פורסם במקור על ידי white_angel חחח לא, באמת את זה לא שמעתי עוד סבא שלי היה מצ"כוסלובקיה (צ"כיה וסלובקיה פעם הם היו אותה מדינה) וסבתא שלי מהונגריה. אני יותר מיוחד XD אוי שיט הטמבל הזה עכשיו O:
חמוף
פורסם במקור על ידי Naruto אני יותר מיוחד XD אוי שיט הטמבל הזה עכשיו O: חייב להגיד שגרמניה ותימני באמת זה דבר מיוחד ולא הבנתי בכלל מה אלכס הזה רוצה בקושי מבינים אותו הוא מדבר ב- slow motion
פורסם במקור על ידי white_angel חייב להגיד שגרמניה ותימני באמת זה דבר מיוחד ולא הבנתי בכלל מה אלכס הזה רוצה בקושי מבינים אותו הוא מדבר ב- slow motion המורה שלי שנה שעברה אמרה שזה היה הרבה פעם XD בקשר לאלכס, הבדיחות שנתנו היו בסדר אבל הוא סיפר אותן כמו דביל.. דובדבני וקובץ'!!
פורסם במקור על ידי Naruto המורה שלי שנה שעברה אמרה שזה היה הרבה פעם XD בקשר לאלכס, הבדיחות שנתנו היו בסדר אבל הוא סיפר אותן כמו דביל.. דובדבני וקובץ'!! אוקיי , בואנה הקטנצ"יק הזה ממש דפוק חחחחח
פורסם במקור על ידי white_angel אוקיי , בואנה הקטנצ"יק הזה ממש דפוק חחחחח כן... או שלא! P: הם טובים, בעיקר להם אני מחכה בצחוק מעבודה D:
פורסם במקור על ידי Naruto כן... או שלא! P: הם טובים, בעיקר להם אני מחכה בצחוק מעבודה D: כן, תגיד אתה לא נפגע מהבדיחה הזאת של המלפפונים.
פורסם במקור על ידי white_angel כן, תגיד אתה לא נפגע מהבדיחה הזאת של המלפפונים. למה שאני אפגע מגרמניות ומלפפונים? P:
פורסם במקור על ידי Naruto למה שאני אפגע מגרמניות ומלפפונים? P: כי אמרת שסבתא שלך מגרמניה.
פורסם במקור על ידי white_angel כי אמרת שסבתא שלך מגרמניה. זה לא אומר שזה פוגע בי, אני לא גרמני כל כך, היא בקושי מתנהגת כמו מישהי מגרמניה, ישראלים השפיעו עליה יותר מדי P:
פורסם במקור על ידי Naruto זה לא אומר שזה פוגע בי, אני לא גרמני כל כך, היא בקושי מתנהגת כמו מישהי מגרמניה, ישראלים השפיעו עליה יותר מדי P: אוקיי סבבה אחי אתה רואה מי שואל אותך עכשיו?
פורסם במקור על ידי white_angel אוקיי סבבה אחי אתה רואה מי שואל אותך עכשיו? כן, הוא הצחיק אותי עם ה-KFC קודם P:
וואי השתלטתם על הנו"ד Xd אני הלכתי,ביי...
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man וואי השתלטתם על הנו"ד Xd אני הלכתי,ביי... ביי, לילה טוב, אתה מפסיד מי שואל אותך P:
חחחחח הוא עדיין בהלם
הלכתי..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום