פורסם במקור על ידי
Tigraro
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן, הבצפר נתן מלאאאאאא שיעורים והיה תקופת עומס, מבחנים, עבודות.. בנוסף למסגרות הקבועות של חוגים וכל זה.. אני מניח שראיתם שהייתי פחות מחובר בימים האחרונים לפורום. אבל השה"ם המאנייק חזר [=
עומר~טום רידל-
אפשר ככה ואפשר ככה, דב"ש נשמע יותר שעקסי XD
ד"א אפשר גם דש"ש (=דמות של שה"ם)
---
"טוב, אז נתחיל" הוא אומר בעליזות שמצמררת אותכם.
לפי ההנחיות שלו, אתם מדמיינים נווה מדבר, החול מתפזר סביבכם, נכנס לעיניכם וחולף במהירות.
יללות נשמעות סביבכם, מפלחות את החשכה השקטה והדוממת.
לפתע אתה שם לב שלא באמת דמיינתם זאת, שלושתכם- אתה, הולי ואדמונד.
"זה לא באמת במדבר" קרסיליוס אומר "טכנולוגיה חדשנית, אתם באמת מעולפים, אך בעולם הדמיוני, הזה, אתם בדיוק כמו בעולם האמיתי, התמונה משודרת למוח שלכם ומשפיעה עליו, טוב נו אני לא חייב לכם הסברים".
עומר~לוק קאסטלאן-
"דינאקס הוחזר מעולם המתים, כמו שאמרת קודם על מוטציות, כך גם הוא, חצי חיה אותה מכנים בעולם שמקורך בו 'טירקוזור'? אהה נזכרתי 'טירנוזאורוס רקס', כן".
"הוא רשע, מנוול, כולו רשע טהור, אותם חלקים שהיו פעם טובים יותר- אף על פי שהיו מיעוט ביחס למרושעים, אני חייב לציין, נכחדו כאשר חזר מהמתים".
"על אותם אבני טיטאנים, אספר לך בבוא הזמן המתאים" הוא אומר.
"אתה נמצא במימד אשר אנו מכנים אותו בתור 'אנימלנד', כאשר דינאקס חזר מהמתים, הוא נוצר- מאיחוד של מספר מימדים מקבילים".
עמית~קיבה ג'ונסון-
אתה מחפש את הפגיון ונזכר שהוא לא עליך, ואף נשק אחר לא אצלכם.
"אני מקווה מאוד שלא" סאלי עונה "מעניין למה זרקו אותה".
"אבל איך נפרוץ החוצה?" היא שואלת אותך ובוחנת את להביה המעוקמים "ייקח לזה שבוע להסתדר!"
ליאור~לי אוזומאקי+אלמוג~רוברט ברני
לי בוחר בחרב הסמוראים, רוברט מתכונן עם חרב הסיף שלו.
"תתחילו!" אנג'י קוראת "אתם תילחמו אחד מול השני, אם מישהו ייפצע אני אעצור את הקרב".
---
תזכרו את החרב ואת העובדה שאתם חצויי חיות, מי שמגיב ראשון ייתקוף ראשון, מי ששני יתקוף שני.
אוהד~צ'אז אנטיפאקט-
ארוו בועט בך כתגובה ואתה עף 10 מטרים, הוא מרים את חרבו הזהובה באיום ואז נרגע ומחזיר אותה לנדן.
''יש לך לבחור אימון להיום, אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".
מאי~רין קאגאמינה-
אייס שולף מהכיס מעין פרי משונה ואת נוגסת בו, הפרי ממש מתוק, אבל עוד יותר חמוץ.
"טוב, אין סיבה שלא יהיה יפה כאן" הוא אומר ואז נראה כאילו מהרהר על משהו.
''יש לך לבחור אימון להיום, אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון" הוא פוצה את פיו לפני שאת מנסה לברר על מה הוא הרהר.