Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 73 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 1092
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    [COLOR=blue][B]
    עידן~ברי וולפר- אתה מאכיל את הארמדיל שלך, לפתע אור לבן בוהק מתחיל להתפשט במקום.
    אתה נופל מהאוויר על האדמה היבשה במקום נטוש למראה, אתה שומע צליל של פריט חלול מן קטע האדמה שנחתת עליו.
    מה תעשה?
    אני מסנה לקום ולהסתכל על מה אני עומד, אני מרגיש לא כל כך טוב ואני מנסה לזהות איפה אני נמצא ועל מה אני עומד. "איפה אני, מה קרה איתי?" אני שואל.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה

מור~דיוויס ג'ונסון- "תפוס אותי" הוא אומר ואתה מבצע כדבריו, הוא מנפנף בכנפיים שלו ועף איתך לביסטיה.
    אתה מגיע לעיר, ועוזב את אייס.
    אתה רואה שם בקתות מגורים, שבנויות על עצים גבוהים ומתחבאות בצמרות, שוקים, חנויות, מרכזים, כמו מרכז לחימה, מרכז רפואה וכו'...
    "רוצה ללכת קודם לאנשהו?" אייס שואל אותך "או ישר לרטסאם?"
    אני חולה מת אז ישסיכוי שאני יגיב פחות פעמים ופחות מושקע בזמן האחרון
    ~~~~~~
    "אני מעדיף שלא לבזבז זמן, קח אותי לרטסאם הזה..." אמלמל ואתבונן על העיר.

3. היכל התהילה
    תומר~דרייק הנרי- "הבית שלך לא כאן" הנריק אומר "אין אף אחד מעבר לג'ונגל, אף ישוב או עיר, רק עמק ביצות שנקרא "עמק הביצות הנשכחות", מקום מסתורי" הוא אומר.
    אתה חש כאב עז באגן שלך, אתה מרגיש באותו הזמן טפרים נשלפים מאצבעותיך ואז מתקפלים.
    "כנראה שגם הוא לא יהיה כאן" הנריק אומר במסתוריות "הוא יהיה...- בתוך גופך".

אלון~קודק סטורן- "תיקח אותה ותלחם איתה" דניס עונה "המאסטר מעוניין שאאמן אותך, אז את זאת אעשה".
    "תלחם מולי?" הוא שואל "או כנגד אחד מאחיי הספרטנים?"
    Spoiler ספוילר

עמית~קיבה ג'ונסון- "לא, רק אפשרות לטיפוס" היא עונה לך ונעלמת סופית באופק.
    "אאוץ'!" אתה פולט כתוצאה מכאב שצץ באגנך, לפתע צומח לך זנב פרוותי כסוף ממקור הכאב.
    אתה מרגיש טפרים הנשלפים ומחליפים את ציפורניך, וניבים הגדלים בפיך.
    לבסוף עורך מכסיף מעט ומסיים את התהליך, אתה מבין שהזאב הנו חלק ממך כעט.

אדם~ג'ייק בונד- "היא אדם רע מהצבא של דינאקס" הוא אומר בהפתעה מעט, כי חשב שאתה יודע על כך "דינאקס הוא אדם שממוזג עם טי רקס, הוא חזר לתחייה מעולם המתים".
    "אני מה- AD, מהצבא כנגד דינאקס" סיא ממשיך "אנחנו מונעים ממנו להשיג את תשעת האבנים ולהשתלט על העולם".
    "אתה היית יכול להגיע לשני מצבים אם לא הייתי נמצא כאן" הוא אומר "או שהיית מתגייס ל- DT, הצבא של דינאקס, או שהיית מושמד".

עידן~ברי וולפר- אתה מביט על האדמה, היא לא נראית מיוחדת, אתה עומד על דשא.
    "הוא מאיתנו?" אתה שומע התלחששויות מהשיחים "יש מצב שהוא מ- DT, אולי נצטרך לחסל אותו".
    מה תעשה?

מור~דיוויס ג'ונסון- *אל תדאג, רוצה שאני אקפיא אותך? או שתמשיך אבל עם פחות תגובות?*
    "אוקיי" הוא עונה, אתם טסים עוד קצת ומגיעים לעץ הגבוה בעיר, על צמרת העץ נמצאת ביקתה צנועה יחסית, אך אתה מרגיש שהמקום חשוב".
    "אני חייב לטוס" אייס אומר "בהצלחה, ו... אין כאן מדרגות".
    אייס נעלם באופק לאחר המילים הללו.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    מור~דיוויס ג'ונסון- *אל תדאג, רוצה שאני אקפיא אותך? או שתמשיך אבל עם פחות תגובות?*
    "אוקיי" הוא עונה, אתם טסים עוד קצת ומגיעים לעץ הגבוה בעיר, על צמרת העץ נמצאת ביקתה צנועה יחסית, אך אתה מרגיש שהמקום חשוב".
    "אני חייב לטוס" אייס אומר "בהצלחה, ו... אין כאן מדרגות".
    אייס נעלם באופק לאחר המילים הללו.
    מה תעשה?
    אני מעדיף להמשיך עם פחות תגובות
    ~~~~~
    "מה לעזאל?!, תודה רבה לך באמת!" אסנן לעברו במעט עצבים.
    מיד לאחר מכן אתקרב בזהירות ובמעט לחץ אל הבקתה ואנקוש בדלת במעט התרגשות.

5. bbuuuii
    [COLOR=blue][B]

עידן~ברי וולפר- אתה מביט על האדמה, היא לא נראית מיוחדת, אתה עומד על דשא.
    "הוא מאיתנו?" אתה שומע התלחששויות מהשיחים "יש מצב שהוא מ- DT, אולי נצטרך לחסל אותו".
    מה תעשה?
    /]
    "ממ...מה? מי אתם?? מה אתם רוצים??" אני מסתכל למעלה ומנסה להרגיע את עצמי שאני לא משוגע.
    "לל.. לל.... להשמיד אותי? למה?" אני לא מבין.

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~קיבה ג'ונסון- "לא, רק אפשרות לטיפוס" היא עונה לך ונעלמת סופית באופק.
    "אאוץ'!" אתה פולט כתוצאה מכאב שצץ באגנך, לפתע צומח לך זנב פרוותי כסוף ממקור הכאב.
    אתה מרגיש טפרים הנשלפים ומחליפים את ציפורניך, וניבים הגדלים בפיך.
    לבסוף עורך מכסיף מעט ומסיים את התהליך, אתה מבין שהזאב הנו חלק ממך כעט.
    אולי אני לא אהיה מחר, החתולה שלי אבדה ואני מחפש אותה.
    --------------------------------------------------------------------------
    "וואוו, מראה חדש, הא?" אומר לעצמי ואסתכל על עצמי החדש "אולי אך אני אוכל לטפס אל ראש העץ." ואנסה לטפס על העץ עם הטפרים שלי.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם~ג'ייק בונד- "היא אדם רע מהצבא של דינאקס" הוא אומר בהפתעה מעט, כי חשב שאתה יודע על כך "דינאקס הוא אדם שממוזג עם טי רקס, הוא חזר לתחייה מעולם המתים".
    "אני מה- AD, מהצבא כנגד דינאקס" סיא ממשיך "אנחנו מונעים ממנו להשיג את תשעת האבנים ולהשתלט על העולם".
    "אתה היית יכול להגיע לשני מצבים אם לא הייתי נמצא כאן" הוא אומר "או שהיית מתגייס ל- DT, הצבא של דינאקס, או שהיית מושמד".
    "אוקיי,אז מה אתה מציע שנעשה עכשיו? ולא ענית לי על השאלה, מה אני? איך נהפכתי לכזה? ובאיזה עולם אני נמצא?"
    'אני לא יודע אם כדאי לבטוח בבנאדם הזה, אני חושב שכדאי שאשאר ערני עד שאדע בוודאות שזה בסדר'

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון~קודק סטורן- "תיקח אותה ותלחם איתה" דניס עונה "המאסטר מעוניין שאאמן אותך, אז את זאת אעשה".
    "תלחם מולי?" הוא שואל "או כנגד אחד מאחיי הספרטנים?"
    Spoiler ספוילר
    כן..
    ~~~
    "בסדר!" אומר ואחזיק בחרב הסייף.
    "אני אלחם נגדך" אמלמל מעט בפחד "אבל תלמד אותי לשלוט בחרב,מעולם לא הייתי טוב בזה" אומר לו.

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    מור~דיוויס ג'ונסון- אתה מתקרב חעץ ומתחיל לטפס, אתה מגיע תוך כ- עשרים דקות לביקתה.
    אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עידן~ברי וולפר- "שיט הוא שמע אותנו" אתה שומע עוד התלחששות וצעדים מתרחקים בריצה מהירה מהשיחים.
    מה תעשה?

עמית~קיבה ג'ונסון- אתה מטפס על העץ, הטפרים שלך לא מותאמים לטיפוס ולכן אתה מטפס רגיל.
    אתה מגיע למעלה ודופק על הדלת של הביקתה, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

אדם~ג'ייק בונד- "אתה אדם רגיל" הוא אומר "אתה במימד אחר ששמו 'אנימלנד' הועברת אליו בדרך כלשהי".
    "או שאתה לא אדם רגיל" הוא אומר בעוד צומחת לך רעמה ועורך מצהיב "אתה ממוזג עם אריה".
    אתה מרגיש כאב באגן וצומח לך זנב, אתה מרגיש את הניבים צומחים בפיך.
    מה תעשה?

אלון~קודק סטורן- "נלחמת אי פעם?" הוא שואל בהפתעה "בחרב?"
    "שאלה אחת לפני שמתחילים" דניס ממשיך בעוד הוא זורק אליך את החרב "לתת לך שריון להפעם, או שתעדיף להיות חשוף?"
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    מור~דיוויס ג'ונסון- אתה מתקרב חעץ ומתחיל לטפס, אתה מגיע תוך כ- עשרים דקות לביקתה.
    אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

"אני מחפש מישהו ששמו רטסאם או משהו כזה, אני די חדש פה ואייס שלח אותי" אמלמל אם כי בביטחון רב ולא אפחד ממראו המאיים של האיש.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~קיבה ג'ונסון- אתה מטפס על העץ, הטפרים שלך לא מותאמים לטיפוס ולכן אתה מטפס רגיל.
    אתה מגיע למעלה ודופק על הדלת של הביקתה, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.
    מה תעשה?
    "מי אתה?אתה המנהיג שאני אמור לפגוש?" אשאל את האיש "בכל מקרה, אני קיבה, נעים להכיר!" ואושיט לו את ידי על מנת ללחוץ לו את ידו.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם~ג'ייק בונד- "אתה אדם רגיל" הוא אומר "אתה במימד אחר ששמו 'אנימלנד' הועברת אליו בדרך כלשהי".
    "או שאתה לא אדם רגיל" הוא אומר בעוד צומחת לך רעמה ועורך מצהיב "אתה ממוזג עם אריה".
    אתה מרגיש כאב באגן וצומח לך זנב, אתה מרגיש את הניבים צומחים בפיך.
    מה תעשה?

"מה קורה לי? למה אני כזה? ומה זה אומר שאני ממוזג עם אריה?" אשאל בפחד

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון~קודק סטורן- "נלחמת אי פעם?" הוא שואל בהפתעה "בחרב?"
    "שאלה אחת לפני שמתחילים" דניס ממשיך בעוד הוא זורק אליך את החרב "לתת לך שריון להפעם, או שתעדיף להיות חשוף?"
    מה תעשה?
    "אממ..לא" אומר מעט בבושה ואמשוך בכתפיי.
    "טוב..אז,אני חושב ששיריון לא יזיק.." אומר לו ואז אסתכל על העור שלי "במחשבה שנייה..לא משנה,תביא ת'שיריון" אומר לו.

Spoiler ספוילר

14. bbuuuii
    [COLOR=sienna][B]
    עידן~ברי וולפר- "שיט הוא שמע אותנו" אתה שומע עוד התלחששות וצעדים מתרחקים בריצה מהירה מהשיחים.
    מה תעשה?

]
    אני לא ממש מבין, איזו צורה אני עכשיו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מה זה היה?" אני שואל את עצמי ומנסה לקום. אני מנסה להתקדם.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~דרייק הנרי- "הבית שלך לא כאן" הנריק אומר "אין אף אחד מעבר לג'ונגל, אף ישוב או עיר, רק עמק ביצות שנקרא "עמק הביצות הנשכחות", מקום מסתורי" הוא אומר.
    אתה חש כאב עז באגן שלך, אתה מרגיש באותו הזמן טפרים נשלפים מאצבעותיך ואז מתקפלים.
    "כנראה שגם הוא לא יהיה כאן" הנריק אומר במסתוריות "הוא יהיה...- בתוך גופך".
    "איך זה קרה?" אשאל את הנריק בפחד, "רוצה ללכת לעמק הביצות הנשכחות? אולי נמצא שם אוכל טעים..." אוסיף ואז אצחק צחוק מצחיק ואצא מהבית של הנריק לכיוון ל"עמק הביצות הנשכחות".

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 5 מתוך 73 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •