Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 30 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 443
  1. the bitch is back
    ג'ון-
    אוקי חחח XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד בכעס לזובאט ומחטיף לא בפנים והיא מתעוררת בבהלה ותוקעת לך פצוף פגוע אבל עפה על מטפוד ופוגעת בו בכנפה, אבל מטפוד השתמש כנראה עוד מספר פעמים בהתקשחות והעלה לעצמו את ההגנה.
    לפתע מטפוד זוהר בכחול בהיר ומולך מעופף לפתע פוקימון פרפר חמוד () העף במהירות מסביב לזובאט ומשתמש בגל על חושי (Psywave) על זובאט ומצליח לפגוע בה.
    מה תעשה?

אדם-
    אברה מייצר עשרות כדורים של אנרגיה מהכוח הסודי ובעזרת כוחו משגר אותו במהירות לעברו של שרומיש, המנסה לספוג את המתקפה אבל ניפגע מעוצמת המתקפה.
    שרומיש לא נראה שהבין את המהלך הזה.
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אדם-
    אברה מייצר עשרות כדורים של אנרגיה מהכוח הסודי ובעזרת כוחו משגר אותו במהירות לעברו של שרומיש, המנסה לספוג את המתקפה אבל ניפגע מעוצמת המתקפה.
    שרומיש לא נראה שהבין את המהלך הזה.
    מה תעשה?
    "אתה בסדר שרומיש?!" אגיד בבהלה וארוץ לשרומיש כדי לראות מה שלומו
    "אוקיי שרומיש בוא נעבור על מה שאתה צריך לעשות,אתה צריך לספוג את המתקפה שאברה שולח לעברך ואז לשחרר אותה ע"י אגרוף ניקוז שיקבל כוח הרבה יותר גדול,עכשיו הבנת?" אגיד ואחכה לתגובה של שרומיש

3. the bitch is back
    אדם-
    שרומיש מהנהן ומנער את ראשו ונראה מוכן מחדש.
    אברה מסתכל עליו במבט בוחן ומעט מרחם ומנער אף הוא את ראשו והוא יוצא עם הכוח החבוי בשילוב הבילבול ושולח את זה בקצב איטי יותר לעבר שרומיש המצליח לצבור את הכוח באזרת הספיגה וישולח אגרוף ניקוז חלש לעברו של אברה המתחמק בקלות. שרומיש עדיין לא מצליח לשלוט בשילוב המתקפת החדש ושניהם מנסים שוב ושוב עד ששרומיש נופל לאחור מותש לגמרי. אברה משתגר לידו ומנער אותו קלות ולבסוף מתיישב לידו. לפתע אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מתקרב למקום הראש ומשם לפתע קופצת עליך פוקימונים קטנה וחומה בעלת מראה ארנבי. אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון היא בעצם באנרי ()- פוקימון הארנב.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    שרומיש מהנהן ומנער את ראשו ונראה מוכן מחדש.
    אברה מסתכל עליו במבט בוחן ומעט מרחם ומנער אף הוא את ראשו והוא יוצא עם הכוח החבוי בשילוב הבילבול ושולח את זה בקצב איטי יותר לעבר שרומיש המצליח לצבור את הכוח באזרת הספיגה וישולח אגרוף ניקוז חלש לעברו של אברה המתחמק בקלות. שרומיש עדיין לא מצליח לשלוט בשילוב המתקפת החדש ושניהם מנסים שוב ושוב עד ששרומיש נופל לאחור מותש לגמרי. אברה משתגר לידו ומנער אותו קלות ולבסוף מתיישב לידו. לפתע אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מתקרב למקום הראש ומשם לפתע קופצת עליך פוקימונים קטנה וחומה בעלת מראה ארנבי. אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון היא בעצם באנרי ()- פוקימון הארנב.
    מה תעשה?
    "נעים מאוד, אני אדם" אגיד בחיוך ואתקרב כדי ללטף את באנרי
    'איזה פוקימון חמוד' אחשוב בזמן שאתקרב אליה
    "היי אברה שרומיש בואו תראו מצאתי באנרי" אצעק אל עבר אברה ושרומיש בשמחה ואסתכל בבואם

5. משתמש מנוסה

תומאס-
    "אהה זו לא החלטה שלי מי מקבל ומי לא." אומר לך ארון בקולו המהורהר "זאת סבתא יובאבא. היא יושבת בחוץ מעשנת מקטרת" הוא מוסיף ומצביע לך על דלת בצידו השני של החדר וארץ קופץ לתוך הלול של התינוקות ומתחיל לשחק איתם בערמת ילדים, על פיצ'ו קטן.
    מה תעשה?
    אני מסתכל עליו משחק עם הפוקימונים ומסתכל אל עבר הסבתא, ואני מתחיל לצעוד לעברה, מלטף מעט את ראשי החבוש "ס-סליחה?" אני פונה אליה "רציתי לדעת אם אני יכול לאמץ פוקימון או ביצה מבית הגידול" אני שואל אותה.

6. the bitch is back
    אדם-
    אתה מלטף את באנירי והיא מחבקת את רגלך בחיבה עזה. אתה קורא לאברה ולשרומיש המגיעים במהירות לעברה אבל באנרי קופצת מולך ומושיטה את ידיה קדימה בתנועת הגנה עליך ויוצרת מחסום אנרגיה( Protect) הנועד להגן עליך מהם. באנירי מסתכלת עליך מלמטה ונראית מרוצה מעצמה שהצליחה להדוף אותם ממך.
    מה תעשה?

תומאס-
    שלום שלום P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא החוצה ואישה זקנה מעשנת מקטרת ארוכה וסגולה ומסתכלת עליך בהפתעה "לא" היא אומרת בקצרה וממשיכה לעשן ומתעלמת ממך לחלוטין.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    אוקי חחח XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד בכעס לזובאט ומחטיף לא בפנים והיא מתעוררת בבהלה ותוקעת לך פצוף פגוע אבל עפה על מטפוד ופוגעת בו בכנפה, אבל מטפוד השתמש כנראה עוד מספר פעמים בהתקשחות והעלה לעצמו את ההגנה.
    לפתע מטפוד זוהר בכחול בהיר ומולך מעופף לפתע פוקימון פרפר חמוד () העף במהירות מסביב לזובאט ומשתמש בגל על חושי (Psywave) על זובאט ומצליח לפגוע בה.
    מה תעשה?
    "זובאט תתקפי ברעל את הפרפר ואז תשתמשי שוב במתקפת כנף את הפרפר!" אפקוד את זובאט בפחד בגלל הפוקימון הפרפר שאני בודק אותו בעזרת הפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. the bitch is back
    ג'ון-
    אתה מצביע על הפרפר עם הפוקידע והיא נפתחת "באטרפריי-פוקימון הפרפר. כנפיו של באטרפריי מכוסות באבקה מיוחדת הדוחה מים והמאפשרת לו לעוף גם בגשם. באטרפריי אוהב דבש וניתן למצוא אותו כמעט תמיד בקרבת פרחים".
    בינתיים זובאט שולחת טיפות רעל לעברו של באטרפריי המתחמק בקלות. זובאט יוצאת עם מתקפת כנף ובאטרפריי משתמש בחיקוי(Mimic) ויוצא אף גם הוא מתקפת כנף.
    שני הפוקימונים נהדפים לאחור.
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה מצביע על הפרפר עם הפוקידע והיא נפתחת "באטרפריי-פוקימון הפרפר. כנפיו של באטרפריי מכוסות באבקה מיוחדת הדוחה מים והמאפשרת לו לעוף גם בגשם. באטרפריי אוהב דבש וניתן למצוא אותו כמעט תמיד בקרבת פרחים".
    בינתיים זובאט שולחת טיפות רעל לעברו של באטרפריי המתחמק בקלות. זובאט יוצאת עם מתקפת כנף ובאטרפריי משתמש בחיקוי(Mimic) ויוצא אף גם הוא מתקפת כנף.
    שני הפוקימונים נהדפים לאחור.
    מה תעשה?
    "עכשיו זה מתאים רעל!" אומר לזובאט ואחכה שהיא תשתמש ברעל, לאחר מכן אפקוד עליה להשתמש במתקפת כנף בכול מצב שהיא נמצאת עם רעל.

10. משתמש מנוסה

תומאס-
    שלום שלום P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא החוצה ואישה זקנה מעשנת מקטרת ארוכה וסגולה ומסתכלת עליך בהפתעה "לא" היא אומרת בקצרה וממשיכה לעשן ומתעלמת ממך לחלוטין.
    מה תעשה?
    שלום גם לך, אני בבסיס...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    "את בטוחה? כי שמעתי שהמאמנים לא רוצים את הביצים ואחרי שההוא שם טיפל בי, חשבתי שזאת דרך טובה להחזיר לו על הטיפול המסור" אני אומר לה ומראה לה את הפציעה בראש

11. the bitch is back
    ג'ון-
    זובאט יוצאת במהירות ופשוט שולחת במהירות את הרעל על באטרפריי,הזוהר בסגול בהיר לשנייה. באטרפריי נחלש ונפגע חזיתית ממתקפת הכנף של זובאט ונפצע קשה.
    באטרפריי בשארית כוחותיו משתמש בבלבול ועיניו זוהרות בכחול וכך גם זובאט המתחילה ליפול בעוצמה על האדמה שוב ושוב.
    מה תעשה?

תומאס-
    אוי איזה מסכן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא" היא אומרת שוב ומוציאה עשן מהמקטרת שלה "אתה לא מוכן לזה עדיין. אתה טירון ויש לך עוד דרך ארוכה. כבר ראיתי עשרות מאמנים המגיעים לפה בטענות ובסוף זורקים את הפוקימון שלהם ברחוב." היא נושפת בכעס ועשן סמיך של עשן יוצא מפיה כל מילה.
    "תוכיח את עצמך ואז אני אשקול את הנושא" היא אומרת ברצינות וחוזרת למקטרת.
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    זובאט יוצאת במהירות ופשוט שולחת במהירות את הרעל על באטרפריי,הזוהר בסגול בהיר לשנייה. באטרפריי נחלש ונפגע חזיתית ממתקפת הכנף של זובאט ונפצע קשה.
    באטרפריי בשארית כוחותיו משתמש בבלבול ועיניו זוהרות בכחול וכך גם זובאט המתחילה ליפול בעוצמה על האדמה שוב ושוב.
    מה תעשה?
    "על קולי זובאט!" אומר לזובאט בפחד "ואז מתקפת כנף! את מסוגלת זובאט!"

13. the bitch is back
    ג'ון-
    וואו אתה מהיר חחח Xd
    זובאט פוחת את פיה וגלי קול יוצאים מפיה וגורמים לבאטרפריי להסתחרר. זובאט ממשיכה עם מתקפת כנף ומחסלת את באטרפריי הנופל על האדמה בבום ענק.
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אוי איזה מסכן.
    "לא" היא אומרת שוב ומוציאה עשן מהמקטרת שלה "אתה לא מוכן לזה עדיין. אתה טירון ויש לך עוד דרך ארוכה. כבר ראיתי עשרות מאמנים המגיעים לפה בטענות ובסוף זורקים את הפוקימון שלהם ברחוב." היא נושפת בכעס ועשן סמיך של עשן יוצא מפיה כל מילה.
    "תוכיח את עצמך ואז אני אשקול את הנושא" היא אומרת ברצינות וחוזרת למקטרת.
    מה תעשה?
    למי קראת מסכן?! עכשיו אני יוכיח לך!
    ~~~~~~~~~~~~;
    "איזו הוכחה את רוצה? תגידי לי מה, אני אעשה זאת" אני אומר לה בנחישות.

15. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    וואו אתה מהיר חחח Xd
    זובאט פוחת את פיה וגלי קול יוצאים מפיה וגורמים לבאטרפריי להסתחרר. זובאט ממשיכה עם מתקפת כנף ומחסלת את באטרפריי הנופל על האדמה בבום ענק.
    מה תעשה?
    "ניצחת, כול הכבוד!" אומר לזובאט ואז אזרוק על באטרפרי פוכדור ריק ואחכה לטוב.

עמוד 13 מתוך 30 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •