הקדמה:
כולם מכירים את המשחקים פוקימון רובי,ספיר וברקת,נכון?ואיך קוראים לגיבור הראשי?ברנדון.ישנם מיליון משחקים וסיפורים המתעדים את המסע של אותו ברנדון.ומה עם היריבה שלו?מיי.קרה לכם שישבתם פעם בבית ושיחקתם פוקימון רובי או פוקימון ספיר וחשבתם לעצמכם:"מה לעזאזל קורה למיי הזאת במסע שלה מעבר ל3-4 פעמים שאני פוגש אותה ונלחם מולה?מישהו צריך לתעד גם את המסע שלה!"אז זהו.שזה מה שאני עושה בדיוק עכשיו.אז קבלו את הסיפור האמיתי של אותה נערה בשם מיי.תהנו!
*שימו לב:הסיפור יכלול גם דברים שאני אמציא.*
דמויות:
מיי
מיי היא הדמות הראשית של הסיפור.
נערה צעירה וחמודה שאוהבת להשתתף בתחרויות סרטים.
פוקימונים:
טורצ'יק

מתקפות:
שריטה,מיקוד אנרגיה,גחלת.
פרקים:
פרק 1:חלום של נערה!
ועכשיו לפרק!
פרק 1:חלום של נערה!
"טיילווווווו!!!!!!!!!!"התעוררתי לקול של חבורת טיילו שהתיישבה על העץ הקרוב."אוווווווו...."מיי התבאסה."אני לא מאמינה שהגיע היום...כדאי שאתלבש..."מיי התלבשה בבגדיה החגיגיים שאימה קנתה לה.למיי הם לא נראו כל-כך שונים."חצאית כתומה וחולצת סקיטי...ממש חגיגי."אימה של מיי התערבה בשיחה של מיי,עם עצמה."את אמורה לשמוח!היום את מתחילה את מסע הפוקימונים שלך!ובמיוחד שאבא שלך הוא פרופסור המחוז...את צריכה לשמוח על ה"פרוטקציות" שלך..."מיי התעוררה סופית."אם כבר דיברנו,איפה אבא באמת?"."הוא נמצא במעבדה,"הסבירה."לא סיפור גדול...רק כמה מאמנים שמתחילים היום את המסע שלהם...כמוך!אני מבינה שאת לא מתלהבת מפוקימונים אבל אם לא בשבילך,אז בשביל אבא שלך.את יודעת כמה הוא מתרגש.אם כבר,הגיע הזמן.כדאי שתלכי למעבדה של אביך."."טוב..."אמרה מיי.היא צעדה בכבדות לכיוון המעבדה,עד שהגיעה למבנה כסוף וגדול עם שלט:"המעבדה של פרופסור בירץ'"."מיי!הגעת לקבל את הפוקימון הראשון שלך!"פרופסור בירץ' היה שמח מאוד.במיוחד כי בתו התחילה את המסע שלה."טוב,אז בגלל שאת הבת שלי יכולתי לשמור לך את כל הפוקימונים.אז את מי תרצי בתור השותף שלך?את מדקיפ,פוקימון המים,טריקו,פוקימון העשב או טורצ'יק,פוקימון האש?"מיי הסתכלה בכבדות על שלושת הפוקימונים.תחילה ראתה פוקימון כחול עם דמיון קל לצפרדע.הפוקימון חייך."מדקיפ!"הפוקימון קרא.אחר כך הסתכלה על הפוקימון השני.פוקימון ירוק דמוי ילד קטן עם זנב,בטן אדומה ועלה בפה."טריי,טריי.קו..."הפוקימון קרא באדישות.אחר כך הסתכלה על הפוקימון השלישי.פוקימון אדום-כתום דמוי ציפור."טור,טור.צ'יק!"לפתע מיי פקחה את עיניה.היא ראתה בטורצ'יק משהו שלא ראתה בשום פוקימון אחר."אני רוצה...אני רוצה...אני רוצה אותו!"מיי הצביעה על טורצ'יק."יופי!הוא פוקימון מאוד חזק.הנה הפוקדור שלו.והנה חמישה פוקדורים ופוקדקס."מיי חייכה.."אני מניחה שפוקימונים הם לא כל-כך גרועים..אתה מכון,טורצ'יק?"מיי שאלה."טורצ'יק!"טורצ'יק שמח.הוא הוחזר לפוקדור שלו."ועוד דבר אחד...שכחתי לתת למאמן בשם ברנדון את הפוקדקס שלו.הוא נראה ככה."פרופסור בירץ' נתן למיי תמונה של ברנדון."לפי מה שאני יודע הוא נמצא כרגע בעיר פטלבורג..את פשוט צריכה ללכת לעיר אולדייל ואז תתקדמי הצידה לעיר פטלבורג.הנה מפה."מיי לקחה את המפה ויצאה לדרך.
*אני יודע שהפרק קצר אבל זה פרק פתיחה שמבוסס על פוקימון רובי ספיר וברקת אז לא יכולתי להכניס עוד משהו.מקווה שתסלחו!*
ספוילר לפרק הבא:
"טורצ'יק,תשתמש בגחלת."טורצ'יק תוקף בגחלת שמביסה את סידוט."כל הכבוד טורצ'יק!עכשיו צריך להגיע לברנדון הזה..."
שם הפרק הבא:פרק 2:ברנדון ואני ביער פטלבורג!-חלק א'