Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    יש אישור:

תעתיק את זה:
    יש אישור מ-NivX10
    [/QUOTE]

פוקימון-מלחמת הריינג'רים!
    "לפני מאות,אפילו אלפי שנים,הייתה מריבה בין הפוקמונים האגדיים דיאלגה ופאלקיה.פאלקיה חשב שבני האדם הם גזע טוב ונחמד,שלא מזיק בכלל.אבל דיאלגה חשב שבני האדם הם אנשים לא טובים.דיאלגה יצר קרע בחלל שהראה לפאלקיה פוקימונים רבים שבני אדם מתעללים בהם ומכריחים אותם לעשות דברים קשים ונוראים.פאלקיה ידע שלא כל בני האדם הם כאלה וניסה לשכנע את דיאלגה שלא להשמיד את בני האדם,אבל דיאלגה לא הקשיב לו.הוא יצר כדור אדום ענקי שגדל וגדל עד שהיה ענקי,ושיגר אותו לכיוון כדור הארץ,למרות שלא דיאלגיה ולא פאלקיה ידעו מה תהיה ההשפעה של מה שדיאלגה עשה.אבל למרבה ההפתעה לא קרה כלום.פאלקיה ודיאלגה נשמו לרווחה,והלכו כל אחד למימד שלו.אבל,זה לא היה הסוף,אלא רק ההתחלה.הכדור המשיך לגדול במתקן מיוחד שנמצא במרתף של בסיס צוות אלפא,צוות שמורכב מחברים של צוותים שפרשו כמו:צוות רוקט,צוות אקווה,צוות מגמה,צוות גלקטיק ורבים אחרים.בסופו של דבר,במהלך משמרת על המתקן של הכדור האדום,הכדור התפוצץ לכל הכיוונים.כל הפוקימונים התחילו להשתגע ולתקוף את כל מה שזז לידם.כל הפוקימונים היו מושפעים,רק לא הפוקימונים האגדיים.ואז זה התחיל.ויקיטיני,גראודון והיטארן נאבקו באלפי צ'אריזארדים,וולפיקסים ודארומקים.קיוגר ,סויקון ופיונה נלחמו בגארידוסים,ופוריאונים,אומנסטרים וקבוטופטים.סלבי,וריזיון ושימיין נלחמו באבומאסנואים,קקטורנים וסקפטיילים.

התחלה למשחק:
    אתה בתור ילד בן 13 חושב לעצמך:"אני לא יכול לסבול את זה!הפוקמונים האלה תוקפים כל מקום ואני לא יכול לעשות כלום!".לפתע,אתה שומע פרסומת בטלויזיה:"שלום,אני פרופסור אוק.חקרתי את השתוללות הפוקימונים,ואני יודע שמשהו קרה להם.לכן,אני מקים צוות שיסייר בכל המחוז שלנו ויעזור לפוקימונים האלה שמשתגעים.לפרטים נוספים והצטרפות לצוות הגיעו מחר למעבדה שלי.".הפרסומת נפסקת ואתה חושב לעצמך:"מושלם!כאילו ארכאוס שמע אותי!".
    אתה הולך לישון בידיעה שאתה תתקבל לצוות שפרופסור אוק מקים ולא משנה מה. למחרת בבוקר,אתה קם,מתלבש ורץ למעבדה של פרופסור אוק.כשאתה מגיע למעבדה,אתה לא שומע כלום.כעבור דקה,מגיעים חבורת נערים בגילך שכנראה רוצים להצטרף לצוות.אתה רץ ומשתלב כאילו לא קרה כלום.אתם מגיעים לפרופסור אוק ונעמדים בשורה."שלום לכם,אני פרופסור אוק.לא ידעתי שכל כך הרבה ילדים רוצים להצטרף לצוות שלי.טוב,ניגש לעניין."הפרופסור מסתובב ומרים לידיו חפץ שנראה כשעון יד."זה הסטיילר 0.2.כל מי שיצטרף לצוות שאני מקים יקבל אחד כזה.הוא ממש כמו סטיילר רגיל של ריינג'ר פוקימונים,אבל יש לו גם את היכולת לשאוב מהפוקימונים את מה שגורם להם להיות כל-כך פראיים{מזכיר את פוקימון קוליסאום,לא?}.אחרי שתשאבו את החומר,הפוקימון יתעלף ותוכלו לאסוף את המידע עליו לפוקדקס."רגע,"עצר את הפרופסור ילד אחד גבוה עם שיער בלונדיני."אתה רוצה להגיד לי שאנחנו נקבל גם את המכשיר הזה וגם פוקימון משלנו?"פרופסור אוק חייך."כן.ואם תרצו,תוכלו להשתתף בקרבות מכון ולחזק את הפוקימון השותף שלכם."כל הילדים רצו לפרופסור אוק ודרשו להצטרף לצוות.ומה איתכם?אתם רוצים?

חוקים

1.יהיה במשחק דור חמישי ואגדים,אבל רק במקרה שאני מחליט,או שפשוט יש לכם מזל,כי נפלתי על מצב רוח טוב.
    2.באותה הדרך שאני כותב דברים מעניינים,תענו לי תשובות טובות.
    לדוגמא אני כותב:אתה הולך ליער ומחפש קאטרפי במשך שעתיים אבל לא מוצא.
    דוגמא לא נכונה לתשובה:אני ממשיך לחפש ולא מפסיק עד שאני מוצא.
    במקרה כזה אתם דופקים אותי ואז קשה מאוד לצאת ממצב כזה.
    דוגמא נכונה:אני מוותר וחוזר לכיוון העיר.
    3.לא להיות חכמולוגים או מרדניים,כי למקרה ששכחתם,אני מנהל את המשחק.

טופס הרשמה:
    שם בפורום:
    שם במשחק:
    תמונה או תיאור:
    רקע:
    פוקימון ריינג'ר או שומר פוקימונים:
    הערות:

שומר פוקימונים וריינג'ר פוקימונים
    בין שומר פוקימונים ופוקימון ריינג'ר יש הבדל אחד:התפקיד.מי שיבחר להיות שומר פוקימונים ישחק יותר את הקטע של הצלה של פוקימונים ואנשים ולכידת פוקימונים עם הסטיילר לזמן קצר,והשליטה בפוקימון תפוג לבד ולא שהשחקן ירצה בזאת,אבל כפרס על עזרתו,שומר פוקימונים יקבל פרסים כגון ברים וגרגירי מתקפות לעיתים קרובות.לעומת זאת,רק פוקימון ריינג'ר יוכל להתמודד בקרבות מכון ולהחזיק את הפוקימון שלכד בסטיילר עד שלא ירצה אותו יותר,וזה בעצם היתרון בלהיות פוקימון ריינג'ר.בשורה התחתונה,הבחירה שלכם כי לכל צד יש את היתרון שלו.

המפה:

[U]העיר סאברו{1}[/u]
    בעיר סאברו תוכלו לקבל את הפוקימון-שותף ואת הסטיילר 2.0.תוכלו גם להחליט אם תהיו שומרי פוקימונים או פוקימון ריינג'ר.
    אנשים חשובים:המשפחה שלכם,פרופסור אוק.
    מקומות חשובים:הבית שלכם,המעבדה של פרופסור אוק.

היער הצהוב
    היער הצהוב הוא לא יער כמו כל שאר היערות שבמחוזי קנטו,ג'וטו,הואן,סינו ואונובה.הוא מלא במלא פוקימונים מאותו סוג:פיקאצ'ו.מספרים שפעם היער היה כמו כל יער רגיל,מאוכלס בפוקימונים מכל הסוגים.אבל יום אחד שלושה האונדומים פראיים נכנסו ליער והחלו לשרוף את כל העצים ולירות להביורים לכל הכיוונים.תוך זמן קצר,היער נשרף כולו,וננטש על ידי הפוקימונים שגרו שם.רק אחרי 10 שנים,שלושה מאמני פוקימונים צעירים בשם בלו,רד וגרין החליטו להיכנס ליער יחד עם הפוקימונים שלהם.בלו הוציא את בלסטויס,הפוקימון הכי טוב שלו והתחיל למלא אגמים.גרין הוציא את וינאזור והתחיל לשתול עצים.רד וצ'אריזרד שמרו על היער מפני אויבים.וכך תוך זמן קצר,היער השתקם ופוקימונים התחילו לחזור אליו עד שמילאו את היער כולו.רוב הפוקימונים שחזרו היו דיטו ורייצ'ו רבים.

אגם סאיירו
    באגם סאיירו חיים פוקימונים רבים,רובם השתגעו בגלל הכדור האדום של דיאלגה חוץ מקיוגר שלפעמים מגיע לבקר באגם,אבל עכשיו הוא מגיע בתכיפות יותר גדולה כדי לרסן את הפוקמונים שמשתוללים.
    פוקימונים שתפגשו:
    גארידוס,נפגס עם:
    ביבארל,נפגש עם:
    בויזל,נפגש עם:
    אושווט{נדיר},נפגש עם:
    פנפור{נדיר},נפגש עם:
    סיסמיטוד{נדיר מאוד},נפגש עם:
    בסקולין{נדיר},נפגש עם:

העיר ארמליון {2}
    אנשים חשובים:מנהיג המכון ג'ואי,בארי מכין הפוקדורים.
    מקומות חשובים:מכון הקריסטל,הבית של בארי מכין הפוכדורים.
    כשאתם נותנים לבארי ברי הוא מכין לכם ממנו פוקדור.

העיר פורטליין{3}
    בעיר פורטליין ישנם דברים רבים שתוכלו למצוא.העיר היא מקור תיירות גדול בשביל מחוז רוקי.
    בעיר ישנם מקומות רבים כמו מועדון מעריצי הפוקימונים,גן הילדים של קייטלין ומרכז ביצי הפוקימונים של אליסון.
    אנשים חשובים:אליסון,קייטלין,מעריצי פוקימונים.
    מקומות חשובים:גן הילדים של קייטלין,מרכז ביצי הפוקימונים של אליסון,מועדון מעריצי הפוקימונים.

חנויות:

היער הצהוב:
    ביער סאברו מסתובב ילד בשם מקסי.מקסי יוכל למכור לכם אבני פיתוח,שיקויי ריפוי,ולשחקנים עם מזל גדול במיוחד מקסי יוכל למכור לכם גרגרי מתקפות.

העיר ארמליון:
    שיקוי מרפא חיים-30$
    שיקוי מרפא שיתוק-38$
    גרגיר מתקפות אקראי-60$
    אבן פיתוח אקראית-230$

צוות אלפא
    צוות אלפא קם אחרי נפילת צוות גלאקטיק.איירון{שנודע בשם יופיטר}עזב את מארס והקים ביחד עם דלתא את צוות אלפא.

דלתא
    מנהיג צוות אלפא.אף אחד לא יודע את שמו האמיתי,חוץ מסגנו איירון.בילדותו הוא אהב פוקימונים,אבל כשהוא היה אמור להתחיל את מסעו,אף אחד מהפוקימונים לא היה מוכן להצטרף אליו.

פוקימונים:
    גולם,
    ארמלדו

איירון
    איירון הוא הסגן של דלתא.הוא מתמחה בפיצוח קודים וצופנים.כשהיה נער צעיר אלפא הציל אותו מהתקפה של שני ראמפרדוסים,ומאז איירון חייב לו את חייו.
    פוקימונים:

קדברה

חיילי צוות דלתא
    החיילים הפשוטים.לרוב הם נכשלים במבצעים שלהם.
    פוקימונים:האונדור/סלופוק

מנהיגי מכון

מכון הקריסטל
    מנהיג המכון ג'ואי

פוקימונים:
    סטיליקס

סקרמורי

מכון הנוצה
    מנהיגת המכון ארטמיס

פוקימונים:
    סוואלו

מורקורו

עוד מכונים יחשפו בעזרתכם...

אנשים שתפגשו בדרך:

ניב אוניקס
    ניב אוניקס הוא צלם שעובד במגזין תפיסת היום.מידי פעם הוא יצטרף אליכם למסע לזמן קצר.
    פוקימונים שבבעלותו:
    סמוצ'אם זוהר

גרי אוק
    גרי אוק הוא הנכד של פרופסור אוק.גרי זכה בכל תגי קנטו,ג'וטו,הואן,סינו ועכשיו הוא בדרכו למחוז אונובה.הפוקימון ההתחלתי שקיבל גרי עוד במחוז קנטו הוא איווי,אותו גרי פיתח לאמבריאון חזק במיוחד,שמסוגל להזמין לקרב ואולי אפילו לנצח את הפיקאצ'ו של אש קטצ'אם.

פוקימונים בבעלותו:
    אמבריאון
    אלקטיוויר
    מגמורטר.

עוד אנשים ייחשפו בעזרתכם...

חפצים מיוחדים:

סטיילר 2.0
    את הסטיילר 2.0 ניתן להשיג בצבעים:אדום,שחור,לבן,כחול.
    איך הסטיילר פועל:לאחר שנלחמת עם הפוקימון הפראי ועילפת אותו,אתה מכוון את הסטיילר 2.0 לכיוון הפוקימון הפראי ,וזה שואב את החומר שגורם לפוקימונים להיות פראיים.
    אם איבדתי:ניתן לחזור לפרופסור אוק ולקבל עוד אחד.

פוקאוואטץ'
    הפוקאוואטץ' הוא שעון יד מיוחד שמכיל שישה מקומות לשישה סוגי פוקבלוקים.הפוקבלוקים ויכולותיהם השונים יחשפו בעזרתכם.השחקן הראשון שיצליח לרפא ראשון ארבעה פוקימונים יקבל את הפוקוואטץ' ממפרופסור אוק.שאר השחקנים יקבלו את הפוקאוואטץ' שלהם כפרס ממשימה רנדומלית שיעשו.
    פוקבלוקים שנחשפו:

פוקבלוק אדום
    מגדיל לשחקן את הסיכוי להצליח לרפא פוקימון ב50%.האפקט של הפוקבלוק האדום משפיע רק על פוקימון אחד.

מקומות מיוחדים:
    -מועדון מעריצי הפוקימונים:
    במועדון מעריצי הפוקימונים יש ילדים רבים שרומים להתחיל את מסעם אבל הם לא גדולים מספיק,אז הם מבלים את זמנם במועדון.
    הילדים במועדון יוכלו להגיד לכם אם יש פוקימון שנחשב חזק במקום כלשהו.
    הם גם יוכלו לתת פרסים שונים לשחקנים ברי מזל.
    מועדון מעריצי הפוקימונים ממוקם בעיר פורטליין.

-גן הילדים של קייטלין:
    גן הילדים של קייטלין ממוקם בעיר פורטליין.
    בגן תוכלו לעזור לקייטלין לטפל בילדים ועל ידי כך תקבלו כסף.

-מרכז ביצי הפוקימונים של אליסון:
    מרכז ביצי הפוקימונים של אליסון ממוקם בעיר פורטליין ויש בו שני קומות:
    קומת 1:בקומה הזו אפשר למסור פוקימונים מביצים שבקעו ואפשר לתת אותם כדי שיטפלו בבקיעה.
    קומה 2:קומת הטיפול.בקומה הזו האחיות אליסון{מה,לא ידעתם שיש 12 מהאחיות האלה?}מטפלות בביצי הפוקימונים ושומרות עליהם עד שהם בוקעות ומאמנים באים לאסוף אותם.
    היות ואתם לא מאמני פוקימונים רגילים,אתם מוזמנים לעבוד שם ולקבל פרסים,ולעיתים נדירות מאוד,לקבל פוקימון מסוים ממאמן שלא רוצה לאסוף את הפוקימון שבקע.
    לאחר שקיבלתם ואם קיבלתם פוקימון כפרס הפוקימון ישלח אוטומטית לפרופסור אוק ויוכל לספק לכם עזרה בשעת צרה כשתתקשרו לפרופסור ותבקשו את הפוקימון לעזרה הפרופסור ישלח לכם אותו וירטואלית.

משימות:

משימה 1:הוטהוט,חזור הביתה!
    תיאור:הוטהוט של מאמן בשם מקסי הלך לאיבוד ושכח את הדרך חזרה.אתרו את הוטהוט ועזרו לו לחזור אל מקסי.
    אזור:העיר ארמליון.
    פרס:100$/שיקוי מרפא.

משימה 2:האבן של האפיני
    תיאור:עזרו להאפיני למצוא את האבן שלה שנחטפה ממנה על ידי מונפרנו מרושע.
    אזור:היער הצהוב.
    פרס:100$.

משימה 3:מג'יקראפ הזועם
    תיאור:אתם הולכים ליד אגם סאיירו כשלפתע אתם נתקלים במאמן מפוחד.הוא מספר לכם שהוא כרגע נוצח על ידי מג'יקראפ שמתחזק בכל ניצחון שלו על פוקימון.נצחו את המג'יקראפ ועזרו להשיב את השקט לאגם.
    אזור:אגם סאיירו
    פרס:120$/שיקוי מרפא.

-הערה:כל מי שמעוניין להתחיל משימה יצטרך לצטט את המשימה מלוח המשימות ולשים אותה בתגובה שלו.

עוד משימות ייחשפו בעזרתכם...

איוונטים:
    מספר 10:השחקן הראשון שפותח את עמוד 10 זוכה באחד
    משלושת הפוקימונים ההתחלתיים של דור 1,2,3,4.
    מסיבת ה50:השחקן הראשון שיפתח את ע"מ 50 יזכה ב10 גרגירי אורן.
    [U]שחיין חדש[/u]:השחקן הראשון שירפא פוקימון מסוג מים יזכה באבן מים.
    להבה כתומה:השחקן הראשון שירפא פוקימון מסוג אש יזכה באבן אש.
    סערת ברקים:השחקן הראשון שירפא פוקימון מסוג חשמל יזכה באבן חשמל.
    מכת מזל:השחקן הראשון שיפגוש פוקימון אגדי יזכה בבחירת סט מתקפות חדש לפוקימון השותף הנוכחי שלו.
    שחקן משקיען:השחקן הראשון שמשלים 25 משימות מקבל חבילה שכוללת:אבן פיתוח אקראית,חבל הצלה,חמש שיקויים מרפאי חיים,3 גרגירי מתקפות ו-שלוש לילות חינם במרכז פוקימונים.
    רשומים:

שומרי פוקימונים:
    kayoger:
    Spoiler ספוילר

ריינג'ר פוקימון:
    machina x:
    Spoiler ספוילר

-extremestyle:
    Spoiler ספוילר

ההרשמה פתוחה!בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 09-19-2011 בשעה 05:10 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    טופס הרשמה:
    שם בפורום:cladino
    שם במשחק: מייקל סטארסאן
    תמונה או תיאור:
    רקע: מייקל הוא בן של אבא של אבא ריינג'ר מצליח שהציל הרבה פוקימונים. לאבא שלו יש 2 פוקימונים חוץ מהשותף שלו שאף פעם לא עזבו אותו והם לא נפרדו: צ'ריזארד ואמפוליאון. שניהם הצטרפו אליו כשהם היו עדיין פיפלאפ וצ'רמנדר קטנים וחמודים. כשמייקל נולד צ'רמנדר ואמפוליאון חשו נבגדים כי כבר לא התייחסו אליהם כעבר: כל הזמן טיפלו במייקל. ואליהם כבר לא כל כך התייחסו. אבל זה השתנה כשמייקל הציל את החיים של אמפוליאון שכמעט נפל מצוק ומייקל ישר לקח את הוואטונאז' של אביו, תפס 2 פיג'יוטים, והציל את אמפוליאון. בגלל שאמפוליאון וצ'ריזארד היו לכודים, הם לא השתגעו והשפיעו על מייקל לצאת למסע, ולהפוך לריינג'ר כמו אביו!
    פוקימון ריינג'ר או שומר פוקימונים: פוקימון ריינג'ר
    הערות: להרשם
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    שם בפורום:Kayoger
    שם במשחק:סטיב ג'ונסון|Stiv Jonson
    תמונה או תיאור:
    רקע:סטיב נולד למשפחה ממוצעת מאזור מרכז המחוז.מאז שהיה קטן,סטיב נהג לעזור לפוקימונים ולשמור אותם מאנשים רעים שהיה פוגש בדרך.הפוקימון הראשון שסטיב זכה להציל ולהפוך לחבר ממש טוב שלו הוא פיצ'ו קטן שהמאמן שלו זרק אותו.לאחר כמה שנים משום מה פיצ'ו התחיל להשתגע ולתקוף כל דבר שזז,סטיב לא הבין מדוע ונפגע בניסיון לעצור אותו,לבסוף פיצ'ו נרגע וביקש סליחה מסטיב.סטיב מיד הבין שמשהו לא בסדר בעולם הפוקימונים והחליט לצאת לבדוק מה קורה בעולם ולנסות לעזור לכמה שיותר פוקימונים בתור שומר פוקימונים יחד עם פיצ'ו.
    פוקימון ריינג'ר או שומר פוקימונים:שומר פוקימונים
    הערות:שיהיה מושקע
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. blue To My Bones
    בקרוב-פוקימון מלחמת הריינג'רים!האקשן מתחיל...והמשחקים נגמרים!
    ההרשמה פתוחה!נשארו עוד ארבעה מקומות פנויים!

5. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:
    שם בפורום:Loko123
    שם במשחק: רוי
    תמונה או תיאור: שיער שחור שמסורק אחורה צלקת קטנה ליד העין מטר ושבעים שוקל כ-60 ק''ג.
    רקע: רוי הוא בן של אבא גאנג'אר שנפצע שנה לפני שרוי נולד וחינך את רוי להיות ראנגא'ר
    שרוי היה בן 3 הוא נפל לנהר וולפור ושם טוטודיל הציל לו את החיים ומאז הם נפרדו..
    הערות: להרשם וזו פעם ראשונה שלי XP
    אני מעדיף להיות פוקימון ראנגאר
    ופוקמון התחלתי : Zorua

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: ExtremeStyle
    שם במשחק:אדם
    תמונה או תיאור:
    רקע: הכל התחיל לפני הרבה שנים,סבותיו הקודמונים של אדם עזרו לפאלקיה לשכנע את דיאלגה שיש אנשים טובים על פני כדור הארץ ושלא כולם רעים,אך לצערם הם לא יצליחו ודיאלגה שיגר את הכדור האדום שלו.
    אחרי שזה קרה לא קרה שום דבר לעולם וסבותיו הקדומנים טענו שאסור שדבר כזה יקרה ולכן הם אימנו לוחמים שיעזרו להם להשרות שלווה בעולם, ללחומים האלה היו שני קבוצות:
    "לוחמי פוקימונים" "ופוקימוני ריינג'ר" כל אחד מהם היה טוב במשהו אחר ובזכותם יש בעולם שלווה.
    הסיבוך מתחיל בדורנו כאשר צוות אלפא מצא ושמר את הכדור האדום וניסה לשלוט עליו אך האנרגיה שלו הייתה כל כך חזקה שהיא שחררה הדף קטני שהחדיר לפוקימונים שנאה, הלוחמים והפוקימונים האגדיים ניסו ולשחרר את הפוקימונים המסכנים מהשנאה אך הם לא הצליחו עד היום...
    כל העולם היה עד לזה שלפוקימונים יש הרבה שנאה ושהם פוגעים באנשים אך רק מספר אנשים העזו לצאת נגדם ולנסות לשחרר אותם מסבל.
    אדם היה אז ילד בן 13 שהחליט את ההחלטה ששינתה את חייו לחלוטין.
    כאשר אדם היה בבית וחלם על הרגע שהוא יעזור לפוקימונים הוא ראה את ההודעה של פרופסור אוק בטלוויזיה,הוא תמיד חלם על הרגע שבו הוא יעזור לפוקימונים המסכנים אך הוא אף פעם לא העז ולכן הוא החליט שהפעם הוא הולך עד הסוף וינסה.
    ומיד למחרת בבוקר הוא רץ לשם ולנסות להתקבל לצוות של פרופ' אוק והוא ידע שהוא יעשה הכל כדי להתקבל... עכשיו שאדם התחיל את מסעו במציאת עזרה לפוקימונים המסכנים יש בדרכו אתגרים,קשיים והרפתקאות שאיתם הוא חייב להתמודד.
    פוקימון ריינג'ר או שומר פוקימונים: פוקימון ריינג'ר
    הערות: שיהיה מושקע ויצירתי
    נערך לאחרונה על ידי AdamPeretz, 05-08-2011 בשעה 07:10 PM

7. blue To My Bones
    אוקיי,כמה הערות:
    ל-LOKO123:
    1.אני בטוח שהיית יכול להביא תמונה מהאינטרנט בקלות,אבל זה בסדר...
    2.איפה כתוב בטופס הרשמה שבוחרים גם פוקימון התחלתי?
    3.בלי להיעלב,כבר לפי הרקע רואים שזה פעם ראשונה שלך ואם כבר רקע,אז תשקיע ואולי אולי אני אקבל אותך...
    ל-ExtremeStyle:
    כנ"ל לגבי הרקע,תשקיע ברקע קצת יותר כי לא יכול להיות שאני אקבל אותך עם מה שנראה כמו ניסיון 0,והקטע עם דיאלגיה ופאלקיה קצת אוברפאוור.

לכל השאר ,בהצלחה!

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ערכתי את הרקע שלי

9. blue To My Bones
    מזל טוב לכל מי שהתקבל.
    עוד שחקן אחד שירשם בתור שומר פוקימונים ואני מתחיל את המשחק.
    חשוב מאוד:לאחר התחלת המשחק עם ארבעה שחקנים,יישאר רק מקום לשני שחקנים.

10. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    טופס הרשמה:
    שם בפורום:nova
    שם במשחק:ראול
    תיאור:
    ראול הוא ילד שובב שאוהב לעשות בעיות,
    אביו היה גניו ויחד עם הקקליאון שלו היו גונבים דברים.
    אך ראול תמיד אמר לאביו לא לעבור על החוקים.
    הפוקימון הראשון שראה היה האונדום והם היתחברו.
    כאשר עברה שנה ראול נפצע ממש קשה מנפילה מגג.
    כאשר החלים וחזר לביתו ההאונדום בא וליקק אותו ומאז הם חברים טובים

פוקימון רינג'ר או שומר:שומר
    הערות:האונדום
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

11. blue To My Bones
    טופס הרשמה:
    שם בפורום:nova
    שם במשחק:ראול
    תיאור:
    ראול הוא ילד שובב שאוהב לעשות בעיות,
    אביו היה גניו ויחד עם הקקליאון שלו היו גונבים דברים.
    אך ראול תמיד אמר לאביו לא לעבור על החוקים.
    הפוקימון הראשון שראה היה האונדום והם היתחברו.
    כאשר עברה שנה ראול נפצע ממש קשה מנפילה מגג.
    כאשר החלים וחזר לביתו ההאונדום בא וליקק אותו ומאז הם חברים טובים

פוקימון רינג'ר או שומר:שומר
    הערות:האונדום
    קודם כל,לא הוספת תיאור.שתיים,הרקע בקושי מושקע,אני בטוח שאם תרצה אז תוכל לעשות אחד יותר טוב.
    אם תוסיף תיאור{עדיף תמונה} ותעשה רקע יותר מושקע אולי אקבל אותך....

12. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    קודם כל,לא הוספת תיאור.שתיים,הרקע בקושי מושקע,אני בטוח שאם תרצה אז תוכל לעשות אחד יותר טוב.
    אם תוסיף תיאור{עדיף תמונה} ותעשה רקע יותר מושקע אולי אקבל אותך....
    אז עזוב אין לי כוח,
    אני אל מעוניין.
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

13. blue To My Bones
    נשארו עוד שלוש מקומות פנויים!
    החזיקו חזק,כי אנחנו מ-ת-ח-י-ל-י-ם!!!

kayoger:
    "אז אני מבין שאתה סטיב..."הפרופסור מסתכל,ניגש ואומר לך."הנה הפוקדקס,הסטיילר והמפה שלך.אם אתה מחפש מקום להתחיל,אני ממליץ על היער הצהוב..."אתה ניגש לחפש הרפתקאות,כאשר פרופסור אוק עוצר אותך."כמעט שכחתי...הנה ביצת פוקימונים."אתה מקבל לידך את הביצה.
    "תשמור עליה עד שתבקע..."הוא אומר."תוכל לאמן אותה בתור שותף."אתה הולך ומסתכל על הביצה."אתה תהיה שותף נהדר."אתה אומר.

cladino:
    אתה הנרשם הראשון!אתה יכול לבחור את הפוקימון שיבקע לך מהביצה,הפוקימון יכול להיות מדור 1 או דור 2,לא כולל אגדיים,מפותחים או פסואדו-אגדיים.
    "אז אני מבין שאתה מייקל..."הפרופסור מסתכל,ניגש ואומר לך."הנה הפוקדקס,הסטיילר והמפה שלך.אם אתה מחפש מקום להתחיל,אני ממליץ על היער הצהוב..."אתה ניגש לחפש הרפתקאות,כאשר פרופסור אוק עוצר אותך."כמעט שכחתי...הנה ביצת פוקימונים."אתה מקבל לידך את הביצה.
    "תשמור עליה עד שתבקע..."הוא אומר."תוכל לאמן אותה בתור שותף."אתה הולך ומסתכל על הביצה."אתה תהיה שותף נהדר."אתה אומר.

extremestyle:
    "אז אני מבין שאתה אדם..""אז אני מבין שאתה מייקל..."הפרופסור מסתכל,ניגש ואומר לך."הנה הפוקדקס,הסטיילר והמפה שלך.אם אתה מחפש מקום להתחיל,אני ממליץ על היער הצהוב..."אתה ניגש לחפש הרפתקאות,כאשר פרופסור אוק עוצר אותך."כמעט שכחתי...הנה ביצת פוקימונים."אתה מקבל לידך את הביצה.

בהצלחה לשחקנים הרשומים ותזכרו,יש עוד מקומות,אז הירשמו בהמוניכם!
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 05-29-2011 בשעה 06:01 PM

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    נשארו עוד שלוש מקומות פנויים!
    החזיקו חזק,כי אנחנו מ-ת-ח-י-ל-י-ם!!!

cladino:
    אתה הנרשם הראשון!אתה יכול לבחור את הפוקימון שיבקע לך מהביצה,הפוקימון יכול להיות מדור 1 או דור 2,לא כולל אגדיים,מפותחים או פסואדו-אגדיים.
    "אז אני מבין שאתה מייקל..."הפרופסור מסתכל,ניגש ואומר לך."הנה הפוקדקס,הסטיילר והמפה שלך.אם אתה מחפש מקום להתחיל,אני ממליץ על היער הצהוב..."אתה ניגש לחפש הרפתקאות,כאשר פרופסור אוק עוצר אותך."כמעט שכחתי...הנה ביצת פוקימונים."אתה מקבל לידך את הביצה.
    [/SIZE]
    אז אני רוצה שזאת תהיה ביצה של אלקיד!

" וואו, בחיים לא חשבתי שאני אגיע ליום הזה. נראה ליש אני אלך להראות לאמפוליאון וצ'ריזארד. הם הולכים להתלהב." אני אומר בחיוך ורץ עם הביצה בידי אל הבית שלי להראות לאמפוליאון וצ'אריזארד (מהרקע שלי...). אחרי שאני מראה להם אני יוצא מהבית והולך אל היער הצהוב לראות מה אני אמצא שם
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. blue To My Bones
    קיבלת...

בדרך ליער הצהוב,אתה רואה שיח זז.אתה מסתכל יותר קרוב כשלפתע פוקימון פראי קופץ מן השיח ומתחיל לתקוף אותך."טאור!!!"הוא רועם.אתה בודק בפוקדקס ומגלה שזה הוא טאורוס,פוקימון השור."הפעל,סטיילר באטונאז'!"אתה קורא ומנסה ללכוד את הטאורוס.זה לא מצליח ואתה מנסה שוב ושוב כשלפתע אתה מרגיש משהו זז בתיק.הביצה שלך בוקעת וממנה יוצא אלקיד!מה תעשה?

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •