טוב...
ארז'בט (או אליזבט) בתורי (הונגרית: Erzsébet Báthory) (7 באוגוסט 1560 - 21 באוגוסט 1614), שכונתה "רוזנת הדמים", היא רוזנת הונגרייה שחיה בסוף המאה ה-16 והורשעה ברצח של כ-600 נערות מתבגרות. קרובת משפחה של מלך פולין ונסיך טרנסילבניה, אישטוון בתורי. היא נחשבת לרוצחת ההמונים המפורסמת ביותר בפולקלור ההונגרי-סלובאקי, וכמו כן גם האישה שהעניקה השראה לכמה רוצחים המוניים.
בתורי גרה בטירת צ'אכטיצה (סלובקית: Čachtice). היא נהגה לשכור משרתות צעירות תוך שהבטיחה להן חינוך טוב. היא הייתה מענה אותן ולאחר מכן רוצחת אותן, ועל פי שמועות אחדות גם חותכת את גופן ורוחצת בדמן. על פי אותה שמועה, היא האמינה שהרחצה בדם תגרום לה להישאר יפה וצעירה. גם את טעם הדם אהבה.
לאחר שגילו את מעשיה לא הוציאו אותה להורג, עקב מעמדה הרם. במקום זאת כלאו אותה באחד החדרים בטירתה. היא מתה בכלאה לאחר ארבע שנים. שותפיה לפשע הוצאו להורג.
באק!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
שאלום ^^
איזה מעפן-
תמיד במשחיבם אנחנו בחדר שאפשר לעשות בו הכל- כאילו גם אינטרנט..
אבל היום הביאואותנו לחדר שיש בו מן תוכנה- שאומרת למורה שזה נכנס לאינטרנט וזה נכנס לתיקייה ודבירם כאלה-
והם יכולים להכנס למחשב שלנו כל שניה ><"
יש לנו ילדה סינית חדשה בכיתה D:
קוראים לה:
היי-ג'ון
אח שלה היה איתי פעם בבית הספר היסודי-
קראו לו:
היי-סאנג
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
שיט למה אתה מחובר?!
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
כי חזרתי מהבית הספר ואין לי מה לעשות
XDDDDDDD חזקOriginally posted by Wolverine@Oct 2 2008, 02:56 PM
שאלום ^^
איזה מעפן-
תמיד במשחיבם אנחנו בחדר שאפשר לעשות בו הכל- כאילו גם אינטרנט..
אבל היום הביאואותנו לחדר שיש בו מן תוכנה- שאומרת למורה שזה נכנס לאינטרנט וזה נכנס לתיקייה ודבירם כאלה-
והם יכולים להכנס למחשב שלנו כל שניה ><"
יש לנו ילדה סינית חדשה בכיתה D:
קוראים לה:
היי-ג'ון
אח שלה היה איתי פעם בבית הספר היסודי-
קראו לו:
היי-סאנג
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
זה לא חזק :X
זה קרה ><"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יו
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
יו יובל תתחבר למסן יש לי וירוס חדש
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
System of a Down-BYOB
http://wolfteam.softnyx.net/main.aspx
תורידו וולף טים!
אפשר לכתוב בעברית!
אז אתה עף בין משחקים כמו נוצה ><"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
טוב יש לי 53 אחוז אז תחכה
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
System of a Down-BYOB
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)