תמיר רשום 3>
שם בפורום: Born This Way
שם במשחק: ג'ון הנרי | Jon Henry
רקע:
ג'ון הוא ילד לשני הורים שבכלל לא נמצאים בביתם, אימו כל הזמן בעבודה היא סמנכ"לית של בתי החולים לבני אדם, ואביו נמצא בצד השני של העולם וחוקר על תרבויות עבודות של פוקימונים ובני אדם, הוא הייה מבלה כל הזמן עם שתי חבריו הטובים יוריאל וימאמוטו, הוא וימאמוטו הכירו עוד בגן שהייו קטנים את יוריאל הכירו שיותר מאוחר, ג'ון הוא ילד שיש לו חוכמת פוקימונים כי בביתו יש ספרייה גדול שבו אביו הייה נמצא רוב הזמן כאשר חזר הביתה אחרי המחקר,
בספרייה יש הרבה אגדות וסיפורים ישנים והרבה מידע על פוקימונים וסוגיהם ג'ון הכי אהב את פוקימוני המעופפים ואת פוקימוני הרעל, כי בילדותו הוא וימאמוטו נצילו על ידי מאמן מיסתורי שהיה לו פוקימון אחד מסוג מעופף ואחד מסוג רעל ואת פרצופו של אותו מאמן לא הצליחו לראות, מאז אותו רגע ג'ון החליט להחקור וללמוד על מאמנים ומה שצריך להיות להם.
יום אחד שהיה ג'ון בביתו הגיעה אבא שלו בא לבקר אותו בביתו, אבל בדיוק שהוא נכנס לבית הוא נחטף על ידי איש עם שם מוזר על חולצתו.
ג'ון לא ידע מה לעשות אבל הוא רצה לנקום בצוות שחטף את אביו ובגלל זה הוא החליט להציל את אביו בעזרת המכתב שקיבל מפרופסור איווי!
מראה:
פוקימון התחלתי: זובאט הסקסי
סרטים:
כסף: 1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: ראלטס זכר בבקשה וגם כמובן להירשם![]()
יש מצב שאתה נכנס למסן עכשיו?התחלה:
'נו איפה הזקן הזה?' אתה מוצא את עצמך חושב מול דלתו של הפרופסור. 'חצי שעה והוא עדיין לא חזר!' עולה במחשבתך.
'בשביל מה הוא היה צריך את הפוקימון שלי? פשוט חוצפה לאחר!'.
אמש, התקשר אליך הפרופסור על מנת לטפל בפוקימון שלך לפני המסע המחודש שלך.
"תביא אותו כדי שאוכל להכינו למסע" אמר בקול זועף וניתק את השיחה.
כשהגעת בבוקר לשם הוא פשוט לקח את הפוקדור ונעלם מאוחרי דלתו ומאז אין תגובה.
'שמוק' אתה מתחיל לחשוב לעצמך עד שהפרופסור פותח את הדלת ומחזיר לך את הפוקדור.
"עכשיו, הקשב לי טוב. הפוקימון הזה עבר הרבה ואני מפציר בך שמור עליו טוב." אומר ומשפשף את זקנו.
"עכשיו, אם תצטרך משהו, יש לך את המספר שלי" הוא אומר בחיוך ושולח אותך לדרכך.
'סוף סוף' אתה חושב לעצמך ומסתכל אל האופק- היציאה מהעיר היא במרחק חמש עשר דקות הליכה.
מה תעשה?
~~~~~~~~~~~~~
'סוף סוף המסע מתחיל.' אחשוב לעצמי בחיוך ואשלוף את הפוכדור שקיבלתי מהפרופסור, "צאי זובאט!" אומר ואז אפתח את הפוכדור של זובאט כדי להכיר אותה.
ג'ון-
שטויות.. (:
ויש לי אותך במסן? ם=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחיל ללכת יחד עם זובט שמתחילה לעופף מעליך בשמיים.
כעבור רבע שעה אתה יוצא מחומת העיר ומתחיל להסתובב בשדות הפורחים. אתה וזובט הולכים במשך חמש דקות שלפתע צץ מאחד מהשיחים פוקימון עכבר קטן וסגלגל. אתה מזהה בעזרת הפוקדע, שזהו רטטה ()- פוקימון העכבר.
מה תעשה?
אז תוסיף
Tonergt6@walla.com
~~~~~~~~~~~~~~
"אוי לא! זובאט אל תדאגי יש לי רעיון כדי לחסל אותו!" אגיד לזובאט כדי שהיא תקבל אומץ לתקוף את רטטה, "תשתמשי בעל-קולי כדי לבלבל אותו ואז תתקפי במציצת חיים ישר על ראשו!" אפקוד.
היטמן מוזמן להגיב (:
ג'ון-
אני לא מצליח להוסיף אותך >>"
omeriko_ritsuka@hotmail.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובט עפה גבוה באוויר ופותחת את פיה וגלי קול קטנים יוצאים מפיה ומסתובבים סביב רטטה- אשר נהיה מבולבל מהמתקפה.
זובט לא מבזבזת שנייה ושולחת מציצת חיים על פרצופו של רטטה ופוגעת בו קשות.
רטטה מנסה להשתמש בדחיפה- אבל פוגע בעצמו.
רטטה לא נראה במצב טוב.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)