Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 30 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 443
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    "לפתח?" היא שואלת "הדרך הטובה ביותר היא להתאמן ולהלחם, לא?" היא שואלת בספק. "בבוא הזמן היא תתפתח. אבל היער מלא בפוקימונים. תלחם" היא אומרת בפשוטות.
    מה תעשה?
    "הכוונה שלי שנעשה קרב פוקימונים... שככה זובאט שלי תיתאמן..." אומר לאישה ואז אוציא את זובאט החוצה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    בלייק-
    אלקיד בחורה P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פותח את הפוקדור ואלקיד שלך יוצאת מוכנה ומזומנת לקרב כנגד בידוף.
    מה תעשה?
    אכזבת אותי ):
    - - - - - - - - - --
    "אלקיד, תשתמשי בפזילה כדי להוריד את ההגנה של בידוף ואז תתקפי אותו עם מכת ברק" אני אומר לה ומחכה שהיא תעשה את זה.
    חמוף

3. the bitch is back
    ג'ון-
    "שלום לך זובאט" היא אומרת בחיוך וזהאט מעופפת אליה ונושכת לה את האוזן בחיבה. "אבל אין לי פוקימונים" איליין אומרת ומצחקקת קלות. "אני לא לא נלחמת עם פוקימונים" היא מוסיפה.
    מה תעשה?

בלייק-
    יעבור.. תגדל לה ביצים חח
    חוץ מזה אז כפצוי הבאתי לה מתקפה טובה.. לא?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד מסתכלת על בידוף ועינייה זוהרות בכתום בהיר= ובידוף נרתע מעינייה ואינו מבחין במכת הברק הפוגעת בו ישירות. בידוף מתאפס ויוצא עם דחיפה ופוגע קלות באלקיד.
    מה תעשה?

4. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    יעבור.. תגדל לה ביצים חח
    חוץ מזה אז כפצוי הבאתי לה מתקפה טובה.. לא?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד מסתכלת על בידוף ועינייה זוהרות בכתום בהיר= ובידוף נרתע מעינייה ואינו מבחין במכת הברק הפוגעת בו ישירות. בידוף מתאפס ויוצא עם דחיפה ופוגע קלות באלקיד.
    מה תעשה?
    מעניין איפה אני אמצא ביצים
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "אין דחיפה שתעצור אותנו, תשתמשי במכת ברק ואז באגרוף בלבול" אני אומר לאלקיד.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    באנירי מושיטה את ידה ושורפת בבת אחת את כל העלים הקסומים של טוגטיק. לאחר מכן באנירי זוהרת בירוק בהיר ומחזקת את עצמה.
    "טוגטיק מטרונום!" קורא שוב וולי וטוגטיק מתחיל לנופף בידיו ויוצר כדור אור מולו ומתוכו שולח מתקפת קרן בועות.
    מה תעשה?
    "באנירי תשתמשי בחבטה ותעיפי את הבועות ואז תתקפי בעזרת מתקפה מהירה ומיד אח"כ באגרוף אש צאי!" אצעק

6. משתמש מנוסה

סם-
    סתם לפרוטוקול אני מזכיר לך שאתה גם עומר בקרוב למרכז חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא אוכל מתיקך ונותן לריהורן ונינקדה המתחילים לזלול בתאבון. אתה ניגש גם לבורמים ונותן להם גם לאכול. והם מתחילים לאכול בתאבון ומחייכים אליך בהערצה.
    מה תעשה?
    "בתיאבון לכולם" אומר להם בחיוך ואביט בהם ואפנה לבורמים, "תגידו,מי מפה הוא בורמי זכר?" אשאל אותם בחיוך

7. the bitch is back
    בלייק-
    מעניין באמת חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אליקד מתנערת ושולחת מתוך האנטנות שעל ראשה זרק חשמלי עצום ופוגעת ישירות בבידוף הנופך על הרצפה מחושמל כולו. אלקיד לא מוותרת לרשנייה ויוצאת עם אגרופה מושט לאחור ופוגעת ישירות בבידוף ומעיפה אותו לתוך עץ ומעלפת אותו לגמרי.
    מה תעשה?

אדם-
    באנירי יוצאת עם חבטה ומצליחה לפוצץ כמה מהבועות אבל לא מצליחה להדוף את כולן ונופלת על הרצפה מכוסה בכתמי מים מהבועות. באנירי קופצת על רגליה ומבלי לחכות יוצאת עם מתקפה מהירה ותוך כדי טוענת את האגרוף אש ופוגעת ישירות בבטנו של טוגטיק בעוצמה אדירה ומטיחה אותו בעוצמה על קיר המכון ומעלפת אותו.
    "באנירי המנצחת!" מכריז השופט שעומד בצד.
    "כל הכבוד לך מאמן צעיר" אומר לך וולי בחיוך ומגיש לך את תג המכון שלו.
    מה תעשה?

סם-
    שלושה מהבורמים קופצים במקום שאתה שואל את זה, כשפיהם מלא באוכל שהבאת להם.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "שלום לך זובאט" היא אומרת בחיוך וזהאט מעופפת אליה ונושכת לה את האוזן בחיבה. "אבל אין לי פוקימונים" איליין אומרת ומצחקקת קלות. "אני לא לא נלחמת עם פוקימונים" היא מוסיפה.
    מה תעשה?
    "אז תילחמי עם קול היער..." אומר לה ואז אוציא את אודיש ואת באטרפרי, "נכון אם חמודים?" אוסיף.

9. the bitch is back
    ג'ון-
    הם*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוא לא הפוקימון שלי. הוא פראי" היא אומרת ומוזגת לעצמה עוד קצת תה. "וכן הם מאוד חמודים" היא אומרת בחיוך ומביאה לאודיש ולבאטרפריי קצת מזון.

10. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    הם*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוא לא הפוקימון שלי. הוא פראי" היא אומרת ומוזגת לעצמה עוד קצת תה. "וכן הם מאוד חמודים" היא אומרת בחיוך ומביאה לאודיש ולבאטרפריי קצת מזון.
    בטעות...
    ~~~~~~~~
    "תודה, אפשר ללכת לנוח פה?" אשאל אותה בחוצפנות, "תחזרו!" אומר ואז אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם.

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    באנירי יוצאת עם חבטה ומצליחה לפוצץ כמה מהבועות אבל לא מצליחה להדוף את כולן ונופלת על הרצפה מכוסה בכתמי מים מהבועות. באנירי קופצת על רגליה ומבלי לחכות יוצאת עם מתקפה מהירה ותוך כדי טוענת את האגרוף אש ופוגעת ישירות בבטנו של טוגטיק בעוצמה אדירה ומטיחה אותו בעוצמה על קיר המכון ומעלפת אותו.
    "באנירי המנצחת!" מכריז השופט שעומד בצד.
    "כל הכבוד לך מאמן צעיר" אומר לך וולי בחיוך ומגיש לך את תג המכון שלו.
    מה תעשה?
    "תודה רבה" אגיד בחיוך ואקח ממנו את התג
    "כל הכבוד באנירי עשינו את זה" אגיד בחיוך ואחזיר את באנירי לפוכדור שלה
    'עשית עבודה מעולה את צריכה לנוח עכשיו' אחשוב בזמן שאכניס את הפוכדור שלה לחגורה
    "טוב תודה לך וולי אני הולך עכשיו למרכז הפוקימונים אני חושב שהפוקימונים שלי זקוקים למנוחה קטנה" אגיד בעודי מנופף לשלום לווילי הולך לדרכי חזרה אל מרכז הפוקימונים

12. משתמש מנוסה

סם-
    שלושה מהבורמים קופצים במקום שאתה שואל את זה, כשפיהם מלא באוכל שהבאת להם.
    מה תעשה?
    אביט בהם בהתענינות, "איד מכם מעוניין אולי להצטרף אליי? או שאתם מעוניינים בקרב קודם?" א\אל אותם

13. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    מעניין באמת חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אליקד מתנערת ושולחת מתוך האנטנות שעל ראשה זרק חשמלי עצום ופוגעת ישירות בבידוף הנופך על הרצפה מחושמל כולו. אלקיד לא מוותרת לרשנייה ויוצאת עם אגרופה מושט לאחור ופוגעת ישירות בבידוף ומעיפה אותו לתוך עץ ומעלפת אותו לגמרי.
    מה תעשה?
    'לעע, הוא לא חזק, שירקב שם' אני חושב ומתעלם ממנו.
    "בואי נמשיך, אולי נמצא משהו יותר טוב" אני אומר לאלקיד וממשיך ללכת, מחפש עוד פוקימונים בדרך.
    חמוף

14. the bitch is back
    ג'ון-
    "כן בוודאי" היא אומרת בחיוך "יש בהמשך המסדרון שם חדר פנוי" היא אומרת בחיוך לבבי. "אז מייגן. איך את הגעת לפה כ"כ מהר?" היא שואלת אותה בזמן שאתה הולך לכיוון המסדרון. אחרי מספר שניות אתה מבחין בדלת ופותח אותה ונכנס לחדר שינה קטן ובו מיטה,כוננית קטנה ושולחן כתיבה.
    מה תעשה?

אדם-
    אתה מגיע למרכז פוקימונים כשמתחיל להחשיך. "וואו זה היה קרב מעולה" אומרת לך בחיוך מל ומבוהה בהתלהבות בתג המכון שלך. אתה מגיע למרכז ויש שם תור ענקי של מאמנים. אחרי רבע שעה מגיע תורך ואחות ג'וי חייכנית לוקחת את הפוקדורים שלך ומרפאת אותם.
    "שיהיה לכם ערב טוב" היא אומרת בחיוך ופונה לילדה לכל היותר בת עשר המגישה לה לה פוקדור אדום מבריק.
    מה תעשה?

סם-
    אחד מהם קופץ קדימה ועושה פרצוף קשוח- הוא רוצה קרב. השניים האחרים לוקחים צעד לאחור.
    מה תעשה?

בלייק-
    אתה עוזב את הבידוף וממשיך בדרכך. כעבור כמה דקות אתה מבחין ביוצור קטן וצהוב המקפצץ בין השיחים. אתה מוציא את הפיקדע שלך ומגלה שהפוקימון הוא סאנקורן ()- פוקימון הנבט.
    מה תעשה?

15. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    אתה עוזב את הבידוף וממשיך בדרכך. כעבור כמה דקות אתה מבחין ביוצור קטן וצהוב המקפצץ בין השיחים. אתה מוציא את הפיקדע שלך ומגלה שהפוקימון הוא סאנקורן ()- פוקימון הנבט.
    מה תעשה?
    "זה יותר טוב כבר.. קדימה אלקיד.." אני אומר לה כדי שתכונן לקרב.
    "אגרוף בלבול" אני אומר לאלקיד ומחכה שהיא תשתמש בזה על סאנקרן.
    חמוף

עמוד 22 מתוך 30 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •