Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    חיות אחרות
    חשבתי לכתוב סיפור חדש, אבל הפעם לא על פוקימון, אלא על חיות. הנה תקציר: בעולם רחוק, שבו ישנן אך ורק חיות, קורים כל הניסים וכל הקסמים. חיות יפות ושונות, יכולות לדבר. אך הנה הגיע היום הנורא: שליטי העולם הגיעו, אריה המים ולביאת האש. מהיום הזה, הם שלטו באכזריות והפכו את העולם לגיהנום. עד שהגיע צוות נצח. צוות נצח נשבע להגן על העולם ולהפיל את שליטי העולם מהשלטון. אך האם הם יצליחו? האם זה קל כמו שהם חושבים? נותרה רק תקווה לעולם...

~צוותים~

צוות נצח
    לוחמים בצוות:
    קוקופילס- לוחם עשב
    פיליס-לוחמת אש
    יתגלה בהמשך...

צוות איקס
    לוחמים בצוות:
    יתגלה בהמשך...

צוות הלוחמה
    לוחמים בצוות:
    יתגלה בהמשך...

עוד צוותים יתגלו בהמשך...

~דמויות~

שליט העולם
    שליטת העולם
    קוקופילס-הגיבור הראשי
    פיליס-גיבורה משנית
    בריאנה-???

~פרקים~

פרק 1- כוחות הטבע!
    פרק 2- התגנבות חשאית
    פרק 3- פוגשים את בריאנה!
    פרק 1- כוחות הטבע!
    עוד יום חסר אונים ומעורר רחמים עובר לו. "נמאס לי כבר, אני צריך שמישהו יעזור לי להביס את שני השליטים הנוראיים." אמר קוקופילס בעצב. "אני אשמח לעזור..." קוקופילס שמע לחישה ברוח. קוקופילס נבהל מעט אך נרגע ברגע. הוא החל לחזור לביתו השקט בצעדים כבדים.

קוקופילס החל ללכת וראה מימינו, במרחק של 100 מטרים בערך, המון סלעי ענק. מתוך הסלעים נצץ אור ירוק מוזר. קוקופילס הלך אל עבר האור הירוק בשקט ובחשד. בעודו הולך, הוא ראה צל מתחמק אל בין הסלעים. כאשר קוקופילס הגיע אל האור הירוק, הוא הושיט ידו אליו וניסה לגעת בו. לפתע, בהבזק מהיר של כשנייה, האור הירוק עטף את קוקופילס השועל, וגרם לו לקפוא. האור זחל לאט אל פיו, ונכנס לתוך קוקופילס.

לפתע, קוקופילס החל להשתנות: ידיו הרגילות כוסו עלים שצמחו עליו, וציפורניו הפכו לאבנים. אוזניו הפכו לגדולות ונאות, ומראשו צמח עלה ארוך ודק. זנבו הנאה הפך בן רגע לתלתן בעל ארבעה עלים, וגופו הפך לשרירי וגבו כוסה שריון מאבן. "מה קורה לי?!" קוקופילס שאל בצעקה חנוקה.

"גם אתה?" קוקופילס שמע קול מבין השיחים הקרובים וראה מאחוריהם אור אדום צהוב זוהר. שועלה חמודה יצאה מבין השיחים וקרבה לקוקופילס. "היי, אני פיליס." השועלה אמרה. "אני קוקופילס." הוא ענה לה. "אני אסביר לך מה קרה כאן... כל חיה שיש לה תכונות טובות ולב רך ונחמד, מוצאת אור זוהר והופכת ללוחמת מסוג מסויים. כמו שאתה רואה, הפכת ללוחם עשב, אני לוחמת אש." פיליס אמרה. "עכשיו, שלח את ידך אל העץ ששם ותתרכז. דמיין שאתה מרים אותו, או שאתה מצמיח אותו, או מעיף אותו." פיליס אמרה והצביעה על עץ קרוב. קוקופילס כיוון ידו אל העץ והתרכז. תוך שניות ספורום, הוא הצמיח אותו לעץ ענק!

"יפה!" פיליס אמרה. "זה מאוד...?" פיליס החלה לדבר אך בלמה פיה כאשר ראתה חיות במדים של צבא השלטון. " מ..מה אתם.. רוצים???" שאלו קוקופילס ופיליס ביחד.

המשך יבוא...

מקווה שאהבתם... את הרעיון ואת הפרק...
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 05-31-2011 בשעה 04:01 PM
    Spoiler ספוילר

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    קצר. הפרק צריך להיות יותר ארוך...
    נשמע נחמד.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. משתמש מנוסה
    זה יותר סוג של פרק פתיחה כזה, רקע כללי.
    תודה רבה!
    פרק חדש מחר!
    Spoiler ספוילר

4. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    אסור לעשות פרק כזה, נראה לי.
    אני אחכה לפרק הבא.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

5. משתמש מנוסה
    לא ידעתי...
    טוב, אז אני אעשה עוד פרק:

פרק 2- התגנבות חשאית
    באותה שנייה קפצו כל החיילים על שני השועלים חסרי האונים. החיילים גררו אותם אל ארמון שני השליטים והביאו אותם אל בית המשפט. לאחר שהשופט קבע כי השועלים אשמים בגניבת כוחות, מעשה אסור בעם החיות, השועלים הועברו לבית הסוהר. שני דובים חמודים לקחו את השועלים באזיקים ושתי שומרות באו כדי שלא יברחו. לאחר מספר דקות, שני השועלים הוכנסו לכלא. אחרי כמה ימים של שיעמום מטריף בכלא, חיילת הביאה לשועלים משקאות טרופיים מיוחדים עם ענף בתוכם! שני השועלים לקחו את המשקאות ללא היסוס והודו לחיילת. "אני אעזור לכם. תצמיח את הענף ותשתמש בו כדי לברוח." החיילת אמרה ונתנה לפיליס מצית. "אני חושבת שגם זה יועיל." היא לחשה. "טוב, תודה רבה לך! אבל כדאי שתלכי, שלא תסתבכי בצרות." שני השועלים הודו לה. קוקופילס שתה את המשקה והצמיח את העץ והפך אותו לשתי חרבות, אחת לו ואחת לפיליס. פיליס לקחה את המצית והבעירה את זנבה, שכיבו אותו כעונש וכדי שלא יברחו. פיליס החזיקה את המצית ונשפה את על הסורגים. אחרי מספר דקות הסורגים העלובים הותכו והם יכלו לברוח! קוקופילס ופיליס ויצאו מהתא הקטן וראו דלת יציאה פתוחה לרווחה. הם הלכו אל הדלת בזהירות ונכנסו בהפתעה, בעוד הם תוקפים את השומרים שהיו שם. הם ברחו משם והגיעו לחומת ענק. קוקופילס נזכר שהוא יכול גם להשתמש בחרבות או בעץ בתור כלי עזר. הוא שבר את האבנים עם החרב שלו ויצא החוצה עם פיליס. "רוצי!" צעק לה קוקופילס. שניהם רצו ורצו ורצו עד שהחשיך לגמרי. פתאום פיליס קראה: "זה הבית שלי! כנס, מהר!" היא קראה לקוקופילס. שניהם נכנסו לבית של פיליס מותשים לגמרי. הם החליטו לקיים לילה לבן כדי להתייעץ ולחשוב ביחד על סיבות ורעיונות נגד השליטים. "קודם כל, הואשמנו כי קיבלנו כוחות, ורק לשליטים מותר לקבל כוחות, כן?" פיליס אמרה. "מה לדעתך יכול להביס אותם?" פיליס שאלה "טוב, את מלך המים יהיה קל להביס. הרי עשב טוב יותר ממים. אבל צריך תוכנית נגד מלכת האש." קוקופילס אמר. "אני חושבת שכדאי לחפש חבר מים בנוסף, מה דעתך?" פיליס שאלה. "נכון, אבל איפה נמצא כזה?" שאל קוקופילס. "אולי נלך למקום הכי נורמלי למצוא בו חיות מים? לאגם, לאוקיינוס, לים?" פיליס חייכה במסתוריות מוזרה.

המשך יבוא...

יותר טוב?
    מקווה שאהבתם, שוב >.<
    Spoiler ספוילר

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    מעניין
    הייתי שמח לקרוא עוד פרקים
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. משתמש מנוסה
    תודה לכולם!
    עוד פרק חדש פורסם!

פרק 3- פוגשים את בריאנה!
    "טוב, אז בואי נלך לשם." אמר קוקופילס. "לאן זה לשם, בדיוק?" שאלה פיליס. "בואי לאוקיינוס, זה מקום ענק ושם רוב כוחות המים נמצאים." אמר קוקופילס. שניהם קמו ממקומם. קוקופילס יצא מהבית בשקט וחזר לביתו. בוקר המחרת. קוקופילס יצא מביתו והתארגן עם מקלות קטנים ליתר ביטחון, ופיליס לקחה מצית חדש ונקי מביתה והבעירה את זנבה מחדש. שניהם יצאו החוצה והלכו אל עבר האוקיינוס המבודד. אוקיינוס המחילה. פיליס הגיעה ראשונה לאוקיינוס וחיכתה לה. "מתי הוא כבר יבוא?" פיליס שאלה בדאגה. אחרי שעה, פיליס קמה מן הסלע שעליו ישבה, והביטה סביבה. "מוזר..." פיליס אמרה. לאחר כמה שניות פיליס משעה רחש מבין השיחים. מן השיחים יצא קוקופילס שנראה מותש כאחרי קרב. "מה קרה, קוקופילס?" פיליס רצה לכיוונו בדאגה. "הלכתי לפה שנחת ולפתע קפץ עלי ארמדיל קשת ודוב אבן וסביבינו עמדו כמה סוסי כח! הם תקפו אותי, אבל הצמחתי את העצים והם ברחו... הם פצעו אותי די קשה..." קוקופילסאמר ולשנייה השתתק ונפל ארצה באיבוד הכרה. "קוקופילס!" פיליס צעקה. "מי זה..?.." נשמע קול נשי מן המים. "?" לפתע מן המים קפץ סוסון ים, שברגע שנגע באדמה, הצמיח רגליים. "מה אתם עושים ליד החוף שלי?" שאל הסוסון ים. "אנחנו חיפשנו לוחם מים... תוכלי לעזור לנו למצוא כזה..?" פיליס שאלה בחשש ופחד. "לוחם מים? מצאתם את החיה הנכונה!" סוסון הים אמר והרים ידיו בהתרכזות. לפתע, המים החלו להעלום קצף, והם עלו לאט לאט לגודל של צונאמי. סוסון הים הוריד ידיו במהירות והמים החלו לרדת על השועלים! באותה שנייה שהמים כמעט הצליפו בשניהם, סוסון הים נשף בכח והמים קפאו! "אתה תוכל לעזור לנו?" פיליס שאלה. "את מדברת אלי?" הסוסון שאל. "מי עוד נמצא פה חוץ מסוסון הים שמולי ומשני השועלים שעומדים מולך?" פיליס שאלה. "אני נקבה בכלל. אני אשמח לעזור לכם במה שתרצו." הסוסה אמרה. "שמי בריאנה. ואתם?" שאלה בריאנה. "אני פיליס, וזה..." פיליס החלה לומר. "... סאק. שמי הוא סאק." קוקופילס אמר. "פיליס הביטה בו בתמיהה, אך שתקה. "טוב פיליס ו.. אה.. סאק..?" בריאנה אמרה. "במה אתם צריכים עזרה?" בריאנה שאלה. "אנחנו רוצים להביס את שליטי העולם." אמרו שני השועלים פה אחד. "אני.. אחשוב על זה." בריאנה אמרה ונכנסה חיש למים. "למה אמרת שקוראים לך סאק?" פיליס שאלה. "אסור לבטוח בה עדיין. רק כשהיא תוכיח את עצמה, אז נוכל לגלות לה הכל." קוקופילס אמר. "בינתיים תפני אלי בתור סאק כדי לא לעורר חשד." הוא אמר. "אני מתערבת איתך שהיא לא חשודה בשום דבר!" פיליס אמרה. "אנחנו עוד נראה..." אמר קוקופילס.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    סיפור נחמד. המשך כך!

9. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הסיפור נפלא .
    יש לך פרקים שכתובים טוב ,אני הייתי אומר שאולי אתה מעמיס לעצמך את הסיפור בפסקה אחת שיכול להיות דבר חריג ולא נוח לקריאה.
    הדגם שלך:
    בריאנה אמרה. "במה אתם צריכים עזרה?" בריאנה שאלה. "אנחנו רוצים להביס את שליטי העולם." אמרו שני השועלים פה אחד. "אני.. אחשוב על זה." בריאנה אמרה ונכנסה חיש למים. "למה אמרת שקוראים לך סאק?" פיליס שאלה. "אסור לבטוח בה עדיין. רק כשהיא תוכיח את עצמה, אז נוכל לגלות לה הכל." קוקופילס אמר. "בינתיים תפני אלי בתור סאק כדי לא לעורר חשד." הוא אמר. "אני מתערבת איתך שהיא לא חשודה בשום דבר!" פיליס אמרה. "אנחנו עוד נראה..." אמר קוקופילס.
    תעשה זאת ככה :
    "במה אתם צריכים עזרה?" בריאנה שאלה.
    "אנחנו רוצים להביס את שליטי העולם." אמרו שני השועלים פה אחד.
    "אני.. אחשוב על זה." בריאנה אמרה ונכנסה חיש למים.
    "למה אמרת שקוראים לך סאק?" פיליס שאלה.
    "אסור לבטוח בה עדיין. רק כשהיא תוכיח את עצמה, אז נוכל לגלות לה הכל." קוקופילס אמר.
    "בינתיים תפני אלי בתור סאק כדי לא לעורר חשד." הוא אמר. "אני מתערבת איתך שהיא לא חשודה בשום דבר!" פיליס אמרה
    . "אנחנו עוד נראה..." אמר קוקופילס.
    ועוד דבר שלא אהבתי אצלך , זה את השימוש בצמד "פיליס שאלה " זה לא כזה נוח לקריאה תשתמש יותר ב"שאלה פיליס" שזה יותר עובדתי ומציין את העובדה בצורה טובה יותר , ופיליס שאלה , זה קצת סובייקטיבי בקריאה ,מה שנותן לנו שני פרשנויות ,כאשר אנו זקוקים לאחת.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •