Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 72
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    לא ראיתי... תוכל תקצר?
    בבקשה בלי ספויילרים..

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מישהו כאן רואה Deadman Wonderland ‏?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. bbuuuii
    תוכל לתקצר לי גם את זה?

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי גאנחשנ''ד צפה בהודעה
    מישהו כאן רואה Deadman Wonderland ‏?
    אנימה פסיכית XD

בוויזל-אחת האנימות באמת הכי טובות שנראו, ראיתי לפני כמעט שנה אז אני יספר לך בערך, נפתח בטוקיו שער ששמו שער הגהנון, מאז שהוא הופיע הוא גרם לתופעות מוזרות ולאנשים ששמם קונטרקטורים, אנשים בעלי כוחות מיוחדים שמשלמים חוב מסויים בגלל שיש להם כוחות(אחת אוכלת סיגריות, אחד הופך נעליים, אחת גוזרת כל פעם בשימוש מכוחה מעט משיערה וכו') הקונטרקטורים כונו כמכונות הרג חסרות רגשות והמשטרה פועלת רבות בכדי לתפוס אותם, ישנו קונטרקטור אחד ששמו הי, הוא פועל ומבצע משימות למען ארגון מסויים שנקרא התאגיד הוא עובד ביחד עם בן אדם זקן בשם הואנג עוד קונטרקטור שיכול לעבור מגוף של חיה לחיה אחרת וכעת הוא חתול שחור מדבר שנקרא מאו ובובה ששמה ין, בובות הם בעצם עוד סוג של אנשים שהופיעו יחד עם שער הגהנום אבל הם חסרי רגשות לגמרי, הם לא יודעים רגש, לצחוק או לבכות ובקושי מדברים לכל בובה יש את החומר המתווך שלה דרכה היא יכולה לחפש כל מיני אנשים למשל ין, החומר המתווך שלה עם מים, אז כאשר היא באה במגע עם מים הנפש שלה יכולה להגיע לכל מקום בו יש מים קלטת? בעונה הראשונה הפרקים מדברים לרוב על המשימות של הי ועל מישהי בשם אמבר אבל מפה זה כבר ספוילרים ואני לא רוצה להרוס לך אז אני ממליץ לך בחום על האנימה...תהנה: הנה קבוצה שמתרגמת אותה וכבר סיימה http://anime-w.net/dac/
    בעונה הראשונה 25 פרקים+פרק OVA בשניה 12 פרקים ויש עוד עונה קטנה שנקראת סיפור צד שמתארת מה היו האירועים בין העונה הראשונה לשנייה ונקראת DTB GAIDEN

עריכה:דדמן וונדרלנד ממה שאני יודע מדברת על נער בן 14 שמואשם ברצח של כל חברי כיתתו ונשלח לבית סוהר לפני ההוצאה להורג שבו האסירים הם האטרקציה המרכזית(קרבות גלדיאטור וכו') הוא מגלה נערה כלשהי וכוחות על טבעיים ומשם הסיפור מתגלגל
    נערך לאחרונה על ידי Baruna, 05-29-2011 בשעה 07:39 PM

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    אנימה פסיכית XD

בוויזל-אחת האנימות באמת הכי טובות שנראו, ראיתי לפני כמעט שנה אז אני יספר לך בערך, נפתח בטוקיו שער ששמו שער הגהנון, מאז שהוא הופיע הוא גרם לתופעות מוזרות ולאנשים ששמם קונטרקטורים, אנשים בעלי כוחות מיוחדים שמשלמים חוב מסויים בגלל שיש להם כוחות(אחת אוכלת סיגריות, אחד הופך נעליים, אחת גוזרת כל פעם בשימוש מכוחה מעט משיערה וכו') הקונטרקטורים כונו כמכונות הרג חסרות רגשות והמשטרה פועלת רבות בכדי לתפוס אותם, ישנו קונטרקטור אחד ששמו הי, הוא פועל ומבצע משימות למען ארגון מסויים שנקרא התאגיד הוא עובד ביחד עם בן אדם זקן בשם הואנג עוד קונטרקטור שיכול לעבור מגוף של חיה לחיה אחרת וכעת הוא חתול שחור מדבר שנקרא מאו ובובה ששמה ין, בובות הם בעצם עוד סוג של אנשים שהופיעו יחד עם שער הגהנום אבל הם חסרי רגשות לגמרי, הם לא יודעים רגש, לצחוק או לבכות ובקושי מדברים לכל בובה יש את החומר המתווך שלה דרכה היא יכולה לחפש כל מיני אנשים למשל ין, החומר המתווך שלה עם מים, אז כאשר היא באה במגע עם מים הנפש שלה יכולה להגיע לכל מקום בו יש מים קלטת? בעונה הראשונה הפרקים מדברים לרוב על המשימות של הי ועל מישהי בשם אמבר אבל מפה זה כבר ספוילרים ואני לא רוצה להרוס לך אז אני ממליץ לך בחום על האנימה...תהנה: הנה קבוצה שמתרגמת אותה וכבר סיימה http://anime-w.net/dac/
    בעונה הראשונה 25 פרקים+פרק OVA בשניה 12 פרקים ויש עוד עונה קטנה שנקראת סיפור צד שמתארת מה היו האירועים בין העונה הראשונה לשנייה ונקראת DTB GAIDEN
    למה אתה חושב שהיה פסיכית?
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    תוכל לתקצר לי גם את זה?
    יום אחד איש בצע בגדים אדום מופיע מול הכיתה של גאנטה.הוא הורג את כולם ומשאיר את גאנטה בחיים.מכיוון שגאנטה הוא היחיד שנשאר בחיים אז חושבים שהוא רצח את כול תלמידי הכיתה.אף אחד לא מאמין לו שהוא לא רצח את ילדי כיתתו.
    הוא נעמד לדין ונאסר עליו גזר דין מת
    הוא מגיע לכלא פרטי בשם דדמן ורדלנד.כלא שבו רואים את האסירים עושים כול מיני מופעים הזוים.
    גאנטה פוגש שם כול מיני חברים ואויבים והוא מנסה להשאר חי ולא למות.בין היתר הוא מכיר את שירו ילדה מוזרה שאף אחד לא יודע מה היא.
    גאנטה גם מבקל כוחות מוזרים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי גאנחשנ''ד צפה בהודעה
    למה אתה חושב שהיה פסיכית?

יום אחד איש בצע בגדים אדום מופיע מול הכיתה של גאנטה.הוא הורג את כולם ומשאיר את גאנטה בחיים.מכיוון שגאנטה הוא היחיד שנשאר בחיים אז חושבים שהוא רצח את כול תלמידי הכיתה.אף אחד לא מאמין לו שהוא לא רצח את ילדי כיתתו.
    הוא נעמד לדין ונאסר עליו גזר דין מת
    הוא מגיע לכלא פרטי בשם דדמן ורדלנד.כלא שבו רואים את האסירים עושים כול מיני מופעים הזוים.
    גאנטה פוגש שם כול מיני חברים ואויבים והוא מנסה להשאר חי ולא למות.בין היתר הוא מכיר את שירו ילדה מוזרה שאף אחד לא יודע מה היא.
    גאנטה גם מבקל כוחות מוזרים
    ילד בן 14 שנכנס לכלא ומואשם ברצח מלא דם בית כלא שהוא קרקס מתעלל, זה גאוני ופסיכי בו זמנית!!

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    ילד בן 14 שנכנס לכלא ומואשם ברצח מלא דם בית כלא שהוא קרקס מתעלל, זה גאוני ופסיכי בו זמנית!!
    צודק זה באנמת פסיכי וגם הזוי
    התחרוית שהם עושים לאסירים ועוד נותנים את זה לראות לאנשים בתי ספר.לא היתי רוצה לראות מופע כזה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. bbuuuii
    כמעט נכנסתי לספויילר... זה מגרה... ואני אסיים אלכימאי המתכת ואז אני יתחיל לראות את מה שליאור הראה (זה נשמע ממש מגרה, אני אוהב פסיכים!) אחרי זה את של מור... ליאור תהיה זמין כי אני מתישהו יבקש פרקים להורדה....

Spoiler ספוילר

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    מה דעתכם לדבר על נארוטו? תמיד עושים את זה, אז למה לא?

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Minato צפה בהודעה
    מה דעתכם לדבר על נארוטו? תמיד עושים את זה, אז למה לא?
    יש לך נושא לדבר עליו שקקשור לנארוטו?
    כמעט נכנסתי לספויילר... זה מגרה... ואני אסיים אלכימאי המתכת ואז אני יתחיל לראות את מה שליאור הראה (זה נשמע ממש מגרה, אני אוהב פסיכים!) אחרי זה את של מור... ליאור תהיה זמין כי אני מתישהו יבקש פרקים להורדה....
    זה אנימה יחסית חדשה יצאו לו רק 7או 8פרקים
    כנס לאתר של KAT הם מתרגמים את האנימה הזאת לעברית.(אם אתה רוצה לצפות בעברית) אם אתה רוצה באנגלית אני יכול להביא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    עדיף לך להתחיל משלי כי לדדמן יצאו רק 6 פרקים בנתיים וממה שהראתי לך סיימו כבר הכל למרות שיש סיכוי שתהנה יותר מדדמן(אנימה של 2008 מול אנימה של 2011 XD )

12. bbuuuii
    חח השנה בכלל לא משנה
    מחברת המוות יצא ב2006 ולדעתי זה הרבה יותר טוב מהרבה אנימות חדשות...

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אבל הציור משתנה הכלים וכו'...

14. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    מי ראה את האנימה רנמה 1/2?
    זו אחת האנימות אם לא ה...
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

15. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    אני רואה אחלה אנימה!!
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •