מצרכים:
- 300 גרם פסטה קונכיות מבושלת מצוננת
- 120 גרם גבינת קשקבל מגורדת מעל פומפייה גסה
- 80 גרם גבינת כנען מפוררת
- 8 עלי נענע קצוצים
- קישוא גדול
- פלפל אדום בינוני
- 1/3 חציל בינוני קלוף
- שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- ענף טימין טרי
- גביע שמנת חמוצה קטן של תנובה
אופן ההכנה:
- חותכים את הפלפל והקישואים לריבועים בינוניים ואת החציל לקוביות קטנות.
- מחממים במחבת 2 כפות שמן זית וצולים את הירקות עם ענף הטימין, קורט פלפל שחור גרוס ומעט מלח, מעל חום בינוני למשך 5-7 דקות ,צלייה קלה. מצננים.
- מערבבים את הירקות הצלויים עם שאר המרכיבים למעט השמנת החמוצה, ומעל יוצקים מעט שמן זית. מערבבים היטב ומקררים.
- לפני ההגשה מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים מעט את הסלט.
*קרדיט לאתר השף הלבן.