Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 30 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 443
  1. the bitch is back
    בלייק-
    "אז אין לי חוש כיוון" הבחור אומר וצוחק "אני דון" הוא אומר בחיוך ומושיט לך את ידו בחיוך.
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אדם-
    "המכון הוא מסוג חרק" בריטני אומרת לך בזמן שהיא מנסה לפלס את דרכה בין השיחים "למה?" היא שואלת וממשיכה ללכת מאחורי מל המנסה גם היא לפלס את הדרך בעזרת הבאטרפריי שלה.
    "אין לך פוקימון חזק על חרק?" היא שואלת ומסתכלת בך.
    מה תעשה?
    "אה כן, יש לי את אברה" אגיד בחיוך בזמן שאנסה לפלס גם את דרכי מבין השיחים
    "אני צריך להתאמן חזק עם אברה שלי כדי שאוכל לנצח את מנהיג המכון הזה" אגיד בנחישות
    'מעניין איזה פוקימונים יש ביער הזה' אחשוב בזמן שאסתכל במראה המרהיב של היער

3. the bitch is back
    אדם-
    "אברה חלש מול חרק!" אומרת בפליאה בריטני. "אברה ממש לא יעזור לך במכון הזה" היא אומרת לך במעט קול פגוע "איזה פוקימונים יש לך?" היא שואלת ועוצרת גם את מל שלא תעלם ביער.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    באטרפריי מתחיל להתחדד ולהתחסן ונפגע קלות ממתקפת השריטה של סלאקות'. באטרפריי שוב שולח גל על חושי לכיוונו של סלאקות' המתחמק מהמתקפה בפשוט ניתור הצדה.
    סלאקות מתחיל למחוא את כפיו בהיסטריה ובאטרפריי נראה מוחמא מהכפיים שלו ומשתמש שוב בגל על חושי לכיוונו של סלאקות'. אתה מבין שבאטרפריי הושפע ממתקפת ההדרן של סלאקות'.
    מה תעשה?
    "יופי! באטרפרי עכשיו תשתמש כול הזמן בגל על-חושי על סלאקות'!" אומר לסלאקות'.
    "מייגן, מה קורה איתך? אחר כך נחפש לך פוקימון שתוכלי לתפוס..." אומר למייגן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה

סם-
    פידג'י מתחיל לנופף בכנפיו ויוצר רוח פרצים אדירה המעיפה את בורמי אחורנית על אחד מעצים- ועוד לפני שהוא מצליח לקום פידג'י פורש את כנפיו ועשרות כוכבים קטנים מתעופפים לשם וכורתים את העץ והעץ נופל על בורמי ומעלף אותו לגמרי.
    מה תעשה?
    "פידגי'י תשתמש במתקפת רוח! תטיח את בורמי על העץ ומיד לאחר מכן מתקפה מהירה!" אומר לו בנחישות

6. משתמש מנוסה
    אדם-
    "אברה חלש מול חרק!" אומרת בפליאה בריטני. "אברה ממש לא יעזור לך במכון הזה" היא אומרת לך במעט קול פגוע "איזה פוקימונים יש לך?" היא שואלת ועוצרת גם את מל שלא תעלם ביער.
    מה תעשה?
    "יש לי את אברה,שרומיש,ובאנירי" אגיד בחיוך נבוך
    "אבל לבאנירי שלי יש מתקפת אגרוף אש שיכולה לעזור לי במכון, אבל אני לא יכול לסמוך רק על המתקפה הזוף אני חייב לתפוס פוקימון אש שיעזור לי בקרב" אגיד בחיוך ואסתכל לכל עבר ביער בתקווה למצוא אחד

7. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    "אז אין לי חוש כיוון" הבחור אומר וצוחק "אני דון" הוא אומר בחיוך ומושיט לך את ידו בחיוך.
    מה תעשה?
    "בלייק" אני אומר לו ולוחץ את ידו.
    "בוא נמשיך, אני צריך לרפא את הפוקימונים גם" אני אומר לו וממשיך בדרך לעיר.
    חמוף

8. the bitch is back
    ג'ון-
    האמת זה לא משנה הוא היה משתמש בזה גם ככה Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    באטרפריי שולח שוב טבעות כחולים מעיניו לעברו של סלאקות הנפגע בעצמה מהן. סלאקות מתעצבן ויוצא עם אגרוף קרח לעברו של באטרפריי וחובט בו בחוזקה בבטנו ומעיף אותו על אחד מהעצים ושניהם מתחילים להתקוטט ובאטרפריי שולח שוב ושוב את אותה המתקפה בזמן שסלאקות תוקף עם האגרופי הקרח שלו.
    "אהה אני עם שישייה מלאה" אומרת לך מייגן בזמן שהיא בוהה בקרב "באטרפריי עוד מעט משתחרר מההדרן ותוכל להחליף מתקפה. אבל תרחיק אותו מסלאקות'. מתקפות קרח חזקות על הסוג של באטרפריי." פולטת במהירות מייגן ונראית נבוכה מעט.
    מה תעשה?

סם-
    בורמי כבר מעולף...
    אתה עושה לו וידוי הריגה?

אדם-
    "פוקימוני אש ממש נדירים ביער הזה." אומרת לך מאוכזבת בריטני "אבל יש פה מערה עם פוקימוני רעל ואבן. הם יכלו לעזור לך. וגם ביער יש גם כמה פוקימונים מעופפים." היא אומרת לך בקול עידוד "בינתיים יש לך רק את באנירי שתוכל לעזור לך. אז כדאי שתעבוד איתה. אבל תנסה אולי לפתח את אברה וללמד אותו אולי גם אגרוף אש" מוסיפה מל בחיוך נבוך.
    מה תעשה?

בלייק-
    "אהה את זה אני יודע איפה יש!" הוא אומר בחיוך ומתחיל ללכת לכיוון היער ואתה עוקב אחריו עד שאתם מגיעים לקרחת יער קטנה ושם יש מרכז פוקימונים קטן ומעט שומם "גם אני האמת צריך" הוא אומר לך בחיוך ונכנס למרכז ששם עומדת אחות ג'וי השותה קפה וממלאת תשבץ בעיתון.
    "שלום!" היא אומרת שהיא קולטת את שניכם "מה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת בחיוך ודון מגיש לה את הפוקדורים שלו וכך גם אתה.
    אחרי מספר דקות היא מחזירה לכם את הפוקדורים שלכם "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    האמת זה לא משנה הוא היה משתמש בזה גם ככה Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    באטרפריי שולח שוב טבעות כחולים מעיניו לעברו של סלאקות הנפגע בעצמה מהן. סלאקות מתעצבן ויוצא עם אגרוף קרח לעברו של באטרפריי וחובט בו בחוזקה בבטנו ומעיף אותו על אחד מהעצים ושניהם מתחילים להתקוטט ובאטרפריי שולח שוב ושוב את אותה המתקפה בזמן שסלאקות תוקף עם האגרופי הקרח שלו.
    "אהה אני עם שישייה מלאה" אומרת לך מייגן בזמן שהיא בוהה בקרב "באטרפריי עוד מעט משתחרר מההדרן ותוכל להחליף מתקפה. אבל תרחיק אותו מסלאקות'. מתקפות קרח חזקות על הסוג של באטרפריי." פולטת במהירות מייגן ונראית נבוכה מעט.
    מה תעשה?
    אה...
    איך הכינוי שלי?

~~~
    "אוקיי, באטרפרי אם אתה משתחרר מהדרן הזה תשלח אבקת שינה ואז שוב גל על-קולי!" אפקוד על באטרפרי, "כיף לך..." אומר למייגן בנבוכה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    "אהה את זה אני יודע איפה יש!" הוא אומר בחיוך ומתחיל ללכת לכיוון היער ואתה עוקב אחריו עד שאתם מגיעים לקרחת יער קטנה ושם יש מרכז פוקימונים קטן ומעט שומם "גם אני האמת צריך" הוא אומר לך בחיוך ונכנס למרכז ששם עומדת אחות ג'וי השותה קפה וממלאת תשבץ בעיתון.
    "שלום!" היא אומרת שהיא קולטת את שניכם "מה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת בחיוך ודון מגיש לה את הפוקדורים שלו וכך גם אתה.
    אחרי מספר דקות היא מחזירה לכם את הפוקדורים שלכם "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    מה תעשה?
    "די איבדנו את הדרך.. את יודעת איפה העיר?" אני שואל אותה ומחכה לתשובה.
    אחרי שהיא עונה אני הולך עם דון לאן שהיא אמרה שצריך ללכת.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    אדם-
    "פוקימוני אש ממש נדירים ביער הזה." אומרת לך מאוכזבת בריטני "אבל יש פה מערה עם פוקימוני רעל ואבן. הם יכלו לעזור לך. וגם ביער יש גם כמה פוקימונים מעופפים." היא אומרת לך בקול עידוד "בינתיים יש לך רק את באנירי שתוכל לעזור לך. אז כדאי שתעבוד איתה. אבל תנסה אולי לפתח את אברה וללמד אותו אולי גם אגרוף אש" מוסיפה מל בחיוך נבוך.
    מה תעשה?
    "יש כאן אולי פוקימוני מעופף או אבן?" אשאל את בריטני

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה עוקב בעקבות הזקנה לתוך חדר סגור וחשוך. אתה מנסה לאמץ את עינייך לחשכה ופתאום הארות נדלקים והזקנה כלאה אותך בכלוב ענקי. "בוא נראה אותך מאמן דגול" היא אומרת ואתה מרגיש שמשהטו מסתכל עליך מאחור.
    אתה מסתובב וקולט שם מספר פוקימונים עומדים שם ומחייכים. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהם רטיקט (), וולפיקס (), פצ'וריסו (), ווישמר (), וולטרוב (),פינסר () ופורט ().
    "עכשיו בשביל להוכיח לי שאתה ראוי מספיק הלחם בכולם. "אולי ככה תוכל גם להתחזק באמת" היא אומרת וצוחקת קלות ונעלמת מאחורי הקיר.
    הפוקימונים מסתכלים עליך ועליהם עולה חיוך ניצחון.
    מה תעשה?
    בבסיס...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'ואו היא משוגעת על כל הראש! איך ספירו ואלקיד ילחמו מולם?!' אני חושב בבהלה "טוב... אני מבין שאין ברירה... אה? אז תבחרו אחד ממכם שיחל מולי" אני אומר לפוקימונים ומוציא את ספירו החוצה.

13. משתמש מנוסה

סם-
    בורמי כבר מעולף...
    אתה עושה לו וידוי הריגה?
    לא שמתי לב XD

"פוכדור צא!" אומר ואזרוק על בורמי פוכדור ריק, 'עם קצת אימונים ואתה תהיה יותר חזק' אחשוב לעצמי בנחישות ואפנה לריהורן,נינקדה ופידג'י.
    "אוקיי חברים אנחנו ממשיכים,תודה רבה בורמי שמחתי להכיר אותכם" אומר להם בחיוך ואסתכל על הפוכדור,אם הוא נתפס אני לוקח את הפוכדור וממשיך בדרך ואם לא אני פוקד על פידג'י להשתמש במתקפת רוח

14. the bitch is back
    ג'ון-
    חביב במיוחד חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי כמה מתקפות באטרפריי באמת משתחרר מהמתקפה ומצליח לפזר אבקת שינה לעברו של סלאקות' והוא נרדם גבוהה על העצים ומתחיל לנחור בקולי קולות. באטרפריי מתחיל שוב להשתמש בגל על חושי ופוגע בלסאקות הממשיך לישון לו בנעימים.
    "אהה תודה. זה לקח לי המון זמן להשיג את הפוקימונים שאני באמת רוצה" היא אומרת בחיוך ומוציאה עוד שני פוקדורים עם פוקימונים שאינך מכיר בתוכם. "אבל אני לא משתמשת בהם הרבה. הם לא ממושמעים כל כך" היא אומרת בחיוך וממשיכה להתכל בקרב.
    "אתה צריך לגרום לו לרדת מהעץ אם לא, לא תוכל ללכוד אותו" היא אומרת ובוהה בבאטרפריי המרחף מסביב לסלאקות.
    מה תעשה?

בלייק-
    "בטח!" היא אומרת ולוקחת דף נייר ומייצרת לכם מסלול מהמרכז עד לעיר ג'נטה. "זו דרך יפיפייה. יש שם גם פוקימונים נהדרים ללכידה" היא אומרת לכם בחיוך.
    אתה יוצא יחד עם דון מהמרכז ומתחיל ללכת בעקבות המפה המאולתרת של האחות ג'וי . אחרי עשר דקות הליכה אתה שומע רעשים מלפנים. אתה מתקדם ורואה חבורה של פוקימונים קטנים ושחורים הדומים מאוד לכלב הרבים בינם ובין עצמם וחוסמים את השביל.
    מה תעשה?

אדם-
    "אהממ יש כמה פוקימונים מעופפים אני יודעת. אבל אבן לא נראה לי" היא אומרת "אבל יש איפשהו היער מערה גדולה מלאה בפוקימוני רעל. אולי יש שם גם פוקימוני אבן" היא מציעה "הבעיה היא שהמערה מחובאת במעמקי היער וקשה למצוא אותה" היא אומרת ומעקמת פרצוף
    מה תעשה?

תומאס-
    "הלחם עם כולם!" צורחת הזקנה הכנראה התקינה מצלמה היכן שהוא בכלוב. אתה משחרר את ספירו ופינסר יוצא קודם ומשתמש באחיזה חזקה( ViceGrip) על ספירו.
    מה תעשה?

סם-
    XD
    סתם שאלה באיזה שלב מתכוון ללכוד את ננקדה? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור ריק על בורמי והוא נבלע בפנים והפוקדור שלו מתחיל להתגלגל מצד לצד ולבסוף נעצר. בורמי נלכד. אתה מרים את הפוקדור שלו וממשיך ברכך וכעבור עשר דקות אתה מבחין סוף סוף ביציאה מהיער. אתה רץ לשם במהירות ומגיעה סוף סוף לעיר ג'נטה.
    העיר השקטה הזאת נגלעת לעינייך ואור השמש שוב מסנוור אותך קלות. אתה מבחין בהכל במרכז הפוקימונים, המכון ממש רחוק מהחנויות.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    אדם-
    "אהממ יש כמה פוקימונים מעופפים אני יודעת. אבל אבן לא נראה לי" היא אומרת "אבל יש איפשהו היער מערה גדולה מלאה בפוקימוני רעל. אולי יש שם גם פוקימוני אבן" היא מציעה "הבעיה היא שהמערה מחובאת במעמקי היער וקשה למצוא אותה" היא אומרת ומעקמת פרצוף
    מה תעשה?
    "אז מה את אומרת שנמצא אותה?" אשאל בחיוך
    'אם אני ימצא פוקימון אבן זה יגדיל את הסיכויים שלי לנצח בקרב המכון כי יהיה לי יתרון סוג' אחשוב בזמן שאסתכל על מל ובריטני מחליטות מה לעשות

עמוד 26 מתוך 30 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •