לא- רשום !
- לא אמרו שאתה מרגל, אמרו שאתה סוכן
- לא עברת אימונים מיוחדים ואתה לא יודע 6 שפות
- לא אמרו שאתה יודע אומנויות לחימה מגיל 4, מטפס הרים ושלושה כוכבים בשחייה .
תערוך ותהיה רשום .
לא- רשום !
- לא אמרו שאתה מרגל, אמרו שאתה סוכן
- לא עברת אימונים מיוחדים ואתה לא יודע 6 שפות
- לא אמרו שאתה יודע אומנויות לחימה מגיל 4, מטפס הרים ושלושה כוכבים בשחייה .
תערוך ותהיה רשום .
שם משתמש:nova
שם במשחק:אפס
גיל במשחק:18
גיל באמיתי:14
רקע: אפס נולד בסין בגיל 3 הגיע לישראל וכולם ירדו עליו בגלל שמו.
תמיד שרק עיצבנו אותו הוא היה הולך להלשין והילדים בכיתה ממש שנוא אותו!
תמיד אמרו לו שכשהוא יהיה גדול הוא יהיה בלש.
כשהגיע לגיל 15 הוא שם לב למשהו מוזר בשכנים,תמיד הם מסתירים את פניהם.
הוא ניסה לברר לברר למה ופרץ לביתם,כאשר הם הראו את הפנים שלהם הבין אפס
שהם מבוקשים והלך למשטרה,הם רצו להפוכו לשוטר אך הוא לא רצה..
ציוד:משקפת,פנס,אוכל,מים,סירת קאנו מתקפלת.
אבן:טלקנזיס
הערות:טלפטיה בהמשך :d
נערך לאחרונה על ידי 7, 06-01-2011 בשעה 03:01 PM
HALA MADRID
ספוילר
מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
ירידה מהתאריך:2.8.11
ספוילר
PUTA BARCELONA
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
אפס- הייתי שמח עם הייתה מעלה קצת את הרמה של הרקע, כי זה קצת פשוט ולא נוח לקריאה
וחסר לך ציוד .
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 06-01-2011 בשעה 02:37 PM
התחלה :
עובר שבוע בעוד אתם מתארגנים, משכירים את הבית הישן ונפרדים מאנשים מהרחוב, שהדבר הכי קריטי שהם אומרים זה
"אז מי ינקה לנו עכשיו את הרחוב ?!" ככה שאתם מתעלמים מהם . האנשים החדשים אמורים לבוא בעוד שעה- שכר הדירה שלהם הוא 100$ לחודש (נצלו את זה ! )
אתם לוקחים את החפצים שאתם לא לוקחים במזוודה (החפצים מהבית ) ומעמיסים אותם על משאית שבאה, בעוד שאתם באים לקחת את הספה 4 אנשים באים- 2 מקדימה ו2 מאחורה, וכל אחד מהם מחזיק באבן .
"באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן" אומר הזוג הראשון
"אבל אנחנו באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן !" אומר זוג האנשים השני .
אתם מסתכלים ורואים שלכל 4 האנשים יש אקדח, דבר שיכול להיות קריטי .
מה תעשו ? איך תגיבו ?
הדגשה: אתם משחקים ביחידים ..
טום רידל
"גברת ג'פטרה מליס !" שני הזוגות אומרים פה אחד .
אחד האנשים מתקרב אליך ובא לתת לך את האבן בידו האחת, וביד השנייה בכוננות עם האקדח .
כאשר הוא מגיע אליך הוא במהירות צועק לאיש השני : "כבה את האור !" הוא נכבה ולא נראה כלום בחדר . האיש תופס אותך בעוד שהוא מכוון לך אקדח לכיוון הלב, הוא מגיע בחזרה למקומו ופותח את האור .
כשהאור נפתח התמונה מתבהרת ואתה רואה מה קורה- שני האנשים האחרים מכוונים אקדח, בעוד שמכוונים אליך 2 אקדחים לראש . "תורידו את הנשקים שלכם או שהוא ימות !" צועקים האנשים שמחזיקים אותך .
מה תעשה ? איך תגיב ?
אייס
"אייס !" כל ארבעת האנשים אומרים פה אחד . "אייס , הם המתחזים ! צועק הזוג האחורי . "לא נכון, הם הסוכנים של המאפיה !" צועק הזוג הקדמי בחזרה .
שני הזוגות מתחילים לדבר ולהתלחשש לכמה שניות
"היי, מה נעשה ? איך נראה לו ? אוקי- סבבה, קיבלתי . "
"איך נראה לו ? , לא, ככה הוא יחשוב שאנחנו הסוכנים של המאפיה, לא, לא, אוקי . "
שני הזוגות מסתכלים לעברך כדי שתחליט מי בינהם הצודק .
מה תעשה ? איך תגיב ?
אפס
חסר לך עוד פריט ציוד אחד , תוסיף ואז בתגובה הבאה אני יגיב לך .
אפס
אתה שומע בראשך קול שמימי :
"אני זה שעומד לקפוץ עכשיו במקום, אנחנו האנשים של ג'פטרה ובאנו לקחת אותך למפקדה . בתוך הספה- ליד אנשי המאפיה, יש אקדח בריטי ישן . תפתח את הספה וקח אותו בצורה מוסתרת, תירה באחד מהם ותיקח להם את הנשק . " הקול נעלם, כנראה זה היה טלפתיה . אתה רואה אחד האנשים שמאחוריך קופץ כמו איזה שימפנזה ובצד שליד הספה שני האנשים מחכים בסבלנות שתבוא אליהם , שתגיד להם משהו לפעולה (אני מזכיר, לידם נמצא האקדח . )
מה תעשה ? איך תפעל ?
טום רידל
אתה מנסה לזוז אבל המחשבה על זה שירו בך עוצרת אותך, אתה עומד במקום ומחכה לראות מה יקרה . שני האנשים האחרים לוקחים את האקדח שלהם ומכוונים לעברכם
"10, 9" אומרים האנשים שמכוונים נגדך ואחד האנשים הנגדיים מפיל את האקדח שלו
"אופס, אני כזה קלמזי היום ! " הוא אומר . האקדח בצורת פלא משתנה לאיש שלישי, הפעם שנראה שהוא מהמאפיה. הוא עושה תנועת יד והאקדח של מי שמכוון לך לראש מתקוצ'ץ ונהרס. האיש השני חץ במהירות לקיר כדי שלא יפצע מירי, והאיש שאיתך משחרר אותך אבל לוקח אותך גם ליד קיר .
הוא לוקח מפתח קטן בקיר אקדח ורובה, את האקדח הוא נותן לך ואתה רואה שזהו אקדח שריף מהיר, את הרובה אתה לא מכיר אבל האיש אוחז בו בחוזקה וטוען אותו .
"חמודים שלי, איפה אתם ? " אתה שומע בקול משולש . אתה רואה את המנורה של החדר, מתחילה לזוז ועוד מעט נופלת . האיש שלידך נותן לך אבן שחורה עם נקודות ואומר לך : "מזל טוב, זו האבן שלך . אבן ראיית החושך . כאשר המנורה תיפול, תזיז אותי ותנחה אותי לאן ללכת . בהצלחה ! " הוא אומר והמנורה נופלת על הרצפה .
מה תעשה ? איך תגיב ?
אפס
אתה רץ במהירות ושולף את האקדח, באמת קופץ עליך איש אבל אתה לוחץ על ההדק. בגלל שאתה לא מתמחה בירייה, גם לאחר המאמץ הירייה מפספסת . האיש תופס אותך ויושב עליך , מכוון את אקדחו על ראשך אבל אז אתה רואה את האקדח של המאפיונר השני מורם ומתכוון על ראשו של הראשון . "הגיע סופך, אלפסי " אומר האיש שקפץ כמו שימפנזה והאקדח (שבאוויר) נדרך ויורה לעבר ראשון של המאפיונר . האיש השני שולף את אקדחו ויורה במאפיונר השני, ככה ששניהם מתים על הרצפה .
"אבן הטלקנזיס שלך . " אומר האיש , אבן מרחפת מתקרבת אליך ונצמדת אל היד שלך . "בתור מבחן, תביא אלי את כל הנשקים שיש פה שאתה רואה . " הוא אומר .
מה תעשה ? איך תגיב ?
נערך לאחרונה על ידי 7, 06-01-2011 בשעה 03:57 PM
HALA MADRID
ספוילר
מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
ירידה מהתאריך:2.8.11
ספוילר
PUTA BARCELONA
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)