Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    *הנושא עלול להכיל ספויילרים, על אחריותכם הבלעדית*

ראיתם את ה-OVA היחסית חדשה של נארוטו שיפודן שיצאה די בתחילת השנה?
    אם לא, תצפו בזה לפני שאתם קוראים את ההמשך:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TU19nHFwxPE[/youtube]
    (המוזיקה היא חלק מה-OVA)

תקציר: ה-OVA בעצם מציגה לנו קרב מחודש בין נארוטו לסאסקה, הקרב מתרחש באיזור הררי שלא נראה בינתיים. שניהם מראים יכולות די חדשות שלהם, וגם רואים בסרטון כמה דמויות שלא נראו בעבר. הרבה מבקרים ששמעתי את דעתם אומרים שייתכן ול-OVA הזאת יש בסיס כלשהו ונותנת רמז עלילתי להמשך הסדרה.

דעתי: אני דמיינתי לעצמי הרבה פעמים קרב חוזר של שניהם, אבל לא ככה, ברמת העיקרון לפי דעתי נארוטו בכלל לא היה אמור להיות חצי מעולף ככה. הסייג' מוד של נארוטו אמור להיות פי כמה וכמה יותר חזק מכל כוח שיש לסאסקה, הרי הוא הביס בעזרתו את פיין, וכמו שנאמר, השארינגן לא מסוגל לנצח רייניגן כמו של פיין. בכל מקרה, אני מאמין שבהחלט היו כמה דברים מוסתרים בזה שרומזים על ההמשך של הסדרה, אבל זאת רק דעתי הנוכחית.

מה דעתכם בנושא? (:
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    לפי דעתי הנזק שנגרם לנארוטו מוצדק בהחלט אתה משווה ביניהם רק בעזרת פיין לסאסקה יש גם את האמארטסו שהצליח להרתיע אפילו את קילר בי ותג'וטסו ההוא עם הדרקון ברק בכללי גם השימוש בסייג' מוד עצמו הוא די מעייף

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    לפי דעתי הנזק שנגרם לנארוטו מוצדק בהחלט אתה משווה ביניהם רק בעזרת פיין לסאסקה יש גם את האמארטסו שהצליח להרתיע אפילו את קילר בי ותג'וטסו ההוא עם הדרקון ברק בכללי גם השימוש בסייג' מוד עצמו הוא די מעייף
    אפשר לתקן אותך טיפה? תודה (:
    ההשוואה שלי, בין פיין לסאסקה מוצדקת בהחלט, גם אומרים שאחד הפרקים שאפילו איטאצ'י והמאנגיקיו שלו לא יכולים על פיין, לכן אין בכלל מה להגיד, סאסקה גם חלש יותר מאיטאצ'י, אם תזכר טוב במה שמדרה אמר לסאסקה אחרי הקרב אם איטאצ'י אתה תדע שהוא עשה את זה בכוונה, משמע, ויתר לו.
    אמאטרסו של סאסקה הוא כלום בהשוואה לבי והשליטה שלו בהצ'יבי, בי רצה רק להשתעשע איתם ולברוח ממהמחויבות שלו, הוא לא נלחם רציני בכלל ונתן לסאסקה להוריד לו זנב אחד בכוונה, זה היה תירוץ כדי לברוח מהמקום.
    הג'וטסו של סאסקה עם הברק מהשמיים אולי קטלני אבל לא עובד בכל מצב, הוא צריך לגרום לעננים וברקים ואחר כך הוא מתעייף לגמרי, אם איטאצ'י יכל להתחמק ממכה ישירה, נארוטו אולי גם יכול, צריך להתחשב בזה.
    ועל תשכח שהוא יכול להחזיק די הרבה עם הסייג', יש לו איזה שניים או שלושה ראסנשוריקן והוא יכול להשתמש בטכניקת כפילים לסייג' שהוא השתמש בה בקרב נגד פיין. ולפי דעתי המאנגיקיו יותר מעייף.
    חמוף

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אני חושב שהיו פה קטעים שהופיעו פה וה יופיעו בהמשך האנימה והמנגה.
    היה גם פה קטע שהופיע כבר במנגה סביר להניח שעוד קטעים בהמשך יופיעו במנגה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •