Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    הודעות: 17,834
    #1
    שר הפנים אלי ישי כינס הבוקר מסיבת עיתונאים מיוחדת, בה הודיע באופן רשמי על הארכת שעון הקיץ - כפי שפורסם לראשונה במהדורה המרכזית של חדשות 2. את מסיבת העיתונאים העברנו בשידור חי בחדשות 2 באינטרנט.


    בדיקת השינוי בזמני כניסת ויציאת השינוי מראים כי לצד תוספת מספר הימים בהם נהנה משעות אור נוספות, בשנים הקרובות, עד 2015, יום כיפור נופל תחת שעון הקיץ. המשמעות לצמים: שעה נוספת של צום באור יום. כמובן שבכל מקרה מדובר ב-25 שעות של צום, אולם מדובר בשעה נוספת בזמן בו נוהגים להיות ערים.

    ישי החליט לאמץ את החלטות הוועדה לבחינת ההסדרים, ולאחר התייעצות וקבלת אישורו של מנהיגה הרוחני של ש"ס הרב עובדיה יוסף, הודיע ששעון הקיץ יימשך מדי שנה 193 יום - זאת בניגוד למצב הקיים בו עומד שעון הקיץ בממוצע על 182 יום ולעתים 163 יום. שעון הקיץ ייכנס לתוקף בסוף מרס ויסתיים בתחילת אוקטובר.

    על פי הצעת החוק שתונח כבר היום על שולחן הממשלה, שעון הקיץ יחל באופן קבוע בלילה בין חמישי לשישי (יום שישי) בשעה 2:00 בלילה, הקודם ליום ראשון האחרון של חודש מרס. שעון החורף ייכנס לתוקף בלילה בין שבת לראשון (ראשון) שאחרי ה-1 באוקטובר. כך למשל, השנה יוצא ששעון הקיץ יסתיים בדיוק בלילה בין ה-1 ל-2 באוקטובר. אם שינוי השעון ייפול על אחד מחגי ישראל, תידחה כניסתו לצאת החג.

    המעבר: תמיד בסופי שבוע
    על פי המלצות הוועדה, בראשותו של מנכ"ל משרד הפנים לשעבר דב קהת, המעבר לשעון קיץ וסיומו יחול תמיד בסוף השבוע על מנת לאפשר הסתגלות לשעון החדש. עוד הוחלט על קביעת מועדים קבועים לתחילת וסיום שעון הקיץ והתאמת השעות בין ישראל לאירופה לצורך תיאום כלכלי.

    חברי הועדה התייעצו עם שורה ארוכה של אסטרונומים, מדענים, כלכלנים ואף עם הורים לילדים. בנוסף, הם בחנו את מסקנותיהן של ועדות דומות שקמו בשנים האחרונות ברחבי העולם. בנוסף ערכה הוועדה סקר דעת קהל, ממנו עולה כי הציבור חלוק בנושא: בעוד 50% תומכים בהארכת משך שעון הקיץ, 46% הביעו התנגדות ותמכו בהשארת המצב הקיים או בקיצור שעון הקיץ.

    לאחר שקיבל את המלצות הוועדה מבקש השר להעביר את הצעת החוק לאישור הכנסת, כך שתאושר עוד במועד הנוכחי.

    http://www.mako.co.il/news-israel/lo...pId=1575680455
    קרדיט למאקו.

    זה מהלך נכון מאוד,
    ביום ביום כיפורים יהיה יותר נוח לצום.
    גם החלטה שהשעון יזוז רק בסוף השבוע טובה, למרות שזה כבר תמיד כך.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

    חתימה בשיפוצים.

  2. אבל הופיר יותר
    תאריך הצטרפות: Nov 2007
    שם: שקד
    הודעות: 23,751
    #2
    לא הבנתי מה מתכוונים לעשות O:
    חמוף


  3. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    הודעות: 6,839
    #3
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    לא הבנתי מה מתכוונים לעשות O:
    ישראל היא המדינה היחידה שעוברים לשעון חורף כבר בספטמבר במקום באוקטובר
    אז פשוט מרוויחים פה עוד שעות אור בעבודה וחיסכון בחשמל

  4. פקח לשעבר
    תאריך הצטרפות: Oct 2008
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הודעות: 26,429
    #4
    מצוין.
    גם קיצור החופש בוטל .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

    ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!


    פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •