Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 30 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 443
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה

סם-
    "דיטו הפוך לרשת ולכוד את האבנים" אומר בקול מרושע המאמן ודיטו פורש את עצמו לכל עבר והופך לרשת ומצליח ללכוד את האבנים בתוכו, אבל נפגע מעוצמתן. דיטו העסוק בללכוד את האבנים לא מבחין בריהורן ונפגע ממתקפת הקרן שלו ומוטח בעצמה אחורה והאבנים קורסות עליו.
    אתה מסתכל בגאווה על ריהורן המצליח לכלוא את דיטו מתחת לאבנים. אבל לפתע ריהורן מתחיל לרטוט וחומר צמיגי וסגול מתחיל לטפס עליו ולבלוע אותו בתוכו. "אתה לא תצליח להביס אותי" אומר לך המאמן ומצחקק לעצמו ברשעות.
    מה תעשה?
    "ריהורן אתה חייב להצליח! תנסה לרוץ במהירות ולהתנגש בדברים ולנסות לפגוע בו! קדימה אתה יכול לעשות זאת!" אומר לו בקול מעט לחוץ

2. the bitch is back
    ג'ון-
    "אז קדימה בוא" היא אומרת לך בחיוך ומתחילה ללכת לתוך מעמקי היער. כעבור שעתיים של הליכה ממושכת אתה מוצא את עצמך מול גן עצום ויפהפה ובו יש עשרות פרחים צבעוניים,מזרקות ובית קטן העשוי מעץ.
    אתה מסתכל סביב וקולט אישה צעירה לובשת שמלה ירוקה המשקה את הפרחים ושרה לעצמה ולפוקימונים סביבה. "שלום לכם מאמנים צעירים. חיכיתי לכם" היא אומרת מבלי להסתכל אפילו עליכם. "מי את?" שואלת אותה מייגן בנחישות. "אני? אני גברת היער שמי איילין. וזה היער שלי" היא אומרת בחיוך וכמה כוסות של תה וכריכים מרחפים אליכם בדרך קסם והגברת איילין מחייכת אליכם וקורצת.
    "שמעתי שנלחמתם בצוות גאדס ונשארתם בחיים. כל הכבוד" היא אומרת בחיוך ומפזרת את שיערה הירוק לאחור "הם מחפשים אותי כבר המון זמן" היא אומרת כשלפתע פוקימון ירוק קטן מרחף לה על הכתף () אבל לא נראה לאישה זה מפריע כ"כ.
    "אתם רוצים אולי לשבת להתרענן קצת לפני המשך מסעכם?" היא שואלת בחיוך.
    מה תעשה?

בלייק-
    רשום D:
    מוזמן להתחיל ^_^

סם-
    ריהורן מתחיל לרוץ במקום ודורס את החומר הצמיגי ומצליח לנער אותו ממנו ודורך עליו עשרות פעמים עד שהגומי מתכווץ חזרה לדיטו. דיטו התעלף מעוצמת החבטות שקיבל.
    "אוי מנוול אחד!" צועק עליך הבחור ומחזיר את הפוקימון שלו לכדור "אנחנו עוד נפגש" הוא אומר ואז במשיכת גלימה נעלם בצללים.
    מה תעשה?

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    התחלה:
    'נו איפה הזקן הזה?' אתה מוצא את עצמך חושב מול דלתו של הפרופסור. 'חצי שעה והוא עדיין לא חזר!' עולה במחשבתך.
    'בשביל מה הוא היה צריך את הפוקימון שלי? פשוט חוצפה לאחר!'.
    אמש, התקשר אליך הפרופסור על מנת לטפל בפוקימון שלך לפני המסע המחודש שלך.
    "תביא אותו כדי שאוכל להכינו למסע" אמר בקול זועף וניתק את השיחה.
    כשהגעת בבוקר לשם הוא פשוט לקח את הפוקדור ונעלם מאוחרי דלתו ומאז אין תגובה.
    'שמוק' אתה מתחיל לחשוב לעצמך עד שהפרופסור פותח את הדלת ומחזיר לך את הפוקדור.
    "עכשיו, הקשב לי טוב. הפוקימון הזה עבר הרבה ואני מפציר בך שמור עליו טוב." אומר ומשפשף את זקנו.
    "עכשיו, אם תצטרך משהו, יש לך את המספר שלי" הוא אומר בחיוך ושולח אותך לדרכך.
    'סוף סוף' אתה חושב לעצמך ומסתכל אל האופק- היציאה מהעיר היא במרחק חמש עשר דקות הליכה.
    מה תעשה?
    'זקן טיפש.. עד שהוא עושה משהו אפשר למות..' אני חושב בעצבנות.
    "טוב.. עכשיו אני צריך לצאת מהעיר הזאת.. ומעניין מה הוא עשה בכלל לפוקימון שלי.." אני מלמל לעצמי והולך ליציאה (ומתחיל לצאת כמובן).
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    "אז קדימה בוא" היא אומרת לך בחיוך ומתחילה ללכת לתוך מעמקי היער. כעבור שעתיים של הליכה ממושכת אתה מוצא את עצמך מול גן עצום ויפהפה ובו יש עשרות פרחים צבעוניים,מזרקות ובית קטן העשוי מעץ.
    אתה מסתכל סביב וקולט אישה צעירה לובשת שמלה ירוקה המשקה את הפרחים ושרה לעצמה ולפוקימונים סביבה. "שלום לכם מאמנים צעירים. חיכיתי לכם" היא אומרת מבלי להסתכל אפילו עליכם. "מי את?" שואלת אותה מייגן בנחישות. "אני? אני גברת היער שמי איילין. וזה היער שלי" היא אומרת בחיוך וכמה כוסות של תה וכריכים מרחפים אליכם בדרך קסם והגברת איילין מחייכת אליכם וקורצת.
    "שמעתי שנלחמתם בצוות גאדס ונשארתם בחיים. כל הכבוד" היא אומרת בחיוך ומפזרת את שיערה הירוק לאחור "הם מחפשים אותי כבר המון זמן" היא אומרת כשלפתע פוקימון ירוק קטן מרחף לה על הכתף () אבל לא נראה לאישה זה מפריע כ"כ.
    "אתם רוצים אולי לשבת להתרענן קצת לפני המשך מסעכם?" היא שואלת בחיוך.
    מה תעשה?
    "זה סלבי היה?!" אשאל בהלם ואז אבדוק אותו בפוקידע, "אני אשמח להתרענן קצת לפני המשך המסע." אומר לאחר מכן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה

סם-
    ריהורן מתחיל לרוץ במקום ודורס את החומר הצמיגי ומצליח לנער אותו ממנו ודורך עליו עשרות פעמים עד שהגומי מתכווץ חזרה לדיטו. דיטו התעלף מעוצמת החבטות שקיבל.
    "אוי מנוול אחד!" צועק עליך הבחור ומחזיר את הפוקימון שלו לכדור "אנחנו עוד נפגש" הוא אומר ואז במשיכת גלימה נעלם בצללים.
    מה תעשה?
    "ריהורן זה היה מצוין!" אשבח אותו ואלטף את ראשו, "יפה מאוד,בואו נמשיך,נינקדה קדימה" אומר לה ואמשיך עם שניהם בהמשך השביל, 'אנחנו עוד ניפגש אה,אם ריהורן ניצח אותו עכשיו אני לא רוצה לחשוב איך זה יהיה כשהוא יתחזק' אחשוב בביטחון

6. the bitch is back
    בלייק-
    אתה מלמל לעצמך ברוגז ומתחיל ללכת וכעבור עשר דקות אתה מוצא את עצמך מחוץ לעיר שלך משוטט בשדות הפתוחים של הדרך.
    לפתע אתה מבחין בפוקימון שמנמן וחום עם ניבים גדולים (). אתה מכוון עליו את הפוקידע שלך ומגלה שזה בידוף- פוקימון עבר הניבים.
    מה תעשה?

ג'ון-
    "סלבי?" שואלת איליין ומרימה גבה. "אהה אתה מתכוון לקול היער" היא אומרת לך בחיוך ומורידה את סלבי מהכתף שלה ומחבקת אותו בחיוך אימהי. אתה בינתיים פותח את הפוקידע שלך ומכוון על סלבי. "סלבי- הפוקימון הגולש בזמן. סלבי מטייל בזמן בתור מגן על יערות ברחבי העולם. בכל מקום שאליו סלבי מגיע היער והצמחייה פורחים." מספרת לך הפוקידע ואז שותקת. "אחריי" אומרת איליין בחיוך ומובילה אתכם לתוך ביתה המסודר כמו בית מכמה המאות הקודמות. היא מגישה לכם תה וסלבי עוזר לה ומגיש לכם את הכוסות.
    "אז מה אתם מתכננים לעשות עם צוות גאדס? אני יודעת שאתה נלחמת איתם כבר והבסת אותם. אבל זה היה מזמן." אומרת איליין ובוהה בכם.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מתגאה בעבודה שלך וממשיך ללכת יחד עם ריהורן ועם נינקדה ואחרי רבע שעה הליכה אתה מגיע למרכז פוקימונים קטן ממש באמצע הדרך. מהמשך אתה רואה עוד את השביל מתעקל לו באריכות לאורך היער. לפתע אתה מבחין במשהו קופץ לו ליד המרכז פוקימונים. לרגע אתה חושב שזה בלוט אבל במהרה אתה שם לב שלבלוט יש רגליים ועיניים גדולות והוא מקפצץ לכל עבר ().
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "סלבי?" שואלת איליין ומרימה גבה. "אהה אתה מתכוון לקול היער" היא אומרת לך בחיוך ומורידה את סלבי מהכתף שלה ומחבקת אותו בחיוך אימהי. אתה בינתיים פותח את הפוקידע שלך ומכוון על סלבי. "סלבי- הפוקימון הגולש בזמן. סלבי מטייל בזמן בתור מגן על יערות ברחבי העולם. בכל מקום שאליו סלבי מגיע היער והצמחייה פורחים." מספרת לך הפוקידע ואז שותקת. "אחריי" אומרת איליין בחיוך ומובילה אתכם לתוך ביתה המסודר כמו בית מכמה המאות הקודמות. היא מגישה לכם תה וסלבי עוזר לה ומגיש לכם את הכוסות.
    "אז מה אתם מתכננים לעשות עם צוות גאדס? אני יודעת שאתה נלחמת איתם כבר והבסת אותם. אבל זה היה מזמן." אומרת איליין ובוהה בכם.
    מה תעשה?
    "איך את יודעת... בעזרת סלבי? חזרת בזמן?!" אשאל אותה בתהייה ובמבט מוזר שאף אחד לא יכול להבין אותו ()

8. משתמש מנוסה
    סם-
    אתה מתגאה בעבודה שלך וממשיך ללכת יחד עם ריהורן ועם נינקדה ואחרי רבע שעה הליכה אתה מגיע למרכז פוקימונים קטן ממש באמצע הדרך. מהמשך אתה רואה עוד את השביל מתעקל לו באריכות לאורך היער. לפתע אתה מבחין במשהו קופץ לו ליד המרכז פוקימונים. לרגע אתה חושב שזה בלוט אבל במהרה אתה שם לב שלבלוט יש רגליים ועיניים גדולות והוא מקפצץ לכל עבר ().
    מה תעשה?
    "שלום סידוט" אומר לו בחיוך, "נינקדה את מכירה את הפוקימון הזה?" אשאל אותה בעודי מביט סביב אם יש פוקימונים נוספים בשטח

9. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    אתה מלמל לעצמך ברוגז ומתחיל ללכת וכעבור עשר דקות אתה מוצא את עצמך מחוץ לעיר שלך משוטט בשדות הפתוחים של הדרך.
    לפתע אתה מבחין בפוקימון שמנמן וחום עם ניבים גדולים (). אתה מכוון עליו את הפוקידע שלך ומגלה שזה בידוף- פוקימון עבר הניבים.
    מה תעשה?
    'בידוף שווה תפיסה בכלל..?' אני חושב ומנסה להעביר בראש את כל המתקפות שלו שידועות לי.
    "טוב יש רק דרך אחת לגלות, צא אלקיד" אני אומר בנחישות רבה ומוציא את אלקיד מהפוקדור שלו, מוכן ומזומן לקרב.
    חמוף

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    '-' זה חשיבה P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    באנירי בעזרת חוש השמיעה שלה שומעת אותך מבעד הצרחות של טוגטיק ויוצאת במתקפה מהירה ועם אוזניה הארוכות פוגעת לטוגטיק ישירות בבטן ומעיפה אותו על הזירה פצוע. "אוי לא טוגטיק עלי קסם!" קורא במהירות וולי וטוגטיק מצליח, בקושי רב, לעמוד שוב על רגליו ומתחיל לנופף בכנפיו הקטנות ויוצר עשרות עלי ירוקים בהירים מולו והם מתחילים לעוף במהירות לעברה של באנירי.
    מה תעשה?
    "באנירי תשתמש באגרוף אש כדי להרוס את המתקפה הזאת ואז תשתמשי בנשיאה קדימה!" אצעק

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אתה צריך להתבגר" אומרת לך הזקנה ומגישה לאיגליבאפית קטנה את הבקבוק שלה. "אתה לא רציני ואתה לא נראה לי בחור מסור מספיק לחבריך. עובדה נטשת את הנכד שלי שהוא חיכה לך." היא אומרת בקול שקט ורגוע. "אבל אם אתה כל כך בטוח שאתה יכול בוא נראה אותך כמאמן" היא אומרת ומאותת לך עם ראשה לעקוב אחריה.
    מה תעשה?
    "אני מוכן" אני אומר לה ועוקב אחריה. אני מסתכל לאן היא הולכת, מנסה להכין את עצמי למה שהולך לקרות.

12. the bitch is back
    ג'ון-
    "אני? לא מצחיקון.." היא אומרת ומחייכת "לפני כמה חודשים אתה כבר היית פה אצלי. אתה לא זוכר? התאמנתם אצלי וקול היער לימד אתכם הכל כמובן." היא אומרת ומצחקקת "אינך זוכר את התקופה פה? ואת כל המאמנים. גם את היית פה מייגן" היא אומרת ונראת קצת מאופקת.
    "אתם באמת לא זוכרים כלום?" היא שואלת ומרימה גבה.
    מה תעשה?

סם-
    נינקדה מרימה את ראשה ומנידה בו לשלילה. אתה מסתכל סביב וקולט כמהפוקימונים דמוי תולעת קטנה מכוסה כולו בעלים ירוקים ().
    מה תעשה?

בלייק-
    אלקיד בחורה P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פותח את הפוקדור ואלקיד שלך יוצאת מוכנה ומזומנת לקרב כנגד בידוף.
    מה תעשה?

אדם-
    באנירי מושיטה את ידה ושורפת בבת אחת את כל העלים הקסומים של טוגטיק. לאחר מכן באנירי זוהרת בירוק בהיר ומחזקת את עצמה.
    "טוגטיק מטרונום!" קורא שוב וולי וטוגטיק מתחיל לנופף בידיו ויוצר כדור אור מולו ומתוכו שולח מתקפת קרן בועות.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה עוקב בעקבות הזקנה לתוך חדר סגור וחשוך. אתה מנסה לאמץ את עינייך לחשכה ופתאום הארות נדלקים והזקנה כלאה אותך בכלוב ענקי. "בוא נראה אותך מאמן דגול" היא אומרת ואתה מרגיש שמשהטו מסתכל עליך מאחור.
    אתה מסתובב וקולט שם מספר פוקימונים עומדים שם ומחייכים. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהם רטיקט (), וולפיקס (), פצ'וריסו (), ווישמר (), וולטרוב (),פינסר () ופורט ().
    "עכשיו בשביל להוכיח לי שאתה ראוי מספיק הלחם בכולם. "אולי ככה תוכל גם להתחזק באמת" היא אומרת וצוחקת קלות ונעלמת מאחורי הקיר.
    הפוקימונים מסתכלים עליך ועליהם עולה חיוך ניצחון.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "אני? לא מצחיקון.." היא אומרת ומחייכת "לפני כמה חודשים אתה כבר היית פה אצלי. אתה לא זוכר? התאמנתם אצלי וקול היער לימד אתכם הכל כמובן." היא אומרת ומצחקקת "אינך זוכר את התקופה פה? ואת כל המאמנים. גם את היית פה מייגן" היא אומרת ונראת קצת מאופקת.
    "אתם באמת לא זוכרים כלום?" היא שואלת ומרימה גבה.
    מה תעשה?
    "לא... אני לא זוכר..." אומר לה בחיוך, "טוב לא משנה, תוכלי לעזור לי לפתח את זובאט שלי?" אשאל את האישה המוזרה.

14. משתמש מנוסה
    סם-
    נינקדה מרימה את ראשה ומנידה בו לשלילה. אתה מסתכל סביב וקולט כמהפוקימונים דמוי תולעת קטנה מכוסה כולו בעלים ירוקים ().
    מה תעשה?
    "הרבה פוקימוני חרק יש פה" אמלמל, "נינקדה את רעבה? גם אתה ריהורן?" אשאל אותם ואוציא להם אוכל מתיקי ואתן להם לאכול, "אולי ננוח פה ונראה אם עוד פוקימונים יבואו" אומר ואוציא קצת אוכל פוקימנים ואגיש לבורמי

15. the bitch is back
    ג'ון-
    "לפתח?" היא שואלת "הדרך הטובה ביותר היא להתאמן ולהלחם, לא?" היא שואלת בספק. "בבוא הזמן היא תתפתח. אבל היער מלא בפוקימונים. תלחם" היא אומרת בפשוטות.
    מה תעשה?

סם-
    סתם לפרוטוקול אני מזכיר לך שאתה גם עומר בקרוב למרכז חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא אוכל מתיקך ונותן לריהורן ונינקדה המתחילים לזלול בתאבון. אתה ניגש גם לבורמים ונותן להם גם לאכול. והם מתחילים לאכול בתאבון ומחייכים אליך בהערצה.
    מה תעשה?

עמוד 21 מתוך 30 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •