שלום לכולם.
סיפורון קצר,
ביום שלישי בבוקר הרגשתי כאב גרון קל, לא ייחסתי לזה חשיבות וחשבתי שזה יעבור במשך היום, אבל במשך היום זה רק החמיר.
התכוונתי ללכת לישון ב-3 בלילה אחרי יום עבודה מפוצץ ולא נרדמתי בכלל כל הלילה מהכאבים, הרגשתי שכל בליעה שלי של רוק זה כמו לבלוע קיפוד בגודל של כדור טניס.
ב-8 בבוקר קמתי והלכתי למרפאה שעוד בכלל לא ישנתי באותו לילה, הוא בדק אותי והיה לי חום 38.5 ודלקת בגרון. הוא נתן לי יום ב' שזה אומר מנוחה בחדר לכל אותו יום רביעי (אתמול) וכל היום לא אכלתי ולא זזתי מהמיטה, לא יכולתי בכלל לאכול כי אם לבלוע רוק זה כואב אז תחשבו מה זה לבלוע אוכל.
כמובן גם אתמול בערב לא ישנתי כמעט בכלל מהכאבים למרות שלמזלי נרדמתי בין השעות 4 בלילה ל-7 אז התמזל מזלי חח. ב-7 קמתי שוב לרופא ואין שיפור משמעותי והוא נתן לי עוד פעם מנוחה בחדר.
בהמשך היום חזרתי הביתה והכאבים ממשיכים. אני בקושי יכול לדבר, מה שכן אני יכול לעשות זה להיות בפורום ולמנות מנהלים, לפחות זה מעסיק אותי ומשכיח ממני את המחשבה שאני צריך לבלוע רוק ולאכול.
לא אכלתי כבר 3 ימים אבל שטויות. בטח מחר יעבור לי חח.
מממ יש אנשים שיגידו שהסיפור הזה די חסר טעם, שהאשכול הוא אשכול ספאם ושלא כותבים דברים כאלה בפורום.
אבל מבחינתי זה פורום דיבורים, וזו סיבה מספיק טובה בשביל לפתוח את הנושא.
הפורום יכול לשמש גם כמעין בלוג אישי על החיים האישיים שלנו ולא צריך להתבייש.
אני מקווה שתשתפו את שאר המשתמשים בפורום בעתיד בסיפורים מהחיים האישיים שלכם, הסיפורים האקטואלים שקורים לכם בחיים וכך תוכלו לשמוע חוות דעת ולקבל עידוד בכל מיני מצבים שונים.
שתהיה לכם גלישה מהנה בפורום פוקימונ'ס.