Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 30 ראשוןראשון ... 20282930
מציג תוצאות 436 עד 443 מתוך 443
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    סם-
    XD
    סתם שאלה באיזה שלב מתכוון ללכוד את ננקדה? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור ריק על בורמי והוא נבלע בפנים והפוקדור שלו מתחיל להתגלגל מצד לצד ולבסוף נעצר. בורמי נלכד. אתה מרים את הפוקדור שלו וממשיך ברכך וכעבור עשר דקות אתה מבחין סוף סוף ביציאה מהיער. אתה רץ לשם במהירות ומגיעה סוף סוף לעיר ג'נטה.
    העיר השקטה הזאת נגלעת לעינייך ואור השמש שוב מסנוור אותך קלות. אתה מבחין בהכל במרכז הפוקימונים, המכון ממש רחוק מהחנויות.
    מה תעשה?
    אל תדאג,בקרוב XD

"אז חברים אני מניח שהגענו!" אומר להם בחיוך, "אני רוצה שתנוחו,עברנו הרבה" אומר להם ואחזיר את כולם לפוכדורים שלהם חוץ מנינקדה ואלך איתה למרכז הפוקימונים ואבקש שיירפאו אותם,לאחר מכן אצא ואחפש מאמן שרוצה קרב,אם לא אמצא אחפש פינה שקטה בלי אנשים

2. היכל התהילה
    טעות כתיב, חשבתי שזה נו"ד.

3. the bitch is back
    בלייק-
    טיילו מהנהן בראשו ומצליח להתחמק בקלות ממתקפת הדחיפה של מאנצ'לקס ובעודו באוויר הוא מתחיל לזהור בכחול בהיר ואז יוצא עם מתקפת ניקור לעברו של מאנצ'לקס.
    "הגנה ואז מטרונום!" קורא וולי ושניות לפני שטילו פוגע אנרגיה ירוקה מקיפה את מאנצ'לקס ומגנה עליו מהמתקפה של טיילו. מאנצ'לקס מתחיל להזיז את ידיו וכדור אור לבן ובוהק זוהר משם ותווים זוהרים יוצאים משם ומקיפים את הזירה כשצליל נעים ומרדים עופף את כל הזירה.
    טיילו מתחיל להשתמש במתקפה מהירה אבל אחד מהתווים מתפוצץ לו בפרצוף והוא מתחיל לשוקע למטה. ישן.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אם אתה רוצה?
    אתה כאילו מתייעץ עם זובאט?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מג'יקארפ לא מתחמק מהמתקפה, כמו שאתה אומר לו והוא מוטח אחורה על אחד מהעצים ונפגע קשה מהמתקפה.
    זובאט בינתיים יוצאת על המתקפת כנף אבל אינה מוצאת את צ'אנסי, כי היא התכווצה לגודל מיניאטורי וזבאט אינה מצליחה למצוא אותה, עד שלפתע היא עפה אחורנית כשראשה מוטה לאחור. היא נפגעה מאגרוף הדינאמיט של צ'אנסי המיניאטורית.
    מה תעשה?

תומאס-
    ספירו משתמשת בפרצוף מפחיד ומרתיעה בהרבה את פינסר ואז מחסלת אותו בחמש מתקפות זעם. הפוקימון הבא הקופץ לזירה הוא רטיקייט שיוצא עם גלגול להבה לעברה של ספירו.
    מה תעשה?

אדם-
    שתיהן מגלגלות את עיניהן בזמן שאתה מתרחק ךתוך המערה לבדך "אנחנו נחכה בחוץ" צועקת לך מל והיא ובריטני מתחילות ללכת משם יחד עם המקור אור היחידי שלך ואתה הולך בחשיכה הגמורה.ככל שאתה ממשיך להתקדם במערה אתה שומע יותר ויותר יצורים המסתובבים סביבך בקלות איום. אחרי חמש דקות של הליכה אתה מחליק על משהו ונופל על הבטן. אתה נעמד ומכוון את הפוקידע שלך שתאיר קצת על מה נפלת ואתה קולט סלע אדום עם חורים לבנים בתוכו ללפתע הפוקידע שלך קולטת משהו ומראה לך את האבן שאקל- פוקימון העובש- שאקל אוהב לאכסן פירות בך בקליפתו הקשה. אחרי תקופה ארוכה הפירות נרקבים ומעלים ריח חזק של עובש. שקל הוא מסוג מיוחד של חרק ואבן "()
    מה תעשה?

סם-
    אתה הולך במהירות למרכז פוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך.
    אח"כ אתה מתחיל להסתובב בעיר בעקבות מאמנים ומאמן צעיר מסכים לקרב איתך ומשחרר סווינאב ().
    מה תעשה.

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    טיילו מהנהן בראשו ומצליח להתחמק בקלות ממתקפת הדחיפה של מאנצ'לקס ובעודו באוויר הוא מתחיל לזהור בכחול בהיר ואז יוצא עם מתקפת ניקור לעברו של מאנצ'לקס.
    "הגנה ואז מטרונום!" קורא וולי ושניות לפני שטילו פוגע אנרגיה ירוקה מקיפה את מאנצ'לקס ומגנה עליו מהמתקפה של טיילו. מאנצ'לקס מתחיל להזיז את ידיו וכדור אור לבן ובוהק זוהר משם ותווים זוהרים יוצאים משם ומקיפים את הזירה כשצליל נעים ומרדים עופף את כל הזירה.
    טיילו מתחיל להשתמש במתקפה מהירה אבל אחד מהתווים מתפוצץ לו בפרצוף והוא מתחיל לשוקע למטה. ישן.
    מה תעשה?
    "תתעורר מהר!" אני קורא כמה פעמים, מנסה להעיר אותו במהירות.
    אם הוא מתעורר: "תנסה שוב את אותה אסטרטגיה" אני אומר לו ומחכה.
    אם הוא ממשיך לישון: אני מחזיר אותו לפוקדור שלו ומוציא את אלקיד, "אלקיד תשתמשי במכת ברק, בזמן שהוא נפגע מזה תשתמשי באגרוף בלבול" אני אומר לה.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    אם אתה רוצה?
    אתה כאילו מתייעץ עם זובאט?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מג'יקארפ לא מתחמק מהמתקפה, כמו שאתה אומר לו והוא מוטח אחורה על אחד מהעצים ונפגע קשה מהמתקפה.
    זובאט בינתיים יוצאת על המתקפת כנף אבל אינה מוצאת את צ'אנסי, כי היא התכווצה לגודל מיניאטורי וזבאט אינה מצליחה למצוא אותה, עד שלפתע היא עפה אחורנית כשראשה מוטה לאחור. היא נפגעה מאגרוף הדינאמיט של צ'אנסי המיניאטורית.
    מה תעשה?
    בטעות...
    ~~~~~~~
    "זובאט תשתמשי ברעל ואז במציצת חיים על צ'נסי וקוולפיש!" אצעק לזובאט, "מג'יקראפ נסה לחפש פה מים!" אומר למג'קראפ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה

תומאס-
    ספירו משתמשת בפרצוף מפחיד ומרתיעה בהרבה את פינסר ואז מחסלת אותו בחמש מתקפות זעם. הפוקימון הבא הקופץ לזירה הוא רטיקייט שיוצא עם גלגול להבה לעברה של ספירו.
    מה תעשה?
    "התחמקי במהירות והשתמש בפרצוף מפחיד כדי לעצור אותו! לאחר מכן, ניקור בכל הכוח!" אני פוקד עליה 'אין מצב ששני הפוקימונים שלי ישרדו.. אבל אני חייב לנסות לבלום את רובם!' אני חושב לעצמי 'אני לא אוותר עד לרגע האחרון!'

7. משתמש מנוסה

סם-
    אתה הולך במהירות למרכז פוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך.
    אח"כ אתה מתחיל להסתובב בעיר בעקבות מאמנים ומאמן צעיר מסכים לקרב איתך ומשחרר סווינאב ().
    מה תעשה.
    'קדימה ריהורן!" אומר ואשחרר את ריהורן מהפוכדור.
    "תשתמש בקבר אבן! תפטרל בין האבנים ותנגח בסוואינב במתקפת קרן!" אדריך אותו ואסתכל על נינקדה,לראות אם היא מתחברת לקרבות

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    שתיהן מגלגלות את עיניהן בזמן שאתה מתרחק ךתוך המערה לבדך "אנחנו נחכה בחוץ" צועקת לך מל והיא ובריטני מתחילות ללכת משם יחד עם המקור אור היחידי שלך ואתה הולך בחשיכה הגמורה.ככל שאתה ממשיך להתקדם במערה אתה שומע יותר ויותר יצורים המסתובבים סביבך בקלות איום. אחרי חמש דקות של הליכה אתה מחליק על משהו ונופל על הבטן. אתה נעמד ומכוון את הפוקידע שלך שתאיר קצת על מה נפלת ואתה קולט סלע אדום עם חורים לבנים בתוכו ללפתע הפוקידע שלך קולטת משהו ומראה לך את האבן שאקל- פוקימון העובש- שאקל אוהב לאכסן פירות בך בקליפתו הקשה. אחרי תקופה ארוכה הפירות נרקבים ומעלים ריח חזק של עובש. שקל הוא מסוג מיוחד של חרק ואבן "()
    מה תעשה?
    "סוף סוף, באנירי צאי תשתמש בגארוף אש קדימה!" אצעק

עמוד 30 מתוך 30 ראשוןראשון ... 20282930

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •