Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 30 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 443
  1. the bitch is back
    ג'ון-
    תלמד אותו אתה.. חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אודיש יוצא עם ספיגה ומצליח לשאוב אנרגיה מפוליוואג המוחלש מהתמקפה עצמה. ואז אודיש פורש את עליו ומשם יוצאים עשרות עלי תער ופוליוואג מגן על עצמו על ידי הצלפת זנבו לכל עבר ונשאר מוגן מהמתקפה של אודיש.
    פוליוואג פותח את פיו ומערבולת מים יוצאת ממנה ופוגעת ישירות באודיש. מה תעשה?

אדם-
    אחרי הפגיעה אברה משתגר מאחוריך מאנצ'לקס ושולח עשרות כדורי אנרגיה ירוקים-כחולים לעברו ופוגע בו קשה.
    "מאנצ'לקס ליקוק!" קורא וולי ומאנצ'לקס רץץ לעברו של אברה כשלשונו בחוץ. ושנייה לפני שהוא פוגע בו אברה משתגר משם ומצליח להתחמק מהמתקפה "עכשיו אגרוף מגה!" קורא וולי בהפתעה ומאנצ'לקס יוצא עם אגרופו מושט לאחור לעברו של אברה.
    מה תעשה?

סם-
    נינקדה מחייכת והולכת בעקבותיך לעבר המקום בו עילפת את פידג'י ולידבאה. כשאתה חוזר לשם אתה עדיין מבחין בשניהם שוכבים תחת עשרות האבנים הכבדות. אתה לוקח נשימה ארוכה ולבסוף זורק פוקדור יחיד על פידג'י המעולף. הפוקדור שואב את פידג'י לתוכו ומתחיל להתגלגל על האדמה בסמוף לאבנים.
    כעבור כמה שניות הפוקדור נעצר ופידג'י נלכד.
    מה תעשה?

תומאס-
    ספירו מנסה להתנער אבל טוגטיק פוגע בה ישירות בבטן עם הכנף ברזל ופוגע בה קשה והיא עפה על המזרון הירוק פגועה קשה. אבל, היא יצאה מהבלבול ועפה לעברו של טוגטיק עם מתקפת זעם ומצליחה לפגוע בו פעמיים. "טוגטיק צוות כפול ואז קול מהדהד!" קורא וולי וטוגטיק שלו יוצר לעצמו עשרות כפילים המתסובבים סביב ספירו וכולם מתכוננים להשתמש במתקפה.
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    תלמד אותו אתה.. חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אודיש יוצא עם ספיגה ומצליח לשאוב אנרגיה מפוליוואג המוחלש מהתמקפה עצמה. ואז אודיש פורש את עליו ומשם יוצאים עשרות עלי תער ופוליוואג מגן על עצמו על ידי הצלפת זנבו לכל עבר ונשאר מוגן מהמתקפה של אודיש.
    פוליוואג פותח את פיו ומערבולת מים יוצאת ממנה ופוגעת ישירות באודיש.
    מה תעשה?
    "אודיש שוב עלי תער!" אפקוד על אודיש "ואז תנסה להוציא אבקנים משתקים מהעלים שיש על ראשך!" אוסיף.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה

סם-
    נינקדה מחייכת והולכת בעקבותיך לעבר המקום בו עילפת את פידג'י ולידבאה. כשאתה חוזר לשם אתה עדיין מבחין בשניהם שוכבים תחת עשרות האבנים הכבדות. אתה לוקח נשימה ארוכה ולבסוף זורק פוקדור יחיד על פידג'י המעולף. הפוקדור שואב את פידג'י לתוכו ומתחיל להתגלגל על האדמה בסמוף לאבנים.
    כעבור כמה שניות הפוקדור נעצר ופידג'י נלכד.
    מה תעשה?
    "יפה מאוד" אומר בחיוך ואקח את הפוכדור של פידגי' ואניח אותו בחגורתי, אסתכל על נינקדה בחיוך, "תרצה להתלוות אליי ולריהורן לזמן מה?" אשאל אותה בחיוך

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    אחרי הפגיעה אברה משתגר מאחוריך מאנצ'לקס ושולח עשרות כדורי אנרגיה ירוקים-כחולים לעברו ופוגע בו קשה.
    "מאנצ'לקס ליקוק!" קורא וולי ומאנצ'לקס רץץ לעברו של אברה כשלשונו בחוץ. ושנייה לפני שהוא פוגע בו אברה משתגר משם ומצליח להתחמק מהמתקפה "עכשיו אגרוף מגה!" קורא וולי בהפתעה ומאנצ'לקס יוצא עם אגרופו מושט לאחור לעברו של אברה.
    מה תעשה?
    "אברה תשתמש בשיגור כמו שלמדנו באימונים" אגיד ברוגע לאברה ואסתכל עליו הפועל
    'אני בטוח שאברה יצליח את זה,ואחרי זה אני יגמור את הקרב הזה עם מתקפת גל חבוי' אמלמל לעצמי

5. משתמש מנוסה

תומאס-
    ספירו מנסה להתנער אבל טוגטיק פוגע בה ישירות בבטן עם הכנף ברזל ופוגע בה קשה והיא עפה על המזרון הירוק פגועה קשה. אבל, היא יצאה מהבלבול ועפה לעברו של טוגטיק עם מתקפת זעם ומצליחה לפגוע בו פעמיים. "טוגטיק צוות כפול ואז קול מהדהד!" קורא וולי וטוגטיק שלו יוצר לעצמו עשרות כפילים המתסובבים סביב ספירו וכולם מתכוננים להשתמש במתקפה.
    מה תעשה?
    'אם הוא יצליח להשתמש במתקפה, זה הסוף של ספירו' אני חושב לעצמי וחושב על אסטרטגיה "קדימה השתמשי בריקוד נוצות, תקיפי את עצמך! לאחר מכן תשתמשי בפרצוף מפחיד, כדי לעצור את ההתקפה!" אני מצווה עליה 'מקווה שזה יבלום אותו בינתיים' אני חושב לעצמי.

6. the bitch is back
    ג'ון-
    ואו איך אני לא חשבתי לומר את הברור מאליו כדי ללמד אותו את זה... ביקשתי קצת שכל ולא משחק אש קאצ'ם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אודיש מסובב שוב את עליו ושולח משם עלי תער הפוגעים בפוליוואג ישירות ומטיחים אותו בעוצמה בתוך מי האגם האפלים. פוליוואג לא נראה בשום מקום יותר.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מרים את הפוקדור של פידג'י ומכניס אותו לכיסך. אתה מכופף את ראשך ומציע לנינקדה להצטרף אליך לזמן מה והיא מהנהנת בחיוך.
    מה תעשה?

אדם-
    בדיוק מאית השנייה לפני שאברה מקבל מכה הרסנית הוא משתגר במקום על ראשו של מאנצ'לקס ומטיח אותו בעוצמה על אדמת המגרש וגורם לו לפציעה אדירה בראש.
    "מאנצ'לקס השתמש בפירות שלך!" קורא וולי ומאנצ'לקס מתחיל לחטט בפרוותו ומתחיל לזרוק עשרות חפצים משונים משם הכוללים חטיפים, עטיפות,אבנים,חכה,גלגל אופנים וסוגי פירות שונים עד שלבסוף הוא מוציא פרי אדום וכהה ובולע אותו בשלמותו ומעלה לעצמו את החיים. "עכשיו מאנצ' מטרונום!" קורא שוב וולי ומאנצ'לקב שלו מתחיל לנער את ידו מצד לצד.
    מה תעשה?

תומאס-
    ספירו מתחילה להסתובב באוויר ומפזרת סביבה עשרות נוצות לבנות וחומות כאחד המסתובבים סביבה ויוצרים מעין מעטפת נוצות הכולאות אותה בפנים. לאחר כמה שניות היא יוצרת דרך מסך הנוצות פרצוף מפחיד המשתק לשנייה את הכפילים של טוגטיק, אבל לא עוצרים בעדם לחלוטין והם משתמשים בכל כיוון במתקפה הפוגעת ישירות בתוך המעטפת וגורמת לה להתפוצץ ולספירו לנחות מעולפת על אדמת הזירה.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה

סם-
    אתה מרים את הפוקדור של פידג'י ומכניס אותו לכיסך. אתה מכופף את ראשך ומציע לנינקדה להצטרף אליך לזמן מה והיא מהנהנת בחיוך.
    מה תעשה?
    "אז קדימה בואו נמשיך!" אומר לשניהם בחיוך ואמשיך ללכת איתם בשביל

8. משתמש מנוסה

תומאס-
    ספירו מתחילה להסתובב באוויר ומפזרת סביבה עשרות נוצות לבנות וחומות כאחד המסתובבים סביבה ויוצרים מעין מעטפת נוצות הכולאות אותה בפנים. לאחר כמה שניות היא יוצרת דרך מסך הנוצות פרצוף מפחיד המשתק לשנייה את הכפילים של טוגטיק, אבל לא עוצרים בעדם לחלוטין והם משתמשים בכל כיוון במתקפה הפוגעת ישירות בתוך המעטפת וגורמת לה להתפוצץ ולספירו לנחות מעולפת על אדמת הזירה.
    מה תעשה?
    "אוי לא" אני אומר בעצב לנוכח המצב "חזרי ספירו" אני קורא ומשיב אותה לפוכדור שלה 'עכשיו הכל תלוי בך, אלקיד' אני חושב לעצמי "קדימה אלקיד, צא!" אני קורא ומשחרר את אלקיד החוצה "אתה מוכן?" אני שואל אותו בנחישות "השתמש במכת ברק ועבור לפזילה!" אני מצווה עליו.

9. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ואו איך אני לא חשבתי לומר את הברור מאליו כדי ללמד אותו את זה... ביקשתי קצת שכל ולא משחק אש קאצ'ם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אודיש מסובב שוב את עליו ושולח משם עלי תער הפוגעים בפוליוואג ישירות ומטיחים אותו בעוצמה בתוך מי האגם האפלים. פוליוואג לא נראה בשום מקום יותר.
    מה תעשה?
    סליחה...
    ~~~~~~~~
    "כול הכבוד אודיש, ניצחת!" אומר לו, אחזיר אותו לפוכדור שלו ואז אקח את הדלי לכיוון הבית כדאי שמייגן תכין אוכל.

10. the bitch is back
    סם-
    יותר ממשהו אחד בתגובה. אתה הולך ו...? מסתכל בשמיים מדלג על האבנים, מחפש פוקימונים? אל תתן תגובות תקועות בבקשה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרכך בשביל וחוזר במהרה לדרך 26 ביער עד מהרה אתה מבחין שאתה הולך עמוק ועמוק יותר בתוך החורשה האפלה ומתחיל לחשוש שאתה הולך לאיבוד בפנים כשלפתע אתה מבחין בבחור בערך בן 20. לבחור יש שיער כחול וגלימה ארוכה המכסה את בגדיו
    "שלום לך צוציק מה דעתך על קרב?" הוא שואל בחיוך פרוש על פרצופו.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה מחזיר בסבר פנים עצוב את ספירו ומשחרר את אלקיד חזרה למגרש. אלקיד יוצא ונראה מוכן לנקום את הבסתה של ספירו ויוצא עם מכת ברק לעברו של טוגטיק ופוגע בו בעצמה אדירה. "טוגטיק השתמש בצוות כפול ואז קוד מהדהד!" קורא וולי ושוב טוגטיק יוצר עשרות כפילים הזזים במהירות סביב אלקיד- המנסה להשתמש בפזילה אבל נכשל. בדיוק בשנייה שטוגטיק פותחים את פיותיהם אלקיד משחרר מתוכו גל הלם(Shock Wave) הפוגע שוב בכל הכפילים ומעלים אותם לגמרי. "אוי לא טוגטיק הגן על עצמך עם שמירה!" הוא קורא ואנרגיה ירוקה זוהרת סביב טוגטיק.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אתה מחזיר את אודיש לפוקדור וממלא דלי ענקי במי אגם וחוזר לבקתה שם מחכה לך מייגן ומיד לוקחת את הדלי ממך וממשיכה לבשל. כעבור רבע שעה היא מגישה לך צלחת עמוסה בצלי מהביל ומתחילה לזלול אותו בעצמה.
    אתה טועם עם מזל ובאמת זה טעים ומתחיל לזלול אותו בעצמך. אחרי ששניכם מסיימים לאכול מייגן נשענת אחורה מחזיקה בבטנה "לפי מה שחשיבתי ייקח לנו בערך עוד יום וחצי יומיים לצאת מהיער הזה" היא אומר ברטון ומביטה בפוקימונים שלה האוכלים בשקט בצד. "נראה לך נוכל לצאת מפה?" היא שואלת בדכדוך.
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה מחזיר את אודיש לפוקדור וממלא דלי ענקי במי אגם וחוזר לבקתה שם מחכה לך מייגן ומיד לוקחת את הדלי ממך וממשיכה לבשל. כעבור רבע שעה היא מגישה לך צלחת עמוסה בצלי מהביל ומתחילה לזלול אותו בעצמה.
    אתה טועם עם מזל ובאמת זה טעים ומתחיל לזלול אותו בעצמך. אחרי ששניכם מסיימים לאכול מייגן נשענת אחורה מחזיקה בבטנה "לפי מה שחשיבתי ייקח לנו בערך עוד יום וחצי יומיים לצאת מהיער הזה" היא אומר ברטון ומביטה בפוקימונים שלה האוכלים בשקט בצד. "נראה לך נוכל לצאת מפה?" היא שואלת בדכדוך.
    מה תעשה?
    "אנחנו נצא, אל תדאגי... אז את רוצה לצאת?" אשאל אותה בחיוך וגם כדי שיעלה לה הביטחון.

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    בדיוק מאית השנייה לפני שאברה מקבל מכה הרסנית הוא משתגר במקום על ראשו של מאנצ'לקס ומטיח אותו בעוצמה על אדמת המגרש וגורם לו לפציעה אדירה בראש.
    "מאנצ'לקס השתמש בפירות שלך!" קורא וולי ומאנצ'לקס מתחיל לחטט בפרוותו ומתחיל לזרוק עשרות חפצים משונים משם הכוללים חטיפים, עטיפות,אבנים,חכה,גלגל אופנים וסוגי פירות שונים עד שלבסוף הוא מוציא פרי אדום וכהה ובולע אותו בשלמותו ומעלה לעצמו את החיים. "עכשיו מאנצ' מטרונום!" קורא שוב וולי ומאנצ'לקב שלו מתחיל לנער את ידו מצד לצד.
    מה תעשה?
    'אין סיכוי' אחשוב בנחישות
    "אברה צא! תגמור את הקרב הזה עם גל חבוי!" אצעק ואצביע על מאנצ'לקס
    "אתה מסוגל לגמור אותו" אמלמל לעצמי

13. משתמש מנוסה
    סם-
    יותר ממשהו אחד בתגובה. אתה הולך ו...? מסתכל בשמיים מדלג על האבנים, מחפש פוקימונים? אל תתן תגובות תקועות בבקשה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרכך בשביל וחוזר במהרה לדרך 26 ביער עד מהרה אתה מבחין שאתה הולך עמוק ועמוק יותר בתוך החורשה האפלה ומתחיל לחשוש שאתה הולך לאיבוד בפנים כשלפתע אתה מבחין בבחור בערך בן 20. לבחור יש שיער כחול וגלימה ארוכה המכסה את בגדיו
    "שלום לך צוציק מה דעתך על קרב?" הוא שואל בחיוך פרוש על פרצופו.
    מה תעשה?

"צוציק תקרא לאחותך" אומר לו ואשדר ביטחון, "אם טיפוסים כמוך אני מעדיף שלא לבזבז את האנרגיה של הפוקימונים שלי,ריהורן,נינקדה בואו נמשיך" אומר לשניהם ואעבור את הבחור,אעמוד צמוד לריהורן ונינקדה ואפריד בינם לבין הבחור,אסתכל על הבחור בקשיחות עד שאעבור אותו, 'מי הוא חושב את עצמו' אחשוב לעצמי

14. the bitch is back
    ג'ון-
    "אני חושבת שעדיף שנישאר כאן הלילה" מתחילה לומר מייגן "אני לא רוצה להתחיל ללכת בחשוך מלחיץ המקום פה בחוץ" היא מוסיפה וקמה מהכסא ומסתובבת בבקתה "יש פה מיטה אחת, אז אם אתה רוצה אתה יכול לישון עליה אני אשן פה על הספה" היא אומרת ומפהקת קלות ומתיישבת על הספה כשהפוניטה שלה מגיע ומניח עליה את הראש "אם אתה צריך לרפא את הפוקימונים שלך צ'אנסי שלי יכולה לטפל בהם קצת" היא אומרת לך בחיוך ונשכבת על הספה ונרדמת.
    מה תעשה?

אדם-
    אברה משחרר את הגל חבוי שלו ופוגע ישירות במאנצ'לקס שניות לפני שהוא משחרר את המתקפה שלו ומעיף אותו בעצמה אדירה ומעלפת אותו. "לא יכול להיות" אומר בפליאה וולי ומחזיר את מאנצ'לקס "טוב חזור מאנצ' וצא טוגטיק!" הוא קורא ומשחרר למגרש פוקימון לבן כולו,מלבד כמה נקודות אדומות וכחולות על בטנו המעופף לו במשחה במגרש "התחל עם נשיקה מתוקה ואז עבור לעלי קסם!" הוא קורא וטוגטיק שלו עושה היפוך באוויר ומשחרר מפיו נשיקה העפה במהירות לעברו של אברה.
    מה תעשה?

סם-
    אתה עוקף את הבחור ומתחיל ללכת משם ברוגז כלפתע אתה נתקל בקירר סגול המעיף אותך אחורנית "לא כל כך מהר" אומר הבחור וצחוק ברשעות הקיר מתחיל לזוז ולהתכווץ ומתגלה כפוקימון קטן וסגול בעל מראה גומי () "הכר את דיטו. דיטו שלי יכול להשתנות לכל דבר בעולם" אומר הבחור וצוחק "אז אתה עדיין לא רוצה קרב? כי לברוח אתה לא תוכל" הוא אומר ולפתע אתה מרגיש שמשהו תופס את רגליך אתה מסתכל וחלק מדיטו תופס אותך מהרגליים ואותו דבר גם לריהורן ולנינקדה.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "אני חושבת שעדיף שנישאר כאן הלילה" מתחילה לומר מייגן "אני לא רוצה להתחיל ללכת בחשוך מלחיץ המקום פה בחוץ" היא מוסיפה וקמה מהכסא ומסתובבת בבקתה "יש פה מיטה אחת, אז אם אתה רוצה אתה יכול לישון עליה אני אשן פה על הספה" היא אומרת ומפהקת קלות ומתיישבת על הספה כשהפוניטה שלה מגיע ומניח עליה את הראש "אם אתה צריך לרפא את הפוקימונים שלך צ'אנסי שלי יכולה לטפל בהם קצת" היא אומרת לך בחיוך ונשכבת על הספה ונרדמת.
    מה תעשה?
    "צ'נסי תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?" אשאל את צ'נסי ואז אוציא אותם כדי שצ'נסי תרפא אותם.

עמוד 18 מתוך 30 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •