאן" הוא עונה "ורסטאם בתוך הביקתה, זה התפקיד שלו בזמן האחרון".
מה תעשה?
עמית~קיבה ג'ונסון-
אין לך פגיון, אבי לקח אותו.
לכן אתייחס רק לחלק השני של התגובה.
---
אתה שורט את הזאב עם טפריך, הוא חושף שיניים ומזנק לכיוונך.
אתה רואה בזווית העין שאבי נלחם מול חמש עשרה הפאקסים בגבורה, וכבר גבר על ארבעה מהם- שהתאדו באוויר.
הנחש הגדול זוחל מאחורי הזאב לכיוונך, הבינוני לכיוון סאלי וסיק והקטן לכיוון אבי.
הזאב נוהם לכיוונך ונושך את האוויר, אתה חומק מהנשיכה בשניה האחרונה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)