Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    בינתיים הוא אקסיו ויש לו ריקוד דרקון וציפורן דרקון.... אני לא ידע איזה עוד התקפות לשים לו....
    זה לwi-fi

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    סט לWi-Fi. אוקיי, נראה.
    קודם כל, נצטרך לפחות מתקפת סטאב אחת טובה, בגלל שהוא תוקף פיזי, ניקח מתקפה פיזית.
    המתקפה Dragon Claw היא מתקפת סטאב טובה, נזק נחמד, דיוק מעולה ומספיק PP.
    נצטרך מתקפות המכסות נגד החולשות שלו, דרקון עושה נזק כפול נגד דרקון, לכן מתקפת הסטאב Dragon Claw תוכל לשמש גם בתור מתקפה נגד חולשות.
    החולשה הנוספת שלו היא נגד סוג קרח, הסוגים אש, לוחם, אבן ומתכת טובים נגד קרח. בגלל המחסור במתקפות טובות מהסוגים האלה אין הרבה ברירות. תוכל לקחת את Brick Break, מתקפת לוחם העושה נזק טוב, דיוק טוב, מספיק PP, ומסוגלת לעבור מתקפות כמו Reflect וLight Screen.
    דרקון עושה נזק זול מאוד נגד פוקימונים מסוג מתכת. בשביל זה יש לנו את הBrick Break, מתקפת לוחם הטובה נגד פוקימונים מסוג מתכת.
    דרקון עושה נזק רגיל נגד הרבה סוגים אחרים, לכן תוכל לקחת מתקפה המחפה על החיסרון הזה.
    יש לנו מתקפת לוחם, הטובה על פוקימונים מסוג - רגיל, אבן, קרח, אופל ומתכת.
    יש לנו כרגע 8 סוגים שהמתקפות של Haxorus עושות נזק טוב נגדם.
    יש 17 סוגים סה"כ, זאת אומרת שיש 9 סוגים נוספים נגדם Haxorus עושה נזק רגיל, כדי שיוכל להיות אפקטיבי נגד כל הסוגים, ננסה למצוא מתקפה היכולה לעשות נזק גדול על חלק נרחב מ9 הסוגים האלה.
    תשעת הסוגים הם - מים, עשב, לוחם, אדמה, על חושי, חרק, רוח, מעופף.
    מתקפת אבן, בשם Rock Slide, טובה נגד הסוגים חרק ומעופף. היא מחפה על 2 סוגים מתוך התשעה.
    מתקפת חרק בשם X-Scissors טובה על הסוגים עשב ועל חושי. גם היא מחפה על 2 סוגים מתוך התשעה.
    באפשרותו ללמוד מתקפת רוח בשם Shadow Claw, הטובה נגד הסוגים על חושי ורוח. היא מחפה על 2 סוגים מתוך התשעה.
    הוא יכול ללמוד מתקפה בשם Earthquake, מתקפת אדמה מעולה. החזקה על הסוגים חשמל, רעל, אבן, מתכת ואש. היא מחפה על 3 סוגים מתוך התשעה.
    מתקפה נוספת שהוא יכול ללמוד היא מתקפה מסוג מעופף בשם Aerial Ace. הטובה על הסוגים - לוחם, חרק, ועשב. היא מחפה על 3 סוגים מתוך התשעה.
    כרגע, יש לנו מבחר מתקפות. את שני המתקפות האחרונות תוכל לבחור לפי שיקולך.
    ותוכל להחליף את מתקפת הסטאב במתקפה אחרת מסוג דרקון אם ברצונך.
    המתקפות הן -
    Dragon Claw
    Brick Break
    Rock Slide / X-Scissors / Shadow Claw / Earthquake / Aerial Ace (לשיקולך, ממליץ על Aerial Ace מכיוון שהיא מחפה על יותר סוגים, אבל זה תלוי נגד איזה פוקימונים אתה עומד להתמודד, ואתה יכול לשנות תמיד).
    Rock Slide / X-Scissors / Shadow Claw / Earthquake / Aerial Ace (שוב, לשיקולך, מתקפה שונה ממה שבחרת למעלה, Earthquake מחפה גם היא על יותר, אז אני ממליץ לבחור בה).
    ואני ממליץ לך להשתמש בריקוד הדרקון כרגע, כדי להעלות את הסטאטים של הפוקימון שלך עד שתגיע לשלב בו תשתמש בו בWi-Fi.

3. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    או שפשוט להוציא אותו עדיף הידרהגון

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי idsn צפה בהודעה
    או שפשוט להוציא אותו עדיף הידרהגון
    אני לא מבין מה הקטע שלך, דוחף את הידרהגון בכל מקום, הוא ביקש סט לפוקימון מסויים, למה אתה אומר לו להחליף פוקימון?

5. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    סבבה אז סליחה

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

6. bbuuuii
    שם: עידן
    אם אני לא טועה הידרגון הוא אובר...
    ובwi-fi לא טוב ריקוד דרקון?
    אני ממש רוצה רעידת אדמה אבל רוב הקרבות שלי הם 2 על 2... ואין לי מעופף...
    אבל בקרוב יהיה לי גלייסקור..
    תודה רבה לך!!

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •