Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 30 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 443
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    אתה הולך לישון ודופק שנ"צ ארוך במיוחד ומתעורר בסביבות הערב. לכל המאוחר תשע בערב. אתה מתארגן ומגלה שהפוקדורים שלך ריקים. אתה יוצא בריצה לכיוון הסלון ורואה את הפוקימונים שלך משחקים עם הפוקימונים של מייגן ועם סלבי בהנאה שקופה.
    "וואו ישנת מלא!" אומרת לך מייגן בחיוך "יש לך אם אתה רוצה אוכל על השולחן אני הולכת להתקלח ולישון" היא אומרת לך בחיוך ומדביקה לך נשיקה קטנה על הלחי והולכת לכיוון המקלחת.
    "הכל טוב?" שואלת אותך איליין בחיוך חולמני כמו תמיד ונגשת לאגרטל עם פרחים נבולים והיא בהנפת יד מחייה אותם והפרחים נראים רעננים וטריים כ"כ שנראה שרק הרגע קטפו אותם, היא מרימה את מבטה וקורצת אליך בשובבות ואז מתחילה ללכת לכיוון היציאה.
    מה תעשה?
    'אני בא שובבה...' אחשוב לעצמי ואז אלך לכיוון היציאה תוך כדי שאני מסמל על זובאט לקבל פיקוד על המקום בפני אנשים רעים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. the bitch is back
    ג'ון-
    "ערב טוב" אומרת לך בחיוך איליין בזמן שהיא מתנדנדת על נדנדה הקשורה לענף של עץ ענק. "אז אתה באמת לא זוכר כלום? את עברך? משימתך?" שואלת וקופצת מהנדנדה ומרחפת באוויר ונוחתת בעדינות קסומה על האדמה "בוא ואראה לך" היא אומרת ונוגעת בקצה אצבעה בראשך ולפתע כאב ראש ענקי פוגע בך ואתה מתחיל לראות תמונות מעברך, מטושטשות ואינן ברורות. אתה משחק בארגז משחקים ולידך זובאט קטנה יושבת על כתפך, שני אנשים מבוגרים מנופפים לשלום, אור ירוק בהיר, אתה נמצא ביער ופוקימון קטן מאמן אותך ועוד עשרים מאמנים ומאמנות ביער, איליין מחבקת אותך בלילה בזמן שאתה בוכה, אתה נלחם מול גבר גבוהה בעל שיער ארוך ושחור, פיצוץ אדיר ואת הבוקר בו התעוררת והכל נשכח ממך.
    "היה לך פונטיצאל אדיר." אומרת איליין בחיוך נבוך ואז נעלמת באוויר באור ירקרק ואינה נראית יותר באופק.
    "אל תשכח להאמין בעצמך" מהדהד קולה ברחבי היער.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    ג'ון-
    "ערב טוב" אומרת לך בחיוך איליין בזמן שהיא מתנדנדת על נדנדה הקשורה לענף של עץ ענק. "אז אתה באמת לא זוכר כלום? את עברך? משימתך?" שואלת וקופצת מהנדנדה ומרחפת באוויר ונוחתת בעדינות קסומה על האדמה "בוא ואראה לך" היא אומרת ונוגעת בקצה אצבעה בראשך ולפתע כאב ראש ענקי פוגע בך ואתה מתחיל לראות תמונות מעברך, מטושטשות ואינן ברורות. אתה משחק בארגז משחקים ולידך זובאט קטנה יושבת על כתפך, שני אנשים מבוגרים מנופפים לשלום, אור ירוק בהיר, אתה נמצא ביער ופוקימון קטן מאמן אותך ועוד עשרים מאמנים ומאמנות ביער, איליין מחבקת אותך בלילה בזמן שאתה בוכה, אתה נלחם מול גבר גבוהה בעל שיער ארוך ושחור, פיצוץ אדיר ואת הבוקר בו התעוררת והכל נשכח ממך.
    "היה לך פונטיצאל אדיר." אומרת איליין בחיוך נבוך ואז נעלמת באוויר באור ירקרק ואינה נראית יותר באופק.
    "אל תשכח להאמין בעצמך" מהדהד קולה ברחבי היער.
    מה תעשה?
    'זה היה מוזר...' אחשוב לעצמי ואז אלך לחפש את מייגן בבית אך קודם אחפש את הפוקימונים שלי אם הם בסדר.

4. the bitch is back
    ג'ון-
    פשש אתה אדיש Xd אישה נעלמת מולך באורות ואתה מתנהג כאילו כלום...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר הביתה ורואה את הפוקימונים שלך עדיין בסלון משחקים עם הפוקימונים של מייגן, סלבי נעלם. ואילו מייגן עדיין מתקלחת.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    פשש אתה אדיש Xd אישה נעלמת מולך באורות ואתה מתנהג כאילו כלום...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר הביתה ורואה את הפוקימונים שלך עדיין בסלון משחקים עם הפוקימונים של מייגן, סלבי נעלם. ואילו מייגן עדיין מתקלחת.
    מה תעשה?
    זה סתם יתקע אותי... לא כך?
    ~~~~~~~~~~~
    "איפה סלבי?" אשאל את הפוקימונים שלי ואם מייגן תיצא אשאל אותה גם ואז אשאל אותה אם היא מוכנה לצאת מהיער הזה.

6. the bitch is back
    ג'ון-
    מה לפתח את הדמות שלך יותר? קצת להפעיל גלגלים... פשש מעניין מה יכול לקרות?
    תתחיל לעקוב מה רושמים לך.. אני לא סתם מגיב לך. עכשיו לילה.
    אם אתה לא יודע לעקוב אחרי עלילה ופשוט עושה מה שבא לך בשביל מה אני מגיב?
    ביקשתי בהתחלה שתחשוב ושוב ושוב אני מבקש ממך להפסיק עם זה.
    אז פעם אחרונה תפסיק. תגיב בהתאם ותחשוב!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימונים שלך מצביעים לחלון לתוך היער. מייגן יוצאת אחרי כמה דקות מהמקלחת ומפהקת פיהוק גדול.
    "אתה רוצה, אתה יכול ללכת אני נשארת לישון" היא אומרת ומחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדורים שלהם ונכנסת לאחד מהחדרים בבית.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    מה לפתח את הדמות שלך יותר? קצת להפעיל גלגלים... פשש מעניין מה יכול לקרות?
    תתחיל לעקוב מה רושמים לך.. אני לא סתם מגיב לך. עכשיו לילה.
    אם אתה לא יודע לעקוב אחרי עלילה ופשוט עושה מה שבא לך בשביל מה אני מגיב?
    ביקשתי בהתחלה שתחשוב ושוב ושוב אני מבקש ממך להפסיק עם זה.
    אז פעם אחרונה תפסיק. תגיב בהתאם ותחשוב!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימונים שלך מצביעים לחלון לתוך היער. מייגן יוצאת אחרי כמה דקות מהמקלחת ומפהקת פיהוק גדול.
    "אתה רוצה, אתה יכול ללכת אני נשארת לישון" היא אומרת ומחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדורים שלהם ונכנסת לאחד מהחדרים בבית.
    מה תעשה?
    סליחה, לגבי הלילה לא קראתי...
    וכואב לי ברגל אז כי שברתי אותה אז קשה לי לחשוב!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב אני חייב להיות איתה כי היא רצתה..." אמלמל לעצמי ואז אחזיר את הפוקימונים שלי ואז אלך לישון במיטה שישנתי בה לפני כמה שעות.

8. the bitch is back
    ג'ון-
    מה הקשר? Xd
    עכשיו שאלה באמת רצינית אתה רוצה בלי עלילה ממני משחק גמבוי שיהיה לך קל יותר? ואני שואל ברצינות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וחוזר לישון. אתה קם למחרת בבוקר ורואה שמייגן כבר ערה ומוכנה ליציאה.
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    מה הקשר? Xd
    עכשיו שאלה באמת רצינית אתה רוצה בלי עלילה ממני משחק גמבוי שיהיה לך קל יותר? ואני שואל ברצינות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וחוזר לישון. אתה קם למחרת בבוקר ורואה שמייגן כבר ערה ומוכנה ליציאה.
    מה תעשה?
    אני רוצה משחק רציני, אני אנסה יותר להיות רציני.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יופי מייגן! בואי ניצא למסע!" אומר בשמחה ואפתח לה את הדלת, כי היא אישה ואז אלך איתה ביער ואנסה להגן אליה בעזרת גופי והפוקימונים שלי.

10. משתמש מנוסה

סם-
    פידגי עף אחורנית ומתחיל לנופף על החול על האדמה ומתחיל לפזר אותו במהירות לעברו של בורמי הנופל על הרצפה ומפספס את פידג'י.
    פידג'י מתחיל לנופף בכנפיו במהירות ורוח פרצים עפה במהירות לעברו של בורמי הזוהר בירוק ומחום ירקרק חום את המתקפה.
    בורמי אחרי שהגן על עצמו יוצא שוב עם נשיכת חרק.
    מה תעשה?
    "תצא במתקפה מהירה! כשאתה מספיק קרוב תזוז הצידה ותסתובב ותכה בבורמי מאחורה!" אדריך אותו

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    "חח תודה" היא אומרת ומעט מסמיקה "אני גם מאמנת בדיוק זכיתי בתג השלישי שלי" היא אומרת ומראה לך קופסא עם עוד שני תגים שאינך מכיר והתג כמו שיש לך.אתה מביט בהלם בילדה הקטנה העקפה אותך במספר התגים.
    "אז לאיפה אתה ממשיך מפה?" היא שואלת בחיוך ומציצה דרך חריץ הדלת ורואה את מה ומחייכת אליה ומנופפת לשלום. ומל קופצת מהמיטה ופוגעת בך בגבך בקטנה. "היי חמודה. אני מל" היא אומרת בחיוך ומושיטה לה את היד.
    "באמת אדם תזמין אותה להיכנס!" מל אומרת לך ופותחת את הדלת ומובילה את בריטני לסלון משאירה אותך עדיין בשוק שלילדה יש יותר תגים ממך.
    מה תעשה?
    'מהה,אני לא מאמין איך יש לה שלושה תגים' אחשוב בהלם ואסתכל במבט קפוא על בריטני נכנסת ומישבת בחדר
    "וואו אני לא מאמין שיש לך שלושה תגים" אגיד בחיוך ואלך לשבת לידם
    "אני חושב שמחר אני ימשיך את המסע שלי לעבר המכון השני, את יודעת איפה זה?" אשאל בחיוך מובך

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    אתה זורק פוקדור ריק על סאנקורן המעולף והוא נבלע בקרן אדומה לתוך הפוקדור.
    הפוקדור נעצר ומתגלגל מצד לצד ולבסוף נעצר.
    סאנקורן נלכד!
    מה תעשה?
    "שנמשיך..?" אני שואל את אלקיד ומתחיל ללכת.
    אני ממשיך ללכת בדרך הזאת עד לעיר.
    חמוף

13. the bitch is back
    ג'ון-
    תודה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה ומייגן יוצאים לדרך בביטחון מלא, מוכנים להרפתקאות מסעירות ברחבי היער הענקי. "טוב לפי דעתי עד סוף היום אנחנו נצא מפה" אומרת לך מייגן אחרי חצי שעה של הליכה ממושכת. אחרי עוד חצי שעה אתה שומע רעשים מצמרת אחד העצים. אתה מביט ואתה קולט יוצר קטן מתנדנד מאחד העצים. היצור סגול ונראה קצת כמו קוף. אתה מוציא את הפיקדע ומגלה שהפוקימון זה איפום ()- פוקימון הזנב הארוך. ויחד איתו אתה מבחין בעוד פוקימון חום ונראה כאילו הוא מנמנם לו על אחד מהענפים. אתה מזהה שזה סלאקות ()- הפוקימון העצלן.
    מה תעשה?

סם-
    פידג'י מתחמק בקלות מהמתקפה של בורמי ומצליח להטעות אותו ופוגע בו בגבו עם המתקפה המהירה שלו, ומעיף אותו אחורנית.
    בורמי יוצא שוב עם אותו מתקפה ומפספס את פידג'י.
    מה תעשה?

אדם-
    "אהה בטח שאני יודעת" אומרת בריטני בחיוך "ניצחתי את המנהיג מכון שם בקלות!" היא אומרת בחיוך ומצביעה לך על התג שבקופסא."הבעיה היחידה היא שזה ממש רחוק. בערך יומיים הליכה מהירה ביער איליין" היא אומרת ומפהקת קלות "אני יוצאת לשם מחר מוקדם בבוקר. אז אין לי בעיה שתבואו איתי" היא אומר בחיוך וקמה מהספה והולכת לכיוון הדלת "נתראה מחר. אני יוצאת בשבע בבוקר" היא אומרת וסוגרת מאחורייה את הדלתץ
    מה תעשה?

בלייק-
    אתה ממשיך ללכת יחד עם השביל הארוך ועד מהרה אתה מגיע לחורשה ארוכה. אתה מסתכל הצדה ומגלה שלט ועליו רשום דרך 26. רתה ממשיך ביער ופתאום אתה שומע יללה קטנה בהמשך. אתה רץ לכיוון ומבחין בפוקימון קטן וורוד הרץ אחרי הזנב שלו בהיסטריה. אתה מוציא את הפיקדע ומכוון על הפוקימון ומגלה שזה סקיטי . פוקימון החתלתול.
    מה תעשה?

14. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    אתה ממשיך ללכת יחד עם השביל הארוך ועד מהרה אתה מגיע לחורשה ארוכה. אתה מסתכל הצדה ומגלה שלט ועליו רשום דרך 26. רתה ממשיך ביער ופתאום אתה שומע יללה קטנה בהמשך. אתה רץ לכיוון ומבחין בפוקימון קטן וורוד הרץ אחרי הזנב שלו בהיסטריה. אתה מוציא את הפיקדע ומכוון על הפוקימון ומגלה שזה סקיטי . פוקימון החתלתול.
    מה תעשה?
    'מה היה הקול הזה ששמעתי..? ולמה יש פה סקיטי משוגע..?' אני חושב ומתקדם אליו.
    "תרגע שנייה" אני אומר לסקיטי הזה ואז מרים את הראש ומחפש לראות אם יש ילדה באיזור שאת הקול שלה שמעתי.
    חמוף

15. the bitch is back
    בלייק-
    אתה מחפש באיזור ילדה אבל לא רואה כלום. ואז שומע שוב את היללה ואתה קולט שזו רק היללה של סקיטי הנכשל לתפוס לעצמו את הזנב.
    סקיטי ממשיך לרוץ במעגלים ונכשל כל פעם לתפוס לעצמו את הזנב והוא מתחיל להתרחק בעיגולים ממך.
    מה תעשה?

עמוד 24 מתוך 30 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •