טוב, לאחר שרותם הסביר שזה המקום לשתף בו אנשים במה שקרה... אז ...
טוב, אז ככה זה...
לפני כחודש, בחופשת פסח, הלכתי להחליף ספרים בספרייה, וכשחזרתי, ראיתי את שחורי, שהיא חתולת רחוב נורא חמודה, אבל יש לה פשפשים. לעיתים רחוקות אני מלטפת אותה. לא עמדתי בפיתוי וקראתי לה. הנחתי את הספרים בצד והרמתי את שחורי עלי. ליטפתי אותה עוד ועוד עד שרציתי לעלות. בזהירות נתתי לשחורי לרדת ממני, ועליתי עם הספרים. אחרי כמה שעות נכנסתי למקלחת והרגשתי גירוד קל וכאב גרון. כשסיימתי להתקלח, הלכתי לשטוף ידיים שוב ולשתות תה. בבוקר המחרת לא יכולתי לקום והרגשתי כאב נוראי, פשוט כאב ראש חזק היה לי כשקמתי. החלטתי להשאר במיטה. לאחר תקופה של סבל, הלכנו לרופאה, אבל היה קצת קשה, כי זה היה יום שישי. היא הפנתה אותנו לבית חולים קפלן, ולשם נסענו. כשהגענו, עשו לי כמה בדיקות, ולאחר מכן עשו לי בדיקת דם. רצו לעשות לי עירוי, אך לא הסכמתי, העדפתי לאכול בנורמליות במקום זה. אחרי הבדיקת דם, הפנו אותי לצילום ריאה. הלכתי להצטלם וחטפתי חום כשראיתי שעל החולצה של האיש שעושה צילום רנטגן, כתוב: "מנתח". רציתי לברוח, אבל בכל זאת נכנסתי וזה לא כאב ממש, רק המכשיר שהייתי צריכה לגעת בו היה קפוא ממש. אחרי תקופה מסויימת, חזרנו ללימודים, אבל בשעה השלישית ללימודים, הרגשתי כאב ראש נורא ושיעול בלתי פוסק תקף אותי. הזעיקו את ההורים שלי והם לקחו אותי חזרה הביתה. אחרי שבוע שנשארתי בבית הרגשתי הקלה בשיעול. הוריי הסבירו לי שהמערכת החיסונית שלי חלשה כרגע ואסור לי ללטף את שחורי או את החיות שלנו בבית. הייתי עצובה מאוד, אבל אחרי כמה ימים הרגשתי הרבה יותר טוב. אחרי די הרבה זמן, ביום העצמאות, הרגשתי ששיעול שוב תוקף אותי והבנתי שהצטננתי. אחרי כמה ימים זה הלך ונעשה גרוע. נשארתי בבית במשך יומיים וסבלתי כל כך. אחרי זמן מה התחלתי להרגיש הקלה מכל המחלות האלו. עכשיו אני מרגישה יותר טוב, אבל הרופאה אומרת לי להשאר בבית עוד כמה ימים ולא להתקרב לבעלי חיים. אני מקווה שארגיש יותר טוב, אבל אני לא חושבת שכל זה קשור לשחורי, מה אתם חושבים?