פורסם במקור על ידי AquaDesign יש לך משתמש בnetwork? אם כן רוצה לקבוע משחק?. כן יש לי ובכיף
פורסם במקור על ידי white_angel כן יש לי ובכיף מה הPSN שלך אני יוסיף אותך.. יש לך skype?
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר
ספוילר מתנה מדניאל
פורסם במקור על ידי AquaDesign מה הPSN שלך אני יוסיף אותך.. יש לך skype? מ"ז שם משתמש כאילו? ולא אין לי סקייפ
פורסם במקור על ידי white_angel מ"ז שם משתמש כאילו? ולא אין לי סקייפ זאת אומרת מה הכינוי שלך?.
פורסם במקור על ידי AquaDesign זאת אומרת מה הכינוי שלך?. אותו דבר כמו בפורום פה white angel
פורסם במקור על ידי white_angel אותו דבר כמו בפורום פה white angel אני בטוח שהוא תפוס אבל אני אנסה.. שנייה זה אמור להיות ככה: white angel או white_angel?.
פורסם במקור על ידי AquaDesign אני בטוח שהוא תפוס אבל אני אנסה.. שנייה זה אמור להיות ככה: white angel או white_angel?. מ"ז אומרת תפוס וזה white angel רגיל
פורסם במקור על ידי white_angel מ"ז אומרת תפוס וזה white angel רגיל אתה משתתף בקומיוניטי, ותתחבר עכשיו אני שולח לך הודעה..
פורסם במקור על ידי AquaDesign אתה משתתף בקומיוניטי, ותתחבר עכשיו אני שולח לך הודעה.. טוב שנייה רגע
פורסם במקור על ידי white_angel טוב שנייה רגע מה האימייל שלך?.
פורסם במקור על ידי AquaDesign מה האימייל שלך?. lockmoshe@gmail.com מה הכינוי שלך?
פורסם במקור על ידי white_angel lockmoshe@gmail.com מה הכינוי שלך? talentai19 שלח לי אתה..
פורסם במקור על ידי AquaDesign talentai19 שלח לי אתה.. שלחתי... קיבלת?
פורסם במקור על ידי white_angel שלחתי... קיבלת בטעות שלחתי לך את הישן תשלח לזה FmanFmanFman
פורסם במקור על ידי AquaDesign בטעות שלחתי לך את הישן תשלח לזה FmanFmanFman חחחחחחח טוב אני שולח לך...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום