Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 30 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 443
  1. the bitch is back
    תומאס-
    אתה סוגר בבסיס. אתה מסכן חח
    ותגיב אצלך!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אפילו אין לך ניצחון אחד על מאמן או אפילו סר או תג מכון" היא משתעלת מצחוק "אתה טירון. תתחיל להיות מאמן ואחשוב על זה." היא אומרת ברוגז "עכשיו קישט!" היא אומרת ודוחפת אותך פנימה.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אתה זורק פוקדור ריק על בארפריי והוא נלכד בפנים והפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להיסתחרר מצד לצד ולבסוף נעצר.
    באטרפריי נלכד.
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    אתה זורק פוקדור ריק על בארפריי והוא נלכד בפנים והפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להיסתחרר מצד לצד ולבסוף נעצר.
    באטרפריי נלכד.
    מה תעשה?
    "זובאט בואי נראה אם הוא יעזור לנו, צא באטרפרי!" אומר ואז אוציא את באטרפרי ואסביר לו שאיבדתי את דרכי במבוך המעצבן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    תומאס-
    אתה סוגר בבסיס. אתה מסכן חח
    ותגיב אצלך!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אפילו אין לך ניצחון אחד על מאמן או אפילו סר או תג מכון" היא משתעלת מצחוק "אתה טירון. תתחיל להיות מאמן ואחשוב על זה." היא אומרת ברוגז "עכשיו קישט!" היא אומרת ודוחפת אותך פנימה.
    מה תעשה?

?
    מחר, אני מת מעייפות עוד שנייה אני נרדם פה XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אם ככה, אני אלך עכשיו למכון ואוכיח לך על כך!" אני צועק לעברה בזמן שאני מסתובב אל הבחור "תגיד לי איפה יש פה מכון" אני אומר לו בנחישות.

4. the bitch is back
    ג'ון-
    אתה משחרר את באטרפריי היוצא עייף מהקרב והוא מניד את ראשו בשלילה. ואז עף יחד עם זובאט עד מעל העצים ואחרי כמה שניות שניהם צוללים חזרה בראש מונד לשלילה. הכל יער.
    מה תעשה?

תומאס-
    שמוק!#%@#$^@@%$363
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בהצלחה!" צוחקת עליך הזקנה בזמן שאתה פונה לארון "אה, המכון ממש פה ליד. אני גם הולך לשם עכשיו" הוא אומר לך בחיוך ויוצא איתך מהמקום ובאמת ממש שנייה של הליכה ואתם במכון הראשון שלך.
    "כנס" אומר לך ארון בחביבות.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה משחרר את באטרפריי היוצא עייף מהקרב והוא מניד את ראשו בשלילה. ואז עף יחד עם זובאט עד מעל העצים ואחרי כמה שניות שניהם צוללים חזרה בראש מונד לשלילה. הכל יער.
    מה תעשה?
    "אוקיי." אומר להם ואז אמשיך בדרך ולנסות למצוא רמזים כדי לצאת מהיער המפגר הזה.

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    שמוק!#%@#$^@@%$363
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בהצלחה!" צוחקת עליך הזקנה בזמן שאתה פונה לארון "אה, המכון ממש פה ליד. אני גם הולך לשם עכשיו" הוא אומר לך בחיוך ויוצא איתך מהמקום ובאמת ממש שנייה של הליכה ואתם במכון הראשון שלך.
    "כנס" אומר לך ארון בחביבות.
    מה תעשה?
    אני נכנס פנימה, מסתכל מסביב "איפה מנהיג המכון?! באתי לאתגר אותו!" אני קורא בקול.

7. the bitch is back
    ג'ון-
    למה בשליליות? המטרה היא שתחקור ותתאמן לא רק לרוץ בין מכון ומכון וזהו.
    תתחיל להיכנס לדמות ולהראות קצת אכפתיות ממה שיש עוד במשחק חוץ מהמכונים. כי זה רק מה שמעניין אותך אל תמשיך במשחק. לא רוצה שתצא אבל בבקשה חלאס עם הגישה הזאת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה ממשיך דרך סבים של עצים ושל שיחים ומוצא את עצמך מול אגם ענקי הנמצא ממש מולך. אתה מבחין במים בכמה פוקימונים שוחים בפנים ומצדו השני של היער כמה רטטות שותים להם מהמים. מה תעשה?

תומאס-
    אתה נכנס פנימה בהחלטיות ומאחוריך נמצא וולי. אתה מגיע לזירה ענקית המכוסה ספוג ירוק זרחני.
    שם בצדו השני של הזירה נמצא בחור נמוך יחסית בעל פני בייבי "היי לך" הוא אומר בחיוך ללבי "במה אפשר לעזור לך?" הוא שואל אותך ואז מבחין בארון מאחוריך "ארון! מה קורה?" הוא שואל אותו בחמימות והם מתחילים לדבר ביניהם שוכחים לגמרי מקומך.

מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    למה בשליליות? המטרה היא שתחקור ותתאמן לא רק לרוץ בין מכון ומכון וזהו.
    תתחיל להיכנס לדמות ולהראות קצת אכפתיות ממה שיש עוד במשחק חוץ מהמכונים. כי זה רק מה שמעניין אותך אל תמשיך במשחק. לא רוצה שתצא אבל בבקשה חלאס עם הגישה הזאת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה ממשיך דרך סבים של עצים ושל שיחים ומוצא את עצמך מול אגם ענקי הנמצא ממש מולך. אתה מבחין במים בכמה פוקימונים שוחים בפנים ומצדו השני של היער כמה רטטות שותים להם מהמים. מה תעשה?
    סליחה אבל זה מה שאני רגיל, כול הזמן מכונים אז מצטער...
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "רוצים לראות מה יש באגם?" אשאל את הפוקימונים שלי בשמחה, ואז אחכה לתשובתם ואם הם יסכימו אלך איתם לאגם, ואנסה לבדוק אם יש פוקימונים טובים שאפשר להתיעדד איתם שם.

9. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה נכנס פנימה בהחלטיות ומאחוריך נמצא וולי. אתה מגיע לזירה ענקית המכוסה ספוג ירוק זרחני.
    שם בצדו השני של הזירה נמצא בחור נמוך יחסית בעל פני בייבי "היי לך" הוא אומר בחיוך ללבי "במה אפשר לעזור לך?" הוא שואל אותך ואז מבחין בארון מאחוריך "ארון! מה קורה?" הוא שואל אותו בחמימות והם מתחילים לדבר ביניהם שוכחים לגמרי מקומך.

מה תעשה?
    "הלו אני פה!!" אני צועק בעצבים "אני מחכה כבר לקרב המכון הראשון שלי!" אני מוסיף, בעוד יותר עצבנות.

10. the bitch is back
    ג'ון-
    סבבה, כי פשוט לא נעים שאני משקיע וזה לא מעניין אותך כ"כ....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מתקרב באיטיות לאגם ומבחין שם בשלושה סוגים בעיקר השוחים שם. אתה משתמש בפוקידע שלך ומגלה שהם גולדין (), פיוניון () ומג'יקארפ ().
    לפתע אתה מבחין בנערה היושבת על שפת האגם והיא נראית מעט חבולה ופצועה /
    מה תעשה?

תומאס-
    "ומי אתה בדיוק?" שואל הבחור "קצת כבוד למנהיג המכון וולי!" קורא הבחור, המתגלה כהמנהיג. ארון נגש אליך "תתנהג יפה כי הוא חבר טוב שלי" לוחש לך ארון במעט עצבנות.
    "אז אני מניח שבאת לאתגר אותי. נכון?" הוא שואל בבוז וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא, מה שנראה כמו כדור פרווה ענקי וכחול "זהו קרב של שניים על שניים ורק לך מותר להחליף ברור?" שואל אותך וולי.
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    סבבה, כי פשוט לא נעים שאני משקיע וזה לא מעניין אותך כ"כ....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מתקרב באיטיות לאגם ומבחין שם בשלושה סוגים בעיקר השוחים שם. אתה משתמש בפוקידע שלך ומגלה שהם גולדין (), פיוניון () ומג'יקארפ ().
    לפתע אתה מבחין בנערה היושבת על שפת האגם והיא נראית מעט חבולה ופצועה /
    מה תעשה?
    'מעניין מה קרה לה...' אחשוב לעצמי ואגש אל הילדה כדי לבדוק למה היא חבולה ופצועה ולמה היא כול-כך סקסית.

12. the bitch is back
    ג'ון-
    חחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ניגש אל הנערה והיא קופצת בפחד בשנייה שאתה מתקרב "מ..מי אתה? מה אתה רוצה ממני?" היא צורחת ומתחילה לבכות ומחזיקה פוקדור בידה ומושיטה אותו קדימה, לאות אזהרה.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    חחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ניגש אל הנערה והיא קופצת בפחד בשנייה שאתה מתקרב "מ..מי אתה? מה אתה רוצה ממני?" היא צורחת ומתחילה לבכות ומחזיקה פוקדור בידה ומושיטה אותו קדימה, לאות אזהרה.
    מה תעשה?
    "אני באתי רק לעזור, אני רוצה לעזור לך..." אומר לילדה ואנסה לבדוק אם עדיין היא רוצה עזרה.

14. the bitch is back
    ג'ון-
    "אתה לא אחד מהם?" היא שואלת וממשיכה לבכות בהיסטריה ומשחררת מהפוקדור פוקימון סגול וענקי () בעל פרצוץ חמוץ המתגלגל מול הנערה ומגונן עליה מפניך.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "אתה לא אחד מהם?" היא שואלת וממשיכה לבכות בהיסטריה ומשחררת מהפוקדור פוקימון סגול וענקי () בעל פרצוץ חמוץ המתגלגל מול הנערה ומגונן עליה מפניך.
    מה תעשה?
    "לא אני לא אחד מהם..." אומר לילדה בנחמדות כדי שהיא לא תתעצבן ואז אבדוק את הפוקימון הסגול והענקי בפוקדקס.

עמוד 14 מתוך 30 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •