Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 73 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 1092
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tigraro צפה בהודעה
    עומר~טום רידל-
    "אוקיי אדון ארוו,אני מצטער קודם שפקפקתי בך ובקיומך אבל תאמין לי אם אתה היית מגיע לעולם איך אני אגדיר את זה,שונה מהעולם שלך,ונמצאים שמה יצורים ששמעת עליהם שהיית ילד קטן גם אתה היית ספקן,סליחה שלא הצגתי את עצמי,רידל,טום רידל"אתה אומר לו.
    "לא אדון ארוו, רק ארוו" הוא מגחך ומוסיף "זה בסדר ילד".
    "טוב אתה רוצה לבוא לרסטאם?" הוא שואל.
    אומר לארוו:"לא ילד,טום,רק עוד שאלה אחת,מה לעשות אני נער סקרן למדי בכול הנוגע לדברים שאני לא יודע או מכיר,מה זה או מי זה ה'רסטאם' הזה שדיברת עליו,עיר,כפר,יער,איש או אולי המחתרת שפועלת נגד הדינוזאור הזה?".

2. היכל התהילה
    מתן~לוקאס אודיטרה-
    "ואיך אני יכול להגיע לשם?" אתה שואל בסקרנות יתר ומסתכל עליו בקוצר רוח, מוכן כבר ללכת...
    אתה מסתכל על הטפרים שלך וחושב 'לאיזה מפלצת אני נהפכתי!'
    "מישהו כבר ייקח אותך" הוא עונה ומבחין במבט המודאג שלך "אל תדאג, לא תשאר כך לנצח".
    "מישהו בשם ארוו ייקח אותך, אתה תזהה אותו כשתראה אותו" הוא מוסיף.
    אתה יורד מהעץ ורואה שם עשרות אנשים, בינייהם:
    2-3 אנשים רגילים שמסתובבים ביחד בשוק, קנטאור שעומד ממש מתחת לעץ ומדבר עם אדם בגילך, כמה חצויים- חצי קרפדה, חצי ארנב, חצי פר וחצי קיפוד שיושבים מאחורי דוכן בשוק.
    מה תעשה?

עומר~טום רידל-
    "לא ילד,טום,רק עוד שאלה אחת,מה לעשות אני נער סקרן למדי בכול הנוגע לדברים שאני לא יודע או מכיר,מה זה או מי זה ה'רסטאם' הזה שדיברת עליו,עיר,כפר,יער,איש או אולי המחתרת שפועלת נגד הדינוזאור הזה?" אתה אומר לארוו.
    "הוא לא עיר, לא כפר, לא יער ובטח שלא המחתרת" ארוו עונה "הוא אדם חשוב, הוא מגייס אנשים ל- 'אנטי דינאקס', הוא זה שגייס אותי".
    "הוא שם על העץ" ארוו מצביע למעלה לבקתה שנמצאת על העץ הגבוה ביותר בעיר, אתה מבחין שיש שם אדם בגילך, מעט מוזר, שיורד מעץ.
    הוא לא ממש אדם, פרווה לבנה עוטה אותו והוא מעט מגודל, יש לו טפרים ולסת חזקה, הוא חצי אדם וחצי דוב כלשהו.
    מה תעשה?

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    [B]

מור~מגנוס רידלסן+ליאור~לי אוזומאקי
    "אהלן אני לי באתי להציל אותך מפני חברת להקת הצבועים האלו עם חבריי אייס ". לי פונה אל אייס ואומר לו "אייס תשמשת בכנפיך כדי ליצור רוח חזקה מאוד שתעיף את הצבאוים האלו למקום מרוחק מפה".
    "זה לא פועל ככה" אייס מושך בכתפייו.
    לי ניגש אל שני הצבועים שאוכלים את העיניים ואומר להם" זה לא טוב להיות קניבלים".
    לי נותן אגרוף לשניהם, אחד מהם מרים את ראשו מהעיניים ונוהם לכיוון לי באיום.
    "תתקפו את שאר הלהקה אבל המגודל שלי!" מגנוס קורא ומזנק מעל צבוע לכיוון המגודל יותר, הוא מכיש אותו בבטנו.
    דם זולג אך המגודל מחייך, אש מתלהטת במקום הנשיכה והפצע נעלם.
    מה תעשו? לי עומד מול צבוע זועם, מגנוס מול המגודל.
    "הוא לא נורמלי לא זה לא ייתכן מה זה!" אגיד בעצבים ואנסה להכיש אותו שוב
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    עומר~טום רידל-
    "לא ילד,טום,רק עוד שאלה אחת,מה לעשות אני נער סקרן למדי בכול הנוגע לדברים שאני לא יודע או מכיר,מה זה או מי זה ה'רסטאם' הזה שדיברת עליו,עיר,כפר,יער,איש או אולי המחתרת שפועלת נגד הדינוזאור הזה?" אתה אומר לארוו.
    "הוא לא עיר, לא כפר, לא יער ובטח שלא המחתרת" ארוו עונה "הוא אדם חשוב, הוא מגייס אנשים ל- 'אנטי דינאקס', הוא זה שגייס אותי".
    "הוא שם על העץ" ארוו מצביע למעלה לבקתה שנמצאת על העץ הגבוה ביותר בעיר, אתה מבחין שיש שם אדם בגילך, מעט מוזר, שיורד מעץ.
    הוא לא ממש אדם, פרווה לבנה עוטה אותו והוא מעט מגודל, יש לו טפרים ולסת חזקה, הוא חצי אדם וחצי דוב כלשהו.
    מה תעשה?
    אני שואל אותו [את ארוו]:"שאלה,כול האנשים האלה הם חצי אדם חצי משהו אחר,לדוגמא אתה קנטאור,מה זה קנטאור חצי סוס חצי אדם רק שהוא יותר חכם,יותר מהיר ויותר חזק,הכוונה לקנטאור כן,אתם הרבה יותר טובים מבני האדם הרגילים והנה רסטאם חצי אדם חצי דוב כלשהו,יש פה כאלה שנולדו בעולם הזה והם בני אדם שלמים?".

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מתן~לוקאס אודיטרה-
    "ואיך אני יכול להגיע לשם?" אתה שואל בסקרנות יתר ומסתכל עליו בקוצר רוח, מוכן כבר ללכת...
    אתה מסתכל על הטפרים שלך וחושב 'לאיזה מפלצת אני נהפכתי!'
    "מישהו כבר ייקח אותך" הוא עונה ומבחין במבט המודאג שלך "אל תדאג, לא תשאר כך לנצח".
    "מישהו בשם ארוו ייקח אותך, אתה תזהה אותו כשתראה אותו" הוא מוסיף.
    אתה יורד מהעץ ורואה שם עשרות אנשים, בינייהם:
    2-3 אנשים רגילים שמסתובבים ביחד בשוק, קנטאור שעומד ממש מתחת לעץ ומדבר עם אדם בגילך, כמה חצויים- חצי קרפדה, חצי ארנב, חצי פר וחצי קיפוד שיושבים מאחורי דוכן בשוק.
    מה תעשה?
    "איך בדיוק אני אמור לזהות אותו" אומר לעצמי ואמשיך להסתובב בשוק...

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון~קודק סטורן-
    אתה מתכונן לשבור את הבמבוק שלו, מרים את הרגל הפילית שלך בכיוון הנשק.
    אך אתה מרגיש לפתע שיותר קל לך לסחוב אותו, אתה מביט ורואה שהוא גולש מאותו לבוש שהסתיר את גופו.
    מולך עומד שלד שחור, עינייו אדומות נוצצות ברשעות והוא עוטה מסכה מעצמות לבנות אל מול עינייו, שיער פראי בגווני שחור ואדום מתנופף במשב אוויר.
    הוא רוכן ומרים את הבמבוק ומצחקק ברשעות "עכשיו אני לא אצטרך להזהר שלא תראה אותי, או שלא תדע מי אני".
    Spoiler ספוילר
    "ממממ...מה?" אשאל ואז אחשוב מהר, אני אלך מאחורי העץ שעליו היה ג'יי.
    אני אתלוש את העץ בחוזקה מהאדמה (אם לא אצליח אז פשוט אסתער עליו עד שיפול) ואז אעיף את העץ אל השלד.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב- *כאן אני אפנה אליך בתור יואב, לא בתור מאשינאקס*
    יש לי כמה הערות:
    -השם במשחק צריך להיות שם מלא.
    -אתה לא יכול להיות במצב אנושי, אתה תהיה חצי חיה חצי אדם, בתיאור אתה צריך להיות אדם נורמאלי לחלוטין.
    -אופי רק חיובי, תוסיף כמה דברים שליליים.
    -המיזוג לא קורה ככה, אבל לא משנה..
    -איך הברדלס הגיע אליו לחווה? זה משהו שאשמח אם תוסיף, זה לא מובן מאליו שהוא יהיה בכלוב בחוות כבשים.
    תטפל בכל אלה ואתה בפנים.

[/spoiler]
    טופל,ושניתי שיש לו רק מקלט לחיות בר.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    שם פרטי:אלמוג
    שם במשחק:אלמוג כהן
    כינוי בפורום:הרוח המתמטקאית
    תיאור מראה של הדמות:אני בעל שער חום קצר וחלק ועיינים ירוקות כזית . יש לי נקודות חן ואני בעל עור בעיר. אני רזה וגובהי טיפה נמוך מין הממוצע.
    אופי:אני תמים שלא חורש רעות. יחסית חכם ועוזר לזולת אך טיפה אגואיסטית. אני טיפה פחדן אך יכול לעזור אומץ בשעת סכנה. וכאשר מציקים לי אני יחזיר.
    רקע:אני גדלתי במשפחה ממוצעת. אבא עובד בהייטק ואמא עקרת בית. יש לי שתי אחיות. אני טוב בבית הספר אך בקושי נפגש עם חברים אך אני נהנה מהחיים בכך שאני קורא ספרים ומשחק במחשב.
    חיה שאיתה הדמות ממוזגת:פיל
    איך התמזגה איתה?:באותו התקופה הייתי בן 16, ביקשתי מין ההורים שלי ללכת לספארי אך הם הפתיעו אותי ונתנו לי טיול לג'ונגל הצללים תקף אותנו האטי,ניסנו לחמוק אך לא הצלחנו למזלנו הגיע לשם עדר פילים. מאותו היום אני ואחד מפילי העדר התמזגנו ונהיינו לאחד. . להערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל:להרשם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. bbuuuii
    שם: עידן
    [B]
    עידן~ברי וולפר-
    אתה שולח את הטופס?
    ---
    'איך הוא יודע מה השם שלי?' אתה חושב לעצמך בעודך מסתובב.
    "אני קרסיליוס האיום, אתה בוודאי תוהה מאיפה אני יודע את שמך" הוא אומר.
    מולך עומד אדם נמוך, מוגבה על סוג של עקבים, עורו ירקרק ושיערו לבן.
    "אני מכיר את כולם פה" הוא אומר בקולו הצורמני מעט.
    Spoiler ספוילר

[
    אני אשלח מתישהו....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "חח עלק איום" אני מגחח לעצמי בשקט. "אז... לאן הולכים?" אני שואל באדישות כי כבר אני מצפה ללא מצופה.

Spoiler ספוילר

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד- רשום, התחלה: [אני אעדכן אותך מחר או היום מאוחר יותר]
    אתה הולך ביום אחד ברחובות העיר, זוהי שעת ערב חשוכה וסוערת.
    אתה חולף על אחת הסמטאות החשוכות ושם לב לזוג עיניים אדומות זוהרות באפלה.
    חולף עליך זכרון, שלוש זוגות עיניים אדומות המסתובבות סביבו ושומרות עליך מצלליות שעמדו בצל מדורה ענקית.
    אתה פונה לרוץ אחרי אותן עיניים, מקצר את דרכך באמצעות טיפוס על גדרות, ומשיג את החיה לבסוף.
    אתה נעצר ומתנשף, מבחין שהחיה היא זאב.
    הזאב נוהם אליך ומרכין את אוזנייו אחורנית באיום, חושף את שינייו החדות והחזקות.
    "רארר!" הוא מזנק עליך, שורט לכיוון ראשך, אתה עוצם את עינייך בפחד ומרגיש בנפילה.
    אתה נוחת בהר געש, החום האימתני גורם לכוויות ברגליך, אתה ממש ליד לוע ההר.
    מה תעשה? *אתה לא ממוזג עם חיה עדיין, אתה אדם רגיל לחלוטין*
    אמרתי שהוא לא תקף אותי ב'איך התמזגתם איתה'...
    ~~~~~~
    אני מסתכל סביבי "מאיפה הגיע הר געש?" אני ממלמל ומנסה לא להיחנק מהאדים והריח. אני מתחיל לדרת במורד ההר, משתדל לא להחבל יתר על המידה ומסתכל סביב, מחפש את הזאב.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

11. היכל התהילה
    מור~מגנוס רידלסן+לי אוזומאקי
    "אין בעיה בהצלחה בלהביס את הצבוע המגודל" לי אומר למגנוס.
    "זאת טעות חייך שאתה מחליט להתעסק איתי" לי אומר לצבוע שמולו.
    "הוא לא נורמלי לא זה לא ייתכן מה זה!" מגנוס ממלמל לעצמו ומכיש אותו שוב, הפעם ברגלו.
    אך שוב, הפצע נרפא באורח פלא.
    לי מתחיל להתגלגל ורומס את הצבוע, הצבוע צולע משם בכאב.
    לפתע באים צבועים לכיוון מגנוס , ומקיפים אותו ואת הצבוע האנושי הבוער, לי עומד מאחוריהם ואייס עסוק בקרב מול שישה צבועים רעבים.

עומר~טום רידל-
    "שאלה,כול האנשים האלה הם חצי אדם חצי משהו אחר,לדוגמא אתה קנטאור,מה זה קנטאור חצי סוס חצי אדם רק שהוא יותר חכם,יותר מהיר ויותר חזק,הכוונה לקנטאור כן,אתם הרבה יותר טובים מבני האדם הרגילים והנה רסטאם חצי אדם חצי דוב כלשהו,יש פה כאלה שנולדו בעולם הזה והם בני אדם שלמים?" אתה שואל את ארוו.
    "זה לא רסטאם, זה מישהו אחר שהלך אליו" הוא מצחקק "ולא, רוב האנשים בעולם הם או חצויים, או מגזעים, אני נכלל ב'מהגזעים', אבל יש מעטים שלא התמזגו עם חיה".

מתן~לוקאס אודיטרה-
    "איך בדיוק אני אמור לזהות אותו" אתה אומר לעצמך ומבחין שהקנטאור מצביע עליך ומדבר עם הנער שבגילך.
    הנערים החצויים ממשיכים להתרכז בעצמם והאנשים הרגילים ניגשים לדוכן בשוק וקונים איזה מאכל מוזר.
    מה תעשה?

עידן~ברי וולפר-
    "חח עלק איום" אתה מגחך לעצמך בשקט. "אז... לאן הולכים?"
    "אני יכול להיות איום אם אני רוצה" הוא אומר בתוקפנות "רוצה להפרד לשלום מהראש שלך?"
    מה תעשה?

יואב~קומאן מקובו- רשום, התחלה:
    אתה מלטף את מטורו במקלט לחיות הבר, לפתע גל של בוהק לבן מתפשט בחדר, פיצוץ.
    אתה מוצא את עצמך נוחת בחוף ים משונה, לידך עומד שלט:
    '-----------------חוף ים הפחד----------------
    -----------היכונו למות תושבים!!!-------------'
    מה תעשה? *אתה עדיין אדם רגיל לגמרי*

אלון~קודק סטורן-
    הוא לא מאחורי עץ, פשוט הרים את המקל במבוק שלו ונעמד מולך.
    תגיב שוב..

אלמוג~ ההערות שלי הן כאלו:
    -אתה ברקע חי בעולם רגיל, לכן לא תוכל להגיע לג'ונגל הצללים או להאטי.
    -כבר בחרו פיל, תיאלץ לבחור בחיה אחרת.
    -אני מעדיף שם אמריקאי/אנגלי או כל דבר אחר שהוא לא עברי.
    תתקן את אלו ואתה בפנים.

דוד~דיויד אדלר~
    "מאיפה הגיע הר געש?" אתה ממלמל ומנסה שלא להחנק מהאדים ומהריח.
    אתה מתחיל לרדת בזהירות למטה, אך ההר געש רותח מחום, והרגליים שלך נכוות.
    אתה מתגלגל למטה כתוצאה מנפילה, והזאב לא שם.
    אתה נמצא במדבר, באופק אתה רואה מעין עיר.
    מה תעשה?

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מור~מגנוס רידלסן+לי אוזומאקי
    "אין בעיה בהצלחה בלהביס את הצבוע המגודל" לי אומר למגנוס.
    "זאת טעות חייך שאתה מחליט להתעסק איתי" לי אומר לצבוע שמולו.
    "הוא לא נורמלי לא זה לא ייתכן מה זה!" מגנוס ממלמל לעצמו ומכיש אותו שוב, הפעם ברגלו.
    אך שוב, הפצע נרפא באורח פלא.
    לי מתחיל להתגלגל ורומס את הצבוע, הצבוע צולע משם בכאב.
    לפתע באים צבועים לכיוון מגנוס , ומקיפים אותו ואת הצבוע האנושי הבוער, לי עומד מאחוריהם ואייס עסוק בקרב מול שישה צבועים רעבים.
    [/COLOR]
    אני אומר למגנוס" אני בא לעזרתך ". אני מנסה לדרוס את הצבועים שמקיפים את מגנוס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    עומר~טום רידל-
    "שאלה,כול האנשים האלה הם חצי אדם חצי משהו אחר,לדוגמא אתה קנטאור,מה זה קנטאור חצי סוס חצי אדם רק שהוא יותר חכם,יותר מהיר ויותר חזק,הכוונה לקנטאור כן,אתם הרבה יותר טובים מבני האדם הרגילים והנה רסטאם חצי אדם חצי דוב כלשהו,יש פה כאלה שנולדו בעולם הזה והם בני אדם שלמים?" אתה שואל את ארוו.
    "זה לא רסטאם, זה מישהו אחר שהלך אליו" הוא מצחקק "ולא, רוב האנשים בעולם הם או חצויים, או מגזעים, אני נכלל ב'מהגזעים', אבל יש מעטים שלא התמזגו עם חיה".

?
    אני שואל אותו:"אז יש פה אנשים נורמליים?ושאלה אני כן אוכל להתמזג עם חיה?ועוד שאלה אם זה רסטאם אז מי זה רסטאם?".

14. היכל התהילה
    ליאור~לי אוזומאקי-
    אני אגיב לך כשמור יגיב..

עומר~טום רידל-
    "אז יש פה אנשים נורמליים?ושאלה אני כן אוכל להתמזג עם חיה?ועוד שאלה אם זה רסטאם אז מי זה רסטאם?" אתה שואל.
    "נדיר מאוד למצוא כאן אנשים רגילים, אבל כן, יש כאן" הוא עונה "ורסטאם בתוך הביקתה, זה התפקיד שלו בזמן האחרון".
    מה תעשה?

עמית~קיבה ג'ונסון-
    אין לך פגיון, אבי לקח אותו.
    לכן אתייחס רק לחלק השני של התגובה.
    ---
    אתה שורט את הזאב עם טפריך, הוא חושף שיניים ומזנק לכיוונך.
    אתה רואה בזווית העין שאבי נלחם מול חמש עשרה הפאקסים בגבורה, וכבר גבר על ארבעה מהם- שהתאדו באוויר.
    הנחש הגדול זוחל מאחורי הזאב לכיוונך, הבינוני לכיוון סאלי וסיק והקטן לכיוון אבי.
    הזאב נוהם לכיוונך ונושך את האוויר, אתה חומק מהנשיכה בשניה האחרונה.
    מה תעשה?

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ליאור~לי אוזומאקי-
    אני אגיב לך כשמור יגיב..

עומר~טום רידל-
    "אז יש פה אנשים נורמליים?ושאלה אני כן אוכל להתמזג עם חיה?ועוד שאלה אם זה רסטאם אז מי זה רסטאם?" אתה שואל.
    "נדיר מאוד למצוא כאן אנשים רגילים, אבל כן, יש כאן" הוא עונה "ורסטאם בתוך הביקתה, זה התפקיד שלו בזמן האחרון".
    מה תעשה?

עמית~קיבה ג'ונסון-
    אין לך פגיון, אבי לקח אותו.
    לכן אתייחס רק לחלק השני של התגובה.
    ---
    אתה שורט את הזאב עם טפריך, הוא חושף שיניים ומזנק לכיוונך.
    אתה רואה בזווית העין שאבי נלחם מול חמש עשרה הפאקסים בגבורה, וכבר גבר על ארבעה מהם- שהתאדו באוויר.
    הנחש הגדול זוחל מאחורי הזאב לכיוונך, הבינוני לכיוון סאלי וסיק והקטן לכיוון אבי.
    הזאב נוהם לכיוונך ונושך את האוויר, אתה חומק מהנשיכה בשניה האחרונה.
    מה תעשה?
    "הממ.." אומר לעצמי ואשרוט את הזאב, ואכוון את הזאב לכיוון הנחש כדי שהנחש יקיש אותו והזאב יובס.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 40 מתוך 73 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •