אחרי שנה לחוצה בצ'לסי כנראה שקרלו אנצ'לוטי זקוק לפסק זמן. המאמן בן ה-51 סיפר בראיון לתקשורת האיטלקית כי למרות הפירסומים האחרונים על התעניינות של מועדונים מרחבי היבשת בשירותיו הוא לא ממהר למצוא לעצמו ג'וב חדש, אלא נמצא בדרך לשנת חופש מכדורגל.
"מלבד מרווח של שישה חודשים, אני מאמן ללא הפסקה מאז 1995", הסביר אנצ'לוטי, "אני מתכוון לקחת שנת חופש, לשדרג את עצמי וללמוד איך הקולגות שלי עובדים. אני לא ממהר לשוב לעמוד על הקווים ואין לי צורך בזה".
אף מועדון מאנגליה לא פנה אליי וגם עם רומא לא דיברתי", גילה המאמן ובעצם הכחיש את הספקולציות בנוגע לעתידו. כזכור, פורסם לאחרונה באנגליה על התעניינות של אסטון וילה בשירותיו של אנצ'לוטי כמחליף לצרפתי ג'ראר הוייה, כאשר גם פולהאם סומנה כיעד אפשרי עבורו.
יש לשער כי אנצ'לוטי לא צריך לחשוש למעמדו כאשר יחליט לשוב לאמן. האיטלקי נחשב לאחד המאמנים המוערכים באירופה ובאמתחתו שתי זכיות בליגת האלופות עם מילאן (2003 ו-2007) וכן אליפות הליגה האיטלקית (2004). גם בצ'לסי רשם הישגים כאשר זכה בדאבל בעונת 2009/10, אך העונה האחרונה הותירה טעם רע כאשר בסיומה פוטר מהמועדון הלונדוני.
בתוך כך נודע כי צ'לסי תפנה להתאחדות הטורקית במטרה לשחרר את מאמן הנבחרת חוס הידינק מתפקידו. הלונדונים מעוניינים בשירותיו של המאמן ההלונדי שכבר עמד על הקווים בסטמפורד ברידג', כאשר החליף ב-2009 את פליפה סקולארי.
http://www.sport5.co.il/articles.asp...101184&lang=HE
קרדיט לערוץ 5.
הוא באמת צריך איזה שנת שבתון ולהרגע ממה שקרה השנה,
חוס הידינק יכול להיות מאמן מצוין בשבילנו, הוא כבר מכיר את המערכת,
וכול לעשות את העבודה.