חיות אחרות
חשבתי לכתוב סיפור חדש, אבל הפעם לא על פוקימון, אלא על חיות. הנה תקציר: בעולם רחוק, שבו ישנן אך ורק חיות, קורים כל הניסים וכל הקסמים. חיות יפות ושונות, יכולות לדבר. אך הנה הגיע היום הנורא: שליטי העולם הגיעו, אריה המים ולביאת האש. מהיום הזה, הם שלטו באכזריות והפכו את העולם לגיהנום. עד שהגיע צוות נצח. צוות נצח נשבע להגן על העולם ולהפיל את שליטי העולם מהשלטון. אך האם הם יצליחו? האם זה קל כמו שהם חושבים? נותרה רק תקווה לעולם...
~צוותים~
צוות נצח
לוחמים בצוות:
קוקופילס- לוחם עשב
פיליס-לוחמת אש
יתגלה בהמשך...
צוות איקס
לוחמים בצוות:
יתגלה בהמשך...
צוות הלוחמה
לוחמים בצוות:
יתגלה בהמשך...
עוד צוותים יתגלו בהמשך...
~דמויות~
שליט העולם
שליטת העולם
קוקופילס-הגיבור הראשי
פיליס-גיבורה משנית
בריאנה-???
~פרקים~
פרק 1- כוחות הטבע!
פרק 2- התגנבות חשאית
פרק 3- פוגשים את בריאנה!
פרק 1- כוחות הטבע!
עוד יום חסר אונים ומעורר רחמים עובר לו. "נמאס לי כבר, אני צריך שמישהו יעזור לי להביס את שני השליטים הנוראיים." אמר קוקופילס בעצב. "אני אשמח לעזור..." קוקופילס שמע לחישה ברוח. קוקופילס נבהל מעט אך נרגע ברגע. הוא החל לחזור לביתו השקט בצעדים כבדים.
קוקופילס החל ללכת וראה מימינו, במרחק של 100 מטרים בערך, המון סלעי ענק. מתוך הסלעים נצץ אור ירוק מוזר. קוקופילס הלך אל עבר האור הירוק בשקט ובחשד. בעודו הולך, הוא ראה צל מתחמק אל בין הסלעים. כאשר קוקופילס הגיע אל האור הירוק, הוא הושיט ידו אליו וניסה לגעת בו. לפתע, בהבזק מהיר של כשנייה, האור הירוק עטף את קוקופילס השועל, וגרם לו לקפוא. האור זחל לאט אל פיו, ונכנס לתוך קוקופילס.
לפתע, קוקופילס החל להשתנות: ידיו הרגילות כוסו עלים שצמחו עליו, וציפורניו הפכו לאבנים. אוזניו הפכו לגדולות ונאות, ומראשו צמח עלה ארוך ודק. זנבו הנאה הפך בן רגע לתלתן בעל ארבעה עלים, וגופו הפך לשרירי וגבו כוסה שריון מאבן. "מה קורה לי?!" קוקופילס שאל בצעקה חנוקה.
"גם אתה?" קוקופילס שמע קול מבין השיחים הקרובים וראה מאחוריהם אור אדום צהוב זוהר. שועלה חמודה יצאה מבין השיחים וקרבה לקוקופילס. "היי, אני פיליס." השועלה אמרה. "אני קוקופילס." הוא ענה לה. "אני אסביר לך מה קרה כאן... כל חיה שיש לה תכונות טובות ולב רך ונחמד, מוצאת אור זוהר והופכת ללוחמת מסוג מסויים. כמו שאתה רואה, הפכת ללוחם עשב, אני לוחמת אש." פיליס אמרה. "עכשיו, שלח את ידך אל העץ ששם ותתרכז. דמיין שאתה מרים אותו, או שאתה מצמיח אותו, או מעיף אותו." פיליס אמרה והצביעה על עץ קרוב. קוקופילס כיוון ידו אל העץ והתרכז. תוך שניות ספורום, הוא הצמיח אותו לעץ ענק!
"יפה!" פיליס אמרה. "זה מאוד...?" פיליס החלה לדבר אך בלמה פיה כאשר ראתה חיות במדים של צבא השלטון. " מ..מה אתם.. רוצים???" שאלו קוקופילס ופיליס ביחד.
המשך יבוא...
מקווה שאהבתם... את הרעיון ואת הפרק...