שלום לכולם,
ראשית כל הרשו לי להתנצל, כנראה שממחר, פעילותי בפורום תהיה אפסית וזה מכיוון שאני קצת עסוק לאחרונה.
אתמול, כאשר נכנסתי לתוכנת המסרים המיידית Windows Live Messenger , קיבלתי הודעה ממשתמש בפורום הזה. ההודעה הכילה קללות רבות, משהו בסגנון "עידוס י'בן זונה, אין לך בושה לפרסם חומר פורנוגרפי בפורום יבן זונה יש ילדים קטנים".
האינסטינקט הראשוני שלי היה שפרצו לי למשתמש, נכנסתי אל הפורום כאורח וראיתי שהמשתמש לא נפרץ.
לא הבנתי על מה מדובר, הצצתי במשוב וראיתי משתמשים העונים לשמות : IDO IS BACK, idooooo21 וכל מני כאלה שמתחילים בIDO. מהודעותיהם נראה כי הם מנסים לחקות את השפה שלי. באחת מההודעות אפילו נרשם "רותם אתה חכמולוג" (או משהו בסגנון). מהצצה במשוב נראה שהבהלה היתה רבה, כמו כן ראיתי שכמה מנהלים אומרים "זה בטח עידוס, תמצא חיים", אני כועס על זה שמנהלים מחליטים ללא שום ראיה להפליל אותי ברבים סתם כך אך לא אתלונן על זה כעת, זהו לא הזמן המתאים.
אז בקיצור רציתי להגיד לקהילה כולה, אין לי כל חלק במקרה הזה. מדובר על ילדים שחושבים שלשלוח תמונות עירום בפורום שקהל היעד שלו מוגדר לילדים זה מצחיק. רובכם כבר מכירים את הדעות שלי בנוגע לתכנים מסוג אלו ודווקא בגלל זה אני מופתע שקישרתם אותי לכל הבלאגן הזה.
אין ספק שחשיפה לתכנים פורנוגרפיים בגיל צעיר מניבה תוצאות שליליות בלבד ותו לא! אני מבקש בכל לשון של בקשה מרותם, לבדוק מי הם הגורמים למעשה הנבזה הזה ולהתלונן עליהם במשטרה!
ועוד דבר מה לאותם ילדים שעשו את זה, זה נראה לכם מצחיק ומבדר. אני יודע, אתם בטח קרובים לגיל הבגרות ומתלהבים מה"עולם החדש אליו נחשפתם" (ואם אתם בני 16+ ועשיתם כזה דבר, אני מרחם עליכם.).
אני יודע שאתם בטח קוראים את ההודעה הזו, אני מתאר לעצמי שיש לכם בקהילה הזו משתמש.
לפרסם תכנים פורנוגרפיים בפורום כשאתם יודעים שקהל היעד שלו הוא צעיר זו עבירה חמורה ביותר והעונש עליה היא מאסר! בכלל, בשום פורום אסור לבצע תעלול שכזה! אבל אם היה זה פורום עם קהל יעד קצת יותר בוגר, זה היה עוד יותר סלחני.
אני מזהיר כל משתמש ומשתמש פה בקהילה, תפרסמו ספאם, תציקו, תקללו ותעשו מה שאתם רוצים! תקבלו על זה את עונשיכם לבסוף. אבל עוד פעם אחת שאראה כאן חומר פורנוגרפי, אני אישית אדאג להתלונן עליכם למשטרה ולהגיש תביעה. תנסו אותי.
ועוד הערה קטנה, מיותר לציין שכל ההודעות של "רותם אתה חכמולוג" גם לא היו ממני, אין לי משתמש נוסף בפורום ולא היה לי מעולם.
אז זהו, מקווה שהבהרתי את הנקודה. ואם אפשר שאלה, מה בדיוק היה פה ואילו חומרים הם פרסמו?