איתי שכטר וגילי ורמוט יצאו בשישי לפנות בוקר לגרמניה כדי לסכם את מעברם לקייזרסלאוטרן, שסיימה את העונה החולפת במקום השביעי בבונדסליגה. החלוץ כבר עבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות במועדון הגרמני, הקשר עדיין לא נבדק מאחר שרק לאחרונה עבר ניתוח.
התנאים של שני השחקנים כבר סוכמו עם ראשי הקבוצה הגרמנית, זאת באמצעות סוכניהם רונן וגלעד קצב, כעת נשאר לקייזרסלאוטרן רק להשלים את ההעברה אל מול הפועל תל אביב. על פי ההסכם, כוכבי הפועל ת"א יחתמו לשלוש שנים וישתכרו כל אחד כ-600 אלף יורו בעונה.
אלמוג כהן אמר לאתר ערוץ הספורט: "אני כבר מחכה למשחק נגדם. אין לי ספק שהם ישדרגו את הקבוצה. מה שבטוח, אם הם יצטרכו עזרה אהיה שם בשבילם. אני נרגש שיהיו שני ישראלים נוספים בבונדסליגה".
כזכור, יושב הראש של קייזרסלאוטרן סטפן קונץ כבר היה בארץ במטרה לעקוב אחר שני השחקנים וכן הועברו לו סרטונים של ורמוט, ממנו מאוד התרשם. עם שובם ארצה יערכו ורמוט ושכטר מסיבת עיתונאים מאולתרת בנתב"ג.
קייזרסלאוטרן, שזכתה בעבר ב-4 אליפויות גרמניה (האחרונה ב-1998), סיימה עונה מוצלחת מאוד מבחינתה כשהגיעה למקום השביעי בבונדסליגה שנה אחת בלבד לאחר שעלתה לליגה הבכירה. הקבוצה מחפשת מחליף לחלוץ המצטיין שלה העונה, סרדאן לאקיץ' הקרואטי, שהבקיע 16 שערים במדי "השדים האדומים". בחודש הבא יצטרף לאקיץ' לוולפסבורג של פליקס מגאת'.
http://www.sport5.co.il/HTML/article...64.100660.html
קרדיט לערוץ 5.
שיהיה להם בהצלחה,
קבוצה טובה ויהיה להם כיף שם בגרמניה.