ג'ון-
"אז קדימה בוא" היא אומרת לך בחיוך ומתחילה ללכת לתוך מעמקי היער. כעבור שעתיים של הליכה ממושכת אתה מוצא את עצמך מול גן עצום ויפהפה ובו יש עשרות פרחים צבעוניים,מזרקות ובית קטן העשוי מעץ.
אתה מסתכל סביב וקולט אישה צעירה לובשת שמלה ירוקההמשקה את הפרחים ושרה לעצמה ולפוקימונים סביבה. "שלום לכם מאמנים צעירים. חיכיתי לכם" היא אומרת מבלי להסתכל אפילו עליכם. "מי את?" שואלת אותה מייגן בנחישות. "אני? אני גברת היער שמי איילין. וזה היער שלי" היא אומרת בחיוך וכמה כוסות של תה וכריכים מרחפים אליכם בדרך קסם והגברת איילין מחייכת אליכם וקורצת.
"שמעתי שנלחמתם בצוות גאדס ונשארתם בחיים. כל הכבוד" היא אומרת בחיוך ומפזרת את שיערה הירוק לאחור "הם מחפשים אותי כבר המון זמן" היא אומרת כשלפתע פוקימון ירוק קטן מרחף לה על הכתף () אבל לא נראה לאישה זה מפריע כ"כ.
"אתם רוצים אולי לשבת להתרענן קצת לפני המשך מסעכם?" היא שואלת בחיוך.
מה תעשה?
בלייק-
רשום D:
מוזמן להתחיל ^_^
סם-
ריהורן מתחיל לרוץ במקום ודורס את החומר הצמיגי ומצליח לנער אותו ממנו ודורך עליו עשרות פעמים עד שהגומי מתכווץ חזרה לדיטו. דיטו התעלף מעוצמת החבטות שקיבל.
"אוי מנוול אחד!" צועק עליך הבחור ומחזיר את הפוקימון שלו לכדור "אנחנו עוד נפגש" הוא אומר ואז במשיכת גלימה נעלם בצללים.
מה תעשה?
"זה סלבי היה?!" אשאל בהלם ואז אבדוק אותו בפוקידע, "אני אשמח להתרענן קצת לפני המשך המסע." אומר לאחר מכן.ג'ון-
"אז קדימה בוא" היא אומרת לך בחיוך ומתחילה ללכת לתוך מעמקי היער. כעבור שעתיים של הליכה ממושכת אתה מוצא את עצמך מול גן עצום ויפהפה ובו יש עשרות פרחים צבעוניים,מזרקות ובית קטן העשוי מעץ.
אתה מסתכל סביב וקולט אישה צעירה לובשת שמלה ירוקה המשקה את הפרחים ושרה לעצמה ולפוקימונים סביבה. "שלום לכם מאמנים צעירים. חיכיתי לכם" היא אומרת מבלי להסתכל אפילו עליכם. "מי את?" שואלת אותה מייגן בנחישות. "אני? אני גברת היער שמי איילין. וזה היער שלי" היא אומרת בחיוך וכמה כוסות של תה וכריכים מרחפים אליכם בדרך קסם והגברת איילין מחייכת אליכם וקורצת.
"שמעתי שנלחמתם בצוות גאדס ונשארתם בחיים. כל הכבוד" היא אומרת בחיוך ומפזרת את שיערה הירוק לאחור "הם מחפשים אותי כבר המון זמן" היא אומרת כשלפתע פוקימון ירוק קטן מרחף לה על הכתף () אבל לא נראה לאישה זה מפריע כ"כ.
"אתם רוצים אולי לשבת להתרענן קצת לפני המשך מסעכם?" היא שואלת בחיוך.
מה תעשה?
בלייק-
אתה מלמל לעצמך ברוגז ומתחיל ללכת וכעבור עשר דקות אתה מוצא את עצמך מחוץ לעיר שלך משוטט בשדות הפתוחים של הדרך.
לפתע אתה מבחין בפוקימון שמנמן וחום עם ניבים גדולים (). אתה מכוון עליו את הפוקידע שלך ומגלה שזה בידוף- פוקימון עבר הניבים.
מה תעשה?
ג'ון-
"סלבי?" שואלת איליין ומרימה גבה. "אהה אתה מתכוון לקול היער" היא אומרת לך בחיוך ומורידה את סלבי מהכתף שלה ומחבקת אותו בחיוך אימהי. אתה בינתיים פותח את הפוקידע שלך ומכוון על סלבי. "סלבי- הפוקימון הגולש בזמן. סלבי מטייל בזמן בתור מגן על יערות ברחבי העולם. בכל מקום שאליו סלבי מגיע היער והצמחייה פורחים." מספרת לך הפוקידע ואז שותקת. "אחריי" אומרת איליין בחיוך ומובילה אתכם לתוך ביתה המסודר כמו בית מכמה המאות הקודמות. היא מגישה לכם תה וסלבי עוזר לה ומגיש לכם את הכוסות.
"אז מה אתם מתכננים לעשות עם צוות גאדס? אני יודעת שאתה נלחמת איתם כבר והבסת אותם. אבל זה היה מזמן." אומרת איליין ובוהה בכם.
מה תעשה?
סם-
אתה מתגאה בעבודה שלך וממשיך ללכת יחד עם ריהורן ועם נינקדה ואחרי רבע שעה הליכה אתה מגיע למרכז פוקימונים קטן ממש באמצע הדרך. מהמשך אתה רואה עוד את השביל מתעקל לו באריכות לאורך היער. לפתע אתה מבחין במשהו קופץ לו ליד המרכז פוקימונים. לרגע אתה חושב שזה בלוט אבל במהרה אתה שם לב שלבלוט יש רגליים ועיניים גדולות והוא מקפצץ לכל עבר ().
מה תעשה?
"איך את יודעת... בעזרת סלבי? חזרת בזמן?!" אשאל אותה בתהייה ובמבט מוזר שאף אחד לא יכול להבין אותו (ג'ון-
"סלבי?" שואלת איליין ומרימה גבה. "אהה אתה מתכוון לקול היער" היא אומרת לך בחיוך ומורידה את סלבי מהכתף שלה ומחבקת אותו בחיוך אימהי. אתה בינתיים פותח את הפוקידע שלך ומכוון על סלבי. "סלבי- הפוקימון הגולש בזמן. סלבי מטייל בזמן בתור מגן על יערות ברחבי העולם. בכל מקום שאליו סלבי מגיע היער והצמחייה פורחים." מספרת לך הפוקידע ואז שותקת. "אחריי" אומרת איליין בחיוך ומובילה אתכם לתוך ביתה המסודר כמו בית מכמה המאות הקודמות. היא מגישה לכם תה וסלבי עוזר לה ומגיש לכם את הכוסות.
"אז מה אתם מתכננים לעשות עם צוות גאדס? אני יודעת שאתה נלחמת איתם כבר והבסת אותם. אבל זה היה מזמן." אומרת איליין ובוהה בכם.
מה תעשה?)
ג'ון-
"אני? לא מצחיקון.." היא אומרת ומחייכת "לפני כמה חודשים אתה כבר היית פה אצלי. אתה לא זוכר? התאמנתם אצלי וקול היער לימד אתכם הכל כמובן." היא אומרת ומצחקקת "אינך זוכר את התקופה פה? ואת כל המאמנים. גם את היית פה מייגן" היא אומרת ונראת קצת מאופקת.
"אתם באמת לא זוכרים כלום?" היא שואלת ומרימה גבה.
מה תעשה?
סם-
נינקדה מרימה את ראשה ומנידה בו לשלילה. אתה מסתכל סביב וקולט כמהפוקימונים דמוי תולעת קטנה מכוסה כולו בעלים ירוקים ().
מה תעשה?
בלייק-
אלקיד בחורה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פותח את הפוקדור ואלקיד שלך יוצאת מוכנה ומזומנת לקרב כנגד בידוף.
מה תעשה?
אדם-
באנירי מושיטה את ידה ושורפת בבת אחת את כל העלים הקסומים של טוגטיק. לאחר מכן באנירי זוהרת בירוק בהיר ומחזקת את עצמה.
"טוגטיק מטרונום!" קורא שוב וולי וטוגטיק מתחיל לנופף בידיו ויוצר כדור אור מולו ומתוכו שולח מתקפת קרן בועות.
מה תעשה?
תומאס-
אתה עוקב בעקבות הזקנה לתוך חדר סגור וחשוך. אתה מנסה לאמץ את עינייך לחשכה ופתאום הארות נדלקים והזקנה כלאה אותך בכלוב ענקי. "בוא נראה אותך מאמן דגול" היא אומרת ואתה מרגיש שמשהטו מסתכל עליך מאחור.
אתה מסתובב וקולט שם מספר פוקימונים עומדים שם ומחייכים. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהם רטיקט (), וולפיקס (
), פצ'וריסו (
), ווישמר (
), וולטרוב (
),פינסר (
) ופורט (
).
"עכשיו בשביל להוכיח לי שאתה ראוי מספיק הלחם בכולם. "אולי ככה תוכל גם להתחזק באמת" היא אומרת וצוחקת קלות ונעלמת מאחורי הקיר.
הפוקימונים מסתכלים עליך ועליהם עולה חיוך ניצחון.
מה תעשה?
"לא... אני לא זוכר..." אומר לה בחיוך, "טוב לא משנה, תוכלי לעזור לי לפתח את זובאט שלי?" אשאל את האישה המוזרה.ג'ון-
"אני? לא מצחיקון.." היא אומרת ומחייכת "לפני כמה חודשים אתה כבר היית פה אצלי. אתה לא זוכר? התאמנתם אצלי וקול היער לימד אתכם הכל כמובן." היא אומרת ומצחקקת "אינך זוכר את התקופה פה? ואת כל המאמנים. גם את היית פה מייגן" היא אומרת ונראת קצת מאופקת.
"אתם באמת לא זוכרים כלום?" היא שואלת ומרימה גבה.
מה תעשה?
ג'ון-
"לפתח?" היא שואלת "הדרך הטובה ביותר היא להתאמן ולהלחם, לא?" היא שואלת בספק. "בבוא הזמן היא תתפתח. אבל היער מלא בפוקימונים. תלחם" היא אומרת בפשוטות.
מה תעשה?
סם-
סתם לפרוטוקול אני מזכיר לך שאתה גם עומר בקרוב למרכז חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא אוכל מתיקך ונותן לריהורן ונינקדה המתחילים לזלול בתאבון. אתה ניגש גם לבורמים ונותן להם גם לאכול. והם מתחילים לאכול בתאבון ומחייכים אליך בהערצה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)