Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 30 ראשוןראשון ... 1927282930 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 443
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אדם-
    שני הפוקימונים שלך משלבים מתקפות ופוגעים בכניסה למערה ופותחים אותה לגמרי ומשאיריפ פתח באדמה כדי שתוכלו להכנס.
    "זה חשוך מאוד" אומרת בריטני ונצמדת למל בקצת חשש "אל תדאגי גלורי הבזק" היא אומרת לגלורי וכנפיה של גלורי מתחילות לזרוח באור בהיר וחזק ומאירות את פני המערה.
    "נו נכנס?" שואלת מל ומסתכלת עליך.
    מה תעשה?
    "בטח שניכנס!" אגיד ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם
    ואנחנו עושים את דרכנו לתוך המערה בתקווה למצוא פוקימוני אבן

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    אתה מוציא את מג'יקארפ החוצה והוא רק מסתכל עליך ומתחיל להשתמש שוב בהשפרצה.
    "פשש איזה חזק הוא" אומרת לך מייגן ומתחילה ללכת.
    מה תעשה?
    "חכי לי!" אומר ואז אחזיר את מג'יקראפ לפוכדור שלו כדי להמשיך עם מייגן במסע וגם כדי לצאת מהיער הזה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. the bitch is back
    בלייק-
    "אז זהו שלא" דון אומר לך בפרצוף עקום "זה המקום היחיד במחוז שאתה יכול להשיג ביצים" הוא אומר. ואתה מתעלם ממנו וצועד ישר למכון כשבחור נמוך עם חולצה ירוקה ושיער פזור יוצא משם "באתם למכון?" הוא שואל אתכם בחיוך ואתה עדיין עצבני על הזקנה צועק "כן!".
    "בסדר לא צריך לצעוק" הוא אומר ונושף ברוגז "אחריי" הוא אומר ונכנס פנימה "אני המנהיג וולי. קרב של שניים על שניים רק למאתגר מותר להחליף בסדר?" הוא שואל ונעמד בצידה השני של הזירה.
    מה תעשה?

אדם-
    אתה נכנס למערה ועיניך מתחילות לאט לאט לחשכת המערה. לולא גלורי לא היית מצליח כלום במערה הזאת. אתם הולכים בערך בערך עשר דקות ולפתע מולך אתה קולט משהו סגול זוחל על גחנו לכיוונכם. אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון ומגלה שזה אקנס ()- פוקימון הנחש.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אתה מחזיר את מג'יקארפ לפוקדור שלו ורץ אחרי מייגן. אחרי כמה דקות היא נעצרת ומסתכלת עליך. "אתה יודע, אף פעם לא עשינו קרב" היא אומרת בחיוך סקרני.
    "מה דעתך?" היא שואלת ומחייכת
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    התחלה:
    'נו איפה הזקן הזה?' אתה מוצא את עצמך חושב מול דלתו של הפרופסור. 'חצי שעה והוא עדיין לא חזר!' עולה במחשבתך.
    'בשביל מה הוא היה צריך את הפוקימון שלי? פשוט חוצפה לאחר!'.
    אמש, התקשר אליך הפרופסור על מנת לטפל בפוקימון שלך לפני המסע המחודש שלך.
    "תביא אותו כדי שאוכל להכינו למסע" אמר בקול זועף וניתק את השיחה.
    כשהגעת בבוקר לשם הוא פשוט לקח את הפוקדור ונעלם מאוחרי דלתו ומאז אין תגובה.
    'שמוק' אתה מתחיל לחשוב לעצמך עד שהפרופסור פותח את הדלת ומחזיר לך את הפוקדור.
    "עכשיו, הקשב לי טוב. הפוקימון הזה עבר הרבה ואני מפציר בך שמור עליו טוב." אומר ומשפשף את זקנו.
    "עכשיו, אם תצטרך משהו, יש לך את המספר שלי" הוא אומר בחיוך ושולח אותך לדרכך.
    'סוף סוף' אתה חושב לעצמך ומסתכל אל האופק- היציאה מהעיר היא במרחק חמש עשר דקות הליכה.
    מה תעשה?
    "תודה, פרופסור." אומר לו במבט זועף ומעוייף. "סוף סוף הוא החזיר את טרפינץ' שלי! חשבתי שעוד לא אראה את החמוד שלי לעולם!" אומר לעצמי בקול. 'כדאי לי ללכת אל היציאה או להתאמן קודם?' אחשוב לי מעט. 'לא. עדיף לי כבר להמשיך אל היציאה מהעיר. לא נורא, רק 15 דקות הליכה.' אחשוב לי ואלך אל כיוון היציאה מהעיר.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    אדם-
    אתה נכנס למערה ועיניך מתחילות לאט לאט לחשכת המערה. לולא גלורי לא היית מצליח כלום במערה הזאת. אתם הולכים בערך בערך עשר דקות ולפתע מולך אתה קולט משהו סגול זוחל על גחנו לכיוונכם. אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון ומגלה שזה אקנס ()- פוקימון הנחש.
    מה תעשה?
    "אקנס...פוקימון נחמד אבל אני מחפש פוקימון מסוג אבן" אלחש לעצמי ומאשיך בחיפושים

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    "אז זהו שלא" דון אומר לך בפרצוף עקום "זה המקום היחיד במחוז שאתה יכול להשיג ביצים" הוא אומר. ואתה מתעלם ממנו וצועד ישר למכון כשבחור נמוך עם חולצה ירוקה ושיער פזור יוצא משם "באתם למכון?" הוא שואל אתכם בחיוך ואתה עדיין עצבני על הזקנה צועק "כן!".
    "בסדר לא צריך לצעוק" הוא אומר ונושף ברוגז "אחריי" הוא אומר ונכנס פנימה "אני המנהיג וולי. קרב של שניים על שניים רק למאתגר מותר להחליף בסדר?" הוא שואל ונעמד בצידה השני של הזירה.
    מה תעשה?
    "לא אכפת לי.. אז אני לא אקח ביצה, או שאני אהרוג אותה אם לא תתן.." אני אומר לדון בקור רוח לפני שאנחנו מגיעים למכון.
    "אוקיי, בוא נתחיל בבקשה, צא טיילו" אני אומר ומוציא אותו.
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה מחזיר את מג'יקארפ לפוקדור שלו ורץ אחרי מייגן. אחרי כמה דקות היא נעצרת ומסתכלת עליך. "אתה יודע, אף פעם לא עשינו קרב" היא אומרת בחיוך סקרני.
    "מה דעתך?" היא שואלת ומחייכת
    מה תעשה?
    "אוקיי... צאו זובאט ומג'יקראפ!" אומר ואז אוציא את שניהם כדי שילחמו נגד הפוקימונים של מייגן.

8. the bitch is back
    נל-
    את מתחילה ללכת לכיוון היציאה ואכן תוך רבע שעה את יוצאת מהעיר ומוצאת את עצמך בדרך ארוכה לצד שדות פורחים. את ממשיכה ללכת ואחרי מספר דקות את רואה פוקימון ורוד וקטנטן מרחף לו ברוח הנעימה בקרוב אליך.
    את מוציאה את הפוקידע החדשה שלך ומכוונת על הפוקימון ומגלה שהפוקימון הוא הופיפ () פוקימון עשב הכותנה.
    מה תעשי?

אדם-
    אתה ממשיך ברכך במערה אבל אתה רק מבחין בפוקימוני רעל כמו אקנס וגלופין () בתוך המערה.
    "אתה בטוח רוצה להמשיך פה?" שואלת אותך בריטני "באמת לא נראה שיש פה פוקימוני אבן" מוסיפה מל בחיוך קלוש.
    מה תעשה?

בלייק-
    אתה משחרר את טיילו מהפוקדור שלו וולי, מנהיג המכון משחרר מהפוקדור שלו פוקימון קטן ושמן המכוסה כולו בפרווה כחולה .
    "טוב מאנצ'לקס התחל במתקפת מטרונום!" קורא וולי והפוקימון שלו מתחיל להזיז את אצבעותיו מצד לצד ואור לבן ובוהק זוהר מהן ומשגר מבפנים מתקפת עוקץ רעל הנשלח במהירות לעברו של טיילו.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אתה משחרר את זובאט ואת מג'יקארפ ומייגן משחררת את צ'אנסי ואת קוולפיס שלה. "צ'אנסי השתמשי בפצצת ביצה! קוולפיש עוקץ רעל!" מייגן קוראת והפוקימונים שלה יוצאים להתקפה.
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה משחרר את זובאט ואת מג'יקארפ ומייגן משחררת את צ'אנסי ואת קוולפיס שלה. "צ'אנסי השתמשי בפצצת ביצה! קוולפיש עוקץ רעל!" מייגן קוראת והפוקימונים שלה יוצאים להתקפה.
    מה תעשה?
    "תתחמקו!" אומר למג'יקראפ ולזובאט בבהלה, "זובאט תתקפי במתקפת כנף את צ'נסי ואז תתקפי שוב במתקפת כנף את קוולפיש! בנתיים מג'יקראפ תנסה להתפתח!" אומר לשניהם.

10. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    אתה משחרר את טיילו מהפוקדור שלו וולי, מנהיג המכון משחרר מהפוקדור שלו פוקימון קטן ושמן המכוסה כולו בפרווה כחולה .
    "טוב מאנצ'לקס התחל במתקפת מטרונום!" קורא וולי והפוקימון שלו מתחיל להזיז את אצבעותיו מצד לצד ואור לבן ובוהק זוהר מהן ומשגר מבפנים מתקפת עוקץ רעל הנשלח במהירות לעברו של טיילו.
    מה תעשה?
    "תתחמק ותתקוף מאחוריו עם מתקפת מהירות" אני אומר מהר לטיילו בלי מחשבה מיותרת.
    "עכשיו, תסתובב מסביבו במתקפת מהירות כדי לבלבל אותו וכל כמה שניות תשתמש בניקור עליו ותחזור להסתובב" אני מוסיף אחר כך.
    חמוף

11. the bitch is back
    ג'ון-
    זה לא יעבוד לומר לו להתפתח אתה מודע לזה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זובאט מצליחה להתחמק בקלות ממתקפת הפצצת ביצה של צ'אנסי ומשתמשת עליה במכת כנף ופוגעת בו קלות. לעומת זאת מג'יקארפ קופץ באוויר למעלה למטה ונפגע חזיתית ממתקפת העוקץ הרעל של קוולפיש.
    זובאט בינתיים יוצאת שוב עם מתקפת כנף אבל קוולפיש מתחמק בקלות ושולח אקדח מים לעברה ופוגע בה קל.
    "קוולפיש אקדח מים על מג'יקארפ צ'אנסי התכווצות ואז אגרוף דינאמיט!" קוראת מייגן וצ'אנסי שלה זוהרת בלבן ואז נעלמת באוויר ואילו קולפיש שולח מפיו סילון של אקדח מים לעברו של מג'יקארפ.
    מה תעשה?

בלייק-
    טיילו מתחמק בקלות מהעוץ רעל ופוגע מספר פעמים במאנצ'לקס עם ניקור "מאנצ'לקס הגנה ואז צא עם דחיפה!" קורא וולי ומאנצ'לקס שלו יוצא מכסה הגנה סביבו בצבע ירוק ובהיר והודף ממנו את טיילו ואז בעודו מוגן הוא יוצא עם דחיפה הפוגעת חזיתית בטיילו.
    מה תעשה?

12. אבל הופיר יותר
    בלייק-
    טיילו מתחמק בקלות מהעוץ רעל ופוגע מספר פעמים במאנצ'לקס עם ניקור "מאנצ'לקס הגנה ואז צא עם דחיפה!" קורא וולי ומאנצ'לקס שלו יוצא מכסה הגנה סביבו בצבע ירוק ובהיר והודף ממנו את טיילו ואז בעודו מוגן הוא יוצא עם דחיפה הפוגעת חזיתית בטיילו.
    מה תעשה?
    "מעכשיו, כל פעם שהוא תוקף תתחמק עם מתקפת מהירות, בסדר" אני שואל את טיילו.
    "עכשיו תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בניקור, זכור מה שאמרתי לך על להתחמק" אני אומר לו אחר כך.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    זה לא יעבוד לומר לו להתפתח אתה מודע לזה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זובאט מצליחה להתחמק בקלות ממתקפת הפצצת ביצה של צ'אנסי ומשתמשת עליה במכת כנף ופוגעת בו קלות. לעומת זאת מג'יקארפ קופץ באוויר למעלה למטה ונפגע חזיתית ממתקפת העוקץ הרעל של קוולפיש.
    זובאט בינתיים יוצאת שוב עם מתקפת כנף אבל קוולפיש מתחמק בקלות ושולח אקדח מים לעברה ופוגע בה קל.
    "קוולפיש אקדח מים על מג'יקארפ צ'אנסי התכווצות ואז אגרוף דינאמיט!" קוראת מייגן וצ'אנסי שלה זוהרת בלבן ואז נעלמת באוויר ואילו קולפיש שולח מפיו סילון של אקדח מים לעברו של מג'יקארפ.
    מה תעשה?
    "מג'יקראפ אל תתחמק מהאקדח המים ובנתיים זובאט אם אתה רוצה את צ'נסי תקוף אותה במתקפת כנף שוב!" אפקוד על מג'יקראפ ועל זובאט.

14. משתמש מנוסה

תומאס-
    "הלחם עם כולם!" צורחת הזקנה הכנראה התקינה מצלמה היכן שהוא בכלוב. אתה משחרר את ספירו ופינסר יוצא קודם ומשתמש באחיזה חזקה( ViceGrip) על ספירו.
    מה תעשה?
    "קדימה ספירו השתמשי בפרצוף מפחיד כדי לעצור אותו ולאחר מכן תקפי את חבטות זעם!" אני פוקד עליה "אל תפחדי מהפינסר ההוא!" אני מעודד אותה.

15. משתמש מנוסה
    אדם-
    אתה ממשיך ברכך במערה אבל אתה רק מבחין בפוקימוני רעל כמו אקנס וגלופין () בתוך המערה.
    "אתה בטוח רוצה להמשיך פה?" שואלת אותך בריטני "באמת לא נראה שיש פה פוקימוני אבן" מוסיפה מל בחיוך קלוש.
    מה תעשה?
    "אם אתן רוצות לחסור אס בבקשה אני לא יוצא מכאן ללא פוקימון אבן" אגיד בנחישות ואפנה להם את הגב ואמשיך בחיפושים

עמוד 29 מתוך 30 ראשוןראשון ... 1927282930 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •