[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אוקיי.." אומר ואנסה לעלות על העץ. "נתראה סיא, ביי!" אומר ואכנס לבסוף לעץ הכי גבוה, הבקתה הכי גדולה.
"הלו.. יש פה מישהו..?" אשאל בקול חזק ככל שאוכל ואדפוק על הדלת, בתקווה לתשובה או תגובה.
אוהד~צ'אז אנטיפאקט+מאי~רין קאגאמינה
"את יודעת... את לא הולכת להלחם בדינאקס בלי להתאמן, זה יהיה כמו התאבדות" הוא מגחך אליך.
"אני לא יכול לקחת את שניהם" אייס אומר לרסטאם.
"אז או שמישהו אחר ייקח את שניהם, אבל אני לא בטוח שארוו פנוי- ואתה יודע שהוא היחיד שיכול לקחת שניים" רסטאם אומר.
"או שאתה תיקח אחד ומישהו אחר את השני" הוא ממשיך ושואל אותכם "מה דעתכם? אייס ובנפרד או ביחד?"
מאחוריכם מגיע נער בגילכם גובהו של לוק גבוה במעט מהממוצע הרגיל.
עיניו הכחולות העמוקות משקפות שבעברו היה סבל רב,כמו ענני סערה.
ידיו כחושות ומחושלות היטב, כך גם רגליו. שיערו הבלונדיני השופע מתבדר לכל הכיוונים.
בפניו צלקת שנמתחת מפיו לעינו הימנית.
עומר~לוק קאסטלאן-
אתה מתחיל לטפס על העץ, תוך 20 דקות אתה מגיע למעלה.
שם נראים נער ונערה בגילך, ביניהם אחד ממוזג עם נמלה.
הנער בעל שיער חום\בלונדיני, עיניים כחולות, בעל מבט עמוק. צבע עור לבן\שזוף(בניהם).
אך הוא גם בעל לסת נמלים עצומה במקום פה, 4 ידיים ו- 2 רגליים צנומים ורזים, גופו מפולג ל- 3 חלקים: ראש, חזה, בטן.
הנערה בעלת שער קצר ובלונדיני, שמגיע עד הכתפיים, עיינים כחולות וגדולות, נמוכה מעט, ויש לה קעקוע אדום על הזרוע הימינית למעלה שכתוב בו: 02.
לידך עומד נער, גם הוא בגילך, כנפיים מתפרסות לצדדים וטפרים במקום רגליים לו.
"מה דעתכם? אייס ובנפרד או ביחד?" אתה שומע אדם שואל ומניח שאייס זה הנער המכונף.
אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים עומד שם, הוא האדם ששאל את השאלה, בידו סכין עצום.
אתה מניח שזהו רסטאם.
ספוילר
עמית~קיבה ג'ונסון-
הנשק לא נראה עליך, מה שכן אתה רואה מחוץ לסורגי הכלא את מגנו של אבי זרוק בפח.
סאלי מתעוררת ואומרת לך "תנסה לשבור את השלשלאות עם הניבים שלך, אם יש מנעול- עוד יותר טוב, תפרוץ עם הטפרים שלך".
אתה מבחין ליד כף הרגל הימנית שלך, בשרשרת שכובלת אותה לקיר, במנעול.
ליאור~לי אוזומאקי-
"אי אפשר להשיג נשק בקלות כזאת" הוא מתפקע מצחוק "הרגת אותי עכשיו!".
"אני ממליצה לך ללכת ללחימה בנשק, כך גם תקבל נשק וגם תרוויח אימון" אנג'י אומרת.
אלמוג~רוברט ברני-
"האמת, אני לא בדיוק יודע אייך תוכל לחזור הבייתה" המאסטר אומר "אני מקווה שתוכל לחזור כאשר דינאקס ימות והאבנים ימוזגו".
"כמו שבוודאי כבר אמרו לך, אני מניח" הוא עונה "דינאקס הוא נפש מתה, שהוחזר לעולם החיים על ידי דלטוקוס, האלף המרושע והתאב בצע".
"הוא ממוזג עם חיה שאתם מכנים אותה 'טירנוזאורוס רקס', אין בו יותר מלבד רשע טהור".
"לגבי איך הגעת לכאן, השיקוי שאותו דלטוקוס הכין נשפך על הרצפה, הגיע לליבת המימד ואיחד מספר מימדים, ביניהם המימד שלך".
עומר~טום רידל-
"הגרלתי גורל בזמן שהתמהמתם, הקבוצה שנבחרה להיות איתי היא הקבוצה שבחרה ב- 3, שתי הקבוצות האחרות ייסתפקו בהולוגרמות".
הוא זורק משהו שהופך להיראות בדיוק כמוהו, אבל שקוף טיפה, ומדבר בטון רובוטי, הוא ניגש לקבוצה אחת וקרסיליוס זורק עוד אחד, שניגש לקבוצה השנייה.
"טוב, שאלות אחרונות לפני שנתחיל להיהרג תיאורטית?" קרסיליוס מערער את ביטחונכם, להולי ולאדמונד נראה כי אין שאלות.
*טוב מן הסתם כי הם דב"שים XD
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אביט באיש הנמלה והאיש המכונף. 'טוב, עכשיו בטוח שאני הוזה..' אחשוב ולבסוף אחליט לא להכביד על הראש שלי ולא להתעסק בזה.
"שלום רסטאם" אומר בפתאומיות, "סיא שלח אותי לכאן כדי שתסביר לי איפה אני.. ובכלל, מה קורה פה." אסביר לו.
בזמן שאומר את זה אביט לו על הקעקועים הירוקים הזוהרים שלו, ואתאמץ לא להביט בעיניו האדומות המפחידות שהלחיצו אותי במעט.
" אבל אני לא יודעת להילחם T^ T " אני אומר לאייס בביאוס. " היי!!~ 3: " אני אומר בהתלהבות לילד הבלונדיני שהגיע, ואלך לכיוונו. " היי ילד-בלונדיני!~ 3: " אני אומר לו שוב, " מה קורה? D: " אשאל אותו בנחמדות
--
מתי אני אתמזג עם הנמר? XD
" כן! D: " אומר בהתלהבות לצ'אד. " אבל.. אני לא כ''כ יודעת להילחם, " אומר לצ'אד.
" אתה יכול ללמד אותי איך? ^^ " אשאל אותו בנחמדות.
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
"אז איך עובד כל הסיפור הזה של הקרבות?" אני שואל את ראסטם, ולאחר תשובתו רץ אל הנער הבלונדיני ואומר לו "שלום לך! אני צ'אד, איך קוראים לך? אני מאתגר אותך ל...לה-צטרף לצוות שלנו לאימונים?". אני מפסיק לדבר כשאני מבין שהובכתי עכשיו. אני ניגש אל רין ושואל אותה "אולי נקים מין 'צוות אימונים' ונתאמן ביחד? הבחור החדש יכול להצטרף!"
דניס, מותר לי להגיב למאי בלעדיך, אני צודק?
~~~~~~~~
"כן, אני יכול ללמד אותך" אומר, ואתלוש ענף קטן מהעץ. אזרוק אותו באוויר, ואחבוט בו בחזקה, על מנת שישבר. "זה אגרוף פשוט, גם את יכולה לעשות אותו". אני תופס לרין בעדינות את היד ומראה לה איך לחבוט. "עכשיו תנסי לבד" אני אומר לה, וזורק ענף לאוויר.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
"תנסי גם את, את הרי מאוחדת עם טיגריס לא?" אגיד לסאלי ואנסה לפרוץ את השלשלאות ואת המנעול.עמית~קיבה ג'ונסון-
הנשק לא נראה עליך, מה שכן אתה רואה מחוץ לסורגי הכלא את מגנו של אבי זרוק בפח.
סאלי מתעוררת ואומרת לך "תנסה לשבור את השלשלאות עם הניבים שלך, אם יש מנעול- עוד יותר טוב, תפרוץ עם הטפרים שלך".
אתה מבחין ליד כף הרגל הימנית שלך, בשרשרת שכובלת אותה לקיר, במנעול.
NYO HO HO BITCH
מאי~רין קאגאמינה+אוהד~צ'אז אנטיפאקט+עומר~לוק קאסטלאן
שמעו לא נוח לי שתהיו ביחד, אני נאלץ להפריד אותכם אחרת יהיה לי תירוץ למה לא להגיב מהאייפוד ותהיה פחות פעילות.
מאי אל תדאגי, את תשתני בקרוב, כנ"ל לעומר.
לכן גם אני מתעלם מהתגובות שלכם, מלבד משל עומר [מה לעשות הוא צריך הסבר!].
למרות שממש התפתתי לכתוב שצ'אז לא מצליח לשבור את הענף בגלל ידי הנמלה שלו XD
---
מכיוון שהתעלמתם [צ'אז ורין] משאלתו של רסטאם הוא מחליט לבד בכובד ראש.
"רין קאגאמינה תעוף עם אייס לקיק, צ'אז אנטיפאקט עם..-" הוא נקטע, נינג'ה עם רובים מזנקת לידו.
"סיא? הגעת מהר, אתה תיקח את לוק, כאשר אסיים איתו" הוא אומר לנינג'ה המוכרת ללוק.
"בכל אופן, צ'אז יילקח עם ארוו" הוא מסיים את המשפט "הוא בטח כבר מחכה לך".
~המשך לכל אחד למטה~
ספוילר
אוהד~צ'אז אנטיפאקט-
אתה יורד מהעץ, למטה מחכה לך קנטאור, מתברר לך ששמו ארוו.
הוא דוהר איתך והנוף משתנה, אתם מגיעים למקום מעט מוזר.
אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.
"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך, ואז אתה מקיא.
ספוילר
מאי~רין קאגאמינה-
את מתעופפת עם אייס, אתם מגיעים למקום מעט מוזר.
את מרגישה את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאת מתארת לעצמך שהם מקומות אימון.
"נו איך את מתרשמת?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך.
עומר~לוק קאסטלאן-
"אתה בטח מיועד לקיק כמו חבריך, אתה עומד להפוך לחלק מהארגון AD, אותו אחי מנהיג, מובן, שרק אם תרצה בכך" רסטאם אומר.
"מי יודע ואולי ייפול בגורלך להשמיד את דינאקס, ואני מניח שייפול בגורלך למצוא אבן טיטאנית".
"יש שאלות? תוכל לשאול הכל לפני שתחליט אם תצטרך או לא לAD".
עומר~טום רידל-
דב"ש=דמות בלי שחקן.
---
"מה פתאום?" הוא מגחך "איך נגיע לשם? פשוט אתם איתי".
"כל הקבוצות הולכות למות" הוא מחייך באכזריות, אבל אז מחייך "בתיאוריה, זה המטרה של השיעור!"
"אז אתה מוכן להתחיל?" הוא שואל אותך "אם אין עוד שאלות כמובן".
אלמוג~רוברט ברני+ליאור~לי אוזומאקי
שניכם מגיעים לבקתה קטנה, רוברט משתגר ולי מגיע ברגל עם אנג'י.
לי, רוברט ואנג'י המלאכית מכירים ואנג'י אומרת "אני אחליף את המורה להיום".
"תבחר נשק" היא אומרת ללי, שמבחין כי רוברט מחזיק בחרב סייפים ופותחת מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.
לי רואה שם:
-חנית קצרה
-חנית ארוכה
-חרב סייף
-חרב סמוראים
-פגיון
-סכין
במה תבחר ליאור? ומה תחשוב על רוברט? רוברט מה תחשוב לעצמך? מה תעשו?
ספוילר
עמית~קיבה ג'ונסון-
שניכם מצליחים להשתחרר, אך עדיין סורגים מפרידים ביניכם לחופשי.
אתה רואה בפינת החדר אבן מוזרה, האבן של הטיטאן!
אתה מושיט יד החוצה, לחד הריק שבחוץ, ומגיע למגן של אבי, אתה משחיל אותו דרך הסורגים.
מה תעשה?
"כע רק משהו קטן.." אזייף שקילה מחושבת "וואט דה פאק?! על מה אתה מדבר? מי זה דינאקס? ומזתומרת אבן טיטאנית..?" אשאל ואחשוב שהוא מטורף "אתה משוגע?" אומר בהלם.עומר~לוק קאסטלאן-
"אתה בטח מיועד לקיק כמו חבריך, אתה עומד להפוך לחלק מהארגון AD, אותו אחי מנהיג, מובן, שרק אם תרצה בכך" רסטאם אומר.
"מי יודע ואולי ייפול בגורלך להשמיד את דינאקס, ואני מניח שייפול בגורלך למצוא אבן טיטאנית".
"יש שאלות? תוכל לשאול הכל לפני שתחליט אם תצטרך או לא לAD".
אחר כך אתנשם קצת וארגע מעט. "טוב.. לאט-לאט, תסביר לי איפה אני ומה קורה פה." אומר לו. ואביט לצדדים "יש כאן אנשים שחלקם נראים כמו מוטציות, איש עם קעקועים זוהרים ושכונה על העצים, אני חייב הסבר!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)