טום רידל
אתה שומע את האנשים האחרים הולכים ודממה שוררת באזור, בעוד שהאיש מכוון את הרובה .
אתה רואה את האיש השני, מחזיק באקדח 2011 בכוננות לירי . אתה רואה את המאפיונרים מתחילים להתקדם בצורת משולש, בעוד שאחד שפירק את אקדח של חברך יודע איפה אתה רק מהנשימות שלך, האיש לידך אומר לך : "יש לו שמיעה חזקה, אסור לנו לדבר " משום ידע שלך איך הוא ידע זאת .
האיש השני שאיתך לפתע יוצר כדור אש ענק ומשגר על אחד מהם, הוא יורה פעמיים והורג את שני המקוריים, ונגד השלישי הוא משגר את הכדור אש ורץ אליכם . האיש שלידך מתגלגל ויורה גם באנשים שכבר מתו (וידוי הריגה) ומוסיף לכדור האש חיזוק . הוא מתגלגל אחורית בחזרה אליך וגם השלישי מגיע . האיש האחרון שנשאר אומר : "איזה יופי, מוות קבוצתי . התכוננו למותכם, אנשים תמימים . " הוא אומר זאת ומתקרב .
האיש שלידך מסתכל מעליך, ששם נמצא הלוח של האזעקה ונשמע ה-קול , קול מחריש אוזניים וחזק שאתה בקושי יכול לסבול . האיש השני מדליק לפיד משום מקום , וכך אתם רואים את המאפיונר שעוד חיי מעולף על הרצפה . האעזקה נפסקת, ושואלים אותך : "ובכן , למי היה העונג להרוג אותו ? "
מה תעשה ? איך תגיב ?
אפס
אתה מרים את האקדחים לאוויר ומתחיל להזיז אותם .
"תיזהר שלא בטעות תירה בנו " אומר האיש, אך זאת פעם ראשונה שלך בטלקנזיס ו 3 יריות עפות לעבר "חברך"- שמהן במזל הוא מצליח להתחמק .
אבל אחרי זה, עוד פעם בטעות 3 ירות עפות שוב נגדו, הוא קופץ כל היריות פוגעות לו ברגל .
"לא יכולת להיות קצת יותר טוב ?!" הוא זועם עליך .
אתה מחליט להפסיק להזיז אקדחים והאיש רץ במהירות כדי להתרפאות, בעוד שהשני נשאר איתך . אתה מרים את הספה ומתחיל לפרק אותה, ונופל ממנה די וי די של בובספוג .
"מה ? " שואל האיש המום בעוד שהוא לוקח את הקלטת של בוב ספוג אליו "אתה יודע כמה זמן אני מחפש תקליט של הסרט הזה ?!" הוא ממשיך להגיד .
"טוב, תן לי את הנשקים מבלי להרוג אותי ונלך . " הוא אומר .
מה תעשה ? איך תגיב ?
אייס
שני הזוגות אומרים : "לנו יש את אבן האקרובטיקה " ואיש מכל זוג מתחיל לרוץ על הקיר ואז לקפוץ ולרוץ מעט על התקרה, ולרדת בסלטה למטה . שום דבר לא מתקדם ושניהם טוענים שהם הסוכנים . אחד מהאנשים מדבר בקול שמימי אל ראשך בסינית וצועק עליך דברים שאינני יכול לכתוב במשחק זה . ארבע האנשים מחכים למשהו אחר שתבקש או תעשה, באמת שום דבר לא מתקדם .
מה תעשה ? איך תגיב ?
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 06-01-2011 בשעה 04:24 PM
טום רידל
בעודרך מדבר אתה מזכיר את המילה "שלושה מאפיונרים " , ושני האנשים שלידך מתגלגלים מצחוק . "רואים שאתה סוכן חדש, טום רידל " והוא מתגלגל על הרצפה וצוחק בלי סוף .
אחרי כל הכיף, אחד מהאנשים לוקח אקדח 2011 ויורה למאפיונר השלישי בראש, ככה ששלושתם מתים .
"נראה לי שמצינו פה, לא ?" אומר אחד מהאנשים "ננקה את הדם ניקח את הנשקים ונלך . " הוא אומר וציוד ניקיון מופיע לידו, אתם מתחילים לעשות ספונג'ה והוא נותן לך דלי עם מים, סמרטוט ומגב .
מה תעשה ? איך תגיב ?
שם משתמש: killerbee
שם במשחק:לוקאס
גיל במשחק : 23
גיל אמיתי: 15
רקע: לוקאס היה רק נער צעיר במפגשו הראשון עם חבורת האנשים האלה, אבא שלו היה סוכן של סבתא ג'פטה (לא שהוא ידע על זה) אז היו לו כישורים מיוחדים וכל הזמן הוא לימד אותו דברים כמו איך להצית אש או התגוננות עצמית הוא אפילו לימד אותו לירות באקדח שלו! בגיל 16 הוא ואביו הלכו לשדות לאימון כושר כמו שתמיד נהגו לעשות אך פתאום חבורה של אנשים הגיכו משום מקום וחיסלו את אביו, ירו בלוקאס. הם חשבו שהוא מת אך לא, הוא רק איבד את הכרתו. אחרי כמה זמן הוא התעורר בבית והוא ידע שזה לא הבית שלו, הוא חשב שהכל היה חלום ושלו קרה כלום אבל כשראה את האישה הזקנה והפצע שבכתפו הבין שזה אמיתי. האנשים כנראה גם הרגו את אמו, בלוויה הוריו כתבו שהוא ישאר אצל האישה הזקנה כי היא האפטרופסית שלו (או איך שלא כותבים את זה) כמה חודשים אחרי זה נשלח לפנימייה צבאית כי היא לא יכלה לטפל באגרסיות המטורפות שלו יותר...
כשהיה בן 22 גוייס לצוות אנשיה של ג'פטרה
שם למד יותר טוב לירות ברובים נכנס לכושר ולמד משמעת, היה חניך מצטיין בחוג... בגיל 23
ציוד: קלע, קובע עם מצחייה שלמה (כאילו מכל הצדדים), חבל , אוכל,משקפת
אבן: חשמל
הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?: אבנים אחרות בעתיד, בעיקר לשליטת מתכת
נערך לאחרונה על ידי Expired, 06-01-2011 בשעה 06:31 PM
טום רידל
אתה מנקים תוך 20 דקות וגם הם מפנים את הגופות ולוקחים את הנשקים .
לאחר שאלתך 2 האנשים מגיבים : "מה שהצחיק שהאנשים של המאפיה נהרגו אחרי מבצע שאתה עשית כאן . אנו יודעים את שמך כי קבלנו משימה לקחת אותך למפקדה, קדימה- בוא נלך . בזמן שאתם הולכים אל המפקדה אחד האנשים אומר לך : "לי קוראים סלבר, ולחברי סלרבו . עצה שלי, תמיד תשים את האבנים בתוך הנעל. כאשר לא היה לך מגע עם האבן , לא תוכל להפעיל אותה . ככה שאם האבנים בנעל שלך, גם יש לך מגע איתם וגם אתה נראה יותר גבוה . " אתם מגיעים לבניין בן 15 קומות ולידו עומדת המשאית .
"תכיר את הבית החדש שלך" אומר סלבר
מה תעשה ? איך תגיב ?
אייס
אתה מחכה. עוברות 5 דקות, 10, רבע שעה, חצי שעה, 45 דקות ולא קורה שום דבר חוץ מזה שאתם מדי פעם מפהקים או מטעטשים . אחרי עוד עשר דקות, אחד האנשים שוב אומר לך דברים בסינית שאני לא יכול להציג במשחק בפורום פוקימון . אחרי עוד 5 דקות, נשמע צלצול בפעמון . המשפחה החדשה הגיעה .
מה תעשה ? איך תגיב ?
אפס
אתה מפסיק מגע עם האבן וככה כוחות הטלקנזיס שלך לא עובדות . אתה לוקח את הנשקים ונותן אותם לאיש שמולך . הוא מפעיל אבן כלשהי והרצפה מתנקת מהדם שנשפך . הוא אומר לך "יש כל מיני אבנים, כל אבן יש יותר מפעם אחת . נגיד האבן שניקתה עכשיו את הרצפה- אבן נקיון, היא אבן שיש אותה יותר מ-100 פעמים . " בעוד שהוא משפשפף את עינוי הגופות של שני האנשים מרחפות ונשרפות, והעפר עף לכיור . הוא אומר לך : "בוא, החבר שלנו הביא משהו קצת יותר מגניב ללכת איתו . "
מה תעשה ? איך תגיב ?
לוקאס
- תשנה את הציוד שלך ותהיה רשום, הנשק היחיד שאתה יכול הוא קלע ואתה לא יכול כסף .
טום רידל
"זה המפקדה . " משיב לך סלבר בעודו מחייך . הוא מתקדם לאט לעבר הדלת ומנסה לפתוח אותה .
"אופסי, לא מצליח ! " אומר סלבר "רק אם היה לי איזה בור סודי כדי שאוכל להכנס.. איזה מתסכל " הוא אומר בציניות . הוא פותח את פתח הביוב שלדך, ומשם יורד .
"בוא, זה הפתח לבית " הוא אומר ומחכה לך
מה תעשה ? איך תגיב ?
אפס
האיש לוקח אותך מחוץ לבית, ושם אתה מקבל מכה חזקה בראש , אתה לא זוכר כלום .
שאתה מתעורר, אתה מתעורר בבית חולים שבקנדה שם מדברים אנגלית (ואני מתרגם לך בתרגום חופשי)
"מה שלומו ? " "הוא מתעורר ? " "דוקטור די, הוא התעורר " אתה רואה חדר בית חולים רגיל וחלון . מהחלון אתה רואה איש אחד על אופנוע ומקירופון ומדבר ושם רודפות אחריו המון ילדות בנות 12
"ג'סטין ביבר !!!! אהה!!!!!!" נשמעת צעקה
"את מחייכת, אני מחייך " נשמע התחלה של שיר, הראש שלך חוטף כאב וצעקות חזקות נשמעות
מה תעשה ? איך תגיב ?
אפס
אתה מתאושש מעטות וקם מהמיטה, הרופאות מחכות בלי להגיד מילה בעוד אתה מנסה ללכת לבחוץ וקולו של ג'סטין ביבר כמעט הורג אותך, לפני שאתה יוצא אתה רואה איש עם רובה גדול עם כוונת וכוונת ליזר מונע ממך ללכת . הוא פותח עמדה לרובה ושם מניח את רובה הצלפים.
"למי היה העונג, לי או לך להרוג את ג'סטין ביבר ? " הוא שואל אותך
מה תעשה ? איך תגיב ?
טום רידל
אתה נכנס לביוב אך זה לא באמת ביוב, אלא חדר עם שטיח אדום . סלבר ממשיך במסדרון ואתה אחריו , לאחר 10 דקות הליכה אתה מגיע לחדר ענק מלא מחשבים ואנשים, ובצד מעלית .
"קומה 9 זה הבית שלך . " אומר סלברו
"אתה שם ! " אומר אחד האנשים ורץ אליך .
"אתה רוצה להשיג אבן ? יופי . תקשיב, יש שמועות שבתחנת הרכבת באנגליה, ששם יש לנו בנק אבנים יתבצע שוד . קח 100 דולר, תשיג מה שתשיג ותהיה לך רכבת בעוד חצי שעה לאנגליה, רכבת של המוסד שתיקח אותך תוך חצי שעה . אם תגן מפני השוד, אתה תקבל אבן וגם עוד 100 נוספים . הרכבת יוצאת מקומה 6 בעוד חצי שעה, בהצלחה-טום רידל .
מה תעשה ? איך תגיב ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)