Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מורחקים
    שם: עידוס
    שלום לכולם,
    ראשית כל הרשו לי להתנצל, כנראה שממחר, פעילותי בפורום תהיה אפסית וזה מכיוון שאני קצת עסוק לאחרונה.
    אתמול, כאשר נכנסתי לתוכנת המסרים המיידית Windows Live Messenger , קיבלתי הודעה ממשתמש בפורום הזה. ההודעה הכילה קללות רבות, משהו בסגנון "עידוס י'בן זונה, אין לך בושה לפרסם חומר פורנוגרפי בפורום יבן זונה יש ילדים קטנים".

האינסטינקט הראשוני שלי היה שפרצו לי למשתמש, נכנסתי אל הפורום כאורח וראיתי שהמשתמש לא נפרץ.
    לא הבנתי על מה מדובר, הצצתי במשוב וראיתי משתמשים העונים לשמות : IDO IS BACK, idooooo21 וכל מני כאלה שמתחילים בIDO. מהודעותיהם נראה כי הם מנסים לחקות את השפה שלי. באחת מההודעות אפילו נרשם "רותם אתה חכמולוג" (או משהו בסגנון). מהצצה במשוב נראה שהבהלה היתה רבה, כמו כן ראיתי שכמה מנהלים אומרים "זה בטח עידוס, תמצא חיים", אני כועס על זה שמנהלים מחליטים ללא שום ראיה להפליל אותי ברבים סתם כך אך לא אתלונן על זה כעת, זהו לא הזמן המתאים.

אז בקיצור רציתי להגיד לקהילה כולה, אין לי כל חלק במקרה הזה. מדובר על ילדים שחושבים שלשלוח תמונות עירום בפורום שקהל היעד שלו מוגדר לילדים זה מצחיק. רובכם כבר מכירים את הדעות שלי בנוגע לתכנים מסוג אלו ודווקא בגלל זה אני מופתע שקישרתם אותי לכל הבלאגן הזה.

אין ספק שחשיפה לתכנים פורנוגרפיים בגיל צעיר מניבה תוצאות שליליות בלבד ותו לא! אני מבקש בכל לשון של בקשה מרותם, לבדוק מי הם הגורמים למעשה הנבזה הזה ולהתלונן עליהם במשטרה!

ועוד דבר מה לאותם ילדים שעשו את זה, זה נראה לכם מצחיק ומבדר. אני יודע, אתם בטח קרובים לגיל הבגרות ומתלהבים מה"עולם החדש אליו נחשפתם" (ואם אתם בני 16+ ועשיתם כזה דבר, אני מרחם עליכם.).
    אני יודע שאתם בטח קוראים את ההודעה הזו, אני מתאר לעצמי שיש לכם בקהילה הזו משתמש.
    לפרסם תכנים פורנוגרפיים בפורום כשאתם יודעים שקהל היעד שלו הוא צעיר זו עבירה חמורה ביותר והעונש עליה היא מאסר! בכלל, בשום פורום אסור לבצע תעלול שכזה! אבל אם היה זה פורום עם קהל יעד קצת יותר בוגר, זה היה עוד יותר סלחני.

אני מזהיר כל משתמש ומשתמש פה בקהילה, תפרסמו ספאם, תציקו, תקללו ותעשו מה שאתם רוצים! תקבלו על זה את עונשיכם לבסוף. אבל עוד פעם אחת שאראה כאן חומר פורנוגרפי, אני אישית אדאג להתלונן עליכם למשטרה ולהגיש תביעה. תנסו אותי.

ועוד הערה קטנה, מיותר לציין שכל ההודעות של "רותם אתה חכמולוג" גם לא היו ממני, אין לי משתמש נוסף בפורום ולא היה לי מעולם.
    אז זהו, מקווה שהבהרתי את הנקודה. ואם אפשר שאלה, מה בדיוק היה פה ואילו חומרים הם פרסמו?

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני אענה לך על השאלה.
    אתמול היה ילד שפירסם אתר עם תכנים פונוגרפיים,לאחר שהרחיקו אותו הוא פתח עוד והמשיך לפרסם את האתר,לאחר שנתנו לו שוב באן הוא פתח משתמש בשם סיגלית,ושוב פירסם אך הפעם הוא שם תמונה ולא קישור,לכן גם סיגל כעסה עליו (בכותרת של האשכול הייתה: סיגל ערומה).

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    וואלה? לא ידעתי. בטח סיגל התחרפנה מזה.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. מורחקים
    שם: עידוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarKodak צפה בהודעה
    אני אענה לך על השאלה.
    אתמול היה ילד שפירסם אתר עם תכנים פונוגרפיים,לאחר שהרחיקו אותו הוא פתח עוד והמשיך לפרסם את האתר,לאחר שנתנו לו שוב באן הוא פתח משתמש בשם סיגלית,ושוב פירסם אך הפעם הוא שם תמונה ולא קישור,לכן גם סיגל כעסה עליו (בכותרת של האשכול הייתה: סיגל ערומה).
    חחח נראה שזה אותו אחד שניסה להתחזות לי במשוב

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    וליואב אני לא התחרפנתי ממנו אני הרגתי אותו, אני איימתי שאני יהרוג מישהו אם לא ימחקו, ואני באמת הייתי עושה את זה,
    ואני מאמינה שזה לא אתה, אולי אתה לא מת אל ההנהלה אבל לפרסם דברים כאלה זה לא קשור בכלל,
    הילד שם הוא סתם ילד מפגר שאין לו מושג מהחיים שלו ואין לו בושה ומחר הוא ימצא את עצמו מת כבר
    אם לא ממני ממישהו אחר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    וליואב אני לא התחרפנתי ממנו אני הרגתי אותו, אני איימתי שאני יהרוג מישהו אם לא ימחקו, ואני באמת הייתי עושה את זה,
    ואני מאמינה שזה לא אתה, אולי אתה לא מת אל ההנהלה אבל לפרסם דברים כאלה זה לא קשור בכלל,
    הילד שם הוא סתם ילד מפגר שאין לו מושג מהחיים שלו ואין לו בושה ומחר הוא ימצא את עצמו מת כבר
    אם לא ממני ממישהו אחר
    כולנו בטוחים שסיגלית הייתה הולכת למטבח, לוקחת סכין ונועצת אותה באיש רנדומאלי ברחוב.

לנושא: טוב לדעת שזה לא אתה.

7. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    היה גם מישהו שפירסם פורום מתחרה בכל פורום ורשם "זה אתר שווה, כנסו אליו!" או משהו דומה.
    קראו לו sin cara משהו כזה.
    אולי זה אותו אחד.
    צריך לבדוק את זה.

8. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    קראו לו sin cara22 והוא פתח עוד מלא משתמשים!
    למרות שאתה לא הכי מיודד עם ההנהלה, אני לא מאמינה שזה אתה.
    Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    יהיה באשכול ספאם, נעול
    אני לא מוחק, אבל נועל כדי שלא יהיה ספאם

עריכה: משום מה אולי טעיתי, האיי פי לא זהה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •