Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 30 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 443
  1. the bitch is back
    בלייק-
    וואלה? חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אלקיד קופצת לעברו של סאנקורן כשאגרופה מושט לאחור המתחיל לזהור באור צבעוני ופוגעת ישירות בו.
    סאנקורן מועף אחורנית, אך מתאפס מהר ומשתמש בספיגה ואור ירוק עוטף לרגע את אלקיד ואז האור נשלח לעברו של סאנקורן והוא נראה בריא יותר.
    מה תעשה?

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    בלייק-
    וואלה? חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אלקיד קופצת לעברו של סאנקורן כשאגרופה מושט לאחור המתחיל לזהור באור צבעוני ופוגעת ישירות בו.
    סאנקורן מועף אחורנית, אך מתאפס מהר ומשתמש בספיגה ואור ירוק עוטף לרגע את אלקיד ואז האור נשלח לעברו של סאנקורן והוא נראה בריא יותר.
    מה תעשה?
    סאנפלורה שמעקסי XP
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "תיזהרי מזה לפעם הבאה" אני אומר בזריזות לאלקיד.
    "תשתמשי במכת ברק ואחר כך פזילה, ושוב, תיזהרי שהוא לא יעשה את זה שוב" אני מוסיף.
    חמוף

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    אתה מגיע למרכז פוקימונים כשמתחיל להחשיך. "וואו זה היה קרב מעולה" אומרת לך בחיוך מל ומבוהה בהתלהבות בתג המכון שלך. אתה מגיע למרכז ויש שם תור ענקי של מאמנים. אחרי רבע שעה מגיע תורך ואחות ג'וי חייכנית לוקחת את הפוקדורים שלך ומרפאת אותם.
    "שיהיה לכם ערב טוב" היא אומרת בחיוך ופונה לילדה לכל היותר בת עשר המגישה לה לה פוקדור אדום מבריק.
    מה תעשה?
    "לילה טוב שיהיה" אגיד בחיוך לאחות ג'וי ואקח ממנה את הפוכדורים שלי
    "מל החדר שלנו עדיין פתוח נכון?! בואי נעלה לישון, אני גמור מהקרב הזה" אגיד בחיוך בעודי מביט על הילדה הקטנה
    'מעניין מי זאת? ולמה ילדה כל כך קטנה כבר מאמנת פוקימונים' אחשוב בזמן שאביט עליה ואחכה לתשובה של מל

4. משתמש מנוסה

סם-
    אחד מהם קופץ קדימה ועושה פרצוף קשוח- הוא רוצה קרב. השניים האחרים לוקחים צעד לאחור.
    מה תעשה?
    "הפעם מי שילחם יהיה פידג'י" אומר ואשחרר אותו מהפוכדור, "שלום לך,אני סם וזה ריהורן,אנחנו נהיה צוות מעולה,מוכן לקרב?" אשאל אותו תוך כדי שאביא לו לאכול שיתחזק

5. the bitch is back
    בלייק-
    אוקי....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אלקיד מכונה להגן על עצמה מפגיעות ושולחת תוך כדי שידיה מגנות על גופה, מכת ברק ענקית העפה במהירות לכיוונו של סאנקורן ופוגעת בו ישירות. לא נראה שמכת הברק פגעה בו קשה מידי כי הוא עדיין עומד יציב ושוב משתמש בספיגה ומצליח קלות להזיז לאלקיד, שעיניה מתחילות לזהור בכתום בהיר מאוד וגורמת לסאנקורן להירתע.
    מה תעשה?

אדם-
    אתה ומל עולים לחדר ומגלים שהחדר ממש כמו סוויטה. שני חדרי שינה מאובזרים לגמרי, סלון ענקי עם טלוויזיה פלזמה, מטבחון וחדר אמבטיה ענקי. מל מתלהבת מהחדר ומתחילה להסתובב במקום מחייכת לעצמה "זה נהדר!" היא מכריזה בחיוך ואז הולכת לבחון את החדר שלה. בזמן שמל מתלהבת מהחדר אתה שומע רעשים מהמסדרון. אתה פותח את הדלת והילדה הקטנה ממוקדם עולה במדרגות ונראית מרוצה מעצמה "שלום" היא אומרת בחיוך וממשיכה בהמשך המסדרון.
    "אדם מה אתה עושה שם?" צועקת לך מל ומצחקקת.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מוציא את פידג'י מהפוקדור שלו והוא נראה מבסוט לראות אותך ואת ריהורן ואוכל בתאבון את האוכל שהבאת לו ומהנהן בראשו בהסכמה לקרב.
    שאר הבורמים מתאספים סביב ומחכים לראות את הקרב. בורמי לא מתמהמה ויוצא עם נשיכת חרק לכיוונו של פידג'י.
    מה תעשה?

6. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    אוקי....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אלקיד מכונה להגן על עצמה מפגיעות ושולחת תוך כדי שידיה מגנות על גופה, מכת ברק ענקית העפה במהירות לכיוונו של סאנקורן ופוגעת בו ישירות. לא נראה שמכת הברק פגעה בו קשה מידי כי הוא עדיין עומד יציב ושוב משתמש בספיגה ומצליח קלות להזיז לאלקיד, שעיניה מתחילות לזהור בכתום בהיר מאוד וגורמת לסאנקורן להירתע.
    מה תעשה?
    איך אני מלמד אותה מתקפות חדשות? S:
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "מהר, בזמן שהוא לא שם לב תשתמשי באגרוף בלבול" אני אומר לאלקיד.
    "אחר כך, תשתמשי במכת ברק במשך זמן ממושך כדי שהוא לא יוכל להשתמש בספיגה שלו ושוב באגרוף בלבול" אני מוסיף אחרי שהיא עושה מה שאמרתי לה קודם.
    חמוף

7. the bitch is back
    בלייק-
    תלמד אותה.. חח תסביר לה במפורט מה אתה רוצה שהיא תעשה מה צריך שיצא בסוף.
    וכמובן יש לך דיסקים לקנות בחנות.. ואתה יכול לנסות להמציא מתקפה.
    אבל בעיקרון כל המתקפות שיש אתה יכול ללמד- כל עוד זה הגיוני ומכל הדורות גם..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד קולטת את מה שאתה מנסה לעשות וממשיכה עוד כמה שניות עם הפזילה ואז כשסאנקורן עדיין המום היא מנצלת את ההזדמנות ופוגעת בו ישירות עם אגרוף בלבול ומעיפה אותו אחורנית ואז רצה קרוב מאוד אליו ושולחת מכת ברק עצומה לכיוונו ולא מפסיקה אותה סאנקורן בינתיים מתחיל להיסתחרר גם מהאגרוף בילבול ועוד לפני שאלקיד מתכוננת לאגרוף החדש שלה הוא כבר מתעלף במקום.
    מה תעשה?

8. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    תלמד אותה.. חח תסביר לה במפורט מה אתה רוצה שהיא תעשה מה צריך שיצא בסוף.
    וכמובן יש לך דיסקים לקנות בחנות.. ואתה יכול לנסות להמציא מתקפה.
    אבל בעיקרון כל המתקפות שיש אתה יכול ללמד- כל עוד זה הגיוני ומכל הדורות גם..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד קולטת את מה שאתה מנסה לעשות וממשיכה עוד כמה שניות עם הפזילה ואז כשסאנקורן עדיין המום היא מנצלת את ההזדמנות ופוגעת בו ישירות עם אגרוף בלבול ומעיפה אותו אחורנית ואז רצה קרוב מאוד אליו ושולחת מכת ברק עצומה לכיוונו ולא מפסיקה אותה סאנקורן בינתיים מתחיל להיסתחרר גם מהאגרוף בילבול ועוד לפני שאלקיד מתכוננת לאגרוף החדש שלה הוא כבר מתעלף במקום.
    מה תעשה?
    אוקיי
    - - - - -
    "יופי אלקיד, הצלחת, זה היה די קל, בכל מקרה כל הכבוד" אני אומר ומחמיא לה, מכין פוקדור ריק ביד.
    "קדימה, שייתפס!" אני אומר קצת חזק וזורק את הפוקדור על סאנקרן המעולף, מחכה לראות אם הוא ייתפס.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    "כן בוודאי" היא אומרת בחיוך "יש בהמשך המסדרון שם חדר פנוי" היא אומרת בחיוך לבבי. "אז מייגן. איך את הגעת לפה כ"כ מהר?" היא שואלת אותה בזמן שאתה הולך לכיוון המסדרון. אחרי מספר שניות אתה מבחין בדלת ופותח אותה ונכנס לחדר שינה קטן ובו מיטה,כוננית קטנה ושולחן כתיבה.
    מה תעשה?
    אני אחזיק את הפוכדורים ואשים אותם על השולחן כתיבה ואחפש את החדר האמבטיה הקרובה כדי להתקלח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    אדם-
    אתה ומל עולים לחדר ומגלים שהחדר ממש כמו סוויטה. שני חדרי שינה מאובזרים לגמרי, סלון ענקי עם טלוויזיה פלזמה, מטבחון וחדר אמבטיה ענקי. מל מתלהבת מהחדר ומתחילה להסתובב במקום מחייכת לעצמה "זה נהדר!" היא מכריזה בחיוך ואז הולכת לבחון את החדר שלה. בזמן שמל מתלהבת מהחדר אתה שומע רעשים מהמסדרון. אתה פותח את הדלת והילדה הקטנה ממוקדם עולה במדרגות ונראית מרוצה מעצמה "שלום" היא אומרת בחיוך וממשיכה בהמשך המסדרון.
    "אדם מה אתה עושה שם?" צועקת לך מל ומצחקקת.
    מה תעשה?
    "שלום, אפשר לדעת איך קוראים לך" אגיד בחיוך ואסתכל על הילדה המאושרת
    בזמן שאני מדבר עם הילדה אני שומע את מל צועקת לי :"אדם,מה אתה עושה שם?"
    "אני מדבר עם הילדה החמודה הזאת" אענה לה ואסתובב שוב אל הילדה

11. משתמש מנוסה

סם-
    אתה מוציא את פידג'י מהפוקדור שלו והוא נראה מבסוט לראות אותך ואת ריהורן ואוכל בתאבון את האוכל שהבאת לו ומהנהן בראשו בהסכמה לקרב.
    שאר הבורמים מתאספים סביב ומחכים לראות את הקרב. בורמי לא מתמהמה ויוצא עם נשיכת חרק לכיוונו של פידג'י.
    מה תעשה?
    "פידג'י תפתיע את בורמי במתקפת חול! לאחר מכן תשתמש ברוח!" אומר לו בנחישות ואחייך לכיוון בורמי

12. the bitch is back
    בלייק-
    אתה זורק פוקדור ריק על סאנקורן המעולף והוא נבלע בקרן אדומה לתוך הפוקדור.
    הפוקדור נעצר ומתגלגל מצד לצד ולבסוף נעצר.
    סאנקורן נלכד!
    מה תעשה?

ג'ון-
    יותר מפעולה אחת.. זה סתם תוקע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקדורים שלך מהכיס ומחפש חדר אבמטיה ואחרי שתי דלתות אתה מוצא חדר אמבטיה קטן ממש בקצה המסדרון.
    אתה נכנס פנימה ומתקלח.
    מה תעשה?

אדם-
    "בריטני ואתה?" היא שואלת בחיוך בזמן שאתה עונה למל "אתה מאמן?" היא שואלת בחיוך למראה אחד מהכדורים שלך המבצבץ מהחגורה.
    מה תעשה?

סם-
    פידגי עף אחורנית ומתחיל לנופף על החול על האדמה ומתחיל לפזר אותו במהירות לעברו של בורמי הנופל על הרצפה ומפספס את פידג'י.
    פידג'י מתחיל לנופף בכנפיו במהירות ורוח פרצים עפה במהירות לעברו של בורמי הזוהר בירוק ומחום ירקרק חום את המתקפה.
    בורמי אחרי שהגן על עצמו יוצא שוב עם נשיכת חרק.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    אדם-
    "בריטני ואתה?" היא שואלת בחיוך בזמן שאתה עונה למל "אתה מאמן?" היא שואלת בחיוך למראה אחד מהכדורים שלך המבצבץ מהחגורה.
    מה תעשה?
    "נעים מאוד בריטני,יש לך שם יפה" אגיד בחיוך
    "וכן אני מאמן וכבר השגתי את התג הראשון שלי" אגיד בחיוך מרוח ואראה לבריטני את התג שלי בגאווה
    "מה את עושה כאן? אם אפשר לשאול,גם את מאמנת?" אשאל ואכניס את התג שלי לקופסא ומשם חזרה לתיקי

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    יותר מפעולה אחת.. זה סתם תוקע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקדורים שלך מהכיס ומחפש חדר אבמטיה ואחרי שתי דלתות אתה מוצא חדר אמבטיה קטן ממש בקצה המסדרון.
    אתה נכנס פנימה ומתקלח.
    מה תעשה?
    אני אלך לישון בחדר שלי ואז שאני אתעורר, אקח את הפוכדרים ואחפש את מייגן כדי לשאול אותה אם היא מוכנה לצאת למסע.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. the bitch is back
    אדם-
    "חח תודה" היא אומרת ומעט מסמיקה "אני גם מאמנת בדיוק זכיתי בתג השלישי שלי" היא אומרת ומראה לך קופסא עם עוד שני תגים שאינך מכיר והתג כמו שיש לך.אתה מביט בהלם בילדה הקטנה העקפה אותך במספר התגים.
    "אז לאיפה אתה ממשיך מפה?" היא שואלת בחיוך ומציצה דרך חריץ הדלת ורואה את מה ומחייכת אליה ומנופפת לשלום. ומל קופצת מהמיטה ופוגעת בך בגבך בקטנה. "היי חמודה. אני מל" היא אומרת בחיוך ומושיטה לה את היד.
    "באמת אדם תזמין אותה להיכנס!" מל אומרת לך ופותחת את הדלת ומובילה את בריטני לסלון משאירה אותך עדיין בשוק שלילדה יש יותר תגים ממך.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אתה הולך לישון ודופק שנ"צ ארוך במיוחד ומתעורר בסביבות הערב. לכל המאוחר תשע בערב. אתה מתארגן ומגלה שהפוקדורים שלך ריקים. אתה יוצא בריצה לכיוון הסלון ורואה את הפוקימונים שלך משחקים עם הפוקימונים של מייגן ועם סלבי בהנאה שקופה.
    "וואו ישנת מלא!" אומרת לך מייגן בחיוך "יש לך אם אתה רוצה אוכל על השולחן אני הולכת להתקלח ולישון" היא אומרת לך בחיוך ומדביקה לך נשיקה קטנה על הלחי והולכת לכיוון המקלחת.
    "הכל טוב?" שואלת אותך איליין בחיוך חולמני כמו תמיד ונגשת לאגרטל עם פרחים נבולים והיא בהנפת יד מחייה אותם והפרחים נראים רעננים וטריים כ"כ שנראה שרק הרגע קטפו אותם, היא מרימה את מבטה וקורצת אליך בשובבות ואז מתחילה ללכת לכיוון היציאה.
    מה תעשה?

עמוד 23 מתוך 30 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •