רון
אתה בלבאזור והפרוסור יוצאים מהמעבדה הפרופסור אומר "כדאי שניתפצל אני ילך לדרך 1 ואתה תחפש בעיר"
אתם מתפצלים ואחרי כמה דקות אתה רואה עובר אורח שנראה מפוחד מאוד
בארי
אמרתי שהפיג'י גם פוגע בך לא אמרתי שהוא גם נפגע התכוונתי שהוא פגע מיד אחרי שפיקאצ'ו חישמל אותך
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
"מה קרה לך?!" אצרח לעבר האיש ואז ארוץ אחריו ואתפוס אותו ביד כדי לגלות פרטים עם הוא יודע מי הרס את המעבדה.רון
אתה בלבאזור והפרוסור יוצאים מהמעבדה הפרופסור אומר "כדאי שניתפצל אני ילך לדרך 1 ואתה תחפש בעיר"
אתם מתפצלים ואחרי כמה דקות אתה רואה עובר אורח שנראה מפוחד מאוד
בן
צ'ארמנדר לא מצליח להשתחרר מהחוטים וווידל ממשיך במתקפה הבעה שלו Posion Sting הוא פוגע ישירות צ'ארמנדר נפגע בחוזקה לבסוף הוא מצליח להשתחרר מהחוטים ווידל מתחיל במתקפת Tackle
רון
"שני אנשים עם כובע אדום מוזר בדיוק עברו פה והיה להם שק כזה היה נראה שיש בו כדורים או משהו כזה הם רצו לכיוון ההוא" והוא מצביא לשמאלך אתה הולך לכיוון ההוא וצועק לו "תודה" אתה ממשיך בכיוון ההוא ורואה שני אנשים סוחבים שק בדיוק כמו התיאור שנתן לך האיש![]()
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
FC:
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
"באלבזור תקוף אותם בדחיפה!" אפקוד על באלבזור, "ואז תתפוס אותם בזרע מציצה (Leed Seed)!" אוסיף.רון
"שני אנשים עם כובע אדום מוזר בדיוק עברו פה והיה להם שק כזה היה נראה שיש בו כדורים או משהו כזה הם רצו לכיוון ההוא" והוא מצביא לשמאלך אתה הולך לכיוון ההוא וצועק לו "תודה" אתה ממשיך בכיוון ההוא ורואה שני אנשים סוחבים שק בדיוק כמו התיאור שנתן לך האיש
בארי
תזכור שאם אין לך פוקימון לא תוכל להתקדם...
---------------------
הפיג'י לא רואה כלום ונפגע חזק אבל הוא עדיין עוצמתי (תזכור שלזריקת אבנים אין השפעה כמו למתקפה בטח שלא מתקפת חשמל) הוא מנסה לכוון ולהשתמש בGודא והוא מצליח והרוח באה לכיוונך
רון
הוא פוגע בהם אבל הליץ' סייד לא פוגע "צא ג'יודוד" אומרים שניהם והם מוציאים מהפוקדורים ג'יודודיםאחד מהם אומר "תשתמש בRock Throw " והשני אומר "תשתמש בTackle"! המתקפות מכוונות ישר אל בלבאזור
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
FC:
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
"באלבזור תתחמק מהמתקפות במהירות!" אפקוד על באלבזור, "תשתמש בזרע מציצה ואז בדחיפה על הפוקימונים!"רון
הוא פוגע בהם אבל הליץ' סייד לא פוגע "צא ג'יודוד" אומרים שניהם והם מוציאים מהפוקדורים ג'יודודים אחד מהם אומר "תשתמש בRock Throw " והשני אומר "תשתמש בTackle"! המתקפות מכוונות ישר אל בלבאזור
רון
הג'יודוד שהשתמש בזריקת אבנים מפספס והשני פוגע בלבאזור לא נפגע הרבה בלבאזור פוגע אחד מה ג'יודודים בזרע מציצה ומפספס בבלימה "תשתמשו בגלגול!" שני הגיודודים מכוונים גילגול על בלבאזור
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
FC:
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
אדם
הם מניחים את האבן ואחד מהם צועק "אתה מעז להתעסק איתנו?! צא ג'יודוד!" השני צועק "צא ריהורן!"
הם זורקים את הפוקדורים ויוצאים ג'יודודוריהורן
אחד צועק "ריהורן מתקפת קרן על איווי!"
השני צועק "מתקפת זריקת אבנים על פיג'י!" פיג'י נפגע בצורה גבוה ונופל על האדמה איווי נהדף אחורנית אך ממשיך לעמוד על הרגליים הריהורן וג'יודוד לא נפגעים כלל...
"ג'יודוד Tackle על איווי!" "ריהורן Take Downעל פיג'י!" הם פוקדים על הפוקימונים שלהם
בארי
אתה שומע בזמן שאתה מנגב את העיניים "פי-קא-צ'ו!!!" אתה רואה שפיקאצ'ו חזר ועוצר את פיג'י מהמתקפה הבאה שלו
פיג'י בורח ופיקאצ'ו בא אליך "פיקה!"
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
FC:
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
כינוי בפורום:
משתמש רשום
שם: יונתן (במשחק מקס)
רקע: מקס נולד במחוז הוואן למשפחה עם 2 אחים,אבא ואמא כשמקס היה קטן היה לו משעמם הוא רצה לדבר על פוקימונים כדי לדעת עליהם עוד אבל אביו לא הבין כל כך בפוקימונים כי היה מתאם,כשמקס היה בן 6 הוריו התגרשו ואמו התחתנה שוב עם איש אחר למרתו שהוא היה רק אביו החורג של מקס,מקס אהב לדבר איתו. יום אחד האבא החורג של מקס יצא מהבית לעבודה,מקס חיכה לו הרבה יותר זמן מהרגיל אך עד היום לא חזר,בחדשות מקס שמע שאדם נרצח על ידיד צוות עתיק ונשבע לינקום מתי שיצא למסעו..
פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור:לא לגעת
חפצים:3000$ שק שינה 5 פוקדורים פוקידע
הערות:X
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)