בלייק-
"אז זהו שלא" דון אומר לך בפרצוף עקום "זה המקום היחיד במחוז שאתה יכול להשיג ביצים" הוא אומר. ואתה מתעלם ממנו וצועד ישר למכון כשבחור נמוך עם חולצה ירוקה ושיער פזור יוצא משם "באתם למכון?" הוא שואל אתכם בחיוך ואתה עדיין עצבני על הזקנה צועק "כן!".
"בסדר לא צריך לצעוק" הוא אומר ונושף ברוגז "אחריי" הוא אומר ונכנס פנימה "אני המנהיג וולי. קרב של שניים על שניים רק למאתגר מותר להחליף בסדר?" הוא שואל ונעמד בצידה השני של הזירה.
מה תעשה?
אדם-
אתה נכנס למערה ועיניך מתחילות לאט לאט לחשכת המערה. לולא גלורי לא היית מצליח כלום במערה הזאת. אתם הולכים בערך בערך עשר דקות ולפתע מולך אתה קולט משהו סגול זוחל על גחנו לכיוונכם. אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון ומגלה שזה אקנס ()- פוקימון הנחש.
מה תעשה?
ג'ון-
אתה מחזיר את מג'יקארפ לפוקדור שלו ורץ אחרי מייגן. אחרי כמה דקות היא נעצרת ומסתכלת עליך. "אתה יודע, אף פעם לא עשינו קרב" היא אומרת בחיוך סקרני.
"מה דעתך?" היא שואלת ומחייכת
מה תעשה?
"תודה, פרופסור." אומר לו במבט זועף ומעוייף. "סוף סוף הוא החזיר את טרפינץ' שלי! חשבתי שעוד לא אראה את החמוד שלי לעולם!" אומר לעצמי בקול. 'כדאי לי ללכת אל היציאה או להתאמן קודם?' אחשוב לי מעט. 'לא. עדיף לי כבר להמשיך אל היציאה מהעיר. לא נורא, רק 15 דקות הליכה.' אחשוב לי ואלך אל כיוון היציאה מהעיר.
ספוילר
"אוקיי... צאו זובאט ומג'יקראפ!" אומר ואז אוציא את שניהם כדי שילחמו נגד הפוקימונים של מייגן.ג'ון-
אתה מחזיר את מג'יקארפ לפוקדור שלו ורץ אחרי מייגן. אחרי כמה דקות היא נעצרת ומסתכלת עליך. "אתה יודע, אף פעם לא עשינו קרב" היא אומרת בחיוך סקרני.
"מה דעתך?" היא שואלת ומחייכת
מה תעשה?
נל-
את מתחילה ללכת לכיוון היציאה ואכן תוך רבע שעה את יוצאת מהעיר ומוצאת את עצמך בדרך ארוכה לצד שדות פורחים. את ממשיכה ללכת ואחרי מספר דקות את רואה פוקימון ורוד וקטנטן מרחף לו ברוח הנעימה בקרוב אליך.
את מוציאה את הפוקידע החדשה שלך ומכוונת על הפוקימון ומגלה שהפוקימון הוא הופיפ () פוקימון עשב הכותנה.
מה תעשי?
אדם-
אתה ממשיך ברכך במערה אבל אתה רק מבחין בפוקימוני רעל כמו אקנס וגלופין () בתוך המערה.
"אתה בטוח רוצה להמשיך פה?" שואלת אותך בריטני "באמת לא נראה שיש פה פוקימוני אבן" מוסיפה מל בחיוך קלוש.
מה תעשה?
בלייק-
אתה משחרר את טיילו מהפוקדור שלו וולי, מנהיג המכון משחרר מהפוקדור שלו פוקימון קטן ושמן המכוסה כולו בפרווה כחולה.
"טוב מאנצ'לקס התחל במתקפת מטרונום!" קורא וולי והפוקימון שלו מתחיל להזיז את אצבעותיו מצד לצד ואור לבן ובוהק זוהר מהן ומשגר מבפנים מתקפת עוקץ רעל הנשלח במהירות לעברו של טיילו.
מה תעשה?
ג'ון-
אתה משחרר את זובאט ואת מג'יקארפ ומייגן משחררת את צ'אנסי ואת קוולפיס שלה. "צ'אנסי השתמשי בפצצת ביצה! קוולפיש עוקץ רעל!" מייגן קוראת והפוקימונים שלה יוצאים להתקפה.
מה תעשה?
"תתחמקו!" אומר למג'יקראפ ולזובאט בבהלה, "זובאט תתקפי במתקפת כנף את צ'נסי ואז תתקפי שוב במתקפת כנף את קוולפיש! בנתיים מג'יקראפ תנסה להתפתח!" אומר לשניהם.ג'ון-
אתה משחרר את זובאט ואת מג'יקארפ ומייגן משחררת את צ'אנסי ואת קוולפיס שלה. "צ'אנסי השתמשי בפצצת ביצה! קוולפיש עוקץ רעל!" מייגן קוראת והפוקימונים שלה יוצאים להתקפה.
מה תעשה?
ג'ון-
זה לא יעבוד לומר לו להתפתח אתה מודע לזה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מצליחה להתחמק בקלות ממתקפת הפצצת ביצה של צ'אנסי ומשתמשת עליה במכת כנף ופוגעת בו קלות. לעומת זאת מג'יקארפ קופץ באוויר למעלה למטה ונפגע חזיתית ממתקפת העוקץ הרעל של קוולפיש.
זובאט בינתיים יוצאת שוב עם מתקפת כנף אבל קוולפיש מתחמק בקלות ושולח אקדח מים לעברה ופוגע בה קל.
"קוולפיש אקדח מים על מג'יקארפ צ'אנסי התכווצות ואז אגרוף דינאמיט!" קוראת מייגן וצ'אנסי שלה זוהרת בלבן ואז נעלמת באוויר ואילו קולפיש שולח מפיו סילון של אקדח מים לעברו של מג'יקארפ.
מה תעשה?
בלייק-
טיילו מתחמק בקלות מהעוץ רעל ופוגע מספר פעמים במאנצ'לקס עם ניקור "מאנצ'לקס הגנה ואז צא עם דחיפה!" קורא וולי ומאנצ'לקס שלו יוצא מכסה הגנה סביבו בצבע ירוק ובהיר והודף ממנו את טיילו ואז בעודו מוגן הוא יוצא עם דחיפה הפוגעת חזיתית בטיילו.
מה תעשה?
"מג'יקראפ אל תתחמק מהאקדח המים ובנתיים זובאט אם אתה רוצה את צ'נסי תקוף אותה במתקפת כנף שוב!" אפקוד על מג'יקראפ ועל זובאט.ג'ון-
זה לא יעבוד לומר לו להתפתח אתה מודע לזה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מצליחה להתחמק בקלות ממתקפת הפצצת ביצה של צ'אנסי ומשתמשת עליה במכת כנף ופוגעת בו קלות. לעומת זאת מג'יקארפ קופץ באוויר למעלה למטה ונפגע חזיתית ממתקפת העוקץ הרעל של קוולפיש.
זובאט בינתיים יוצאת שוב עם מתקפת כנף אבל קוולפיש מתחמק בקלות ושולח אקדח מים לעברה ופוגע בה קל.
"קוולפיש אקדח מים על מג'יקארפ צ'אנסי התכווצות ואז אגרוף דינאמיט!" קוראת מייגן וצ'אנסי שלה זוהרת בלבן ואז נעלמת באוויר ואילו קולפיש שולח מפיו סילון של אקדח מים לעברו של מג'יקארפ.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)