Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 30 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 443
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    ג'ון-
    היא לא ישנה בכלל...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זובאט מתאפסת על עצמה ועפה במהירות גבוהה בזירה, מה הגורם לעלי כסם לפגוע בספוג. זובאט לא מוותרת לרגע ויוצאת שוב עם מתקפת כנף הפוגעת בטוגטיק, ומטיחה אותו על הזירה. זובאט אחר מנסה להשתמש שוב ברעל, אבל טוגטיק עדיין מוגן והרעל מטפטף ממנו והאלה ונספג בספוג.
    "טוגטיק מטרונום!" קורא וולי וטוגטיק מתחיל להזיז את ידיו לצדדים והן מתחילות לזהור בכחול בהיר ומתוכן יוצאת גחלת העפה במהירות לעבר זובט ופוגעת בה קלות.
    מה תעשה?
    אופס
    ~~~~~~~~~~~~
    "זובאט תחזרי." אגיד ואז אחזיר את זובאט לפוכדור שלה, "צא אודיש תשתמש בעלי תער!" אומר ואז אוציא את אודיש החוצה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    אתה ממשיך בדרך 26, המתגלה כיער סבוך משני הכיוונים ומעט מאוד אור נכנס פנימה, ואתה מתחיל ללכת בצללים של היער. אחרי כמה דקות הליכה, אתה מתחיל לשמוע רעשים המומים, שקצת מלחיצים אותך יחד עם החושך.
    לפתע אתה קולט מולך זוג עיניים אדומות המסתכלות עליך מכל עץ. שלפתע אחת מזוגות העיניים עפה עליך במהירות ומתחילה לנקר אותך בראש.
    אתה מצליח להדוף את היצור המוזר ומוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימונים של העצים הם הוטהוט ().
    מה תעשה?
    'אני חושב שפלשתי למרחב שלהם כדאי לי לברוח מהר' אחשוב בלחץ ואתחיל ללכת לאט לאט לכיוון היציאה מהיער
    לאחר כמה דקות הליכה אני מוציא את אברה "קדימה אברה צא! , תיהיה ערינ ידידי הם יכולים לתקוף אותנו כל רגע" אגיד ואזהיר את אברה בזמן שאנחנו הולכים לכיוון היציאה

3. משתמש מנוסה

תומאס-
    אתה מרים את הפוקדור של ספירו וממשיך בדרכך. כעבור חצי שעה של הליכה איטית וקלילה אתה מבחין בשלט הרשום עליו בגדול דרך 26.
    אתה ממשיך בשביל הלאט לאט מתחיל להחשיך בגלל העצים הענקיים, החוסמים את השמש מלמעלה.
    ההליכה בפנים נעימה במיוחד, מכיון שהצל מוריד את הטמפרטורה והרוח קרירה יותר.
    כעבור קמה דקות אתה שומע רחש קטן מאחוריך. אתה מסתובב ורואה פוקימון ורוד ומרחף שעל ראשו צומח, מה שניראה ששני עלים גדולים. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה הופיפ ()- פוקימון עשב הכותנה. והוא עף ישירות אליך.
    מה תעשה?
    'לא באלי לתפוס אותו' אני חושב לעצמי. אני מנסה להתחמק מהופיפ בלי שיפגוש בי או משהו כזה.

4. the bitch is back
    ג'ון-
    אתה מחליף את זובאט ומוציא את אודיש השולח ישר עלי טער מתוך ראשו וחותך לגמרי את טוגטיק.
    "טוגטיק מטרונום!" קורא שוב וולי וידיו של טוגטיק מתחילות לזהור בחול בהיר ומותכן יוצאת גפן מצליפה, והוא מתחיל להצליף בכוח באודיש הקופץ מצד לצד בבהלה.
    "חסל אותו עם תותח זאפ!" קורא וולי וטוגטיק שלו יוצר כדור חשמלי ענק והוא מכוון אותו היישר לזובאט.
    מה תעשה?

אדם-
    אתה משחרר את אברה וממשיך בדרכך לכיוון היציאה מהיער כשלפתע אתה שומע קריאה מאחוריך "היי ילד!"
    אתה מיסתובב ורואה נערה צעירה ובלונדינית בעלת חולצה אדומה ארוכה . "אני מל, רוצה קרב?" היא שואלת בחיוך רחב.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה מתרחק כמה שיותר מהופיפ, ולבסוף הוא נעלם. אתה ממשיך בדרך ומגיע לעץ גדול ועליו עשרות פירות ורודים הצומחים עליו.
    אתה מחליט לקטוף את אחד הפירות, מכיוון שלא אכלת כל היום ואתה מורעב.
    אתה לקוח את אחד מהפירות הורודים ומנסה לתת לו ביס, אבל תוך שנייה מתחרט על זה כי בשנייה שאתה נושך אותו אתה מגלה שזה בעצם צ'ירובי ()! - פוקימון הדובדבן.
    והוא לא נראה הכי מאושר מזה שהבאת לו ביס.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    אדם-
    אתה משחרר את אברה וממשיך בדרכך לכיוון היציאה מהיער כשלפתע אתה שומע קריאה מאחוריך "היי ילד!"
    אתה מיסתובב ורואה נערה צעירה ובלונדינית בעלת חולצה אדומה ארוכה . "אני מל, רוצה קרב?" היא שואלת בחיוך רחב.
    מה תעשה?
    "בכיף" אגיד בחיוך ואסתכל עליה במבט שמח
    "קדימה אברה תתכונן!" אגיד ואשלח את אברה לקרב
    'מעניין איזה פוקימון יש לה?' אחשוב בהתרגשות בזמן שהיא מחליטה

6. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה מחליף את זובאט ומוציא את אודיש השולח ישר עלי טער מתוך ראשו וחותך לגמרי את טוגטיק.
    "טוגטיק מטרונום!" קורא שוב וולי וידיו של טוגטיק מתחילות לזהור בחול בהיר ומותכן יוצאת גפן מצליפה, והוא מתחיל להצליף בכוח באודיש הקופץ מצד לצד בבהלה.
    "חסל אותו עם תותח זאפ!" קורא וולי וטוגטיק שלו יוצר כדור חשמלי ענק והוא מכוון אותו היישר לזובאט.
    מה תעשה?
    "תתחמק אודיש!" אומר לאודיש בפחד, "כשאתה מתחמק תשלח מלא עלי תער לעבר טוגטיק!" אוסיף.

7. משתמש מנוסה

תומאס-
    אתה מתרחק כמה שיותר מהופיפ, ולבסוף הוא נעלם. אתה ממשיך בדרך ומגיע לעץ גדול ועליו עשרות פירות ורודים הצומחים עליו.
    אתה מחליט לקטוף את אחד הפירות, מכיוון שלא אכלת כל היום ואתה מורעב.
    אתה לקוח את אחד מהפירות הורודים ומנסה לתת לו ביס, אבל תוך שנייה מתחרט על זה כי בשנייה שאתה נושך אותו אתה מגלה שזה בעצם צ'ירובי ()! - פוקימון הדובדבן.
    והוא לא נראה הכי מאושר מזה שהבאת לו ביס.
    מה תעשה?
    "אופס צ'רובי, לא התכוונתי!" אני אומר לו במהירות ומתרחק ממנו "זאת היתה תאונה!" אני קורא ומנסה לעזוב את המקום לפני שהוא יתקוף אותי.

8. the bitch is back
    אדם-
    "אברה הא?" היא אומרת בחיוך וזורקת פוקדור לאוויר "תכיר את גלורי!" מוסיפה. מתוך הפוקדור יוצאת פוקימון פרפר גדולה וכחולה וכנפיה לבנות מאוד.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון לעבר הפרפרית הגדולה ומגלה שהפוקימון היא באטרפריי ()- פוקימון הפרפר.
    "טוב גלורי התחילי עם מתקפת רוח ואז שלבי בפנים אבקת שינה!" קוראת מל ובאטרפריי שלה מתחילה ליצור סופה גדולה בעזרת כנפיה המתחילה לעוף במהירות לעברו של אברה.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אודיש מצליח במהירות מתותח הזאפ של טוגטיק ושולח עליו עשרות עלי תער ומחסלים את טוגטיק.
    "טוגטיק אינו יכול להלחם!" מכריז השופט והצלצול נשמע.
    "טוגטיק, חזור עשית עבודה נהדרת." הוא אומר ומחזיר אותו לפוקדור. "מוכן לפוקימון השני שלי?" הוא שואל ומבלי לחכות זורק פוקדור שני לאוויר.
    מתוכו יוצא מה שנראה במבט ראשוני ככדור עגול וכחול. אתה מוציא את הפוקידע ומסתכל במבט תמוהה כלפי הפוקימון המוזר הזה שבינתיים מוציא פירות מתחת לפרווה שלו ומתחיל לאכול אותן בתאבון.
    "מאנצל'קס- פוקימון האכלן הגדול. מאנצ'לקס אוהב להחביא מזון וחפצים מתחת לגלימת הפרווה הארוכה והסמיכה שלו. אבל לרוב נוטה לשכוח שהוא שם."
    .
    "טוב מאנצ'לקס התחל עם מטרונום!" קורא וולי ומנצ'לקס מתחיל להזיז את אצבעותיו ויוצר קרן קרן הנשלחת במהירות לעברו של אודיש!
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה מחזיר את צ'רובי על העץ ומנסה להיתסלק כמה שיותר מהר. אבל צ'רובי שולח עליך עשרות עלי קסם וגורם לך להחליק וליפול מהשביל ולאבד את ההכרה כשאתה מחליק ישירות על גזע של עץ.
    אתה מתעורר אחרי מה שנראה לך שלושה ימים, ומגלה שאתה חבוש בראשך.
    "וואו, אחי התעוררת סוף סוף" אתה שומע קול של בחור מאחוריך.
    אתה מיסתובב ושם עומד נער צעיר בלונדני ונמוך ממך בראש .
    "מצאתי אותך ככה לפני איזו שעה. אתה נפצעת דיי קשה מהעץ" הוא אומר בקולו המסטול ומצחקק לעצמו.
    "מה קרה לך?" הוא שואל בנימוס
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אודיש מצליח במהירות מתותח הזאפ של טוגטיק ושולח עליו עשרות עלי תער ומחסלים את טוגטיק.
    "טוגטיק אינו יכול להלחם!" מכריז השופט והצלצול נשמע.
    "טוגטיק, חזור עשית עבודה נהדרת." הוא אומר ומחזיר אותו לפוקדור. "מוכן לפוקימון השני שלי?" הוא שואל ומבלי לחכות זורק פוקדור שני לאוויר.
    מתוכו יוצא מה שנראה במבט ראשוני ככדור עגול וכחול. אתה מוציא את הפוקידע ומסתכל במבט תמוהה כלפי הפוקימון המוזר הזה שבינתיים מוציא פירות מתחת לפרווה שלו ומתחיל לאכול אותן בתאבון.
    "מאנצל'קס- פוקימון האכלן הגדול. מאנצ'לקס אוהב להחביא מזון וחפצים מתחת לגלימת הפרווה הארוכה והסמיכה שלו. אבל לרוב נוטה לשכוח שהוא שם."
    .
    "טוב מאנצ'לקס התחל עם מטרונום!" קורא וולי ומנצ'לקס מתחיל להזיז את אצבעותיו ויוצר קרן קרן הנשלחת במהירות לעברו של אודיש!
    מה תעשה?
    "אוי לא..." אמלמל לעצמי ואז אסתכל על אודיש, "אודיש תתחמק במהירות כדי לא להיפגע! ואז תשלח עלי תער ואז תשתמש בספיגה!" אפקוד על אודיש.

10. משתמש מנוסה
    אדם-
    "אברה הא?" היא אומרת בחיוך וזורקת פוקדור לאוויר "תכיר את גלורי!" מוסיפה. מתוך הפוקדור יוצאת פוקימון פרפר גדולה וכחולה וכנפיה לבנות מאוד.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון לעבר הפרפרית הגדולה ומגלה שהפוקימון היא באטרפריי ()- פוקימון הפרפר.
    "טוב גלורי התחילי עם מתקפת רוח ואז שלבי בפנים אבקת שינה!" קוראת מל ובאטרפריי שלה מתחילה ליצור סופה גדולה בעזרת כנפיה המתחילה לעוף במהירות לעברו של אברה.
    מה תעשה?
    'חחח זה הכל' אחשוב בזלזול ואחייך חיוך קטן
    "אברה,תשתמש בבילבול כדי להשתלט על הרוח ולהעיף אותה לכיוון של באטרפריי ואז תשתמש בכוח חבוי !" אגיד בקול רגוע ואסתכל על אברה פועל

11. משתמש מנוסה

תומאס-
    אתה מחזיר את צ'רובי על העץ ומנסה להיתסלק כמה שיותר מהר. אבל צ'רובי שולח עליך עשרות עלי קסם וגורם לך להחליק וליפול מהשביל ולאבד את ההכרה כשאתה מחליק ישירות על גזע של עץ.
    אתה מתעורר אחרי מה שנראה לך שלושה ימים, ומגלה שאתה חבוש בראשך.
    "וואו, אחי התעוררת סוף סוף" אתה שומע קול של בחור מאחוריך.
    אתה מיסתובב ושם עומד נער צעיר בלונדני ונמוך ממך בראש .
    "מצאתי אותך ככה לפני איזו שעה. אתה נפצעת דיי קשה מהעץ" הוא אומר בקולו המסטול ומצחקק לעצמו.
    "מה קרה לך?" הוא שואל בנימוס
    מה תעשה?
    "אתה לא תאמין" אני אומר לו ומתיישב במקומי, ממשש את הראש החבוש "האמת, עצרתי לאכול פירות מעץ ובטעות נתתי ביס לאיזה צ'רובי אחד, לא כזה ביג דיל" אני אומר לו כעת "איפה הדברים שלי?" אני אומר בבהלה ומתחיל לחפש אותם.

12. the bitch is back
    ג'ון-
    קרן קרח*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אודיש מתחיל לרוץ לצדדים, אבל הקרן קרח פוגעת בו בחוזקה רבה והוא מועף אחורנית. אודיש נעמד בקושי ושולח עלי תער בכמויות לעבר מאנצ'לקס, הקופץ באוויר ואוכל את כולם.
    אודיש נראה מעט מבוהל ומתחיל לנער במהירות את עלי ראשו ומשחרר אבקה צהובה בהירה העפה לעבר מאנצ'לקס ומכסה את כולו וגורמת לו לשיתוק.
    *אודיש למד נבגי הלם.
    "אוי לא מאנצ'לקס!" קורא וולי "הלחם בזה ואז צא עם דחיפה!" הוא קורא ומאנצ'לקס מתחיל להתקדם לאט לאט לעברו של אודיש.
    מה תעשה?

אדם-
    "נסיון יפה, גלורי חיתוך אוויר!" קוראת מל בזמן שאברה משתלט על הרוח ומכוון אותה לעבר באטרפריי. גלורי יוצרת גל רוח חזקה הקורע את הסופה ומשמיד אותה. אברה לא מחכה לרגע ומשתמש בכוח חבוי ופוגע בגלורי בחוזקה.
    "גלורי נשיכת חרק!" קוראת מל ובאטרפריי שלה עפה במהירות לכיוונו של של אברה עם ראשה מכוון קדימה.
    מה תעשה?

תומאס-
    "אה הם פה" הוא אומר ומושיט לך אותם "שמי ארון דרך אגב" הוא אומר בחיוך ועוזר לך לקום. "אז אתה מאמן?" הוא שואל בחיוך ובמבט מסוקרן.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    קרן קרח*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אודיש מתחיל לרוץ לצדדים, אבל הקרן קרח פוגעת בו בחוזקה רבה והוא מועף אחורנית. אודיש נעמד בקושי ושולח עלי תער בכמויות לעבר מאנצ'לקס, הקופץ באוויר ואוכל את כולם.
    אודיש נראה מעט מבוהל ומתחיל לנער במהירות את עלי ראשו ומשחרר אבקה צהובה בהירה העפה לעבר מאנצ'לקס ומכסה את כולו וגורמת לו לשיתוק.
    *אודיש למד נבגי הלם.
    "אוי לא מאנצ'לקס!" קורא וולי "הלחם בזה ואז צא עם דחיפה!" הוא קורא ומאנצ'לקס מתחיל להתקדם לאט לאט לעברו של אודיש.
    מה תעשה?
    "כול הכבוד אודיש! תשתמש בעלי תער עם חומצה! הכוונה תשלח עלי תער ושיהיה אליהם חומצה!" אפקוד על אודיש.

14. משתמש מנוסה

תומאס-
    "אה הם פה" הוא אומר ומושיט לך אותם "שמי ארון דרך אגב" הוא אומר בחיוך ועוזר לך לקום. "אז אתה מאמן?" הוא שואל בחיוך ובמבט מסוקרן.
    מה תעשה?
    "כן" אני אומר לו בחיוך "רגע, איפה אני בכלל? עדיין באותו מקום שמצאת אותי?" אני שואל אותו, מסתכל מסביב "אאוץ, זה עדיין כואב" אני אומר בעודי מחזיק את הראש

15. the bitch is back
    ג'ון-
    אודיש שולח עלי תער לעברו של מאנצ'לקס ושולח מפיו חומצה העוטפים חלק מהעלים בהם וחלק פשוט צונח על הרצפה, והם פוגעים קלות במאנצ'לקס, הנופל משותק על הספוג, מנסה לזוז אבל נכשל.
    "מאנצ'לקס חפש בפרווה שלך למצוא פרי שיעזור לך" קורא וולי ומאנצלקס מתחיל לחפור בידיו בין הפרווה שלו ומתחיל לזרוק משם לכל עבר פירות, משקפי שמש,נעליים, רגל של עוף, ארנקים, יו-יו, מטבעות כסף ולבסוף הוא מוציא פריא ורוד ואוכל אותו וחוזר לעצמו ונעמד על רגליו.
    "עכשיו ליקוק!" קורא וולי ומאנצ'לקס שולח את לשונו ולעברו של אודיש.
    מה תעשה?

תומאס-
    "לא אתה אצלי בבית. אנחנו במרכז ההרבייה של העיר ג'נטה." ארון אומר לך בחיוך ומושיט לך כוס מים וכדור.
    "טוב אם אתה רוצה להמשיך לנוח, אתה יכול להשאר פה. אני יורד למטה" הוא אומר ופותח את הדלת הממנה נכנס ומשאיר אותך בחדר עם הכוס מים והכדור.
    מה תעשה?

עמוד 8 מתוך 30 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •