עזרו לי בבקשה ....ניסיתי להוריד את המשלק פוקימון יהלום ופנינה אלף פעם וגם את האימולטורים ולא עובד כלום!!!!!!!!!& #33;!!!! אני לא כלכך מבין בזה ..........מישהו מוכן לעזור לי??????![]()
אני מצתרף לבקשה...Originally posted by itayn@Sep 27 2008, 12:00 PM
עזרו לי בבקשה ....ניסיתי להוריד את המשלק פוקימון יהלום ופנינה אלף פעם וגם את האימולטורים ולא עובד כלום!!!!!!!!!& #33;!!!! אני לא כלכך מבין בזה ..........מישהו מוכן לעזור לי??????![]()
הורדתי אימולטור והוא עובד (נראה לי...) אבל כשאני מוריד את המשחק זה אומר לי לפני זה שזה קובץ לא ידוע (הוא נראה כמו דף לבן ולא כמו תיקייה שאפשר לפתוח...).Originally posted by stm@Sep 27 2008, 04:23 PM
מה בדיוק לא עובד לכם?
באיזה שלב נתקעתם?
אני מקווה שתצליח לעזור לי...וגם לאיתן...
אם הורדת את קובץ המשחק עצמו, עליך פשוט להכנס לאמולטור ולבחור בקובץ המשחק.Originally posted by טאזוסמניה@Sep 27 2008, 06:28 PM
הורדתי אימולטור והוא עובד (נראה לי...) אבל כשאני מוריד את המשחק זה אומר לי לפני זה שזה קובץ לא ידוע (הוא נראה כמו דף לבן ולא כמו תיקייה שאפשר לפתוח...).
אני מקווה שתצליח לעזור לי...וגם לאיתן...
אם לא, אז כנראה הורדת קובץ rar (מה שיותר סביר שקרה), ובשביל לפתוח קובץ כזה צריך את התוכנה winrar, אחרת לא תוכל להכנס למשחק.
תחפש בגוגל winrar, תוריד את התוכנה ותתקין.
אז תפתח את הקובץ, תוציא את הקבצים שנמצאים בתוך הראר, ואחד מהם יהיה קובץ המשחק (קובץ המשחק נגמר ב-nds).
תודה רבה לך!!!...סוף סוף אני יכול לשחק במשחק הזה!!!Originally posted by stm@Sep 27 2008, 07:07 PM
אם הורדת את קובץ המשחק עצמו, עליך פשוט להכנס לאמולטור ולבחור בקובץ המשחק.
אם לא, אז כנראה הורדת קובץ rar (מה שיותר סביר שקרה), ובשביל לפתוח קובץ כזה צריך את התוכנה winrar, אחרת לא תוכל להכנס למשחק.
תחפש בגוגל winrar, תוריד את התוכנה ותתקין.
אז תפתח את הקובץ, תוציא את הקבצים שנמצאים בתוך הראר, ואחד מהם יהיה קובץ המשחק (קובץ המשחק נגמר ב-nds).
יש מצב שאתה מביא לי הורדה של פוקימון פלטינום?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)