אדם-
"הבעיה היא שאין לנו מושג איפה המערה הזאת" מציינת מל ובריטני מסכימה איתה בהנהון.
"איפה אתה רוצה להתחיל לחפש?" בריטני שואלת ושפשפת את סנטרה בניסיון לחשוב "להתפצל זאת לא אופציה כי נאבד ביער" אומרת בריטני ותורה של מל להסכים איתה.
"מה אתה חושב?" שואלת בריטני.
מה תעשה?
בלייק-
"לא!" אומר דון ואוחז בכתפך "הם יבואו ישירות אלינו. אנחנו צריכים משהו שיסיח את דעתם" הוא אומר ומשחרר מהפוקדור שלו פוקימון ירוק וקטן בעל קוצים ירוקים כהים "תכיר את קקניה" הוא אומר בחיוך"קקניה סופת חול" הוא לוחש לו והפוקימון שלו מהנהן בחיוך ומתחיל להסתובב במקום וגל חול ענק יוצא מהאדמה ועף לכיוונם של הכלבים ומבריח אותם מהאזור.
"רואה" הוא אומר בחיוך ומנקה מכתפך חול. "נמשיך?" הוא שואל בחיוך.
מה תעשה?
"באטרפרי תנסה לנופף בכנפיך כדי שסלאקות' יפול ואם לא תצליח, תתפוס אותו בעזרת הפה שלך ותפיל אותו!" אומר לבאטרפרי.ג'ון-
חביב במיוחד חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי כמה מתקפות באטרפריי באמת משתחרר מהמתקפה ומצליח לפזר אבקת שינה לעברו של סלאקות' והוא נרדם גבוהה על העצים ומתחיל לנחור בקולי קולות. באטרפריי מתחיל שוב להשתמש בגל על חושי ופוגע בלסאקות הממשיך לישון לו בנעימים.
"אהה תודה. זה לקח לי המון זמן להשיג את הפוקימונים שאני באמת רוצה" היא אומרת בחיוך ומוציאה עוד שני פוקדורים עם פוקימונים שאינך מכיר בתוכם. "אבל אני לא משתמשת בהם הרבה. הם לא ממושמעים כל כך" היא אומרת בחיוך וממשיכה להתכל בקרב.
"אתה צריך לגרום לו לרדת מהעץ אם לא, לא תוכל ללכוד אותו" היא אומרת ובוהה בבאטרפריי המרחף מסביב לסלאקות.
מה תעשה?
בלייק-
"טוב יש פה כמה חנוית, מכון, תחרות סרט וזהו פחות או יותר.." הוא אומר ומצחקק קלות "אהה יש פה גם מרכז הרבייה ואפשר להשיג שם לפעמים ביצים!" הוא אומר בהתלהבות.
מה תעשה?
ג'ון-
באטרפריי מנסה להציק לו עם הכנפיים שלו, אבל סלאקות בעודו ישן מסובב את ידו ומעיף ממנו את באטרפריי המנסה בכל כוחו להעיף אותו למטה.
בנסיון קלוש במיוחד באטרפריי מנסה לתפוס אותו עם פיו אבל סלאקות מתעורר ומשתמש באגרוף קרח ישירות לפרצו]ו ומעיף אותו ממנו. סלאקות' מתחיל להמלט מהמקום.
מה תעשה?
"אודיש צא ותשתמש באבקת שיתוק (המתקפה עם שאין לי כוח לבדוק איך קוראים לה!)" אצעק ואז אוציא החוצה את אודיש כדי שהוא ישתמש במתקפה.ג'ון-
באטרפריי מנסה להציק לו עם הכנפיים שלו, אבל סלאקות בעודו ישן מסובב את ידו ומעיף ממנו את באטרפריי המנסה בכל כוחו להעיף אותו למטה.
בנסיון קלוש במיוחד באטרפריי מנסה לתפוס אותו עם פיו אבל סלאקות מתעורר ומשתמש באגרוף קרח ישירות לפרצו]ו ומעיף אותו ממנו. סלאקות' מתחיל להמלט מהמקום.
מה תעשה?
בלייק-
"אממ אם אני לא טועה זה מכון מסוגל רגיל" הוא אומר בזמן שאתם הולכים "החלטת אם אתה רוצה להיות מאמן או מתאם?" הוא שואל בסקרנות. "יש המון מאמנים חזקים, אבל מתאמים כמעט ואין. זה האמת מאוד נדיר" הוא אומר כדרך אגב בזמן שאתם עוברים בשדרה מלאה חנויות
"אתה רצה לאמץ ביצה?" הוא שואלת שוב.
מה תעשה?
ג'ון-
ושוב אין לך את המתקפה הזאת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אודיש יוצא ומסתכל עליך במבט מוזר ואינו מבין מה אתה רוצה ממנו. "הוא כמעט ונעלם" אומרת לך מייגן ואתה מעיף מבט ורואה את סלאקות קופץ בין העצים ונעלם קליל מאחורי עץ אקליפטוס ענק.
מה תעשה?
אם אפשר עוד להרשם...
---
שם בפורום: נל
שם במשחק: נל
רקע נל היא ילדה רגילה, כמו כולם, בת 15. נל אוהבת מאוד פוקימוני אש, דרקון ורוח, אבל שונאת סוגי חרק ורעל. נל ידעה שצוות גאדס הוא לא צוות טוב, ושהוא רוצה לשלוט בעולם. חייה היו דווקא מאוד יפים כשהייתה קטנה. הם נמשכו זמן מה. אבל בגיל 10 הכל נגמר. צוות מרושע, הלא הוא צוות גאדס החל להשתלט על המחוז, והיה מסוגל לרצוח פוקימונים ואפילו אנשים! זו הייתה הפתעה גמורה לגבי נל, מפני שצוות גאדס החלו לתקוף יו אחד, בלי אזהרה מוקדמת! זה היה יום האסון. כך החיים של נל נמשכו בפחד גמור. אבל לאחר כמה שנים, נל הלכה לה ביחד עם אחותה, ליאור אל הפארק, אך עדיין במעט חשש, ולפתע הן ראו פוקימון מוזר, שלקח אותן ליער מוזר שהתברר שהוא יער אילייאן. נל וליאור גילו עשרות מאמנים שנלקחו בעזרת הפוקימונים ומטרתם היא להביס את צוות גאדס. נל אומנם נבהלה, אך המו פוקימונים ומאמנים עזרו לה להתאמן ולהצליח! לפתע התעוררתי וסיפרו לי שהצלנו את המחוז! סיפרו לנו שמצאו אותנו מעולפים סתם כך. יותר מכך לא זכרתי, לא זכרתי אפילו אם נלחמתי. רק זכרתי פיצוץ אחד גדול ואז התעוררתי לקול תרועה של המון אנשים. כך הכל חזר לקדמותו והשקט חזר לעיר. אך לאחר חצי שנה, החלו שוב העלמויות מוזרות ומסתוריות של אנשים, מספר אחיות ג'ו ושני מאמנים חזקים, וכולם חששו לדבר הנורא ביותר. צוות גאדס חזר - אבל הפעם, הוא חזר כדי לנקום. חזק יותר מתמיד. מאז, נל נשבעה שהיא תוכל להציל את מחוז קולומביה, לבדה, או עם עוד אנשים! נל תחזיר את המחוז למחוז שקט ורגוע, כמו פעם!
מראה: גבוהה, רזה, שיער חום זהוב.
פוקימון התחלתי:
קודם כל, אני לא מתמצאת ממש בסוגים...
טרפינץ'
סרטים / תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: אני מקווה שיש מקום. וזה משחק שנראה לי מגניב ממש![]()
נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 07-02-2011 בשעה 05:00 PM
ספוילר
נל רק לא כתבת התחלתי ולא מחקת תגים או סרטים.. אז תערכי וסבבה (:
ג'ון-
"לא נורא" מנחמת אותך מייגן ומלטפת את גבך "יש עוד פוקימונים ביער" היא מתלוצצת ושניכם ממשיכים בדרך וכעבור עוד שעה וחצי העצים מתחילים להידלדל ואתה מבחין יותר ויותר בדשא ושבילים כלושים.
ואז אתה מגיע לאגם גדול ממש באמצע היער.
"הנה פוקימון מים עוד אין לך" אומרת בחיוך מייגן ומסתכלת בפוקימונים שיש באגם בזמן שאתה עדיין שוכא באכזבה על איבוד הסלאקות'.
"תראה כמה פוקימונים יש פה!" היא קוראת ואתה מרים את הראש ונעמד על שפת האגם ומבחין בקבוצות קבוצות של פוקימונים ביניהם אתה מזהה וופר (), מג'יקארפ (
), גולדין (
) ואתה מבחין גם ששוחים בצדו המרוחק יותר של האגם פוקימון כתום וגדול שאותו אתה מזהה כבויזל (
) ובעוד שבקרוב אליך אתה מבחין בעכבישון קטן המחליק על המים באלגנטיות (
).
מה תעשה?
ג'ון-
אתה משחרר את אודיש והוא קופץ אל שפת האגם ומחכה להזדמנות הנכונה ושולח דרך המים עלה תער בודד ופוגע במג'יקארפ אחד הקופץ מהמים במבט חמוץ ואז מתחיל להשפריץ במים. אבל כלום לא קורא.
אתה מסתכל לעברה של מייגן המתחילה לצחקק "זאת המתקפה היחידה שלו אתה יודע" היא אומרת ומתחילה לצחוק בקול גדול עד שמג'יקארפ משפריץ עליה מים והיא נרטבת כולה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)