ממשיך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור~לי אוזומאקי-
"אבל הוא לא באמת בן אדם! הוא רק נראה כזה!" המלאך הסתחרר סביב ראשך בזמזום.
אתה קופץ בזינוק ארנבי מטורף עם המבט של הארנב שרוקד כל הזמן מאוסאביץ' ושורט את האד"ח עם החרב.
הוא שואג מכאב, המוח הקטן שלו מנסה לפענח איפה אתה נמצא, הוא התעוור בעין אחת. [לא שהראייה שלו הייתה מזהירה לפני זה]
הוא מסתובב, מנווט עם חוש הריח, ואתה מבין שהוא איתר אותך בעינו הזעירה לפי המבט המתגאה שתקוע בפרצופו.
עומר~לוק קאסטלאן-
לא הגבת לתגובה הזאת:
אתה טס אליה במשק כנפיים מהיר בחיוך קל, מכין את טפריך למפגש.
אתה מפיל את סקורפיו על החרב, שלא מסבה נזק רב עקב כך שהיא לא נפגעה מהלהב עצמו, שתקוע באדמה.
אתה מנסה לשרוט את גבה כשהיא נופלת, אך החליפה שלה לא נפגעת מטפריך לא משנה כמה תנסה.
היא מתרחקת מבוהלת, ואז חיוך מתפרס על פניה, אתה מביט על הרגל הימנית שלך.
היא מדממת, קצף אדום מבעבע מחור משונה שדומה לעקיצות של עקרבים.
עמית~קיבה ג'ונסון-
"אז אני אאלץ לקחת אותה בכוח" היא חושפת ניבים מעוקלים שנית.
היא יורקת ארס לכיוונך באיום, אך הוא לא פוגע בך ישירות.
הרסיסים מצמררים ומעקצצים ברגליך, אתה נאנק חלושות בכאב.
"מה אני מבזבזת עליך את הזמן בכלל?" היא שואלת את עצמה ומחייכת בחיוך שלא מוצא חן בעיניך.
"תקפו אותו!" אתה רואה גל עצום של עשרות פאקסים דוהרים ומעופפים מאחוריה.
ארכין את ראשי ואומר:"כמה זמן הקפאת הזמן הזו פועלת,אני צריך...תגיד נקודת התורפה של איש הזאב הענק,היא הגודל שלו במקרה?".עומר~טום רידל-
"האמנם? האם דעכה בך האמונה? הרצון לנצח? מה עם חבריך הנחושים?" קרסיליוס נועץ בך מבט ממושך ורגוע.
"אתה רק צריך למצוא נקודת תורפה, או אסטרטגיה טובה, ובסוף תבין שזה לא כל כך קשה" קרסיליוס קורץ אליך.
"אז אתה נכנע?"
עומר~טום רידל-
"ההקפאה תפסק ברגע שאחליט לכך" הוא אומר בגאווה "בקיק אני הייתי אחראי על הפטנטים".
"טוב, אתה מוזמן לחפש נקודת תורפה" קרסיליוס ממשיך "אך לא אגיד לך".
"אסור לי להגיד לך" הוא אומר "אם אגיד מה עשית בכך? מטרת התרגיל היא זיהוי מהיר של נקודות תורפה".
"ו... הרבה מוות תיאורטי!" הוא מתבדח ושואל "אז אבדה בך רוח הלחימה? אתה חוזר או מה? אתה עדיין כאן?"
ממשיך
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
"אני לא מוותר,אני רק צריך חרב,אתה לא מספק תשובות ישירות אבל לפחות נשק זה אפשרי לקבל ממך?" 'חרב,זה כול מה שאני צריך,לפרוס את כנפיי,לתקוע בליבו של איש הזאב,וזהו'.עומר~טום רידל-
"ההקפאה תפסק ברגע שאחליט לכך" הוא אומר בגאווה "בקיק אני הייתי אחראי על הפטנטים".
"טוב, אתה מוזמן לחפש נקודת תורפה" קרסיליוס ממשיך "אך לא אגיד לך".
"אסור לי להגיד לך" הוא אומר "אם אגיד מה עשית בכך? מטרת התרגיל היא זיהוי מהיר של נקודות תורפה".
"ו... הרבה מוות תיאורטי!" הוא מתבדח ושואל "אז אבדה בך רוח הלחימה? אתה חוזר או מה? אתה עדיין כאן?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)