אז בעקבות רותם והסיפור שלו, החלטתי גם לפרסם משהו מחיי האישיים.
אז ככה, אני מתופף, כמו שחלק מהאנשים שמכירים אותי יודעים (מי שמכיר אותי ולא יודע סימן שהוא שכח או שהוא מכיר אותי פחות מדי זמן). ומי שלא מכיר, אז שידע שבפורום הזה יש מתופף אחד וזה אני.
לפני כמה חודשים אני וכמה חברים שלי הקמנו להקה: אני על התופים, חבר שלי על הבס, חבר נוסף שלי על הגיטרה החשמלית ובת זוג של חבר שלי שרה. התחלנו להתאמן לפני כמה חודשים, כפי שהזכרתי קודם, ובמקביל אני התחלתי לכתוב שירים בשביל הלהקה. זה לא ממש אומנות, אלה רק שירים עם קצב טוב ומוזיקה טובה.
אז זה הסיפור: לפני חודש אני וכל הלהקה התארגנו לחזרה, כשפתאום נכנסה עמית (הזמרת). היא נכנסה בהתרגשות רבה ושאלנו אותה מה קרה. היא אמרה לכולנו שהיא הצליחה לארגן לנו הופעה ראשונה! צרחנו משמחה ושאלנו אותה עוד פרטים (איפה, מתי, וכו'), והיא אמרה לנו שהם רוצים שנופיע ב23 למאי, שיוצא יום שלישי, באיזה פאב כזה (אני לא אגיד את שמו, כי אני לא רוצה לחשוף איפה אני גר). בפאב הזה היה ערב להקות צעירות והם שמעו עלינו מאיזה מישהו יחצ"ן שם, ופנו אלינו דרך הסולנית.
הגענו לשם בערך בשעה שמונה, שעה לפני שהכול התחיל, והתחלנו להרכיב ציוד ולכוון את הכלים (גם תופים צריך לכוון: למתוח עורות וכו'). סיימנו תוך רבע שעה ופנינו אל הברמן וביקשנו ממנו שיביא לנו משהו לשתות ( לא אלכוהול, כולנו קטינים). הוא הביא לנו קולה ושתינו ביחד תוך כדי שאנחנו מדברים עם חברי שאר ההרכבים. בינתיים, הייתה השעה עשרים וחמישה לשמונה, והתחילו להגיע כל האנשים. תוך 25 דקות המופע התחיל. אנחנו עלינו ראשונים, שזה הכי טוב כי הקהל עדיין לא עייף. התחלנו לנגן את השיר הראשון שכתבתי והוא היה חתיכת הצלחה. אחרי זה נגינו עוד 3 שירים כי לא היה הרבה זמן לכל אחד.
אני ממש נהניתי להופיע שם ואני מקווה שגם הקהל נהנה כמוני מהמוזיקה שלנו