מצרכים:
  • 300 גרם פסטה קונכיות מבושלת מצוננת
  • 120 גרם גבינת קשקבל מגורדת מעל פומפייה גסה
  • 80 גרם גבינת כנען מפוררת
  • 8 עלי נענע קצוצים
  • קישוא גדול
  • פלפל אדום בינוני
  • 1/3 חציל בינוני קלוף
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • ענף טימין טרי
  • גביע שמנת חמוצה קטן של תנובה


אופן ההכנה:
  1. חותכים את הפלפל והקישואים לריבועים בינוניים ואת החציל לקוביות קטנות.
  2. מחממים במחבת 2 כפות שמן זית וצולים את הירקות עם ענף הטימין, קורט פלפל שחור גרוס ומעט מלח, מעל חום בינוני למשך 5-7 דקות ,צלייה קלה. מצננים.
  3. מערבבים את הירקות הצלויים עם שאר המרכיבים למעט השמנת החמוצה, ומעל יוצקים מעט שמן זית. מערבבים היטב ומקררים.
  4. לפני ההגשה מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים מעט את הסלט.


*קרדיט לאתר השף הלבן.