Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 30 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 443
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    אודיש שולח עלי תער לעברו של מאנצ'לקס ושולח מפיו חומצה העוטפים חלק מהעלים בהם וחלק פשוט צונח על הרצפה, והם פוגעים קלות במאנצ'לקס, הנופל משותק על הספוג, מנסה לזוז אבל נכשל.
    "מאנצ'לקס חפש בפרווה שלך למצוא פרי שיעזור לך" קורא וולי ומאנצלקס מתחיל לחפור בידיו בין הפרווה שלו ומתחיל לזרוק משם לכל עבר פירות, משקפי שמש,נעליים, רגל של עוף, ארנקים, יו-יו, מטבעות כסף ולבסוף הוא מוציא פריא ורוד ואוכל אותו וחוזר לעצמו ונעמד על רגליו.
    "עכשיו ליקוק!" קורא וולי ומאנצ'לקס שולח את לשונו ולעברו של אודיש.
    מה תעשה?
    "אודיש תתכופף ותתקרב אל מאנצ'לקס, תשתמש בספיגה על הגוף שלו ואז עלי תער על הפרצוף שלו!" אומר לאודיש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    תומאס-
    "לא אתה אצלי בבית. אנחנו במרכז ההרבייה של העיר ג'נטה." ארון אומר לך בחיוך ומושיט לך כוס מים וכדור.
    "טוב אם אתה רוצה להמשיך לנוח, אתה יכול להשאר פה. אני יורד למטה" הוא אומר ופותח את הדלת הממנה נכנס ומשאיר אותך בחדר עם הכוס מים והכדור.
    מה תעשה?
    אני מסתובב עם גופי אל קצה המיטה ומתיישב שם כמו שצריך. אני לוקח את כוס המים ואת הכדור, מכניס את הכדור לפי ומתחיל לשתות את המים. לאחר מכן, אני מניח את הכוס לצד המיטה ונעמד על רגליי 'אם זוהי מרכז רבייה, אני חייב לחקור קצת את המקום" אני אומר, ונוגע קצת בראשי מרוב כאב. אני קם לאט מהמיטה, לוקח את הפוכדורים שלי ויוצא מהחדר, מתחיל לסרוק את המקום לאט לאט

3. the bitch is back
    ג'ון-
    אודיש מתכופף ומתחמק מהליקוק של מאנצ'לקס ומנסה להשתמש בספיגה אבל מאנצ'לקס יוצא עם מטרונום ויוצא עם פיצוץ אש המחסל על המקום את אודיש.
    אודיש מתעלף ונשארת רק עם זובאט.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה לוקח את הכדור ומתארגן ופותח את הדלת ומגלה גם מדרגות ארוך. אתה יורד במדרגות ושנייה לפני שאתה מגיע לקומת קרקע שני יצורים קופצים לך על הפנים שניהם ורודים. הראשון מזכיר לך בלון ורוד והשני כוכב.
    אתה משתמש בפוקידע ומגלה שהם איגליבאף () והשני הוא קלפה (). שניהם מחבקים אותך וקופצים על גבך בקולות הנאה..
    "או ירדת" אתה שומע את ארון מתקרב לכיוונך. "מצטער, הם עוד רק תינוקות" הוא מוסיף ולוקח את קלפה ואיגליבאף מגבך ומחזיר אותם לסוג של לול עם הרבה משחקים מוזרים לפוקימונים.
    "נו מה דעתך על המקום?" הוא שואל ועם ידו מראה לך את המקום, שבכללי נראה כמו חדר תינוקות ענקי.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אודיש מתכופף ומתחמק מהליקוק של מאנצ'לקס ומנסה להשתמש בספיגה אבל מאנצ'לקס יוצא עם מטרונום ויוצא עם פיצוץ אש המחסל על המקום את אודיש.
    אודיש מתעלף ונשארת רק עם זובאט.
    מה תעשה?
    "תחזור אודיש." אומר ואז אחזיר את אודיש חזרה לפוכדור שלו, "אוקיי עכשיו הכול תלוי בך זובאט!" אומר ואז אוציא את זובאט החוצה מהפוכדור שלה, "תשתמשי ברעל ואז במתקפת כנף!" אומר לזובאט.

5. משתמש מנוסה
    שם בפורום: meganium
    שם במשחק: סם
    רקע:סם נולד וגר במחוז קולומביה הידוע.
    סם היה ילד שמח וחייכן,נחמד לזולת ותמיד שמח לעזור,הייתה לו ילדות טובה ועשירה,עד גיל 10.
    מגיל 10 החיים החלו להשתנות,צוות רשע בשם צוות גאדס התחיל להשתלט על המחוז,הרג אנשים ופוקימונים,הם היו חזקים ותקפו בהפתעה מוחלטת מבלי שכוחות ההגנה של המחוז יכלו להגיב.
    סם היה מאוד מפוחד מהצוות ומאז החל תמיד לחשוש כל יום מחדש לחייו,התחיל להסתגר בבית עם הוריו ואחותו הגדולה שהייתה אז בת 12,כל יום הודיעו בחדשות בטלוויזיה על הרוגים נוספים ועל מקומות שנהרסו,הוריו של סם היו אובדי עצות וחשבו לעזוב את המחוז אך לא יכלו כי צוות גאדס חסם את הכניסה והיציאה מהמחוז.
    ככה החיים המשיכו עד גיל 15,כשלפתע כשסם ואחותו הגדולה,וונסה הלכו למכולת השכונתית כדי לקנות אוכל להם ולהוריהם הופיע מולם פוקימון מסתורי ולקח אותם למקום שנקרא יער אילייאן וטען ששם נוכל לעזור להציל את המחוז,וזה אכן קרה! אני וונסה נפגשנו עם עוד מאמנים רבים שנלקחו מבתיהם בדיוק כמונו ואמנו על ידי הפוקימונים,כל הפחד והחרדה למות בכל יום שעובר עברו והוחלפו בביטחון שהפוקימונים האגדיים העניקו לי.
    וכך הסתיימו שלושה חודשים של אימונים,יצאנו לרחבי המחוז וידענו שהכל תלוי בנו,אני ואחותי יצאנו בפעם הראשונה ביחד ליתר ביטחון,אנחנו ושאר המאמנים הצלחנו בגדול והחזרנו למחוז קולומביה את השקט והשלווה שהיו לו לפני מאורעות צוות גאדס,אך סיפרו לי שמצאו אותנו מעולפים בזירת הקרב וכשאני ואחותי קמנו.. לא זכרתי כלום ממה שקרה,כל הזיכרונות הפכו לערפל כבד בראשי וכל פעם שניסיתי להיזכר ולחשוב על כך היה לי כאב ראש.
    כל המחוז הריע לנו ושמח שהכל חזר לקדמותו,הוריי היו גאים בי ואחותי כל כך.
    אבל פתאום.. לאחר חצי שנה,שוב החלו היעלמויות פתאומיות של אנשים ואחיות ג'וי על פני השטח.
    המחוז בהתחלה לא ידע מה קורה.. עד שלפתע קלט משהו..צוות גאדס חזר והוא חזק יותר מפעם,והוא דורש נקמה.
    אני ואחותי קראנו את המכתב ונחרדנו,אמנם לא זכרנו כלום ממה שקרה אבל ידענו שזה דבר נורא,במיוחד לנו שבעבר הצלחנו להביס אותם,אחותי לקחה על עצמה לצאת לבד עם הפוקימונים שלה ולהצטרף לקבוצת מאמנים שהיו איתנו מההתחלה ולצאת להילחם בצוות גאדס,גם אני בחרתי לעשות זאת,וכנראה.. שאני עושה זאת שוב..
    מראה:
    פוקימון התחלתי:ריהורן
    תגים: מחקו את מה שלא רצוי
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: איווי ופיפלאפ אם אפשר,ויש לך משחקים טובים אבל כשאתה מתחיל משחק אתה פתאום מפסיק אותו כמו בפעם הקודמת וזה חבל מאוד.

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    "נסיון יפה, גלורי חיתוך אוויר!" קוראת מל בזמן שאברה משתלט על הרוח ומכוון אותה לעבר באטרפריי. גלורי יוצרת גל רוח חזקה הקורע את הסופה ומשמיד אותה. אברה לא מחכה לרגע ומשתמש בכוח חבוי ופוגע בגלורי בחוזקה.
    "גלורי נשיכת חרק!" קוראת מל ובאטרפריי שלה עפה במהירות לכיוונו של של אברה עם ראשה מכוון קדימה.
    מה תעשה?
    "אברה תשתמש בשיגור" אגיד ברוגע ואראה איך אברה מתחמק מגלורי
    "אברה עכשיו תשתמש בבילבול ותטיח את גלורי לרצפה ואז תשתמש שוב בכוח חבוי" אגיד ואסתכל על אברה פועל

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה לוקח את הכדור ומתארגן ופותח את הדלת ומגלה גם מדרגות ארוך. אתה יורד במדרגות ושנייה לפני שאתה מגיע לקומת קרקע שני יצורים קופצים לך על הפנים שניהם ורודים. הראשון מזכיר לך בלון ורוד והשני כוכב.
    אתה משתמש בפוקידע ומגלה שהם איגליבאף () והשני הוא קלפה (). שניהם מחבקים אותך וקופצים על גבך בקולות הנאה..
    "או ירדת" אתה שומע את ארון מתקרב לכיוונך. "מצטער, הם עוד רק תינוקות" הוא מוסיף ולוקח את קלפה ואיגליבאף מגבך ומחזיר אותם לסוג של לול עם הרבה משחקים מוזרים לפוקימונים.
    "נו מה דעתך על המקום?" הוא שואל ועם ידו מראה לך את המקום, שבכללי נראה כמו חדר תינוקות ענקי.
    מה תעשה?
    "נראה מקום מדהים" אני אומר לו בהתרשמות "תגיד, יש לכם כאן עוד פוקימונים כאלה?" אני שואל אותו.

8. the bitch is back
    ג'ון-
    זובאט יוצאת עם שינייה מחוץ ומטפטפת כמות נכבדת של רעל על מאנצ'לקס ,הזוהר בסגול בהיר,ומרעילה אותו קשות.
    זובאט לא מבזבזת רגע ופוגעת בו אף כן עם מתקפת כנף ופוצעת אותו קשה.
    "מאנצ'לקס מטרונום!" קורא וולי ומאנצל'קס מצליח ליצור מטרונות ומשתמש מתקפת חול, אבל המתקפה אינה משפיעה על זובאט.
    "לכל הרוחות! מאנצ' אגרוף מגה!" קורא וולי ומאנצ'לקס יוצא עם אגרופו מושט לאחור לכיוון זובאט.
    מה תעשה?

אדם-
    חצי שנייה לפני שבאטרפריי תוקפת את אברה, הוא משתגר מאחוריה ובעזרת כוחותיו מטיח אותה בחוזקה באדמה.
    "אוי לא גלורי!" קוראת מל ועוד לפני שהיא מספיקה לפקוד עליה אברה מחבל אותה על כוח חבוי.
    "גלורי חזרי," אומרת מל ומחזירה את באטרפריי "וואו אתה נלחם ממש טוב" אומרת לך מל בחיוך ומושיטה לך יד. "אז לאן אתה ממשיך מכאן?" שואלת אותך.
    מה תעשה?

תומאס-
    "יש עוד כמה. וכמה ביצים" אומר לך ארון ומוביל אותך לפינה אחרת במקום ושם יושבות לא פחות מחמש עשר ביצים.
    "לרוב מביאים לפה גם פוקימונים בוגרים, אבל בזמן האחרון לא מגיעים לפה הרבה מאמנים וגם לא לוקחים את הביצים שלהם. משאירים פה לרוב פוקימונים בשביל שיתחזקו" הוא אומר ונשמע מעט מדוכדך.
    מה תעשה?

סם-
    רשום.
    את זה אני מקווה מאוד שלא לסגור.. בניגוד לקודמים עם זה גם אני נהנה חח

9. משתמש מנוסה
    התחלה:
    'נו איפה הזקן הזה?' אתה מוצא את עצמך חושב מול דלתו של הפרופסור. 'חצי שעה והוא עדיין לא חזר!' עולה במחשבתך.
    'בשביל מה הוא היה צריך את הפוקימון שלי? פשוט חוצפה לאחר!'.
    אמש, התקשר אליך הפרופסור על מנת לטפל בפוקימון שלך לפני המסע המחודש שלך.
    "תביא אותו כדי שאוכל להכינו למסע" אמר בקול זועף וניתק את השיחה.
    כשהגעת בבוקר לשם הוא פשוט לקח את הפוקדור ונעלם מאוחרי דלתו ומאז אין תגובה.
    'שמוק' אתה מתחיל לחשוב לעצמך עד שהפרופסור פותח את הדלת ומחזיר לך את הפוקדור.
    "עכשיו, הקשב לי טוב. הפוקימון הזה עבר הרבה ואני מפציר בך שמור עליו טוב." אומר ומשפשף את זקנו.
    "עכשיו, אם תצטרך משהו, יש לך את המספר שלי" הוא אומר בחיוך ושולח אותך לדרכך.
    'סוף סוף' אתה חושב לעצמך ומסתכל אל האופק- היציאה מהעיר היא במרחק חמש עשר דקות הליכה.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

"אז התחלנו.." אמלמל לעצמי ואסתכל לשמיים,אביט בהם לכמה רגעים ואביט בפוכדור שקיבלתי.
    "הגיע הזמן שנכיר אחד את השני" אומר לו בחיוך ואשחרר את הפוקימון הנמצא בפנים, "שלום לך,שמי סם ואנחנו מהיום שותפים למסע,אנחנו נתמודד עם קשיים,נהנה ונעצור את צוות גאדס" אומר לו בחיוך ואחכה לתגובתו

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם-
    חצי שנייה לפני שבאטרפריי תוקפת את אברה, הוא משתגר מאחוריה ובעזרת כוחותיו מטיח אותה בחוזקה באדמה.
    "אוי לא גלורי!" קוראת מל ועוד לפני שהיא מספיקה לפקוד עליה אברה מחבל אותה על כוח חבוי.
    "גלורי חזרי," אומרת מל ומחזירה את באטרפריי "וואו אתה נלחם ממש טוב" אומרת לך מל בחיוך ומושיטה לך יד. "אז לאן אתה ממשיך מכאן?" שואלת אותך.
    מה תעשה?
    "אני עכשיו בדרכי לעיר ג'נטה, אני הולך אל עבר קרב המכון הראשון שלי" אגיד בחיוך בזמן שאחזיר את אברה
    אני יסתכל על הפוכדור של אברה ובזמן שאחזיר אותו לחגורה אגיד:" עשית עבודה מעולה!" ואחייך
    "לאן את הולכת עכשיו?" אשאל בחיוך את מל

11. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    זובאט יוצאת עם שינייה מחוץ ומטפטפת כמות נכבדת של רעל על מאנצ'לקס ,הזוהר בסגול בהיר,ומרעילה אותו קשות.
    זובאט לא מבזבזת רגע ופוגעת בו אף כן עם מתקפת כנף ופוצעת אותו קשה.
    "מאנצ'לקס מטרונום!" קורא וולי ומאנצל'קס מצליח ליצור מטרונות ומשתמש מתקפת חול, אבל המתקפה אינה משפיעה על זובאט.
    "לכל הרוחות! מאנצ' אגרוף מגה!" קורא וולי ומאנצ'לקס יוצא עם אגרופו מושט לאחור לכיוון זובאט.
    מה תעשה?
    "זובאט תשתמשי בעזרת כנפייך להשתמש ברוח! את פשוט מנפנפת את כנפייך ואז שיהיה רוח ענקית תעופי לעבר מאנצ'לאקס במתקפת כנף!" אפקוד על זובאט.

12. the bitch is back
    סם-
    אתה כבר מכיר אותו חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את ריהורן מהפוקדור, והוא נראה חזק מתמיד. אחרי הנאום הקצרצר שלך ריהורן מהנהן את ראשו בהסכמה ומוציא שאגת ניצחון קטנה.
    מה תעשה?

אדם-
    "אני הולכת לתחרות בעיר ג'נטה" אומרת לך מל בחיוך "אני מתאמת.. רוצה ללכת ביחד?" היא מציעה בחיוך.
    מה תעשה?

ג'ון-
    עכשיו שאני מסתכל על זה, לא רצית להיות מתאם? Oo
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זובאט מתחילה לנופף בכנפיה בחוזקה, אבל כלום לא קורא. בינתיים מאצ'לקס מתקרב עם האגרוף, אבל לפתע נופל מעולף. הרעל השפיע עליו ועילף אותו.
    "מאנצ'לקס לא יכול להלחם זובאט המנצחת!" קורא השופט בחוזקה. "כל הכבוד לך" אומר וולי ומחזיר את מאנצ'לקס לפוקדור שלו.
    "זכית שיושר את תג המכון" הוא מוסיף בחיוך ומגיש לך תג זהוב (תמונה בהמשך)
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    עכשיו שאני מסתכל על זה, לא רצית להיות מתאם? Oo
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זובאט מתחילה לנופף בכנפיה בחוזקה, אבל כלום לא קורא. בינתיים מאצ'לקס מתקרב עם האגרוף, אבל לפתע נופל מעולף. הרעל השפיע עליו ועילף אותו.
    "מאנצ'לקס לא יכול להלחם זובאט המנצחת!" קורא השופט בחוזקה. "כל הכבוד לך" אומר וולי ומחזיר את מאנצ'לקס לפוקדור שלו.
    "זכית שיושר את תג המכון" הוא מוסיף בחיוך ומגיש לך תג זהוב (תמונה בהמשך)
    מה תעשה?
    אפשר להיות מאמן ומתאם?
    ~~~~~~~~~~~~~
    "תודה." אומר למנהיג, אצא החוצה עם זובאט ואז אחפש תחרויות סרטים אך לפני כן ארפא את אודיש ואת זובאט במרכז הפוקימונים.

14. משתמש מנוסה
    סם-
    אתה כבר מכיר אותו חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את ריהורן מהפוקדור, והוא נראה חזק מתמיד. אחרי הנאום הקצרצר שלך ריהורן מהנהן את ראשו בהסכמה ומוציא שאגת ניצחון קטנה.
    מה תעשה?
    ‏"אוקיי קדימה בוא נצא מהעיר!" אומר לריהורן בחיוך ואתחיל לצעוד איתו לכיוון היציאה מהעיר

15. the bitch is back
    סם-
    אתה מתחיל לצאת לכיוון היציאה ואחרי רבע שעה אתה מגיע לשם. אתה יוצא בשביל הגדול ומגיע לשדה המקיף את כל השביל.
    עוד לפני שאתה צועד חמישה צעדים אתה מבחין בפוקימון קטן ומעופף הכולו בצבע ורוד.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא הופיפ ()- פוקימון עשב הכותנה.
    מה תעשה?

"איזה פוקימון חמוד!" אומר בחיוך ואביט בהופיפ המרחף ברוח, "נראה לי שיהיה לך קצת קשה להילחם מולו.. כיוון שהוא באוויר,כדאי שנמשיך בדרך" אסביר לריהורן ואמשיך ללכת איתו בשביל

עמוד 9 מתוך 30 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •