טוב חשבתי לא ממזמן על מגזין,יש קורוקורו אז הגיע הזמן שגם לפורם שלנו יהיה מגזין פוקימון. אני לא מתכוון לגנוב לארווין שום רעיון ורק אם ירשה אעשה זאת.
א"ג=אשכול גיוס,אז מה זה בעצם אומר? אני רוצה לצרף אתכם לצוות מגזין פוקימונס! ^^ לבנתיים זה רק אני..
על הפרויקט יש אישור מאלכס וליר (מנהל לשעבר) שפעם דיברתי איתו על זה,טוב בערך.. יש אישור על הפרויקט אבל קודם צריך לסיים את המגזין הריאשון! קודם כל יש כמה דפים,הינה חלק:
ספוילר
לוגו לדף התשבץ:
ספוילר
ואחרון חביב,דף הסריקות שאותו רק אנשי צוות יוכלו ליראות (כי זו חלק מהאטרקציות של המגזין הריאשון) במגזין יהיה עוד הרבה,טריוויה הצעות וכל מה שתרצו,אתם רק צריכים להציע. הגיע הזמן שלכם לתרום וביחד נקים חדשות מפוארות לפורום! כל שבועיים מגזין יצא חוץ ממקרי מחלה\העדרות. אני מחפש כמה תפקידים והינה טפסים,מקווה שתרתמו לעבודה (גם מנהלים יכולים להיצטרף! זו לא בושה)
מנהל תומך (בעצם יהיה כמוני שאני לא פה וכד' [צריך לשאול אותי על מעשים חשובים]).
מכין פעילויות: (תשבצים תשחצים טריוויה וכל מה שעולה דבעתו (כמובן עם אישור שלי או של המנהל התומך)שם פרטי:
שם משתמש:
מדוע אתה רוצה לבחור אותי לתפקיד זה:
אני מתאים להיות מנהל תומך כי:
הידע שלי בפוקימון מ1-10 הוא:
סורק (חייב שיהיה לך קלפי פוקימון בבית,לפחות הרבה וגם סורק ביתי..)שם פרטי:
שם משתמש:
אני מתאים להיות מכין פעילויות כי:
ואחרון חביב,אך לא מקום אחרון קבלו את התפקיד שלדעתי הכי חשוב,מתרגם החדשות!שם פרטי:
שם משתמש:
אני מתאים להיות סורק כי:
מתרגם חדשות(בשבועיים של המגזין יהיו כניראה חדשות פוקימון,העבודה שלך הוא לתרגם אותם ולהעביר אליי שם אני יארגן אותם.)
ישמו עוד תפקיד שרק בעל צוות יוכל להיות בו,רק רמז:חייבים פוטושופ.שם פרטי:
שם משתמש:
אני מתאים להיות מתרגם חדשות כי:
מקווה שתצטרפו ותרתמו ואז יהיה לנו מגזין מפואר שנוכל להתגאות בו מול האחרים! קדימה![]()