![]()
(קרדיט לי על הכול.)
!Pokemon Ranger & The Formless Ditto
משחק לארבעה,
כל הקודם זוכהD:
אלא אם הקודם זה איזה נעב שאני אחליט לא לקבלO:
עלילה:
"יש!תפסתי אותו!" אתם מרימים את הפוכדור החדש בגאווה.
ועוד לפני שאתם מספיקים להתענג על הרגע, הריינג'ר-ביפר שלכם מצפצף.
"כן,ג'ק," אתם אומרים בעצבנות.
"קוראים לי ג'קסון,ואת\ה יודע\ת שאני שונא שקוראים לי ג'ק. אני היועץ הטכני, לא פחית של קולה. "
'ג'ק הזה והעדכונים המיותרים שלו', אתם חושבים בעצבנות.
"טוב,זה משהו דחוף? אני באמצע משימת רשות פה."
"זה ועוד איך משהו דחוף. אנחנו צריכים אותך בבסיס עכשיו."
"כמה דחוף?"
"מאוד דחוף, לא ראיתי את המפקד כל כך מעוצבן מאז שהטוטודייל הזה כמעט הוריד לו את האף בביס אחד."
"כל כך דחוף?" ,את\ה מתפלא. כשהמפקד היה עצבני, הוא היה עצבני.
"כן. אין זמן. בוא\י עכשיו."
"אתה יכול לפחות לומר על מה זה?"
"זוכר\ת את האוניקס הכחול מרוקורייל?"
"זה שהיה כחול אבל לא זוהר?"
"בדיוק. זוכר\ת שהוא לא זז בכלל?כמו פסל?"
"בגלל זה שלחו אותי לשם."
"אז גילינו למה."
"מה?!" את\ה צועק לתוך המיקרופון. את\ה עבדת כמעט חודש על הקייס הזה.
"כן. אני קצר בזמן. נראה אותך במפקדה."
והוא ניתק את הקשר.
ועכשיו הסבר ברור יותר(חובה לקרוא!) :
טוב אז במשחק הזה תשחקו לא מאמנים, לא מתאמים וגם לא חברי צוות מרושע. במשחק הזה אתם ריינג'רים. לא, לא פאוור ריינג'ר, ריינג'רים. כן,הבחורים האלה שיש להם מכשיר שגורם לפוקימונים לעשות מה שהם רוצים בלי ללכוד אותם ופועלים לאיכות הסביבה וזה. לא, אתה לא יכול להיות הריינג'ר האדום,פה זה לא פאוור ריינג'ר.
מה המטרה במשחק?
במשחק הזה המטרה שלכם היא למצוא וללכוד(לא לתפוס!) את הדיטו חסרי הצורה.
מה הם הדיטו חסרי הצורה?
הדיטו חסרי הצורה הם חמש תופעות לוואי של ניסוי לא ידוע על דיטו מסוים. הנה מה שאתם יודעים על הדיטו חסרי הצורה עד כה:
-הריינג'רס ועוד כמה אנשים מכנים אותם התופעות.
-הם דומים לדיטו, וכל אחד מהם בצבע שונה.
לא נוראי,נכון? אז הנה מה שאתם יודעים עליהם שהפך אותם לאויב מס' 1 של הציבור.-הם סוג של דיטו פגום. במקום להעתיק את ה D.N.A של פוקימונים, הם "עוקצים" (זאת לא באמת עקיצה,אבל ככה נכנה את זה מפה והלאה) פוקימונים ומחליפים איתם D.N.A.
מה זה אומר? זה אומר שהפוקימונים שהחליפו איתם די-אן-איי, מקבלים את הצבע של חסר הצורה ונשארים בלי יכולת לזוז או לתפקד בכלל. תרופה לא נמצאה עדיין.
ומה קורה לחסר הצורה בהחלפה המזוויעה הזאת? אז זהו-שכלום. הם מקבלים את היכולת להשתנות לפוקימון ה"עקוץ" מתי שהם רוצים(בצבע הרגיל של הפוקימון). קשה מאוד למצוא חסר צורה בצורה המקורית שלו.
לא ידוע אם הם יכולים "לעקוץ" גם בני אדם.
איך אנחנו אמורים לעקוב אחרי דבר כזה?!
בשביל זה יש לכם את ג'ק,ואת הדברים הג'יימס-בונדיים שלו(]:
חוקים:
1. החוקים הגלובאליים וחוקי הפורום תקפים גם כאן.
2. אני מקבל את מי שאני רוצה בלבד. אם לא התקבלתם צריך לחכות לפחות יומיים עד הבקשה הבאה.
3. אני פתחתי את המשחק-אני קובע מה קורה, לא אתם. לדוגמא-
ברור?אני: אתה רואה מישהו מאוד מאוד רשע מנסה להרוג אותך-מה אתה עושה?
שחקן שעובר על חוק מס' 3: אני אתן לו בוקס ואז הוא מת ואני כובש את העולם ונהיה מלך!!!!!!11111אחדאחדאחדאחד אחד
4. כל העתקה של העלילה\כל דבר אחר עלולים להסתיים בטביעה משפטית.
5. שחקן שלא יגיב 4 ימים ברצף בלי לתת לי סיבה מיוחדת יועף מהמשחק.
בבקשה, תצטטו את התגובות שלי כשאתם עונים. גם אני יכול לשכוח דברים מידי פעם.
---
טופס הרשמה:
שם בפורום: בלי משחקים!
שם במשחק: כל שם יתאים.
רקע: שתים עד חמש שורות,אבל לא חובה תזכרו שככל שהרקע ארוך יותר יש לכם יותר סיכויים להתקבל.
אם לא תכתבו רקע אתם עדיין יכולים להתקבל,אבל אתם בטח לא חושבים שאני אקח אותכם ברצינות.
פוקימונים: לבחור 2. אסור אגדיים,אסור שניהם התחלתיים,מפותחים אחרונים(שלישית בלבד) או חזקים מידי. במקרים יוצאי דופן או אם אתם לא בטוחים אני יכול להמליץ לכם.
למה כדאי לרשום אותי: סיבה-שלוש.
שם בפורום:
שם במשחק:
פוקימונים:
למה כדאי לרשום אותי:
תיק: (לא לגעת!)
התחלה:
את\ה מגיעה לבסיס של הריינג'רים. אתה הולך לחדר הישיבות ופותח את הדלת.
"או! סופסוף! " צועק ג'ק.
המפקד יושב בכסא הרגיל שלו ופרצופו אדום מתמיד.
"טוב שהגעת. עכשיו תן לג'ק להסביר לך על התופעות בפרטי פרטים.
"ג'קסון.." ג'ק ממלמל בכעס.
-עכשיו לכו קרוא את ההסבר אם לא קראתם אותו עכשיו.-
"הכול ברור?" ג'ק שואל בהתנשאות.
כל שאלה-לפנות אליי בפרטי~
רשומים:
שם בפורום:Pizza
שם במשחק:יוקי שיי (בהמשכים גיל)
רקע:
יוקי נולד לעשריון העליון.
בעת לידתו אמו מתה והוא נשאר עם אביו לבד בעולם, ולכן השתוקק לאהבת אם אשר לא קיבל בימי ינקותו.
יום אחד, בהיותו בן שלוש- אביו קנה לו את נאמל- הפוקימון הראשון שלו.
כעבור שנתיים הוא גם קיבל את סנוור כדמי חנוכה (או כמתנת חג מולד אם אין חנוכה -.-) ואימן את סנוור ונאמל עד שנאמל הפך לקאמפרט גדול וחזק.
בהיותו בן שמונה הוא חווה מפנה בחייו- אביו אבד נכסיו ובעקבות ההפתעה מת מהתקף לב באביון מוחלט.
יוקי נאלץ לעבוד כדי לשלם את חובותיו של אביו.
במשך הזמן הזה, יוקי רק עם שני פוקימוניו, סבל ועבד בפרך כאשר פוקימוניו מנסים לעודדו בסוף כל יום.
וכך למד יוקי לאהוב פוקימונים ובגיל אחד עשרה- כששילם את כל חובותיו- התחיל לעבוד להצלת פוקימונים והפך לרינג'ר.
תיק: ריינג'ר ביפר,אוהל, אוכל, סמאגר(הדבר הזה שמיידד פוקימונים).
פוקימונים:
קאמרפט-
אייטם:אין
יכולת סיור: שרפה, בלאגן.
מהירות: איטי.
מתקפות:
מפולת
אמנזיה
כוח אדמה
נוצת לבה (10 % שורף)
סנוור
אייטם:אין
יכולת סיור:הסוואה(חלקי),קירור(קל)
מהירות:רגיל
מתקפות:
אבק שלגים(20 % מקפיא)
רשרוש עשב(מרדים)
עלי תער
רוח קרירה (עשוי להאט)
---
שם בפורום:Wolverine
שם במשחק: טורי מקליין
רקע: טורי נולדה בניו-יורק, לאבא רופא מפורסם, לאמא מורה למדיטציה, ושיטות הרגעה רוחנית, ולאח שהיה גדול ממנה בשנתיים.
טורי למדה מקינדר-גרדן, עד סיום בית הספר בבית ספר פרטי, שם למדה אומנויות לחימה והגנה עצמית, כחלק מתוכנית הלימודים של בנות, היא למדה גם למצוא את שיטות המלחמה הטובות ביותר בעזרת פוקימונים- והטעיית האויב בעזרת בחירת פוקימון שלעין חלש- אך הפיכתולחזק בעזרת אימונים אינסטנטיביים. אומנות הלחימה בחרב עיניינה את טורי יותר מכל- והוריה שכרו לה מאמן שילמד אותה. טורי הייתה טובה מאוד גם בג'ודו ובקונג פו. בטורי התאהבו לא-פעם, אך היא לא התעניינה בבן שלא היה לה כיריב ראוי. לטורי יש טיילו קטן, אשר ליווה אותה מאז הייתה בקינדר-גארדן, הוא היפראקטיבי, והוא קיבל מהוריו את התכונה "Aerial Ace", למרות הרמה הגבוהה שהיא דורשת. סבה של טורי היה ג'ון מקליין, שוטר פשוט- עם מעשים גדולים. הוא למד את טורי את חשיבות הצניעות- והתגמול. "זה לא האופי שעושה את הבן-אדם, אלא המעשים שלו."- זה היה המשפט האחרון שטורי שמעה מסבה לפני שהוא נפטר.
תיק:ריינג'ר ביפר,אוהל, אוכל, סמאגר(הדבר הזה שמיידד פוקימונים),חרב(לא לשימוש נגד פוקימונים)
פוקימונים:
טיילו
יכולת סיור:הסוואה,תעופה
מהירות: תעופה-מהיר
אס השמיים(Arial ace)(לא יכול לפספס)
מתכפת כנף
צוות כפול
זריזות(Agilty)(מכפיל את המהירות ב 2-1.5
משתתף ומתחילים.