Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    תשמעו אני ממש רוצה לפתוח משחק חת"ם עוד דור לא אמיתי שלא קיים, דור מגניב כזה.. הרבה יותר מגניב מכל דור שהיה עד עכשיו.
    יש רק בעיה אחת, יחידה וממש רצינית: אין לי שמץ מושג איך מכינים ספרייטים.. עכשיו אני יכול להתחיל ללמוד אבל אני לא יודע עם יש טעם, כי אני רוצה שהספרייטים יהיו ברמה ממש גבוהה, כמעט כמו זאת של אלה שמכינים ספרייטים למשחקי הגיימבוי וה-DS.
    לא מתפשר על פחות!

שאלה, כמה זמן אוכל להגיע לרמה כזאת:

כל תגובה שתעזור בכל דרך תתקבל בברכה.. של כולכם באמת, הייתי מעוניין לשמוע את דעתו של PO ZON בעניין!
    בלי להעליב או לפגוע בכבוד אף אחד, הוא הכי מתקדם פה ברמת הספרייטים.

תודה לעזורים, אגב עם יש מישהו שחושב שהוא יודע להפוך תמונה לספרייט, לדוגמא:

תמונה-
    ספרייט-
    (עם תחפשו באתריי ספרייטים מוכרים, אין ספרייט כזה של אמבריאון.. זה תרגום תמונה לספרייט. מי שיודע שידבר איתי!)

.

2. משתמש מנוסה
    זה לא תלוי בזמן, זה תלוי באימונים, אם תתאמן הרבה, תקרא הרבה מדריכים, ובעיקר תכין הרבה פייקים, תגיעה למצב שאתה עושה בכל יום פייק תוך חודש או אפילו פחות תהיה ברמה טובה, בתכלס זה תלוי כמה אתה יצרתי, כמה אתה טוב בללמוד דברים, וכמה תשקיע, והאם תתאמן בכל יום.
    אני ממליץ לך לעשות בכל יום פייק, לקרוא הרבה מדריכים וככה תצליח

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אני לא מתמצא בהכנת ספרייטים אבל יש לי אתר בשבילך.
    אבל הבעיה שספרייטים לא עולים בפורום...
    אולי אתה תגלה את הבעיה, אם תרצה אני יכול לשלוח לך את האתר בה"פ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    זה לא תלוי בזמן, זה תלוי באימונים, אם תתאמן הרבה, תקרא הרבה מדריכים, ובעיקר תכין הרבה פייקים, תגיעה למצב שאתה עושה בכל יום פייק תוך חודש או אפילו פחות תהיה ברמה טובה, בתכלס זה תלוי כמה אתה יצרתי, כמה אתה טוב בללמוד דברים, וכמה תשקיע, והאם תתאמן בכל יום.
    אני ממליץ לך לעשות בכל יום פייק, לקרוא הרבה מדריכים וככה תצליח
    אוקיי.. אז אתה אומר בעצם שעם אני ישקיע.. חשיבה (שיש לי), יצירתיות(שיש לי), וזמן (שאין לי בכלל כרגע)
    אני יוכל להגיע לרמה כזאת בחודש?? בלי לזלזל בדבריך זה לא נראה הגיוני, הרמה שציינתי ורמה כמו שלך (שזה פחות או יותר אותן רמות) הן רמות מאוד גבוהות..
    תסכים איתי שאולי כבר יותר משנה שאתה מתעסק בהכנת ספרייטים!

אני בעיקרון רוצה להשלים פייקדקס מסויים שראיתי באינטרנט, דיברתי עם הילד והוא אמר שהוא נעצר מזמן בגלל שמי שעבד איתו על הספרייטים הפסיק לעזור לו. וההיתי רוצה ללמוד ולהיות זה שיסיים את זה, ככה גם אותו ילד יוכל לתת לי אישור להשתמש בפייקדקס שלו בתמורה. כי היו לו שם רעיונות מדהימים!

ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    אני לא מתמצא בהכנת ספרייטים אבל יש לי אתר בשבילך.
    אבל הבעיה שספרייטים לא עולים בפורום...
    אולי אתה תגלה את הבעיה, אם תרצה אני יכול לשלוח לך את האתר בה"פ.
    אםםםם אני מעדיף להכין אותם בעצמי.. אבל תביא נראה על מה אתה מדבר, להזיק זה לא יכול.
    שלח בה"פ.

.

5. משתמש מנוסה
    NivX10
    שמע אני מכין כבר פייקים שלוש - ארבע שנים, שמע לי ככה, אפשר להגיעה לרמה טובה מאוד בחודש, אם תשקיעה כל יום שעה בהכנת פייקים תאמין לי אתה תראה שינוי, אם תבוא בפסימויות של אין סיכוי באמת לא יהיה סיכוי, תאמין לי רק אימונים הופכים אותך לטוב, ואם אתה לא מאמין בכך שתוכל ללמוד להכין פייים בזמן קצר אז אין טעם לפתוח אשכול כזה, העצה שלי זה רק אימונים, כל יום תעשה פייק, בהתחלה הפייק יראה לך לא טוב, אבל אם הזמן אתה תראה אתה תהפוך לטוב, הכל תלוי כמה אתה יצירתי, לפעמים היצירתיות היא זו שהופכת את הפייק לטוב לא ההצללה ולא קווי המתאר.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    טוב אני תמיד ההיתי אדם פסימי בכל עניין הלמידה וההשקעה.. אז עדיף לוותר.
    תודה בכל מקרה, למרות מה שאתה אומר לא נראה לי שאני מגיע לרמה שאני רוצה או לרמה שלך בחודש!
    גם כי אני לא ישקיע כי אני מכיר את עצמי, וגם כי זה לא נשמע הגיוני... אני פשוט אמתין שאותו בנאדם ימצא מישהו שיסיים לו את הפייקדקס!

תודה על שקדשת יחס וענית לי!

.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    תקשיב,אני די מסכים עם פוזון.
    זה לא עניין של זמן,אלא של אימונים.
    תלוי כמה אתה תנסה לעשות פייקים,וכמה תתאמן על זה-כי זה לא עניין של זמן.
    תחשוב על זה ככמו ללמוד לקרוא,זה לא שאם תעשה פעם פעמיים בשבוע כעבור זמן מה תהיה מעולה בלקרוא,אלא אם אתה תתאמן על הקריה,וכל הזמן תקרא,לבסוף תוך שבועיים-חודש אתה תהיה טוב.
    חוץ מזה,שאף אחד לא אמר שחייב להתחיל מפייקים.
    בעבר לקחתי עצה מ"קיבוצניק .." אחד הפייקרים הטובים בפורום,ואלתי אותו איך הוא הגיע לרמה כזו.
    הוא אמר לי שהכל מזה שהוא התחיל בשילובים.
    אז בקיצור,אני אומר שבשביל להיות טוב כדאי שתתאמן בזה,וכמו שאמרתי אפשר גם להתחיל מדברים קטנים יותר.
    מקווה שעזרתי במשהו

אבל אם אתה בכל מקרה לא רוצה להשקיע ולהתאמץ,אתה כמובן שיכול לחכות שמישהו יעשה לך את הפייקים

Spoiler ספוילר

8. והאונונוקוסו השקסי שלו
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    NivX10
    שמע אני מכין כבר פייקים שלוש - ארבע שנים, שמע לי ככה, אפשר להגיעה לרמה טובה מאוד בחודש, אם תשקיעה כל יום שעה בהכנת פייקים תאמין לי אתה תראה שינוי, אם תבוא בפסימויות של אין סיכוי באמת לא יהיה סיכוי, תאמין לי רק אימונים הופכים אותך לטוב, ואם אתה לא מאמין בכך שתוכל ללמוד להכין פייים בזמן קצר אז אין טעם לפתוח אשכול כזה, העצה שלי זה רק אימונים, כל יום תעשה פייק, בהתחלה הפייק יראה לך לא טוב, אבל אם הזמן אתה תראה אתה תהפוך לטוב, הכל תלוי כמה אתה יצירתי, לפעמים היצירתיות היא זו שהופכת את הפייק לטוב לא ההצללה ולא קווי המתאר.
    תקשיב לפו זון! אני למדתי ממנו הכל, ובזכותו אני יודע מה שאני יודע! הייתי פעם מנסה להיות מהיר וזה לא הולך, תפקסל לאט לאט, תחרוש על מדריכים ותלמד!
    ה-FC שלי בY:
    3454-1752-8365
    pokedor

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אני חושב שלעשות ספרייטים ברמה כזו יקח לך הרבה זמןףאבל אם אתה חושב שאתה תשקיע ולא תרים ידיים אז לך על זה
    וחוץ מזה אתה יכול פשוט לקחת פייקים שאנשים עשו ולעשות איתם מ"ת

10. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    טוב אני תמיד ההיתי אדם פסימי בכל עניין הלמידה וההשקעה.. אז עדיף לוותר.
    תודה בכל מקרה, למרות מה שאתה אומר לא נראה לי שאני מגיע לרמה שאני רוצה או לרמה שלך בחודש!
    גם כי אני לא ישקיע כי אני מכיר את עצמי, וגם כי זה לא נשמע הגיוני... אני פשוט אמתין שאותו בנאדם ימצא מישהו שיסיים לו את הפייקדקס!

תודה על שקדשת יחס וענית לי!
    ???
    אחי למה ציפית בדיוק? שיאמרו לך 3 ימים? 4?
    אם פתחת את האשכול הזה, כנראה שאתה מוכן להשקיע גם חצי שנה עם צריך.
    אז במקום לבזבז את הזמן באפס מעשה, תתחיל לחרוש אחי D:
    בהצלחה~!@

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

11. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    לשאלה הראשונה :
    יקח לך לא הרבה זמן להכין דבר כזה . משהו כמו 5-4-6 חודשים . תלוי כמה זמן יש לך .
    אתה צריך רק להיות יצירתי , לדעת לפקסל , ולדעת הצללה ועוד כמה דברים חשובים .

לשאלה השנייה :
    אני יודעת לעשות את זה .
    אם אתה צריך עזרה פני אליי בה''פ .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    קרא את ההודעה שכתבתי לך אחי זה חשוב מאוד!
    אני אוכל לעזור לך להגיע לרמה גבוהה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •