קצת מוזר אולי לומר זאת, אבל את ז'וזה מוריניו לא שמענו כבר הרבה זמן. אחרי מה שאירע בקלאסיקו הראשון של חצי גמר ליגת האלופות (המאמן 'יצא' על כל העולם בערך בעקבות האדום המפוקפק שנשלף לפפה), "המיוחד" החליט לנעול את פיו ונתן את רשות הדיבור לאורך השבועות לעוזרו, אייטור קראנקה. אמש, בראיון לתחנת רדיו בספרד, שבר הפורטוגלי שתיקה ארוכה (ביחס אליו, כמובן) והתייחס לאפשרות שסרחיו אגוארו הצטרף, דיבר על גמר ליגת האלופות שנערך לפני כשבוע וגם נתן את התשובה שלו למי יותר טוב מבין מסי ורונאלדו.
"לא ביקשתי מראשי ריאל מדריד את אגוארו. למרות זאת, אני לא מתכוון להיות צבוע בעניין הזה, הוא שחקן פנטסטי ואני מאוד אוהב אותו", אמר מוריניו בהתייחסו לחלוצה של היריבה העירונית. "נכון לעכשיו הוא שחקן של אתלטיקו מדריד. ריאל לא פונה לשחקנים לפני שאלו מסדירים את העניינים שלהם עם המועדון הנוכחי".
בעקבות האפשרות שאגוארו יחצה את הכביש ויעבור לבלאנקוס, עלו שמועות כי גונסאלו היגוואין וקארים בנזמה יקבלו את השחרור. מוריניו שם קץ לשמועות: "שני השחקנים האלה לא למכירה. דיברנו על זה וכולם הסכימו שהם צריכים להישאר במועדון".
אחרי שדיבר על קבוצתו שלו, מוריניו התייחס ליריבה המושבעת ולגמר האלופות: "ברצלונה שיחקה נפלא בגמר וניצחה בצדק", פירגן הפורטוגלי. חשבתם שבזה זה ייגמר? טעות בידכם. "לעומת זאת, את חצי הגמר ושמינית הגמר הם לא עברו בצורה כל כך טובה", הוסיף.
לסיכום נשאל מוריניו מי לדעתו שחקן טוב יותר, מסי או רונאלדו, וענה בדיפלומטיות: "זה לא דיון ששייך אליי. מבחינתי, מי שמשחק בקבוצה שלי תמיד יהיה הכי טוב".
http://www.sport5.co.il/articles.asp...101022&lang=HE
קרדיט לערוץ 5.
דעה אישית:
אגוארו צריך להגיע לצ'לסי, בדיוק השחקן שיעזור לנו,
מקסימום להביא את היגוואין, אם הוא יהיה למכירה.