Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 30 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 443
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    תודה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה ומייגן יוצאים לדרך בביטחון מלא, מוכנים להרפתקאות מסעירות ברחבי היער הענקי. "טוב לפי דעתי עד סוף היום אנחנו נצא מפה" אומרת לך מייגן אחרי חצי שעה של הליכה ממושכת. אחרי עוד חצי שעה אתה שומע רעשים מצמרת אחד העצים. אתה מביט ואתה קולט יוצר קטן מתנדנד מאחד העצים. היצור סגול ונראה קצת כמו קוף. אתה מוציא את הפיקדע ומגלה שהפוקימון זה איפום ()- פוקימון הזנב הארוך. ויחד איתו אתה מבחין בעוד פוקימון חום ונראה כאילו הוא מנמנם לו על אחד מהענפים. אתה מזהה שזה סלאקות ()- הפוקימון העצלן.
    מה תעשה?
    "וואו! איזה פוקימונים מגניבים!" אצעק בשמחה ואז אוציא את זובאט החוצה, "תתקפי את סלאקות במתקפת כנף!" אפקוד על זובאט בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    בלייק-
    אתה מחפש באיזור ילדה אבל לא רואה כלום. ואז שומע שוב את היללה ואתה קולט שזו רק היללה של סקיטי הנכשל לתפוס לעצמו את הזנב.
    סקיטי ממשיך לרוץ במעגלים ונכשל כל פעם לתפוס לעצמו את הזנב והוא מתחיל להתרחק בעיגולים ממך.
    מה תעשה?
    "אז זאת לא ילדה.. רק סקיטי שהחליק על הראש.." אני אומר די חלש.
    "נעזוב אותו אלקיד, בואי נמשיך" אני אומר לה וממשיך ללכת באותה הדרך.
    אני מסתכל אחורה אחרי כמה מטרים לראות אם הסקיטי עדיין רודף אחרי עצמו.
    חמוף

3. the bitch is back
    ג'ון-
    אתה משחרר את זובאט מהפוקדור שלה והיא יוצאת עם מתקפת כנף על סלאקות' ומעיפה אותו מהענף שלו. סלאקות' לא נראה שהזיז לו משהו והוא מפהק בכבדות ומעיף עננת עשן ורדרד מפיו לעברה של זובאט הבולעת אותו ונראית ישנונית. סלאקות' המעוצבן מזה שהפריעו לו לרבוץ יוצא עם שריטה ושורט את זובאט קלות.
    "תזהר זובאט מתחילה להרדם" מזהירה אותך מייגן.
    מה תעשה?

בלייק-
    אתה ממשיך מסקיטי ומציץ אחורנית ומבחין שסקיטי עדיין רץ במעגלים ואינו מבחין בך יותר. אתה מרים כתפיים וממשיך ללכת ומבחין בלהקת ציפורים עפות מעלייך. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהציפורים הם טילו ()- הפוקימון הבולע הקטן.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה משחרר את זובאט מהפוקדור שלה והיא יוצאת עם מתקפת כנף על סלאקות' ומעיפה אותו מהענף שלו. סלאקות' לא נראה שהזיז לו משהו והוא מפהק בכבדות ומעיף עננת עשן ורדרד מפיו לעברה של זובאט הבולעת אותו ונראית ישנונית. סלאקות' המעוצבן מזה שהפריעו לו לרבוץ יוצא עם שריטה ושורט את זובאט קלות.
    "תזהר זובאט מתחילה להרדם" מזהירה אותך מייגן.
    מה תעשה?
    "תחזרי זובאט כדי שלא תרדמי!" אומר בבהלה ואז אחזיר אותה לפוכדור שלה, "באטרפרי בוא תעזור לי!" אצעק ואז אוציא את באטרפרי החוצה.
    "תתקוף בגל על-חושי את סלאקות'!" אפקוד על באטרפרי כדי שהוא יעזור לי.

5. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    אתה ממשיך מסקיטי ומציץ אחורנית ומבחין שסקיטי עדיין רץ במעגלים ואינו מבחין בך יותר. אתה מרים כתפיים וממשיך ללכת ומבחין בלהקת ציפורים עפות מעלייך. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהציפורים הם טילו ()- הפוקימון הבולע הקטן.
    מה תעשה?
    "יפה.. יכול להיות תוספת יפה" אני אומר חלש ומסתכל על הלהקה למעלה.
    "קדימה אלקיד, תשתמשי במכת ברק על אחד מהטיילו האלה" אני אומר לה ומצביע למעלה שתבין לאן היא צריכה לכוון.
    חמוף

6. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Ritsuka Kun;1146406]ה איפום ([IMG]http://archi
    פידג'י מתחמק בקלות מהמתקפה של בורמי ומצליח להטעות אותו ופוגע בו בגבו עם המתקפה המהירה שלו, ומעיף אותו אחורנית.
    בורמי יוצא שוב עם אותו מתקפה ומפספס את פידג'י.
    מה תעשה?
    ‏"פידג'י תשתמש ברוח!‏ לאחר מכן תפתיע אותו במתקפה מהירה!"‏ אומר לו בנחישות

7. the bitch is back
    ג'ון-
    אתה מחזיר במהירות את זובאט ושולח את באטרפריי עם מתקפת גל על חושי וטבעות אור כחולות יוצאות ממנו לעברו של סלאקות' ופוגעות בו קשה. סלאקות מתאפס ומשתמש בעצלנות(Slack Off- מצטער לא מוצא פרוש יותר טוב ^^) ומרפא את עצמו בחצי ואז יוצא שוב עם שריטה.
    מה תעשה?

בלייק-
    אלקיד מהנהנת בראשה ושולחת מכת ברק מבין האנטנות שעל ראשה לעבר הלהקת טיילו ויוצרת שם זיקוק אדיר המפריח את רוב הטיילו. שניים מהטיילו המומים מהתפקה מתקרבים להתרסקות, כלפתע אחד מהם מתאפס ובורח יחד עם שאר הלהקה שלו.
    הטיילו האחרון נופל ומתרסק על האדמה ואז מסתכל בכעס רב עליך ועל אלקיד ויוצא עם מתקפת מהירות לעברה של אלקיד.
    מה תעשה?

סם-
    פידג'י מתחיל לנופף בכנפיו ויוצר רוח פרצים אדירה המעיפה את בורמי אחורנית על אחד מעצים- ועוד לפני שהוא מצליח לקום פידג'י פורש את כנפיו ועשרות כוכבים קטנים מתעופפים לשם וכורתים את העץ והעץ נופל על בורמי ומעלף אותו לגמרי.
    מה תעשה?

8. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    אלקיד מהנהנת בראשה ושולחת מכת ברק מבין האנטנות שעל ראשה לעבר הלהקת טיילו ויוצרת שם זיקוק אדיר המפריח את רוב הטיילו. שניים מהטיילו המומים מהתפקה מתקרבים להתרסקות, כלפתע אחד מהם מתאפס ובורח יחד עם שאר הלהקה שלו.
    הטיילו האחרון נופל ומתרסק על האדמה ואז מסתכל בכעס רב עליך ועל אלקיד ויוצא עם מתקפת מהירות לעברה של אלקיד.
    מה תעשה?
    "מהר אלקיד, תקיפי את עצמך במכת ברק כדי שהוא יתחשמל כשהוא יגיע אליך ואז תשתמשי עליו באגרוף בלבול" אני אומר לה ומחכה.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    "אהה בטח שאני יודעת" אומרת בריטני בחיוך "ניצחתי את המנהיג מכון שם בקלות!" היא אומרת בחיוך ומצביעה לך על התג שבקופסא."הבעיה היחידה היא שזה ממש רחוק. בערך יומיים הליכה מהירה ביער איליין" היא אומרת ומפהקת קלות "אני יוצאת לשם מחר מוקדם בבוקר. אז אין לי בעיה שתבואו איתי" היא אומר בחיוך וקמה מהספה והולכת לכיוון הדלת "נתראה מחר. אני יוצאת בשבע בבוקר" היא אומרת וסוגרת מאחורייה את הדלתץ
    מה תעשה?
    "שבע בבוקר זה מאוד מוקדם, צריך לעלות לישון" אגיד למל ואתחיל להתכונן לשינה
    כעבור כמה דקות של התארגנות שנינו עולים למיטה ונכנסים לישון אך מחשבות על המכון לא נותנות לי לישון:
    'אני חייב לגלות פרטים על המכון' 'איזה סוג הוא?' 'מי מנהיג המכון?' כל אלה הם מחשבות אשר רצו בראשי בלילה
    כעבור כמה דקות של מחשבה הצלחתי להרדם....

10. the bitch is back
    בלייק-
    אלקיד משתמשת על עצמה במכת ברק ויוצרת שריון קל של חשמל הפוגע בטילו בזמן המתקפה שלו ובעודו עף אחורה אלקיד רצה במהירות ואז קופצת לאוויר ומטיחה אותו עם האגרוף בלבול באדמה בעצמה אדירה וגורמת לו להתרסק. טילו מתעלף מעוצמת המתקפות ומהפגיעה באדמה.
    מה תעשה?

אדם-
    אתה הולך לישון בקושי רב ולפתע מל מעירה אותך "נו קום כבר כבר עשרה לשבע ואתה עדיין לא מוכן!" היא קוראת בקול ומנסה שוב ושוב להעיר אותך. "אתה רוצה שנלך עם בריטני או לא?" היא שוב אומרת ומנסה להעיר אותך. ולבסוף אתה מתעורר וקולט מה היא אומרת לך ואתה קופץ מהמיטה ומתארגן במהירות אדירה.
    דפיקה בדלת מאפסת אותך ומל פותחת אותה ובריטני עומדת שם בחיוך "קדימה בואו!" היא אומרת בקול ילדותי והיא ומל מתבוננות בך בזמן שאתה נועל נעליים.
    כעבור עשר דקות אתה מוצא את עצמך מהיציאה לעיר ויער ענקי נגלה מולך "זה יער איליין" אומרת בריטני ונכנסת לתוכו ומל אחריה.
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה מחזיר במהירות את זובאט ושולח את באטרפריי עם מתקפת גל על חושי וטבעות אור כחולות יוצאות ממנו לעברו של סלאקות' ופוגעות בו קשה. סלאקות מתאפס ומשתמש בעצלנות(Slack Off- מצטער לא מוצא פרוש יותר טוב ^^) ומרפא את עצמו בחצי ואז יוצא שוב עם שריטה.
    מה תעשה?
    "באטרפרי התקשחות! ואז שהוא יזוז תשלח גל על-חושי!" אפקוד על באטרפרי, "אתה מסוגל!" אוסיף.

12. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    אלקיד משתמשת על עצמה במכת ברק ויוצרת שריון קל של חשמל הפוגע בטילו בזמן המתקפה שלו ובעודו עף אחורה אלקיד רצה במהירות ואז קופצת לאוויר ומטיחה אותו עם האגרוף בלבול באדמה בעצמה אדירה וגורמת לו להתרסק. טילו מתעלף מעוצמת המתקפות ומהפגיעה באדמה.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד אלקיד, עכשיו אני רק אתפוס אותו ונמשיך" אני אומר לה וזורק פוקדור ריק על הטיילו הזה.
    אחרי זה אני ממשיך ללכת בדרך הזאת עם אלקיד.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    אתה הולך לישון בקושי רב ולפתע מל מעירה אותך "נו קום כבר כבר עשרה לשבע ואתה עדיין לא מוכן!" היא קוראת בקול ומנסה שוב ושוב להעיר אותך. "אתה רוצה שנלך עם בריטני או לא?" היא שוב אומרת ומנסה להעיר אותך. ולבסוף אתה מתעורר וקולט מה היא אומרת לך ואתה קופץ מהמיטה ומתארגן במהירות אדירה.
    דפיקה בדלת מאפסת אותך ומל פותחת אותה ובריטני עומדת שם בחיוך "קדימה בואו!" היא אומרת בקול ילדותי והיא ומל מתבוננות בך בזמן שאתה נועל נעליים.
    כעבור עשר דקות אתה מוצא את עצמך מהיציאה לעיר ויער ענקי נגלה מולך "זה יער איליין" אומרת בריטני ונכנסת לתוכו ומל אחריה.
    מה תעשה?
    "סוף סוף!" אמלמל לעצמי
    'אני חייב להתאמן חזק בכדי לנצח את מנהיג המכון הבא' אחשוב בזמן ההליכה
    "בריטני,באיזה סוג מתמחה מנהיג המכון השני?" אשאל אותה בחיוך

14. the bitch is back
    ג'ון-
    באטרפריי מתחיל להתחדד ולהתחסן ונפגע קלות ממתקפת השריטה של סלאקות'. באטרפריי שוב שולח גל על חושי לכיוונו של סלאקות' המתחמק מהמתקפה בפשוט ניתור הצדה.
    סלאקות מתחיל למחוא את כפיו בהיסטריה ובאטרפריי נראה מוחמא מהכפיים שלו ומשתמש שוב בגל על חושי לכיוונו של סלאקות'. אתה מבין שבאטרפריי הושפע ממתקפת ההדרן של סלאקות'.
    מה תעשה?

בלייק-
    אתה זורק פוקדור ריק וחדש על טיילו והוא נשאב פנימה. הפוקדור מתחיל להתגלגל הצידה ולבסוף נעצר. טיילו נלכד.
    אתה מרים את הפוקדור וממשיך ללכת בשביל ולפתע אתה נתקל בבחור בערך בגילך ומפיל אותו קדימה "היי תזהר לאן שאתה הולך!" הוא אומר בפרצוף חמוץ ומושיט לך את ידו שתעזור לו לעמוד ואתה במעט חוסר רצון מושיט את היד ועוזר לו לקום. "אתה יודע איך יוצאים מפה? אני כבר שעתיים מסתובב בחור הזה ולא מוצא את הדרך" הוא אומר מעט נבוך ומרים את ידו מאחורי ראשו ומצחקק נבוכות.
    מה תעשה?

אדם-
    "המכון הוא מסוג חרק" בריטני אומרת לך בזמן שהיא מנסה לפלס את דרכה בין השיחים "למה?" היא שואלת וממשיכה ללכת מאחורי מל המנסה גם היא לפלס את הדרך בעזרת הבאטרפריי שלה.
    "אין לך פוקימון חזק על חרק?" היא שואלת ומסתכלת בך.
    מה תעשה?

15. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    אתה זורק פוקדור ריק וחדש על טיילו והוא נשאב פנימה. הפוקדור מתחיל להתגלגל הצידה ולבסוף נעצר. טיילו נלכד.
    אתה מרים את הפוקדור וממשיך ללכת בשביל ולפתע אתה נתקל בבחור בערך בגילך ומפיל אותו קדימה "היי תזהר לאן שאתה הולך!" הוא אומר בפרצוף חמוץ ומושיט לך את ידו שתעזור לו לעמוד ואתה במעט חוסר רצון מושיט את היד ועוזר לו לקום. "אתה יודע איך יוצאים מפה? אני כבר שעתיים מסתובב בחור הזה ולא מוצא את הדרך" הוא אומר מעט נבוך ומרים את ידו מאחורי ראשו ומצחקק נבוכות.
    מה תעשה?
    "בוא אחרי, אני הולך לעיר עכשיו" אני אומר לו ומתחיל ללכת קצת, מוודא שהוא בא איתי.
    "איך יכולת להתקע..? יש שביל, פשוט הולכים ישר" אני שואל בציניות וצוחק עליו טיפה, ממשיך ללכת באותה הדרך.
    חמוף

עמוד 25 מתוך 30 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •